Merhaba biz 5 ay once turkiyedeydik esim mocro tese oldu ama cikmafi malesef(((((
43: :
canım bende annemin memleketten gönderdiği bal vardı.. dün aktardan keten tohumu, çörek otu ve toz tarçını alıp içine kattım.
aktara bunun özel bir balı varmı dedim kendileri iyi bir bal olması gerekli sizde evde zaten varmış evde onun içine katın karıştırın dedi kendileride aynı şeyi yapıyormuş...
iyi bir aktara gidersen bu karışımı yapıp veriyorlarda canım.. aç karnına sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyorsun..
ignelere başlayınca yenilirmi tam bilmiyorum kk de araştırmak gerek ben en son 5 sene önce kullanmıştım unuttum canım..
1 yumurtan şu anda opu aşamasındamı.. ne durumdasın cnm..
Anladım canım ben 2. tedavi için gün adetimi bekliyorum bir yumurtam toplandı donduruldu canım ameliyat öncesi toplayabildiğimiz kadar toplanacak rezerv az tamamen kaybetmeyelim diye aktardan alıyım bende o zamateşekkür ederim biosteron kullanıyorum aynı zamanda
canım.. yan takviyeler kullanıp tekrar denersiniz..
bir arkadaştada önceki tedavisinde hiç sperm bulunamamıştı 1 yıl sonra yan takviyelerle biraz destekleme yaptılar 8 tane sperm bulunmuştu..
inşallah herşey gönlüne göre gelişir canım.. Türkiyede doktorunuz kimdi..
canımm şu anda bana umutsunn.. inşallah Allahım tutacakk bu defa..
içerde yavaş yavaş gelişiyor minişş..
aman dikkat et canım kendini sakın yorma.
benimde zaten 7. tedavime 15 gün kaldı..
10 gün önce tedavimden negatif sonuç aldım bu ay hemen peşinden tekrar denemeye karar verdim.
15 gün belki faydası olur diye kullanıyorum.. biesteron daha önceleri aylarca kullandım çok etki etmedi bana ama evde var 1 haftadır içiyordum bugün içmesemmi diyorum kafam karıştı aslında..
yumurtanı neden dondurdunuz çokmu düşük amh oranın yumurtanımı dondurdunuz embriyoyumu canım.. yumurta dondurmak için bazı şartlara tabi olmak gerek yoksa yasak biliyorum..
senin doktorun kimdi.. çokmu soru sordum:)
benimde zaten 7. tedavime 15 gün kaldı..
10 gün önce tedavimden negatif sonuç aldım bu ay hemen peşinden tekrar denemeye karar verdim.
15 gün belki faydası olur diye kullanıyorum.. biesteron daha önceleri aylarca kullandım çok etki etmedi bana ama evde var 1 haftadır içiyordum bugün içmesemmi diyorum kafam karıştı aslında..
yumurtanı neden dondurdunuz çokmu düşük amh oranın yumurtanımı dondurdunuz embriyoyumu canım.. yumurta dondurmak için bazı şartlara tabi olmak gerek yoksa yasak biliyorum..
senin doktorun kimdi.. çokmu soru sordum:)
canımcığım kürünü bildiğim kadaruyla adetin 1 başlıyosun...çok yumoş gelişip kist oluşabilirmiş...o yüzden tedaviye başlarken adetin 1 günü başlamalısın bence..
anladım canım faydası olur inşallah amh ım 0,22 :-( amliyatta yumurtalıklarım zarar görürse diye önlem amaçlı topluyoruz döllendi canım emriyo 4 hücreliyken donduruldu aslında donmuşta olsa bi bebişim var ben bahçeci umut tüp bebekte tedavi görüyorum canım doktorum ulun bey çok memnunum doktorumdan
yani şimdi 15 gün kullanmasammı.. kafam iyice karıştı inan yıllardır bu kürlerden ilaçlardan hergün başka birşey yapıyorum denge kalmadı:))
hımm biliyorum orayı.. orada 4 defa tedavi oldum cnm..
inşallah buz bebişini kucağına alırsın cnm..
Olumsuz bişey yaşamadın inşallah şimdi nerdesin peki sendeki sorun neydi şimdide ben mi çok soru sordum
cnm ya bu kuru sakin erkeklere kullandirmayin corek otu sperm olduruyor yaziyor aklinda olsun esimde bu duruma cok sevinecek:))
yok cnm olumsuz birsey yasamadim tutmadimi tutmuyor zaten benim doktorum Suleyman beydi kendisinden memnun degildim oda ayrildi..
simdi Aret Kamara gidiyorum.. esimin sperm sayisi 2 milyon cnm.. benimde yumurta rezervim kotulesti yillar gectikce.. 1-2 taneden fazla yumurta dollenmiyor.. amh im 1.2 cnm..
istedigini sor canimm
Hmm anladım canım senin rezervin iyimiş maşallahAllah şifamızı verir inşallah güzel haberlerle dolar inşallah gülnevadançok umutluyum başı çeksin arkasından gideriz inşallah
canım yaa bende merak ettim ulaşamayınca iyi olunda gerisi önemli değil
cnm saolasın sen neler yapıyosun..... ben bikaçgündür grip oldum doğal yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum malum oğluş için ilaç kullanamıyorum...dün dr kontrolüm vardı çok şükür maşalllah suphanallah herşey yolundaymış allahın izniyle bakalım heycanla bebişi bekliyoruz herzaman dualarımdasın sen ve bebek isteyen herkes rabbim sizede tattırsın muck kuzum....
kizlar gunaydin 29 yasindayim amh testi sonucum 2.26 cikti sizce sonuc nasil
canım gayet güzel çünki tavanı 5 dir amh nin
canım snei merak ettim nasılsın diyee bebişin büyordur göbüşünde inşş sımsıkı tutunmuşdur
amin inşşşşşş eşinin sonucuda iyi çıkarsaol canim benim doktorum ptesi yurt disindan gelecek ne olacak bakalim esime sperm testide verrik bugun insallah rabbim hepimizin hasretini sonlandirip evlatlarimizi verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?