Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sevgili angies... Benimde geçen nisan ayında durumum seninkiyle aynıydı... 39 yaşında evlendim ve hiç vakit kaybetmeden tüp bebek merkezinin yolunu tuttuk... Acaba durumumuz nedir diye görüş almak istedik ve yumurta rezervimde azalma olduğunu hemen tedaviye başlanmazsa şansımın çok az olduğu söylendi... Bizde tüp bebek tedavimize başladık.. Ne yazık ki düşükle sonuçlandı.. İzmirde yaşayan bir arkadaşımın tavsiyesiyle doktor Kaan Bozkurt'u bulduk ve irtibata geçtik.. Bana bazı yumurta kalitesi güçlendırıcı ilaçlar ve takviyeler kullanmamı salık verdi... Yeni tüp bebek tedavemiz için takviye olur hazırlık yapmış olursunuz dedi ve içimi rahatlatıcı telkinlerde bulundu... Düşüğümden sonra 2-3 ay boyu tavsiye ettiği ilaçları kullandım...İlk regl geçikmemde menopoza girdiğimi sanarak dehşete kapılıp ağlayarak kendisini aradım;çünkü hamile kalmamın nerdeyse imkansız olduğu söylenmişti ilk tüp bebek denememizde..
Kaan bey; hemen bir idrar testi yapmamı sonra tekrar onu aramamı söyledi; işe bakın ki pozitif çıktı ve kendisini tekrar aradığımda bana hemen bir kantesti yaptırmamı sonucu ona bildirmemi söylediçç Kan testindeki değeri kendisine aktarınca 1;5 aylık hamile olduğumu 3-4 gün içinde kantestini tekrarlamamı ve sonucun ikiye veya daha çok kat artışını gördüğümde doktorumla irtibata geçmemi söyledi.. Çokşükür şu an 28 haftalık hamileyim ve haziran ayında allah kısmet ederse kızımız dünyaya gelecek... Benim size tavsiyem İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ'ni arayıp Dr.Kaan Bozkurt'la görüşün ve fikirlerini alın ; bence tavsiyelerine uyun hatta gidip tedavisinden yararlanın.... Allah yardımcınız olsun....

Canım çok sevindim senin adına, olsun 1 tane kaliteli olsun başka ne isteriz ki:))) Sen hiç umudunu kaybetme , bak diğer yumurtaların nasıl gelecek hemen :)))

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler peşi sıra gelir burda Allah çabalarımızın karşılığını verir . yumurta toplandıktan kaç gün sonra adet oldunuz bi fikri olan var mı ben yine başladım acele etmeye

canım Allahım kucağına almayı nasip etsin çook güzel haber umut oldun bize..bizde de aynı sorun var canım doktorunun kullandırdığı ilaçlar neler yazabilirmisin canım...

canım benimde üst üste yumurtalarımın gelişmediği zamanlarda çok oldu tedavi iptalleri çook yaşadım yinede bu seni umtsuzluğa itmesin..4 ay biesteron kullandıktan sonra yumoşlar büyümeye başladı çok şükür..yüksek doz ilaç rezerv azlığı olanlarda ters tepebiliyomuş yani yumoşları kalitisizleşitiriyor yüksek doz..iki yumurtamda istenen büyüklükte çok şükür e2 biraz düşük çıktı ve progesteron biraz yüksek çıktı orta sınrda değerlerim yani..inş ikiside dolu çıkar yumoşlarımında çok kaliteli dölenirler gelişirler inş canım ya..içimde çok büyük korku var hayal kırıklı yaşarım diye...Allahım yardımcımız olsun gerçekten tüp bebek her aşaması çok stresli yumurta büyüsede e2 ve progestan çok önemliymiş sonrası opuda dolumu boşmu sonrası dölencekmi dölenmiycekmi dölendi sağlıklı bölüncekmi... trasfer olucan tutcak tumıycakmı tutu kan değerleri düzenlimi yükselcek böyle gider buu...Allahım sabır versin bu yolda uraşanlar çook zor süreçler...ben her zorluğa razıyım yeterki sonu güzel olsun..ama iki tüp bebek başarısız tedaviden sonra bu tedavimde çook sers yapıyorum elimde olmadan canım...

