Canim çok üzüldüm vallahi. Ama inşallah Rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan olur biliyorsun simdi yarina kadar çok dua edelim rabbim can versin kan versin canim.
arkadaslar doktor yine ustune bastira bastira yumurta kaliten kotu diyor( esimin sperm sayisi bile sorun olmaktan cikti...
yapmadigim sey kalmadi ne zormus yumurta kalitesini artirmak..(
canımmm allah büyük ol derse hiç bir şey engel olmaz inanakiii dualrım seninlecanlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..sizlerle paylaştıkça dertler azalıyor canlar iyiki varsınız..inş yarın güzel haberler veririrm sizlere umut olurum herkeze..
Çok teşekkür ederim canım.Çok şükür olumsuz konuşan bir doktordu, başka kimse yok, eşim dahil herkes stres yapmamın gereksiz olduğuna ikna etmeye çalışıyorlar.Seni üzmeyeceksem bir şey sormak istiyorum,üzersem de şimdiden özür dilerim.Sen okuduğum kadarıyla tüp bebek tedavisindesin.FSH değerin yüksek olduğu için mi tüp bebek tedavisine başladın ?Benim FSH dışında bütün değerlerim normal sence bende başlamalı mıyım tedaviye?Yoksa normal yollardan FSH mi düşürmeye çalışacağım.Bir çok şey okudum bununla ilgili saraçoğlunun kürlerini yapacağım ve kafama takmamaya çalışacağım inşallah.1-2 ay doğal yollardan deneyeceğiz sonrasında eğer gerekirse (inşallah gerek kalmaz) ilk doğumumu yaptıran doktora gideceğiz.Görev için başka şehirdeyiz ama sırf bunun için giderim doktoruma.Allah hepimizin yardımcısı olsun(AMİN)Senin yazdıkların çok önemliydi canım teşekkür ederim.Bir yol haritası belirleyeceğim inşallah.
Canim inşallah hayirli olur. Benim bildiğim 10-12 gün sonra adet olunmasi lazim diye biliyorum
kızlar az önce aradılar emriyom dölenmiş ama çkirdek yapısı çokta güzel görünmüyomuş yarın tekrar arıycaklarmış iptal etme durumu olabilirmiş böyle emriyo olup sağlıklı bölnebilende varmış bekliycez yarın daha net konuşalım dediler..çook üzgünüm kızlar moralim sıfır oldu çook umutlanmıştım ALLAHIM NASİP ETMEYİNCE OMUYO ELDEN BİŞEY GELMİYOR MALLESEF...
Canim haber geldi mi hastanede merak ediyorum, inşallah iyi haberler veririrsincanlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..sizlerle paylaştıkça dertler azalıyor canlar iyiki varsınız..inş yarın güzel haberler veririrm sizlere umut olurum herkeze..
cnm benim adetlerim herzaman cok cok duzenli ama 30 yasindan sonra yumurta rezervim azaldi.. artik 2-3 tane ancak toplaniyor.. herkezin bunyesi farkli olabiliyor.. amh testi yaptirdinmi.. tek sorununuz yumurta catlamasi ilemi ilgili esinin degerleri normalmi yada rahim filmi cektirdinmi.. tup bebegin yuzlerce ayri sebebi var.. ayni rahatsizlik bile iki ayri kadinda farkli tepkiler verebiliyor..
Teşekkür ederim canım o zaman var daha1 hafta oldu tam . Zaten tedaviye başladım başlayalı zaman geçmek bilmiyor nasıl iş anlamadım hayatım tamamen durma noktasına geldi biraz kafayı dağıtacak bişeyler bulmalı
EVET ÇOK ZOR YUMURTA KALİTESİ İLE ĞRAŞMAK VE HİÇ BİR ŞEYİN FAYDASI OLMUYOR (en azından bende öyle oldu) HER ŞEYİ DENEDİM UYGULADIM OT ÇÖP NE BULDUMSA YEDİM İÇİTİM AMA OLMUYOR ARTIK BENDE UMUDUMU YİTİRDİM OLMAYACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM EEEEEEEE YAŞTA GEÇİYOR ARTIK ALLAH BÜYÜK
Sevgili arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır bebek isteğiyle uğraşıyoruz .Zaman zaman bu topiğe yazdım son 3-4 aydır artık iyice kötüydüm ama bunun bir tek ben farkında değildim intihar etme isteği sürekli mezarlıklarla gezme bebek mezarlarına kapanıp ağlama ben bu bebeklerin annesi olacağım demeler vs vs bir sürü tranvalarla geçen bir süre ve birikmiş binlerce duygu sonucunda psikiyattra gittim 1,5 aydır antidepresan kullanıyorum ve 3 yıldır hayatımı nasıl zehir ettiğimi yeni yeni farkediyorum .ben artık yaşamaya başladım işime eşime sevdiklerime aileme yeniden sarıldım dünyaya küsmüşüm meğer arkadaşlar lütfen destek alın beni eşim zorla götürdü doktora önce ağlaya ağlaya gittim şimdide ben eşime bebek konusunu erteleme fikirleri öne sürüyorum bu ay tedaviye başlayacaktık tüp bebek raporumda çıktı ama ben Antalyaya gittim biz farkında değiliz ama içinde bulunduğumuz durum bizi uçuruma sürüklüyor artık ben inanıyorumki bu kafayla ne zaman istesem Allahın izniyle bebeğim olacak çünkü artık ben mutluyum kaygılarım korkularım üzüntülerim gitti bebeksiz bir hayatın da mümkün olabileceği gerçeğine artık inanıyorum
canımsın yaa :)) aynen aynen aynen
sadece yumurta kalitesi için 6 ay üreme koçuna bile gittim günde 20 tane ilaç ve tonla takviye denedi.. Alternatif tıpı denedi ama yine 1 tane 2. Kalite yumurta toplanmıştı.. Artık kür vs hiçbirşeyden umudum yok bu yumurta kalitesi için :)) allaha kaldı işimiz..
