Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım umutsuzluğa kapılma inan ne diyeceğimi şaşırdım umarım herşey yoluda gider :-(

Bişey sorucam kızlar 2. tedavim için adetimi bekliyorum opudan kaç gün sonra adet oldunuz bilen var mı ? sabırsızlanmaya başladım yine beklemek çok zor :-(

opudan sonra adetmi :44: opudan sonra transfer olmuştum ben :44:

Merhaba, Kaan Bey Hangi hastanede?

bitanem duaya sığın ne olursun duayla herşey oluyor biliyorsun.inşallah rabbim o altın yumurta olur ve sağlıklı bi şekilde gelişir.rabbim ne olursun yardım et...bitanem ev hanımıysan ne olur haber alana kadar secdeden başını kaldırma

Canim çok üzüldüm vallahi. Ama inşallah Rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan olur biliyorsun simdi yarina kadar çok dua edelim rabbim can versin kan versin canim.

Bişey sorucam kızlar 2. tedavim için adetimi bekliyorum opudan kaç gün sonra adet oldunuz bilen var mı ? sabırsızlanmaya başladım yine beklemek çok zor :-(

Canim inşallah hayirli olur. Benim bildiğim 10-12 gün sonra adet olunmasi lazim diye biliyorum

Kizlar merhaba Rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimizi versin bende 10 ay oldu evleneli hic korunmadim ama bebegimde olmadi 7 aydir doktora gidiyordum yumurtan catlamadigi icinn kist oluyor ve hastal olmuyorsun dedi sokturucu dogum kont haplariyla gecistirdi malatya denizhan hocaya gittim 3 aydir regl olamadim igneye ragmen olmadim erken rezerveden suphwlendi ama benim hormonlar normaldi fsh dusuktu regl oldugimda 6 gun oliyorum sizce bu sekilde erken rezervi olabilirmi

Çok teşekkür ederim canım.Çok şükür olumsuz konuşan bir doktordu, başka kimse yok, eşim dahil herkes stres yapmamın gereksiz olduğuna ikna etmeye çalışıyorlar.Seni üzmeyeceksem bir şey sormak istiyorum,üzersem de şimdiden özür dilerim.Sen okuduğum kadarıyla tüp bebek tedavisindesin.FSH değerin yüksek olduğu için mi tüp bebek tedavisine başladın ?Benim FSH dışında bütün değerlerim normal sence bende başlamalı mıyım tedaviye?Yoksa normal yollardan FSH mi düşürmeye çalışacağım.Bir çok şey okudum bununla ilgili saraçoğlunun kürlerini yapacağım ve kafama takmamaya çalışacağım inşallah.1-2 ay doğal yollardan deneyeceğiz sonrasında eğer gerekirse (inşallah gerek kalmaz) ilk doğumumu yaptıran doktora gideceğiz.Görev için başka şehirdeyiz ama sırf bunun için giderim doktoruma.Allah hepimizin yardımcısı olsun(AMİN)Senin yazdıkların çok önemliydi canım teşekkür ederim.Bir yol haritası belirleyeceğim inşallah.

Sanirim kimse ilgilenmiyor

slm canım korkmana gerek yok benim 38 fsh degerim vardı eşimde de sperm şekli bozuklugu vardı tüp bebekte hamile kaldım suan 19 haftadayım .kimi doktor denemiyor kimiside yumurta ürettiğin sürece bebek olmaz diye bişey yok diyor

slm bende her ay düzenli olarak 28 günde bir adet oluyordum ve 5 gün sürüyordu rezerv azalmasından hiç süphelenmedim ve 2 yıl boyunca korundum.ama bu durumda bile rezerv azalması oluyormus.

Fsh da dusuk ama neyse insallah boyle birsey olmaz olanada rabbim tez vakitte sifasini verir Allahim hayirli evlatlarimizi tez vakitte bize versin

Sanirim kimse ilgilenmiyor

cnm benim adetlerim herzaman cok cok duzenli ama 30 yasindan sonra yumurta rezervim azaldi.. artik 2-3 tane ancak toplaniyor.. herkezin bunyesi farkli olabiliyor.. amh testi yaptirdinmi.. tek sorununuz yumurta catlamasi ilemi ilgili esinin degerleri normalmi yada rahim filmi cektirdinmi.. tup bebegin yuzlerce ayri sebebi var.. ayni rahatsizlik bile iki ayri kadinda farkli tepkiler verebiliyor..

arkadaslar doktor yine ustune bastira bastira yumurta kaliten kotu diyor( esimin sperm sayisi bile sorun olmaktan cikti...
yapmadigim sey kalmadi ne zormus yumurta kalitesini artirmak..(

canlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..sizlerle paylaştıkça dertler azalıyor canlar iyiki varsınız..inş yarın güzel haberler veririrm sizlere umut olurum herkeze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…