canım biz sıkmıyoruzki canımızı doktorlar sıkıyor. Gittiğim bütün doktorlar yumurta rezervinde azalma var çocuğunun olması çok zor. eğer 2 denemedede olmazsa bu sayfayı kapatın bunu kabullenin diyorlar. Ve aynen senin dediğini sorunca erkeklerdeki sperme çözüm bulunabiliyormuş çünkü spermin tükenme gibi bir durumu yokmuş ama yumurta olamzsa arttırılamıyormuş olan rezerv harcandığı için. Sen nereye gidiyorsun hangi doktora gidiyorsun
Canım çok sevindim senin adına, olsun 1 tane kaliteli olsun başka ne isteriz ki:))) Sen hiç umudunu kaybetme , bak diğer yumurtaların nasıl gelecek hemen :)))
Sevgili angies... Benimde geçen nisan ayında durumum seninkiyle aynıydı... 39 yaşında evlendim ve hiç vakit kaybetmeden tüp bebek merkezinin yolunu tuttuk... Acaba durumumuz nedir diye görüş almak istedik ve yumurta rezervimde azalma olduğunu hemen tedaviye başlanmazsa şansımın çok az olduğu söylendi... Bizde tüp bebek tedavimize başladık.. Ne yazık ki düşükle sonuçlandı.. İzmirde yaşayan bir arkadaşımın tavsiyesiyle doktor Kaan Bozkurt'u bulduk ve irtibata geçtik.. Bana bazı yumurta kalitesi güçlendırıcı ilaçlar ve takviyeler kullanmamı salık verdi... Yeni tüp bebek tedavemiz için takviye olur hazırlık yapmış olursunuz dedi ve içimi rahatlatıcı telkinlerde bulundu... Düşüğümden sonra 2-3 ay boyu tavsiye ettiği ilaçları kullandım...İlk regl geçikmemde menopoza girdiğimi sanarak dehşete kapılıp ağlayarak kendisini aradım;çünkü hamile kalmamın nerdeyse imkansız olduğu söylenmişti ilk tüp bebek denememizde..
Kaan bey; hemen bir idrar testi yapmamı sonra tekrar onu aramamı söyledi; işe bakın ki pozitif çıktı ve kendisini tekrar aradığımda bana hemen bir kantesti yaptırmamı sonucu ona bildirmemi söylediçç Kan testindeki değeri kendisine aktarınca 1;5 aylık hamile olduğumu 3-4 gün içinde kantestini tekrarlamamı ve sonucun ikiye veya daha çok kat artışını gördüğümde doktorumla irtibata geçmemi söyledi.. Çokşükür şu an 28 haftalık hamileyim ve haziran ayında allah kısmet ederse kızımız dünyaya gelecek... Benim size tavsiyem İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ'ni arayıp Dr.Kaan Bozkurt'la görüşün ve fikirlerini alın ; bence tavsiyelerine uyun hatta gidip tedavisinden yararlanın.... Allah yardımcınız olsun....
Gulnevacım çok sevindim senin adına, bir tane kaliteli olsun yeter canım, klomen ile ben hiç denemedim ama tüp bebek merkezinden önce bir doktora gitmiştim, o doktor rutin yumurta takibi için vermişti ve klomen maalesef benim yumurtaları hiç büyütmemişti. Zaten şimdi gittiğim tüp bebek merkezinde de 1 yumurtamın büyümesi için bir sürü hormon kullandım, kısa protokolde.
Tüm bu yaşadığımız sıkıntıların geçici olduğunu hissediyorum ve umudumuzu hiç kaybetmeyelim:))) Senin iki yumurtan da toplanacak büyüklüğe gelmiş mi canım, allah yardımcın olsun pazartesi için.Bol şans:))
canım benimde üst üste yumurtalarımın gelişmediği zamanlarda çok oldu tedavi iptalleri çook yaşadım yinede bu seni umtsuzluğa itmesin..4 ay biesteron kullandıktan sonra yumoşlar büyümeye başladı çok şükür..yüksek doz ilaç rezerv azlığı olanlarda ters tepebiliyomuş yani yumoşları kalitisizleşitiriyor yüksek doz..iki yumurtamda istenen büyüklükte çok şükür e2 biraz düşük çıktı ve progesteron biraz yüksek çıktı orta sınrda değerlerim yani..inş ikiside dolu çıkar yumoşlarımında çok kaliteli dölenirler gelişirler inş canım ya..içimde çok büyük korku var hayal kırıklı yaşarım diye...Allahım yardımcımız olsun gerçekten tüp bebek her aşaması çok stresli yumurta büyüsede e2 ve progestan çok önemliymiş sonrası opuda dolumu boşmu sonrası dölencekmi dölenmiycekmi dölendi sağlıklı bölüncekmi... trasfer olucan tutcak tumıycakmı tutu kan değerleri düzenlimi yükselcek böyle gider buu...Allahım sabır versin bu yolda uraşanlar çook zor süreçler...ben her zorluğa razıyım yeterki sonu güzel olsun..ama iki tüp bebek başarısız tedaviden sonra bu tedavimde çook sers yapıyorum elimde olmadan canım...
