Caninm tüm dualarimdasiniz vallahi Rabbim verecek inşallah. İki yumasa çok sevindim canim bu sefer tutacak inşallah. Benden haberler iyi çok şükür bugün Dr dan geldim gobektende kalp atislarini duydukher şey yolunda inşallah ama yine de temkinli olmakta fayda var dedi Dr sadece bekleyip dua edeceğiz bu arada iyi haberlerini bekliyorum canim
inş canım ya adetin 3 günü 8 ve 10 mm yumoşlar..klomen günde iki kere kullandım ve şimdi adetin 6 günü yumoşlar 14 ve 16mm olmuş...klomeni bırakayım dedim doktoruma ters tepebilir bırakma devam dedi...hergün kontrole geliceksin dedi bakalım yarın gidince e2 bakılcak progestana bakılcak..ona göre karar verilcek canım...çok hzılı büyüdüler nedense canım ya sizin sayfanızda vardı pufy tam hatırlamıyorum onunda erken büyümüştü yumoşlar ve şimdi alya meleği kucağında doğru hatırlıyorum dimi canım ...
canım hiç belli olmaz bu işer biliyosun yumurtalarımız olduu sürece doağl tüp aşılama her türlü hamiş kalabiliriz..canım madiyatı hiç sorma sona gelmiş durumdayız iki tüp bebekten sonra..ama yinede tedavimi bırakamıyorum biliyosun iki ay yumoşlar büyümüyodu ama bu ay sürpriz adet erken geldi ve iki güzel büyüyen yumoşlarımız var elde inş Allahın izniyle tedavimi sorunsuz tamamlarım...canım tatil iyi olucak kafan dağılır moral depolarsın ..bende eşimle memlekete gitikçe termale giderim mutlaka...
Gayet normal. Korkulacak bisey yok. Pufy 7.gun opu olmustu. Benim de 3.gun 8 olan yumiler hep embryo oldu. Sorun yok yani
tedaviye yetecek paran olduktan sonra sonuna kadar gidilir canım bende bitene kadar devam ettim..inşallah senin bu son tedavin olur bebeğine kavuşursun...
kızlar bugün kontrolüm vardı ve iki yumoşta güzel gelişmiş e2 ve progestan biraz orta sınırdaymış yani çok iyi çıkmadı ama yinede doktorum şansınızı deneyin dedi bizde kabul etik...sabah çatlatma iğnemi olucam pazartesi opum var canlar...dualarınıza çok ihtiyacım var özelikle hamiş arkadaşlarımın duasına...inş bu sefer allahım ol desin olsun canlar...
canım rabbim emeğinin karşılığını versin inşş yüzünü gülüdürüsn
kızlar bugün kontrolüm vardı ve iki yumoşta güzel gelişmiş e2 ve progestan biraz orta sınırdaymış yani çok iyi çıkmadı ama yinede doktorum şansınızı deneyin dedi bizde kabul etik...sabah çatlatma iğnemi olucam pazartesi opum var canlar...dualarınıza çok ihtiyacım var özelikle hamiş arkadaşlarımın duasına...inş bu sefer Allahım ol desin olsun canlar...
Arkadaslar merhaba
Benim fsh 50 amh 0.18 yasim 37
Aranizda bu degerlere yakin olupta basarili olan varmi" ne tip bir tedavi aldiniz
Allah hepimiz yuzunu guldursun insallah
Ilk denememizde mini denedik ve basarisiz olduk
Doktor cok negatif konustu, bizim durumumuzda cok zor, olursa 100000 de 1 mis
ailecek yikilmis durumdayiz
Yardimci olanlardan Allah simdiden razi olsun
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin canımdualarımız seninle
Arkadaslar merhaba
Benim fsh 50 amh 0.18 yasim 37
Aranizda bu degerlere yakin olupta basarili olan varmi" ne tip bir tedavi aldiniz
Allah hepimiz yuzunu guldursun insallah
Ilk denememizde mini denedik ve basarisiz olduk
Doktor cok negatif konustu, bizim durumumuzda cok zor, olursa 100000 de 1 mis
ailecek yikilmis durumdayiz
Yardimci olanlardan Allah simdiden razi olsun
inş canım sen neler yapıyorsun son durumlar nedir canım..
