Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim çok üzüldüm vallahi. Ama inşallah Rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan olur biliyorsun simdi yarina kadar çok dua edelim rabbim can versin kan versin canim.

canımcığım bebiş nasıl herşey yolundadır inş..

arkadaslar doktor yine ustune bastira bastira yumurta kaliten kotu diyor( esimin sperm sayisi bile sorun olmaktan cikti...
yapmadigim sey kalmadi ne zormus yumurta kalitesini artirmak..(

EVET ÇOK ZOR YUMURTA KALİTESİ İLE ĞRAŞMAK VE HİÇ BİR ŞEYİN FAYDASI OLMUYOR (en azından bende öyle oldu) HER ŞEYİ DENEDİM UYGULADIM OT ÇÖP NE BULDUMSA YEDİM İÇİTİM AMA OLMUYOR ARTIK BENDE UMUDUMU YİTİRDİM OLMAYACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM EEEEEEEE YAŞTA GEÇİYOR ARTIK ALLAH BÜYÜK

canlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..sizlerle paylaştıkça dertler azalıyor canlar iyiki varsınız..inş yarın güzel haberler veririrm sizlere umut olurum herkeze..
canımmm allah büyük ol derse hiç bir şey engel olmaz inanakiii dualrım seninle

Yok canım artık üzülmüyorum şükür sadece fsh değil amh ımda çok düşük malesef 0.22 birin altı kötü diyorlar çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zaman yumurtalıklarım baya zarar görmüş canım ameliyat sonrası belli aralıklarla kontrole gidiyordum çünkü bu kist tekrarlayan cinsten ve neticede öylede oldu 4 mm kistim var hala tekrarlayınca doktorlar korunmamı bırakmamı istedi 1 yılı geçti hala hamile kalamayınca hsg filmi istediler sonrası çorap söküğü gibi geldi herşey şu son 4-5 ay içinde gelişti değerlerde kötü olunca acil tüp bebek dediler şansın düşük falan filan son 1 aydır konuya hakim olmaya çalışıyorum işte ilk denemede 4 yumurtada 3 tanesinin içi boş çıktı 1 tane kaldı şükür ki oda döllendi ve donduruldu öyle bişey ki ne olduğumu anlayamadım şimdi ikinciye başlıycam ne zaman adet olacam telaşı sardı insan ne yapacağını kime gideceğini bilemiyor bende buralardan öğreniyorum ne istersen sorabilirsin insan burda bi umut arıyor senin değerlerin normalse çok daha iyi ama sen yinede bi doktora danış derim ben. benimki baya karışık biraz nazlı gelecek heralde bebişim olsun herşeye değer biraz daha rahatlamışsın sevindim herşeyin hayırlısı olsun

Canim inşallah hayirli olur. Benim bildiğim 10-12 gün sonra adet olunmasi lazim diye biliyorum

Teşekkür ederim canım o zaman var daha 1 hafta oldu tam . Zaten tedaviye başladım başlayalı zaman geçmek bilmiyor nasıl iş anlamadım hayatım tamamen durma noktasına geldi biraz kafayı dağıtacak bişeyler bulmalı

canım ya dur bakalım hemen umudunu kaybetme bi yarın olsun belkide güzel haberler gelicek...beklemek çok zordur şimdi sana insan kafayı yicek gibi oluyo inşallah senin olumsuz olmaz güzel haberi alırsın..

canlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..sizlerle paylaştıkça dertler azalıyor canlar iyiki varsınız..inş yarın güzel haberler veririrm sizlere umut olurum herkeze..
Canim haber geldi mi hastanede merak ediyorum, inşallah iyi haberler veririrsin

amh testı verdım canım yaptırdım ctesı bellı olacak esımınde testlerını yaptırıcaz

Canim inşallah iyi haberler verirsin, bebeğini kucagina da alirsin inşallah.

senden gelecek haberi heycanla bekliyorumm /COLOR]

canımsın yaa :)) aynen aynen aynen
sadece yumurta kalitesi için 6 ay üreme koçuna bile gittim günde 20 tane ilaç ve tonla takviye denedi.. alternatif tıpı denedi ama yine 1 tane 2. kalite yumurta toplanmıştı.. artık kür vs hiçbirşeyden umudum yok bu yumurta kalitesi için :)) Allaha kaldı işimiz..

Bilgi içindir; arkadaşlar yaklaşık iki sene önce amh:0,24 çıkmıştı.Geçen hafta aynı yerde tekrar yaptırdık amh:0,42 çıktı. Yani değişebiliyor. Ben bunu pozitif olmama, artık eskisi kadar takmamama ve 4 ay kadar biesteron kullanmama bağlıyorum. Yumurtalıklarınızın görünümü daha önemli. Amh a takılmayın. Boşuna üzülmeyin.

