Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

dün oldum canım ama doktora gitmicem bu ay yumoş takibi yaptıramıcam memlekette olcağım için bundan sonraki adetle gideyim diye düşünüyorum..kaan bozkurt gerçekten çok başarılı bu rezerv azlığında doğal hamile kalan hastalarıda çok bekleme aşamasındayken..melatonin hormonu çok önemliymiş yumurta kalitesinde uyku düzeni olmayanlarda yetersiz oluyomuş oda etkiliyomuş yumoşları..doktora sorup kullanmak gerekiyo aslında...ben sadece biosteron kullandım faydasını görmedim faydasını görenlerde çok kişiden kişiye değişiyo demekki..

canım ben geceleri çok geç yatıyorum uykularım çok düzensiz ymuoşların gelişimi bu yüzenmi etkileniyor acaba bakalım inş başka tedaviye gerek kalmazda hamiş kalırım bu tüp bebekte..aslında çok kararsızım emriyomu biriktirsem inş herşey yolunda giderse yarın konuşcam aret beyle dondurmak istediğimi...

bende aynı canım ya geç yatıyorum geç kalkıyorum düzensiz bi uyku yaşantım var oda etkiliyo olabilir..inşallah başka tedaviye gerek kalmaz maddi manevi çok zor insan toparlanamıyo uzun süre...dondurma işlemini kaan bey uyguluyo rahim dinlenince embiryonun tutunma şansı daha çok artıyomuş..inşallah aret beyde uygun görürse dondurursun...bu arada ben bu ay 2 kilo vermişim toplamda 7 kilo oldu verdiğim ayak bileğimden dolayı bu ay pek spora gidemedim hareketim azdı kiloda az gitti ama olsun hiç yoktan iyidir çok iyi oldu çoğu kıyafetime sığıyorum moralim kilolar gittikçe dahada düzeliyo inş bi 7 kilo daha gider..

canım baya kilo vermişsin ben bu ay 2 kiloda kaldım...spor yapamadım sadece yürüyüş yaptım oda düzenli değil hafta sonu eşim evde olunca yürüyüş yapamıyorum..diyet listesinede fazla uymadım..diyet doktorum haftada iki kilo verebilirsin demişti veremedim mallesef..gerçi daha 10 günüm var şuan durumumda belirsiz transfer olsamda diyete devam edicem...tempolu yürüyüş yapamam...

canım bu gün opun olacatı sanırımmm hayırlı haberle gel inş

Mrblar nasil bi cikmazlik bu arkadaslar benim fsh yuksek amh dusuk yumartaliklarim ve rahmim kucuk yani.il drseler daha iyi okacak auan bi tup bebek.mrk gidiyorum ama tabloya hic iyi demiyolar kinyadayim inanin ne yapcagimi bjlemiyorum dogru yer neresi bilmiyorum muni tup bebek yintemi varmis oba ne ise yariyo bilmiyorum bana yazarsqniz sevinirim

Fikir almak için para almaz kaan bey... Durumunuzu bir danışın ben tedaviye başlamadan durumum icin fikir alırken bana önerisini yaptı kaan bey... Ve hamile kalmama vesile oldu; aramalara cevap veren parayı sorun etmeyen bir doktor... Yoksa gel yapiyim sana tup bebek der bu ilaçları önermezdi para kaybetmeyi göze almazdı, danışmanızda fayda var zarar yok

Selam hanımlar. FSH değeri yüksek çıkıp ,hamile kalan oldu mu? 2.bebeğimizi istiyoruz ama FSH değerim 16.2 çıktı.Doktor da tüp bebeğe yönlendirdi,hiç sormadan sorgulamadan bir değere bakıp.İlk gittiğimde 22 çıkmıştı adetin 3. günü gel demişti gittim 3.4 çıktı . 3. gidişimde 16 çıktı ama sonuçta adet dönemimdeki ölçümlerin birinde çok düşük birinde yüksek çıktı hemen tüp bebeğe yönlendirmesi ne kadar doğru sizce ? Varsa böyle deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim, şimdiden Allah razı olsun.

