Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım ben de seni merak ettim, siteye baktım, güzel haberini gördüm Sımsıkı tutunsun bebişin sana inşallah.Sakın negatif düşünme,çok güzel olacak inşallah herşey:)))

Canım hayırlı olsun bebişin çok merak etmiştim seni şükür güzel haberlerle döndün sımsıkı tutunsun sana bebeğin

Canim inşallah her şey çok güzel olacak ve bebis tutunacak annesine tatlim. Tüm gün merak ettim seni, tüm dualarim seninle lütfen umutsuz olma, dediğin gibi pozitif düşünmek lazim. Bu sefer Rabbim inşallah inşallah ol deyicek ve olacak bu süreçte hep birlikte dua edelim

yaaaaaÇOK GÜZEL HABERRRRRR SABAH SABAH HEYCANLANDIMMM CANIMMMM HAYIRLI UĞURLU OLSUN SIKSIKI TUTUNSUN SENİ ANNE YAPSIN İNŞŞŞŞ

Benide ayni problemim var arkaslar amh cok dusuk ama dahada buyuk bir sorunum var oda esimin azospermi olmasi yani hic sperm yok rabbim hepimize yardim etsin suandaki onceligimiz esimin tedavisi gerci drlar nerdeyse hic tedavisi yok diyorlar ama umut dunyasi ben biliorum rabbim bizimde yuzumuzu guldurecek

gulnevacim canimcimm cook sevindim hayirli olsun transferin ins sonunda böyle hayirli guzel haberlerini duymak nasip olur rabbim bu cumanin hurmetine yuzunuzu guldursun saglikli evlet nasip etsin insallahhh....

gulnevacim
canimcimm cook sevindim hayirli olsun transferin ins sonunda böyle
hayirli guzel haberlerini duymak nasip olur rabbim bu cumanin hurmetine
yuzunuzu guldursun saglikli evlet nasip etsin
insallahhh....

canim çok sevindirici bir haber Allah tamamına erdirsin

Canim allah razi olsun geldim Dr dan kalp atisini duyduk çok sukur. Ama Dr yine ümit verici konusmadi. Fazla umitlenme bekleyeceğimiz dedi.

Slm cnm.ozelden yazyorm ama okunma deniyor msj kutun dolu herhalde.hamile oldgunu okudum cnm cok sevndm allah tamamina erdrsn.insallh bu sefer düsük yapmaz bebegini saglikla kucagina alirsin..

ALLAHIM HERKESİN İÇİNDE SAKLI BİR DERDİ VAR KİMİ EŞİYLE KİMİ EVLADIYLA KİMİ KOMŞUSUYLA KİMİ KARDEŞİYLE YARABBİ KALBİMİZDEKİ SAKLI DERDİMİZİ YALNIZ SEN BİLİYORSUN SEN DERTLİ KULARINA YARDIM EYLE ALLAHIM DERTLİ OLANLARA ŞDEVA HASTA OLANLARA ŞİFA BORCU OLANLARA EDA SIKITISI OLANLARA FERAHLIK VER YARABBİ SEN BİZLERİ SEVDİKLERİMİZLE İMTİHAN ETME hayırlı cumalar

bal,keten tohumu,karanfil,tarçın,çörekotu karışımına dün tekrar başladım canım eşimede başlattım.. bana umut oldun inşallah sonum senin gibi olur:)) çok sağoll

bal,keten tohumu,karanfil,tarçın,çörekotu karışımına dün tekrar başladım canım eşimede başlattım.. bana umut oldun inşallah sonum senin gibi olur:)) çok sağoll

Kendiniz mi hazırlıyosunuz kızlar bide iğnelere başlayıncada kullanuyomusunuz bendede çikolata kisti var 1 tane yumurtam. Var :-(

slm canlar güzel dileklerininz ve dualarınız için çook teşekkür ediyorum hepininze...bugün transferimin 3 günü ama adet ağrısı gibi ağrım var canlar içerde neler oluyor çook merak ediyorum..

canım merhaba.. azospermlerde tese ameliyatı ile sperm taraması yapılıyor bulunanlar donduruluyor..
hiçkimse umutsuz değil herşeyin kısa yada uzun süreli bir yolu var. Türkiye bu konuda yurt dışından özelliklede Avrupadan çok ileri konumda cnm. olmazsa imkanların uygunsa kendi ülkende tedavini olursun.

slm canlar güzel dileklerininz ve dualarınız için çook teşekkür ediyorum hepininze...bugün transferimin 3 günü ama adet ağrısı gibi ağrım var canlar içerde neler oluyor çook merak ediyorum..

Canım inşallah tutunuyordur bebeğin sana sen içini ferah tut senin için duacıyım inşallah buraya hamileyim diye yazacaksın

Canım inşallah tutunuyordur bebeğin sana sen içini ferah tut senin için duacıyım inşallah buraya hamileyim diye yazacaksın

amin canım inş hepimiz tez zamanda hamişiz diye burdan haykırırız..cumalar hürmetine rabim dualarımızı kabul etsin...

Kendiniz mi hazırlıyosunuz kızlar bide iğnelere başlayıncada kullanuyomusunuz bendede çikolata kisti var 1 tane yumurtam. Var :-(

canım bende annemin memleketten gönderdiği bal vardı.. dün aktardan keten tohumu, çörek otu ve toz tarçını alıp içine kattım.
aktara bunun özel bir balı varmı dedim kendileri iyi bir bal olması gerekli sizde evde zaten varmış evde onun içine katın karıştırın dedi kendileride aynı şeyi yapıyormuş...
iyi bir aktara gidersen bu karışımı yapıp veriyorlarda canım.. aç karnına sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyorsun..
ignelere başlayınca yenilirmi tam bilmiyorum kk de araştırmak gerek ben en son 5 sene önce kullanmıştım unuttum canım..
1 yumurtan şu anda opu aşamasındamı.. ne durumdasın cnm..

canımm şu anda bana umutsunn.. inşallah Allahım tutacakk bu defa..
içerde yavaş yavaş gelişiyor minişş..
aman dikkat et canım kendini sakın yorma.

Merhaba biz 5 ay once turkiyedeydik esim mocro tese oldu ama cikmafi malesef (((((
43::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…