Sevgili arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır bebek isteğiyle uğraşıyoruz .Zaman zaman bu topiğe yazdım son 3-4 aydır artık iyice kötüydüm ama bunun bir tek ben farkında değildim intihar etme isteği sürekli mezarlıklarla gezme bebek mezarlarına kapanıp ağlama ben bu bebeklerin annesi olacağım demeler vs vs bir sürü tranvalarla geçen bir süre ve birikmiş binlerce duygu sonucunda psikiyattra gittim 1,5 aydır antidepresan kullanıyorum ve 3 yıldır hayatımı nasıl zehir ettiğimi yeni yeni farkediyorum .ben artık yaşamaya başladım işime eşime sevdiklerime aileme yeniden sarıldım dünyaya küsmüşüm meğer arkadaşlar lütfen destek alın beni eşim zorla götürdü doktora önce ağlaya ağlaya gittim şimdide ben eşime bebek konusunu erteleme fikirleri öne sürüyorum bu ay tedaviye başlayacaktık tüp bebek raporumda çıktı ama ben Antalyaya gittim biz farkında değiliz ama içinde bulunduğumuz durum bizi uçuruma sürüklüyor artık ben inanıyorumki bu kafayla ne zaman istesem Allahın izniyle bebeğim olacak çünkü artık ben mutluyum kaygılarım korkularım üzüntülerim gitti bebeksiz bir hayatın da mümkün olabileceği gerçeğine artık inanıyorum

Canim simdi iyi olmana sevindim, sana katiliyorum mutlaka gerekli olursa yardim almakn lazim bende 3 5 ay önce girmiştim ve ilac kullandim bir sure. İnşallah en yakin zamanda gönlünden geçene kavuşursun canim

canım seni merak ettim ne oldu gelmedinnn

benimde otttan çöpten umudum yok ama allah büyük ondan gelen için ona sığındımm

Arkadaşım benimde umudum kalmamıştı cikolata kistim vardi ve acik ameliyat olduğum için yumurtalık rezervim düşüktü aktara gittim bana bal,keten tohumu,karanfil,tarçın,çörekotu bunları 1yemek kaşığı bir kapta karistir adet gununun ikinci gunu basla bu karisimi igneleri kullanirken yap yumurta toplama gununden bir gun once birak allahım yardım edicektir ben yaptım ve hamileyim benim 2 yumurtam cikiyordu bu karisimdan sonra 12 yumurtam cikti 7 tane kaldı 4 tane donduruldu 2 tanesi transfer yapildi bikmak usanmak yok arkadaslar yola devam:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aleyküm Selam canım.Çok teşekkür ederim cevapladığın için,öğrendiğim anda şok olmuştum ama okudukça çok da kafaya takılması gereken bir şey olmadığına kani oldum.Yine de kafamda sorular var ama şuan için doktor yüzü görmek istemiyorum.Gittiğim doktorlar açıklama özürlü, resmen netten ihtisas yapacağım sayelerinde.Sence normal yollara devam mı edeyim yoksa tüp bebek merkezine gideyim mi?

Rabbim görüyor canım.Allah'ın izniyle minik kuzuna kavuşacaksın inşallah.Ben doktorlardan yana şanssızım daha doğrusu ilk doktorum çok iyiydi.İzmitte kaldı maalesef.İlk doğumdan sonra ben 5 tane daha yaparım deyip gülmüştük doktorumla, şimdi konuştuğum şeylere,karşılaştığım doktorlara hayıflanıp duruyorum.Çok şükür Rabbim'e , O her şeyin hayırlısını bilir.Demekki bunu da yaşamam gerekiyormuş diyorum.Elimden geleni yapıp tevekkül edeceğim hayırlısıyla. Sence tüp bebek merkezine gideyim mi yoksa bir süre normal yollardan gideyim mi ? Aslında kafamda devlete gitmek var ,onlar özeldekiler kadar paragöz olmuyorlar.Hakkını helal et canım.Allah cemi cümlemizin yardımcısı olsun. (AMİN)

canımm inan ben aynını yaptım aylarca ama yine yapacağım bu tedavide.. bende fayda etmiyor hiç.. çok şeyler yaptım polene propolise kadar yaptım doktor diyorki yumurta kaliten çok kötü tabi bunda benim çok fazla etkim var yıllarca 18-28 yaş arası bilinçsiz günlerimde 45 kiloda kalıp en topuklu ayakkabıların üzerinde gezip her türlü kimyasal maddeyi kullanıp bol bolda sigara içince sonuç bu oldu..
yinede iyi oldu hatırlatman tekrar başlayacağım bu karışıma..
canım Allahım sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına aldırsın... çok sağol..

canlar ben geldim size haber veremedim kusura bakmayın canlar sabahın köründe aradılar emriyon sağlıklı bölündü hemen transfere gelin diye apar topar gittik canlar..vee kaliteli bir bebek adayım annesinin sıacacık karnında Allahım en güzel bir duygu onu hisetmek Allahım hepininze yaşatsın bu duyguyu...rabim izniyle inş canlancak kanlancak bebeğim sımısıkı tutuncak negatif düşünmüyorum artık pozitif düşünüyorum...Rabim sağlıklı evlat versin hepimize tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…