canımsın yaa :)) aynen aynen aynen
sadece yumurta kalitesi için 6 ay üreme koçuna bile gittim günde 20 tane ilaç ve tonla takviye denedi.. alternatif tıpı denedi ama yine 1 tane 2. kalite yumurta toplanmıştı.. artık kür vs hiçbirşeyden umudum yok bu yumurta kalitesi için :)) Allaha kaldı işimiz..
Aleyküm Selam canım.Çok teşekkür ederim cevapladığın için,öğrendiğim anda şok olmuştum ama okudukça çok da kafaya takılması gereken bir şey olmadığına kani oldum.Yine de kafamda sorular var ama şuan için doktor yüzü görmek istemiyorum.Gittiğim doktorlar açıklama özürlü, resmen netten ihtisas yapacağım sayelerinde.Sence normal yollara devam mı edeyim yoksa tüp bebek merkezine gideyim mi?slm canım korkmana gerek yok benim 38 fsh degerim vardı eşimde de sperm şekli bozuklugu vardı tüp bebekte hamile kaldım suan 19 haftadayım .kimi doktor denemiyor kimiside yumurta ürettiğin sürece bebek olmaz diye bişey yok diyor
Yok canım artık üzülmüyorum şükürsadece fsh değil amh ımda çok düşük malesef 0.22 birin altı kötü diyorlar çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zaman yumurtalıklarım baya zarar görmüş canım ameliyat sonrası belli aralıklarla kontrole gidiyordum çünkü bu kist tekrarlayan cinsten ve neticede öylede oldu 4 mm kistim var hala tekrarlayınca doktorlar korunmamı bırakmamı istedi 1 yılı geçti hala hamile kalamayınca hsg filmi istediler sonrası çorap söküğü gibi geldi herşey şu son 4-5 ay içinde gelişti değerlerde kötü olunca acil tüp bebek dediler şansın düşük falan filan son 1 aydır konuya hakim olmaya çalışıyorum işte ilk denemede 4 yumurtada 3 tanesinin içi boş çıktı 1 tane kaldı şükür ki oda döllendi ve donduruldu öyle bişey ki ne olduğumu anlayamadım şimdi ikinciye başlıycam ne zaman adet olacam telaşı sardı insan ne yapacağını kime gideceğini bilemiyor bende buralardan öğreniyorum ne istersen sorabilirsin insan burda bi umut arıyor senin değerlerin normalse çok daha iyi ama sen yinede bi doktora danış derim ben. benimki baya karışık biraz nazlı gelecek heralde bebişim olsun herşeye değer biraz daha rahatlamışsın sevindim herşeyin hayırlısı olsun
Arkadaşım benimde umudum kalmamıştı cikolata kistim vardi ve acik ameliyat olduğum için yumurtalık rezervim düşüktü aktara gittim bana bal,keten tohumu,karanfil,tarçın,çörekotu bunları 1yemek kaşığı bir kapta karistir adet gununun ikinci gunu basla bu karisimi igneleri kullanirken yap yumurta toplama gununden bir gun once birak allahım yardım edicektir ben yaptım ve hamileyim benim 2 yumurtam cikiyordu bu karisimdan sonra 12 yumurtam cikti 7 tane kaldı 4 tane donduruldu 2 tanesi transfer yapildi bikmak usanmak yok arkadaslar yola devam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?