Beklemedeyim hiç adet olmayı bu kadar istememiştim2. tedaviye başlıycam 1 emriyom donduruldu çok mutluyum 2. de inşallah daha çok yumim olurda 3. ye gerek kalmaz havuzoluşturma kararı aldık ameliyat olmam gerikiyor riske girmeyelim dedik zaten rezerv az olanıda kaybetmeden toplayabildiğimizi toplayacaz ameliyattan sonra transfer bazen bu süreç hiç bitmiycekmiş gibi geliyor ama 1 tane yumim varya o yüzden çok mutluyum inşalllah tutunurlar banada düşüncesi bile heycanlandırıyor işte öyle canım inşallah opun güzel geçer
inş birsürü çook kaliteli emriyon olsun...tek taşın yalnız kalmasın...canım medem ameliyat geçirceksin transfer için acele etme..emriyo biriktirmeye devam et...tahliler çok iyi çıkmadı ama bilmiyorum artık canım pazartesi ne gibi süprizler bizi bekliyo acaba yumoşlar dolu çıksın çok kaliteli dölensin inş..
İnşallah canım bende biosteron kullanıyorum günde 3 tane 4. kutum falan heraldekaliteli olsunlar diye ama işte bakalım bu sefer daha iyi hissediyorum kendimi en azından o umutsuzluğuda attım üzerimden , bide ilk denemeydi hiç bişey bilmiyordum en azından şimdi fikir sahibiyim daha rahat olacak gibi dediğin gibi hiç acele etmiycem geç olsun güç olmasın daha baya yolum var sabretmeyi öğrendim bazen zorlanıyorum ama az kaldı onuda başarıcam 4 tane vardı bende yumi 3 tanesinin içi boşmuş :-( nasıl şoka girdim nasıl üzüldüm bütün gün ağladım :-( eğer o gün içinde tahlil yapsalardı değerlerim tavan yapardı heralde ama Allahın mucizesi işte o tek yumurta döllendi hemde 1. kalite bu defada sevinçten ağladım hormonlar şükrediyorum bu aşamaya geldim inanyorum Allah yüzümüzü güldürecek inşallah seninkilerde 1. kalte en güzelinden olurlar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım :)
İnşallah canım bende biosteron kullanıyorum günde 3 tane 4. kutum falan heraldekaliteli olsunlar diye ama işte bakalım bu sefer daha iyi hissediyorum kendimi en azından o umutsuzluğuda attım üzerimden , bide ilk denemeydi hiç bişey bilmiyordum en azından şimdi fikir sahibiyim daha rahat olacak gibi dediğin gibi hiç acele etmiycem geç olsun güç olmasın daha baya yolum var sabretmeyi öğrendim bazen zorlanıyorum ama az kaldı onuda başarıcam 4 tane vardı bende yumi 3 tanesinin içi boşmuş :-( nasıl şoka girdim nasıl üzüldüm bütün gün ağladım :-( eğer o gün içinde tahlil yapsalardı değerlerim tavan yapardı heralde ama Allahın mucizesi işte o tek yumurta döllendi hemde 1. kalite bu defada sevinçten ağladım hormonlar şükrediyorum bu aşamaya geldim inanyorum Allah yüzümüzü güldürecek inşallah seninkilerde 1. kalte en güzelinden olurlar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım :)
kızlar bugün kontrolüm vardı ve iki yumoşta güzel gelişmiş e2 ve progestan biraz orta sınırdaymış yani çok iyi çıkmadı ama yinede doktorum şansınızı deneyin dedi bizde kabul etik...sabah çatlatma iğnemi olucam pazartesi opum var canlar...dualarınıza çok ihtiyacım var özelikle hamiş arkadaşlarımın duasına...inş bu sefer Allahım ol desin olsun canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?