- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canım adet oldunmu sen..evet kağan beyin tavsiye etiği ilaçları biliyosun bizde kullanıyoruz sadece bitanesini kullanmadım ben meletonin...bu hap hakında konuşcam doktorumla..çünkü serozi arkadaşımzda bu hapı önermiş doktoru ve şimdi hamile biliyosun..
dün oldum canım ama doktora gitmicem bu ay yumoş takibi yaptıramıcam memlekette olcağım için bundan sonraki adetle gideyim diye düşünüyorum..kaan bozkurt gerçekten çok başarılı bu rezerv azlığında doğal hamile kalan hastalarıda çok bekleme aşamasındayken..melatonin hormonu çok önemliymiş yumurta kalitesinde uyku düzeni olmayanlarda yetersiz oluyomuş oda etkiliyomuş yumoşları..doktora sorup kullanmak gerekiyo aslında...ben sadece biosteron kullandım faydasını görmedim faydasını görenlerde çok kişiden kişiye değişiyo demekki..
canım ben geceleri çok geç yatıyorum uykularım çok düzensiz ymuoşların gelişimi bu yüzenmi etkileniyor acaba bakalım inş başka tedaviye gerek kalmazda hamiş kalırım bu tüp bebekte..aslında çok kararsızım emriyomu biriktirsem inş herşey yolunda giderse yarın konuşcam aret beyle dondurmak istediğimi...
bende aynı canım ya geç yatıyorum geç kalkıyorum düzensiz bi uyku yaşantım var oda etkiliyo olabilir..inşallah başka tedaviye gerek kalmaz maddi manevi çok zor insan toparlanamıyo uzun süre...dondurma işlemini kaan bey uyguluyo rahim dinlenince embiryonun tutunma şansı daha çok artıyomuş..inşallah aret beyde uygun görürse dondurursun...bu arada ben bu ay 2 kilo vermişim toplamda 7 kilo oldu verdiğim ayak bileğimden dolayı bu ay pek spora gidemedim hareketim azdı kiloda az gitti ama olsun hiç yoktan iyidir çok iyi oldu çoğu kıyafetime sığıyorum moralim kilolar gittikçe dahada düzeliyo inş bi 7 kilo daha gider..
Cnm Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Tedavi sirasinda fsh in kacti ?
ay canım negüzel bi haber bu allahım kucağınada almayı nasip etsin..bende tekrar tedaviye başlayabilirsem kaan beyi düşünüyorum çok fazla var bizim durumumuzda olup bebeğine kavuşan bende kaan beyi araştırdıktan sonra tekrar umutlanmaya başladım ama benim yeni tedavi imkanım yok önceki tedavilerin borcunu ödüyoruz..allahım inşallah bizlerede nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar..
Ve hiç doğru dürüst açıklama yapmadı direkt sonuca baktı tıp fakültesinde doktor adı verdi tüp bebek dedi.Bu normal gelmedi bana dahası çok acımasız ve saçma geldi.İnsan bir açıklama yapar, ben araştırarak öğrendim FSH nin ne olduğunu .Alttan muayene etti sekreterine yazdırdı bir şeyler bana hiçbir şey söylemedi ben de tahlillerden sonra söyler diye sormadım .Tahlillerden sonra da tüp bebek dedi ve başkasıyla ilgilenmeye başladı.Bana yardım edin arkadaşlar.Ne yapmalıyım?
canlar ben geldim opum güzel geçti iki yumoştan biri olgun çıktı işleme alımndı...yarın inş emriyo haberinide alırım dualarınıza çok ihtiyacım var canlar...inş Allahımında izniyle çok kaliteli ermiyom olsun sıkı sıkı tutsun annesine meleğim...canımın bir parçasını bıraktım gedlik diyorum eşime ben burda bebek adayımız orda...Allahım kavuştursun tez zamanda canlar...
canım geçmiş olsun inşallah yarında güzel haberler alırsın bu sefer olcak inşallah bebeğine kavuşcaksın..allahım emeklerini hayallerini boşa gidermesin inşallah..
canlar ben geldim opum güzel geçti iki yumoştan biri olgun çıktı işleme alımndı...yarın inş emriyo haberinide alırım dualarınıza çok ihtiyacım var canlar...inş Allahımında izniyle çok kaliteli ermiyom olsun sıkı sıkı tutsun annesine meleğim...canımın bir parçasını bıraktım gedlik diyorum eşime ben burda bebek adayımız orda...Allahım kavuştursun tez zamanda canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?