kızlar bugün kontrolüm vardı ve iki yumoşta güzel gelişmiş e2 ve progestan biraz orta sınırdaymış yani çok iyi çıkmadı ama yinede doktorum şansınızı deneyin dedi bizde kabul etik...sabah çatlatma iğnemi olucam pazartesi opum var canlar...dualarınıza çok ihtiyacım var özelikle hamiş arkadaşlarımın duasına...inş bu sefer Allahım ol desin olsun canlar...
letu veya femara ilaç
arkadaşlar ben dün adetimin 3.günü tüp bebek tedacisine başladım gonal f ve menapurla birlikte ayrıca letu veya femara adlı ilacıda verdi doktorum 4günlük acaba aranızda hiç kullanan varmı bu ilacı
kızlar bugün kontrolüm vardı ve iki yumoşta güzel gelişmiş e2 ve progestan biraz orta sınırdaymış yani çok iyi çıkmadı ama yinede doktorum şansınızı deneyin dedi bizde kabul etik...sabah çatlatma iğnemi olucam pazartesi opum var canlar...dualarınıza çok ihtiyacım var özelikle hamiş arkadaşlarımın duasına...inş bu sefer Allahım ol desin olsun canlar...
picasso hayırlı olsun seninde ..Hayırlı olsun canım tedavin ben kullandım letu yu 4. günden sonra iğnelerim 3 e çıktı
canım Allahım kucağına almayı nasip etsin çook güzel haber umut oldun bize..bizde de aynı sorun var canım doktorunun kullandırdığı ilaçlar neler yazabilirmisin canım...
gülneva hayırlı olsun ne güzel büyümüş yumilerin işallah pozitif sonuçlarla gelirsin..
picasso hayırlı olsun seninde ..
canım burdaki arkadaşlarımızın hepsi ve bende dahil aynı durumdayız rezerv azlığı olduğu için bir yada 3 yumurta oluyo...canım doktorların bile açıklayamadığı bir sürü hikayeler var burda...başta yumurta görülmeyip hamile kalan arkadaşlarımız var...Allahtan başka kimse bilemez canım doktorlar bile yanılabiliyor bizim gibilerde doağl yolla hamile kalan çook...ama biz yumurtalarımız olduğu sürece imkanlarda el verdiği sürece tüp bebek denemeye devam canım..doktorların her dediğine takılma bitane büyüyen yumoşunda olsa tüp bebek mutlaka dene canım...hepimiz bir yumurta ve spermden olmadıkmı....bizede lazım oladan bu..çok yumurtası olupta yıllarca hamile kalamayan bayan çook..Allahım ol dedikten sonra olur sadece zamanı gelsin canım umudunu kaybetme ve kaybetmiycez...
Dr.Kaan bey bana biosteron melatonin co enzim Q 10 ve saf arı sütü önermişti... Ama bu ilaçlar kafaya göre ya da kulaktan dolma kullanilacak şeyler değil.. Kişiden kişiye farklilik gösterebilir... Herkese aynı ilaclar verilmiyor bekli... Doktorun bilgisi ve önerisi dahilinde olmalı... Benim nacizane tavsiyem kaan bey'le irtibata geçin; güvenilir, çok çok iyi deneyimli bilgili ve piskolojik olarak rahatlatan yardımcı olan bir doktor ....
Telefon:
+90 232 464 58 88
+90 533 466 29 20
+90 544 264 58 88
+90 505 696 64 47
Kendisine bu numaralardan ulaşabilirsiniz....
canimm ne guzelll bi haber bu.. pazartesi istanbuldasin yani.. insallah iki yumurtanda guzelce dollenir canimm benim..
simdidenn opunn hayirli olsunnn.. Aret bey 2. gun hafta ici transferini bile yapar..
Alllahim bu defa yuzunu guldursun cnm..sonrada benim yuzumu guldursun:))
gülneva hayırlı olsun ne güzel büyümüş yumilerin işallah pozitif sonuçlarla gelirsin..
picasso hayırlı olsun seninde ..
canım inan sıfırı tüketik ve ilk tüp bebek için kredi çekmiştim hala onu ödüyoruz ikinci tüp bebekte kayınvalidem karşıladı masrafları sağolsun ...3 tüp bebektede Allah kerim deyip çıktık yola..bunada annem yardım ederim diyor...yani sıfırn sıfırnı tüketik..Allah yardımcımız olsun canım..
