Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

çook sevindim canım tüpe gerek kalmadan hamiş kaldın ne mutlu sana inş sağlıklı bir şekilde kucağınada alcan bebeğini Allahın izniyle..duaların ve testeklerin için teşekkür ediyorum canım...bizleri unutma arada yaz son durumları..

Gayet normal. Korkulacak bisey yok. Pufy 7.gun opu olmustu. Benim de 3.gun 8 olan yumiler hep embryo oldu. Sorun yok yani

tedaviye yetecek paran olduktan sonra sonuna kadar gidilir canım bende bitene kadar devam ettim..inşallah senin bu son tedavin olur bebeğine kavuşursun...

Gayet normal. Korkulacak bisey yok. Pufy 7.gun opu olmustu. Benim de 3.gun 8 olan yumiler hep embryo oldu. Sorun yok yani

canım ya gerçekten içim rahatladı bunları okuduktan sonra ..ben yumurta biriktirmek istediğimi söyledim kendi doktoruma bakalım aret beyede kabul etirebilirsem biriktirmek istiyorum aslında...

tedaviye yetecek paran olduktan sonra sonuna kadar gidilir canım bende bitene kadar devam ettim..inşallah senin bu son tedavin olur bebeğine kavuşursun...

canım inan sıfırı tüketik ve ilk tüp bebek için kredi çekmiştim hala onu ödüyoruz ikinci tüp bebekte kayınvalidem karşıladı masrafları sağolsun ...3 tüp bebektede Allah kerim deyip çıktık yola..bunada annem yardım ederim diyor...yani sıfırn sıfırnı tüketik..Allah yardımcımız olsun canım..

kızlar bugün kontrolüm vardı ve iki yumoşta güzel gelişmiş e2 ve progestan biraz orta sınırdaymış yani çok iyi çıkmadı ama yinede doktorum şansınızı deneyin dedi bizde kabul etik...sabah çatlatma iğnemi olucam pazartesi opum var canlar...dualarınıza çok ihtiyacım var özelikle hamiş arkadaşlarımın duasına...inş bu sefer Allahım ol desin olsun canlar...

canım rabbim emeğinin karşılığını versin inşş yüzünü gülüdürüsn

Arkadaslar merhaba
Benim fsh 50 amh 0.18 yasim 37
Aranizda bu degerlere yakin olupta basarili olan varmi" ne tip bir tedavi aldiniz
Allah hepimiz yuzunu guldursun insallah
Ilk denememizde mini denedik ve basarisiz olduk
Doktor cok negatif konustu, bizim durumumuzda cok zor, olursa 100000 de 1 mis
ailecek yikilmis durumdayiz
Yardimci olanlardan Allah simdiden razi olsun

Son düzenleme:

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin canım dualarımız seninle

Canım gerçekten üzüldüm doktorun öyle söylemesine benim değerlerimde benzer fsh 17.5 amh 0.22 yaşımda 30 benim doktorum çok umutsuz konuşmadı sadece biraz yorucu bir süreç olacak uğraşcaz mücadele verecez dedi üstelik bende çikolata kisti var aynı zamanda tüplerde emriyonun düşmesine sebeb olan sıvı akışı şimdiden 1 tane emriyom var donduruldu ikinci tedavi için adetimi bekliyorum ve mücadele konusunda inatçıyım gerisi Allah a kalmış sakın ümitsizliğe kapılma tedaviye başlamadan önce bana neler dediler boşuna masraf bile yapmayın diyenler 30 yaşındayım menepoza giriyosun diyenler bile oldu :-( malesef zor bir süreç ama ben umutluyum inan sende inan Allahın izniyle başarıcaz bi süre sonra değerleri çok önemsemiyosun zaten benim bu aşamaya gelmem 4 ayımı aldı depresyona girdim ama bak 1 tane 1. kalite emriyom var dondurulmuş inan o beni dahada çok umutlandırıyor seni gerçekten çok iyi anlıyorum 4 ay ne çektiğimi bi ben biliyorum umarım biraz olsun yardımcı olmuşumdur bi gün hamile kalırsam eğer birilerine umut olmak için burda paylaşıcam çünkü bu durumda insan en çok bi umut arıyor içini ferah tut stres bize hiç yaramıyor canım sevgiler

canım benim fsh 50 kadar çıkmıştı yumrtlamam olmuyodu adet düznleyici vermişti doktorum ve biesteron kullandım 4 ay ve çook şükür yumurtalar çıktı ortaya bütün olumsuzluklara ramen iki kere tüp bebek yaptırdım tutmadı ama bu aşamalara gelmekte güzel şimdi 3 tüp bebek için gün sayıyorum..ilk önce senin inanman lazım canım mücadele edicez yolla devam canım doktorunu değiştir umutsuz konuşan doktorla bu yola devam edilmez..