Canım bana doktorum hiç biesteron vermedi, sana Aret Hoca mı verdi bu ilacı?İşe yarıyorsa ben de kullanayım.Bende ilk tup bebek tedavisinde gonalf,... iğnelerini kullandım ve biliyorsun 3 yumurtadan biri büyüdü , o da yumurta toplama günü erken çatladığı fark edilince aşılama yapıldı. Şimdi bekliyorum test günümü, anlayacağın canım ben daha bilmiyorum yumurtam toplanmış olsa sonraki süreçler nasıl gidecek. Ama tüp bebek tedavisi çok bilinmeyenli bir denklem, her aşamada ayrı bir soru işareti, belirsizlik ve bekleme süreci, stres haliyle eksik olmuyor. Ama olumlu düşünce ve sabrın herşeye çare olduğuna inanıyorum canım.Tedavi sonucumuz olumsuz olsa da herşeyin bir zamanı varmış ve zamanı değilmiş diye düşünmek en doğrusu.
Sen şimdi olumlu düşün ve tüm kötü düşünceleri kafandan at canım, zamanı gelince öğreneceksin zaten sürecin devamını.İnşallah burada mutlu haberlerini alıcaz bir gün biz de:)))

canimm ne guzelll bi haber bu.. pazartesi istanbuldasin yani.. insallah iki yumurtanda guzelce dollenir canimm benim..
simdidenn opunn hayirli olsunnn.. Aret bey 2. gun hafta ici transferini bile yapar..
Alllahim bu defa yuzunu guldursun cnm..sonrada benim yuzumu guldursun:))

Hayırlı olsun canım tedavin ben kullandım letu yu 4. günden sonra iğnelerim 3 e çıktı

gülneva hayırlı olsun ne güzel büyümüş yumilerin işallah pozitif sonuçlarla gelirsin..
Hayırlı olsun canım tedavin ben kullandım letu yu 4. günden sonra iğnelerim 3 e çıktı
picasso hayırlı olsun seninde ..

canım Allahım kucağına almayı nasip etsin çook güzel haber umut oldun bize..bizde de aynı sorun var canım doktorunun kullandırdığı ilaçlar neler yazabilirmisin canım...

Dr.Kaan bey bana biosteron melatonin co enzim Q 10 ve saf arı sütü önermişti... Ama bu ilaçlar kafaya göre ya da kulaktan dolma kullanilacak şeyler değil.. Kişiden kişiye farklilik gösterebilir... Herkese aynı ilaclar verilmiyor bekli... Doktorun bilgisi ve önerisi dahilinde olmalı... Benim nacizane tavsiyem kaan bey'le irtibata geçin; güvenilir, çok çok iyi deneyimli bilgili ve piskolojik olarak rahatlatan yardımcı olan bir doktor ....
Telefon:
+90 232 464 58 88
+90 533 466 29 20
+90 544 264 58 88
+90 505 696 64 47

Kendisine bu numaralardan ulaşabilirsiniz....

Benim de yumurta rezervim azdı ve tüp bebeksiz kendiliğinden hamile kalmamın mümkun olmadığı söylendi ve istanbulda hatırı sayılır bir merkezde tüp bebek yaptırdık ; düşükle sonuçlandı... İzmirde yaşayan bir arkadaşım Dr. Kaan Bozkurt'u çok methetti bergamanın yarısını o doğurttu ikinci denemeni ona yaptırt diyince kendisiyle irtibata geçtim ve durumumu anlattım, benden testlerimin sonuclarini istedi ve ikinci denemeye kadar takviye ilaç önerdi yumurta kalitelerini yükseltmek için.. 2-3 ay kullandıktan sonra ilk regl gecikmemde menopoz mu oldum diye ağlamaklı kendisini aradığımda idrar testi yapmami sonra sonucunu ona iletmemi söyledi.. İdrar testim pozitif çıkınca kan testi yaptirmami ve sonucu tekrar kendisiyle paylaşmamı söyledi, kan testimde bhcg yüksek çıktı, ve şuan kızıma 28 haftalık hamileyim, önce allaha şükür sonra Dr. kaan bey'e teşekkür ediyorum...
Size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin allah yardım ediyor ; benim karşıma kaan bey'i çıkartti şuan heyecanla kızımızı bekliyoruz..40 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak hayirlisiyla... İmkansız diye bişey yok... Önce rabbim sonra sayın Dr.'um Kaan bey sayesinde kızımıza kavuşucaz inşallah