Benim de yumurta rezervim azdı ve tüp bebeksiz kendiliğinden hamile kalmamın mümkun olmadığı söylendi ve istanbulda hatırı sayılır bir merkezde tüp bebek yaptırdık ; düşükle sonuçlandı... İzmirde yaşayan bir arkadaşım Dr. Kaan Bozkurt'u çok methetti bergamanın yarısını o doğurttu ikinci denemeni ona yaptırt diyince kendisiyle irtibata geçtim ve durumumu anlattım, benden testlerimin sonuclarini istedi ve ikinci denemeye kadar takviye ilaç önerdi yumurta kalitelerini yükseltmek için.. 2-3 ay kullandıktan sonra ilk regl gecikmemde menopoz mu oldum diye ağlamaklı kendisini aradığımda idrar testi yapmami sonra sonucunu ona iletmemi söyledi.. İdrar testim pozitif çıkınca kan testi yaptirmami ve sonucu tekrar kendisiyle paylaşmamı söyledi, kan testimde bhcg yüksek çıktı, ve şuan kızıma 28 haftalık hamileyim, önce allaha şükür sonra Dr. kaan bey'e teşekkür ediyorum...
Size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin allah yardım ediyor ; benim karşıma kaan bey'i çıkartti şuan heyecanla kızımızı bekliyoruz..40 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak hayirlisiyla... İmkansız diye bişey yok... Önce rabbim sonra sayın Dr.'um Kaan bey sayesinde kızımıza kavuşucaz inşallah
Sevgili angies... Benimde geçen nisan ayında durumum seninkiyle aynıydı... 39 yaşında evlendim ve hiç vakit kaybetmeden tüp bebek merkezinin yolunu tuttuk... Acaba durumumuz nedir diye görüş almak istedik ve yumurta rezervimde azalma olduğunu hemen tedaviye başlanmazsa şansımın çok az olduğu söylendi... Bizde tüp bebek tedavimize başladık.. Ne yazık ki düşükle sonuçlandı.. İzmirde yaşayan bir arkadaşımın tavsiyesiyle doktor Kaan Bozkurt'u bulduk ve irtibata geçtik.. Bana bazı yumurta kalitesi güçlendırıcı ilaçlar ve takviyeler kullanmamı salık verdi... Yeni tüp bebek tedavemiz için takviye olur hazırlık yapmış olursunuz dedi ve içimi rahatlatıcı telkinlerde bulundu... Düşüğümden sonra 2-3 ay boyu tavsiye ettiği ilaçları kullandım...İlk regl geçikmemde menopoza girdiğimi sanarak dehşete kapılıp ağlayarak kendisini aradım;çünkü hamile kalmamın nerdeyse imkansız olduğu söylenmişti ilk tüp bebek denememizde..
Kaan bey; hemen bir idrar testi yapmamı sonra tekrar onu aramamı söyledi; işe bakın ki pozitif çıktı ve kendisini tekrar aradığımda bana hemen bir kantesti yaptırmamı sonucu ona bildirmemi söylediçç Kan testindeki değeri kendisine aktarınca 1;5 aylık hamile olduğumu 3-4 gün içinde kantestini tekrarlamamı ve sonucun ikiye veya daha çok kat artışını gördüğümde doktorumla irtibata geçmemi söyledi.. Çokşükür şu an 28 haftalık hamileyim ve haziran ayında allah kısmet ederse kızımız dünyaya gelecek... Benim size tavsiyem İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ'ni arayıp Dr.Kaan Bozkurt'la görüşün ve fikirlerini alın ; bence tavsiyelerine uyun hatta gidip tedavisinden yararlanın.... Allah yardımcınız olsun....
hayırlısı canım demekki yardım edenin var negüzel bizde yok tedavilerimin hepsinide kendimiz karşıladık..allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..
ay canım negüzel bi haber bu allahım kucağınada almayı nasip etsin..bende tekrar tedaviye başlayabilirsem kaan beyi düşünüyorum çok fazla var bizim durumumuzda olup bebeğine kavuşan bende kaan beyi araştırdıktan sonra tekrar umutlanmaya başladım ama benim yeni tedavi imkanım yok önceki tedavilerin borcunu ödüyoruz..allahım inşallah bizlerede nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar..
canım eşimede diyorum bugün bana yarın onlara Allah kimseyi ellere muhtaç etmesin çok zor ama onlarında torunları olucak sonuçta onlarında katkıları olması gerek bence...Allah razı olsun eşimin ailesi ve benim ailemden her konuda arkamızdalar...ben çalışamıyorum canım tedavilerim devam etiği için birde bizim öğrencimiz eşimin kızımız var onun harcamalrıda ekleyince ancak idare ediyoruz..ALLAHIM BİRŞEKLİDE YOL AÇIYOR CANIM ZORDA DARDA OLANA...inş sizede bir kapı açsın rabim tekrar tedavilerine başlarsın..yarın opum var canım dualarına çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?