canlar ben geldim size haber veremedim kusura bakmayın canlar sabahın köründe aradılar emriyon sağlıklı bölündü hemen transfere gelin diye apar topar gittik canlar..vee kaliteli bir bebek adayım annesinin sıacacık karnında Allahım en güzel bir duygu onu hisetmek Allahım hepininze yaşatsın bu duyguyu...rabim izniyle inş canlancak kanlancak bebeğim sımısıkı tutuncak negatif düşünmüyorum artık pozitif düşünüyorum...Rabim sağlıklı evlat versin hepimize tez zamanda..
canlar ben geldim size haber veremedim kusura bakmayın canlar sabahın köründe aradılar emriyon sağlıklı bölündü hemen transfere gelin diye apar topar gittik canlar..vee kaliteli bir bebek adayım annesinin sıacacık karnında Allahım en güzel bir duygu onu hisetmek Allahım hepininze yaşatsın bu duyguyu...rabim izniyle inş canlancak kanlancak bebeğim sımısıkı tutuncak negatif düşünmüyorum artık pozitif düşünüyorum...Rabim sağlıklı evlat versin hepimize tez zamanda..
Aleyküm Selam canım.Çok teşekkür ederim cevapladığın için,öğrendiğim anda şok olmuştum ama okudukça çok da kafaya takılması gereken bir şey olmadığına kani oldum.Yine de kafamda sorular var ama şuan için doktor yüzü görmek istemiyorum.Gittiğim doktorlar açıklama özürlü, resmen netten ihtisas yapacağım sayelerinde.Sence normal yollara devam mı edeyim yoksa tüp bebek merkezine gideyim mi?
günaydın canım fsh ın yüksek olması yumurtalık rezervindeki azalmayı gösteriyor bu azalma sırasındada yumurta kalitesi düşmeye başladıgı için doktorlar tüp bebek öneriyor.çünkü normal yoldsan hamile kalma olasılıgı yüzde 15 lere geriliyormuş riske girip girmemek senin kararına kalmış .benim yasım 33 fsh38 ve eşimdede sorun olunca biz zaman kaybetmek istemedik direk tüp bebek denedik olurda tutumazsa bir sonraki denemeler için zamanımız olsun istedik.
doktorun acıklayıcı olması gerçekten cok önemli ben o yöndende cok sanslıydım.
canlar ben geldim size haber veremedim kusura bakmayın canlar sabahın köründe aradılar emriyon sağlıklı bölündü hemen transfere gelin diye apar topar gittik canlar..vee kaliteli bir bebek adayım annesinin sıacacık karnında Allahım en güzel bir duygu onu hisetmek Allahım hepininze yaşatsın bu duyguyu...rabim izniyle inş canlancak kanlancak bebeğim sımısıkı tutuncak negatif düşünmüyorum artık pozitif düşünüyorum...Rabim sağlıklı evlat versin hepimize tez zamanda..[/QUOTE
hayırlı olsun gülneva allah tamamına erdirsin..inşallah pozitif haberler vermek nasip olsun bebğin seni bırakmasın..
gulnevacim
canimcimm cook sevindim hayirli olsun transferin ins sonunda böyle
hayirli guzel haberlerini duymak nasip olur rabbim bu cumanin hurmetine
yuzunuzu guldursun saglikli evlet nasip etsin
insallahhh....
Canim allah razi olsun geldim Dr dan kalp atisini duyduk çok sukur. Ama Dr yine ümit verici konusmadi. Fazla umitlenme bekleyeceğimiz dedi.
Arkadaşım benimde umudum kalmamıştı cikolata kistim vardi ve acik ameliyat olduğum için yumurtalık rezervim düşüktü aktara gittim bana bal,keten tohumu,karanfil,tarçın,çörekotu bunları 1yemek kaşığı bir kapta karistir adet gununun ikinci gunu basla bu karisimi igneleri kullanirken yap yumurta toplama gununden bir gun once birak allahım yardım edicektir ben yaptım ve hamileyim benim 2 yumurtam cikiyordu bu karisimdan sonra 12 yumurtam cikti 7 tane kaldı 4 tane donduruldu 2 tanesi transfer yapildi bikmak usanmak yok arkadaslar yola devam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bal,keten tohumu,karanfil,tarçın,çörekotu karışımına dün tekrar başladım canım eşimede başlattım.. bana umut oldun inşallah sonum senin gibi olur:)) çok sağoll
Benide ayni problemim var arkaslar amh cok dusuk ama dahada buyuk bir sorunum var oda esimin azospermi olmasi yani hic sperm yok rabbim hepimize yardim etsin suandaki onceligimiz esimin tedavisi gerci drlar nerdeyse hic tedavisi yok diyorlar ama umut dunyasi ben biliorum rabbim bizimde yuzumuzu guldurecek
slm canlar güzel dileklerininz ve dualarınız için çook teşekkür ediyorum hepininze...bugün transferimin 3 günü ama adet ağrısı gibi ağrım var canlar içerde neler oluyor çook merak ediyorum..
Canım inşallah tutunuyordur bebeğin sana sen içini ferah tutsenin için duacıyım inşallah buraya hamileyim diye yazacaksın
Kendiniz mi hazırlıyosunuz kızlar bide iğnelere başlayıncada kullanuyomusunuzbendede çikolata kisti var 1 tane yumurtam. Var :-(
slm canlar güzel dileklerininz ve dualarınız için çook teşekkür ediyorum hepininze...bugün transferimin 3 günü ama adet ağrısı gibi ağrım var canlar içerde neler oluyor çook merak ediyorum..
canım merhaba.. azospermlerde tese ameliyatı ile sperm taraması yapılıyor bulunanlar donduruluyor..
hiçkimse umutsuz değil herşeyin kısa yada uzun süreli bir yolu var. Türkiye bu konuda yurt dışından özelliklede Avrupadan çok ileri konumda cnm. olmazsa imkanların uygunsa kendi ülkende tedavini olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?