kızlar az önce aradılar emriyom dölenmiş ama çkirdek yapısı çokta güzel görünmüyomuş yarın tekrar arıycaklarmış iptal etme durumu olabilirmiş böyle emriyo olup sağlıklı bölnebilende varmış bekliycez yarın daha net konuşalım dediler..çook üzgünüm kızlar moralim sıfır oldu çook umutlanmıştım ALLAHIM NASİP ETMEYİNCE OMUYO ELDEN BİŞEY GELMİYOR MALLESEF...
Bişey sorucam kızlar 2. tedavim için adetimi bekliyorum opudan kaç gün sonra adet oldunuz bilen var mı ? sabırsızlanmaya başladım yine beklemek çok zor :-(
Fikir almak için para almaz kaan bey... Durumunuzu bir danışın ben tedaviye başlamadan durumum icin fikir alırken bana önerisini yaptı kaan bey... Ve hamile kalmama vesile oldu; aramalara cevap veren parayı sorun etmeyen bir doktor... Yoksa gel yapiyim sana tup bebek der bu ilaçları önermezdi para kaybetmeyi göze almazdı, danışmanızda fayda var zarar yok
kızlar az önce aradılar emriyom dölenmiş ama çkirdek yapısı çokta güzel görünmüyomuş yarın tekrar arıycaklarmış iptal etme durumu olabilirmiş böyle emriyo olup sağlıklı bölnebilende varmış bekliycez yarın daha net konuşalım dediler..çook üzgünüm kızlar moralim sıfır oldu çook umutlanmıştım ALLAHIM NASİP ETMEYİNCE OMUYO ELDEN BİŞEY GELMİYOR MALLESEF...
Cnm Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Tedavi sirasinda fsh in kacti ?
opudan sonra adetmi :44: opudan sonra transfer olmuştum ben :44:
Bişey sorucam kızlar 2. tedavim için adetimi bekliyorum opudan kaç gün sonra adet oldunuz bilen var mı ? sabırsızlanmaya başladım yine beklemek çok zor :-(
Canım malesef bazı doktorlar çok acımasız oluyorlar benimde başıma gelmişti hsg filmi çektirmiştim her iki tüpünde kapalı zaten daha önce operasyon geçirmişsin değerlerinde kötü tüp bebekte zor ama istersen git demişti :-( filmi bile doğru düzgün anlatmadı bana ne filmle ilgili açıklama nede rapor verdi başından attı resmen ilgilenmedi bile üstelik 1 ay sonra filmi tekrar istedi doktorum her iki tüpümde açıkmış hiçbir sorun yokmuş ama ne yaşadığımı ben biliyorumo yüzden canım öncelikle sakin ol biliyorum çok zor ama başıma geldi . başka bir doktorla görüş yada bi klinikten randevu al başka türlü için rahat etmiycektir benim gibi aylarca boşuna kendini tüketme benim fsh ım 17.5 düştümü çıktımı bilmiyorum sadece yoluma bakıyorum inan herşey güzel olacak sıkıntı yapmamaya çalış çok zor söylemek bile zor biliyorum ama yaşadım içini ferah tut olumsuz konuşanlarada çok kulak asma Allahtan umut kesilmez inşallah biraz olsun yardımcı olabilmişimdir canım sevgiler
Kizlar merhaba Rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimizi versin bende 10 ay oldu evleneli hic korunmadim ama bebegimde olmadi 7 aydir doktora gidiyordum yumurtan catlamadigi icinn kist oluyor ve hastal olmuyorsun dedi sokturucu dogum kont haplariyla gecistirdi malatya denizhan hocaya gittim 3 aydir regl olamadim igneye ragmen olmadim erken rezerveden suphwlendi ama benim hormonlar normaldi fsh dusuktu regl oldugimda 6 gun oliyorum sizce bu sekilde erken rezervi olabilirmi
Merhaba, Kaan Bey Hangi hastanede?
Selam hanımlar. FSH değeri yüksek çıkıp ,hamile kalan oldu mu? 2.bebeğimizi istiyoruz ama FSH değerim 16.2 çıktı.Doktor da tüp bebeğe yönlendirdi,hiç sormadan sorgulamadan bir değere bakıp.İlk gittiğimde 22 çıkmıştı adetin 3. günü gel demişti gittim 3.4 çıktı . 3. gidişimde 16 çıktı ama sonuçta adet dönemimdeki ölçümlerin birinde çok düşük birinde yüksek çıktı hemen tüp bebeğe yönlendirmesi ne kadar doğru sizce ? Varsa böyle deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim, şimdiden Allah razı olsun.
Sanirim kimse ilgilenmiyor
slm bende her ay düzenli olarak 28 günde bir adet oluyordum ve 5 gün sürüyordu rezerv azalmasından hiç süphelenmedim ve 2 yıl boyunca korundum.ama bu durumda bile rezerv azalması oluyormus.
Sanirim kimse ilgilenmiyor
Yokmu cevap verecek biri ? :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?