canım biesteron ve Qenzim bende kullanıyorum...arı sütü bal propolis karışım kullanmıştım 1 ay sadece...meletonin serozi arkadaşmızda kullanmıştı ve hamile kalmıştı biraz araştırma yapayım şu meletonin hakında doktorumada sorucam bende kullanmak istiyorum..gece uyurken salgılana hormon galiba bunun içeriği bildiğim kadarıyla canım bilgilerin için sağol canım...

evet canım yarın istanbuldayız inş Allahın izniyle...canım transfer yaptırmak istemiyorum aslında kabul ederlerse emriyo biriktirmek istiyorum progesteron biraz yüksek çıktı 1.25 bu değerle hamiş kalan yok genelde..doktorum 1 altında çıksaydı iyi dedi ama aret beylede görüşmüş ok demiş orta sınırda değermiş..bakalım canım ya boş çıkarsa yumurta kolaylık sağlıycaz ödemede demişler bakalım canım ya...kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum risk alarak gidiyorum..dualarına ihitiyacım var canım...ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TEZ ZAMANDA CANIM..

gülneva hayırlı olsun ne güzel büyümüş yumilerin işallah pozitif sonuçlarla gelirsin..

picasso hayırlı olsun seninde ..

teşekkür ederim canım yarın için dularrınıza çoom ihitiyacım var..sen neler yapıyorsun tedaviye başladınmı..geldimi kırmızılar...

hayırlısı canım demekki yardım edenin var negüzel bizde yok tedavilerimin hepsinide kendimiz karşıladık..allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..

Cnm Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Tedavi sirasinda fsh in kacti ?

ay canım negüzel bi haber bu allahım kucağınada almayı nasip etsin..bende tekrar tedaviye başlayabilirsem kaan beyi düşünüyorum çok fazla var bizim durumumuzda olup bebeğine kavuşan bende kaan beyi araştırdıktan sonra tekrar umutlanmaya başladım ama benim yeni tedavi imkanım yok önceki tedavilerin borcunu ödüyoruz..allahım inşallah bizlerede nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar..

hayırlısı canım demekki yardım edenin var negüzel bizde yok tedavilerimin hepsinide kendimiz karşıladık..allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..

canım eşimede diyorum bugün bana yarın onlara Allah kimseyi ellere muhtaç etmesin çok zor ama onlarında torunları olucak sonuçta onlarında katkıları olması gerek bence...Allah razı olsun eşimin ailesi ve benim ailemden her konuda arkamızdalar...ben çalışamıyorum canım tedavilerim devam etiği için birde bizim öğrencimiz eşimin kızımız var onun harcamalrıda ekleyince ancak idare ediyoruz..ALLAHIM BİRŞEKLİDE YOL AÇIYOR CANIM ZORDA DARDA OLANA...inş sizede bir kapı açsın rabim tekrar tedavilerine başlarsın..yarın opum var canım dualarına çok ihtiyacım var...

canım adet oldunmu sen..evet kağan beyin tavsiye etiği ilaçları biliyosun bizde kullanıyoruz sadece bitanesini kullanmadım ben meletonin...bu hap hakında konuşcam doktorumla..çünkü serozi arkadaşımzda bu hapı önermiş doktoru ve şimdi hamile biliyosun..

allahım darda zorda kalana bi kapı açıyo herşeyin bi vakti zamanı var..bizde inşallah bigün burdan mucizemizi paylaşıcaz...canım hayırlısıyla kaliteli yumoşların çıksın inşallah sonrada sana bebiş olsunlar dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…