inş canım sen neler yapıyorsun son durumlar nedir canım..

Beklemedeyim hiç adet olmayı bu kadar istememiştim 2. tedaviye başlıycam 1 emriyom donduruldu çok mutluyum 2. de inşallah daha çok yumim olurda 3. ye gerek kalmaz havuzoluşturma kararı aldık ameliyat olmam gerikiyor riske girmeyelim dedik zaten rezerv az olanıda kaybetmeden toplayabildiğimizi toplayacaz ameliyattan sonra transfer bazen bu süreç hiç bitmiycekmiş gibi geliyor ama 1 tane yumim varya o yüzden çok mutluyum inşalllah tutunurlar banada düşüncesi bile heycanlandırıyor işte öyle canım inşallah opun güzel geçer

inş birsürü çook kaliteli emriyon olsun...tek taşın yalnız kalmasın...canım medem ameliyat geçirceksin transfer için acele etme..emriyo biriktirmeye devam et...tahliler çok iyi çıkmadı ama bilmiyorum artık canım pazartesi ne gibi süprizler bizi bekliyo acaba yumoşlar dolu çıksın çok kaliteli dölensin inş..

İnşallah canım bende biosteron kullanıyorum günde 3 tane 4. kutum falan heralde kaliteli olsunlar diye ama işte bakalım bu sefer daha iyi hissediyorum kendimi en azından o umutsuzluğuda attım üzerimden , bide ilk denemeydi hiç bişey bilmiyordum en azından şimdi fikir sahibiyim daha rahat olacak gibi dediğin gibi hiç acele etmiycem geç olsun güç olmasın daha baya yolum var sabretmeyi öğrendim bazen zorlanıyorum ama az kaldı onuda başarıcam 4 tane vardı bende yumi 3 tanesinin içi boşmuş :-( nasıl şoka girdim nasıl üzüldüm bütün gün ağladım :-( eğer o gün içinde tahlil yapsalardı değerlerim tavan yapardı heralde ama Allahın mucizesi işte o tek yumurta döllendi hemde 1. kalite bu defada sevinçten ağladım hormonlar şükrediyorum bu aşamaya geldim inanyorum Allah yüzümüzü güldürecek inşallah seninkilerde 1. kalte en güzelinden olurlar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım :)

amin canım inş Allahın izniyle hepimiz hamile kalıcaz..

letu veya femara ilaç

arkadaşlar ben dün adetimin 3.günü tüp bebek tedacisine başladım gonal f ve menapurla birlikte ayrıca letu veya femara adlı ilacıda verdi doktorum 4günlük acaba aranızda hiç kullanan varmı bu ilacı

Canım çok sevindim senin adına, olsun 1 tane kaliteli olsun başka ne isteriz ki:))) Sen hiç umudunu kaybetme , bak diğer yumurtaların nasıl gelecek hemen :)))

Gulnevacım çok sevindim senin adına, bir tane kaliteli olsun yeter canım, klomen ile ben hiç denemedim ama tüp bebek merkezinden önce bir doktora gitmiştim, o doktor rutin yumurta takibi için vermişti ve klomen maalesef benim yumurtaları hiç büyütmemişti. Zaten şimdi gittiğim tüp bebek merkezinde de 1 yumurtamın büyümesi için bir sürü hormon kullandım, kısa protokolde.
Tüm bu yaşadığımız sıkıntıların geçici olduğunu hissediyorum ve umudumuzu hiç kaybetmeyelim:))) Senin iki yumurtan da toplanacak büyüklüğe gelmiş mi canım, allah yardımcın olsun pazartesi için.Bol şans:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…