Ve hiç doğru dürüst açıklama yapmadı direkt sonuca baktı tıp fakültesinde doktor adı verdi tüp bebek dedi.Bu normal gelmedi bana dahası çok acımasız ve saçma geldi.İnsan bir açıklama yapar, ben araştırarak öğrendim FSH nin ne olduğunu .Alttan muayene etti sekreterine yazdırdı bir şeyler bana hiçbir şey söylemedi ben de tahlillerden sonra söyler diye sormadım .Tahlillerden sonra da tüp bebek dedi ve başkasıyla ilgilenmeye başladı.Bana yardım edin arkadaşlar.Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Canım malesef bazı doktorlar çok acımasız oluyorlar benimde başıma gelmişti hsg filmi çektirmiştim her iki tüpünde kapalı zaten daha önce operasyon geçirmişsin değerlerinde kötü tüp bebekte zor ama istersen git demişti :-( filmi bile doğru düzgün anlatmadı bana ne filmle ilgili açıklama nede rapor verdi başından attı resmen ilgilenmedi bile üstelik 1 ay sonra filmi tekrar istedi doktorum her iki tüpümde açıkmış hiçbir sorun yokmuş ama ne yaşadığımı ben biliyorum o yüzden canım öncelikle sakin ol biliyorum çok zor ama başıma geldi . başka bir doktorla görüş yada bi klinikten randevu al başka türlü için rahat etmiycektir benim gibi aylarca boşuna kendini tüketme benim fsh ım 17.5 düştümü çıktımı bilmiyorum sadece yoluma bakıyorum inan herşey güzel olacak sıkıntı yapmamaya çalış çok zor söylemek bile zor biliyorum ama yaşadım içini ferah tut olumsuz konuşanlarada çok kulak asma Allahtan umut kesilmez inşallah biraz olsun yardımcı olabilmişimdir canım sevgiler

canlar ben geldim opum güzel geçti iki yumoştan biri olgun çıktı işleme alımndı...yarın inş emriyo haberinide alırım dualarınıza çok ihtiyacım var canlar...inş Allahımında izniyle çok kaliteli ermiyom olsun sıkı sıkı tutsun annesine meleğim...canımın bir parçasını bıraktım gedlik diyorum eşime ben burda bebek adayımız orda...Allahım kavuştursun tez zamanda canlar...

canım geçmiş olsun inşallah yarında güzel haberler alırsın bu sefer olcak inşallah bebeğine kavuşcaksın..allahım emeklerini hayallerini boşa gidermesin inşallah..

canım geçmiş olsun inşallah yarında güzel haberler alırsın bu sefer olcak inşallah bebeğine kavuşcaksın..allahım emeklerini hayallerini boşa gidermesin inşallah..

inş canım cümlemiz tez zamanda kavuşalım cennet kokulu nur yüzlü yavrularımıza..heycanla haber bekliyorum canım inş sağlıklı gölenmiştir yumoşum..

Canım tebrikler inşallah çok çok kaliteli bir emriyo olur dualarım seninle canım

Canim çok sevindim inşallah coook kaliteli cikar embriyo haberlerini bekliyorum dualarimiz seninle tatlim

Bişey sorucam kızlar 2. tedavim için adetimi bekliyorum opudan kaç gün sonra adet oldunuz bilen var mı ? sabırsızlanmaya başladım yine beklemek çok zor :-(

kızlar az önce aradılar emriyom dölenmiş ama çkirdek yapısı çokta güzel görünmüyomuş yarın tekrar arıycaklarmış iptal etme durumu olabilirmiş böyle emriyo olup sağlıklı bölnebilende varmış bekliycez yarın daha net konuşalım dediler..çook üzgünüm kızlar moralim sıfır oldu çook umutlanmıştım ALLAHIM NASİP ETMEYİNCE OMUYO ELDEN BİŞEY GELMİYOR MALLESEF...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…