inşşşşşş hamiş olursun canımmm bizde tedavi yok canımmsaol canim benim doktorum ptesi yurt disindan gelecek ne olacak bakalim esime sperm testide verrik bugun insallah rabbim hepimizin hasretini sonlandirip evlatlarimizi verir
slm canlar arada yazın topiğimiz ikinci sayfalara gitmesin..benim transferimin 5günü bugün ara ara adet ağrılarım oluyor ve gazım var acayip ilaçların yan etkileri olabilirmiş canlar..beklemedeyim inş bebişim benledir beni bırakmamıştır...büyük gün test tarihim 21 nisan...
hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm
slm canlar arada yazın topiğimiz ikinci sayfalara gitmesin..benim transferimin 5günü bugün ara ara adet ağrılarım oluyor ve gazım var acayip ilaçların yan etkileri olabilirmiş canlar..beklemedeyim inş bebişim benledir beni bırakmamıştır...büyük gün test tarihim 21 nisan...
inş hepimimizin umutlarımız yeşercek Allahın izniyle canım..gözüm gibi bakıyorum teyzesi minişe inş bölüm bölüm bölünsün Allahım kan can versin meleğime sğlıklı hayırlı evlat olsun...
heyecanla senin sonucunu bekliyoruz canım.. Allahım inşallah yüzünü güldürecek.. sonrada bizleri..
senin ve yeterrrrinn gebe kalmasını okadar çok istiyorumki.. birde kendimin:)) ve tabi herkezinn
Canim transferine çok sevindim hayirlisiyla bebeğin sana şimdiki tutunsun daha önce yazma firsatim olmadi ama dualarim hep seninle bu sefer olacak inşallah.. Bende memleketteyim bi kaç gün ailemle vakit geçirdim bugünde kaplıcaya geldik 5gun kalip pazar günüde İzmire donucez nasip olursa..inşallah güzel haberlerini alicaz..
Allahımm oku oku bitmedi sayfalar...
ROman gibi.. Heyecan,üzüntü mutluluk hepsi bir arada..
Cansuu ikizlerini sağsalim doğurmuşş..İnşş küvezden çıkıp sıcacık yuvalarına kavuşacakları gün de gelicek.
Depresifimin oğluşu ile keyfi yerinde maşallh..Onunda doğum hikayesini dinleyeceğimiz günleri görelim hep beraber..
Veeeeeeeeeeeee tabiissii gulnevaaaaaa..Tedavii ve transferr..Okurken sayfalar geçmek bilmedi nolur allahım hamile olsun nolur diye diye okudum...tabii tarihlere bakmadığımdan daha yeni olduğunu geç israk ettim..Canımmm dualarımda olucaksın..İnş umudumuz olupp beraber ayağa kalkmamızı sağlayacak bebişin..Hayırlı olan budur ve bu olurrr innşş..
Dİğer tüm kızçeler baharım yeterim alişalişimm tax ve diğer yazan canlar..Hepinize selam olsun..
Allahımm oku oku bitmedi sayfalar...
Cansuu ikizlerini sağsalim doğurmuşş..İnşş küvezden çıkıp sıcacık yuvalarına kavuşacakları gün de gelicek.
Depresifimin oğluşu ile keyfi yerinde maşallh..Onunda doğum hikayesini dinleyeceğimiz günleri görelim hep beraber..
Veeeeeeeeeeeee tabiissii gulnevaaaaaa..Tedavii ve transferr..Okurken sayfalar geçmek bilmedi nolur allahım hamile olsun nolur diye diye okudum...tabii tarihlere bakmadığımdan daha yeni olduğunu geç israk ettim..Canımmm dualarımda olucaksın..İnş umudumuz olupp beraber ayağa kalkmamızı sağlayacak bebişin..Hayırlı olan budur ve bu olurrr innşş..
Dİğer tüm kızçeler baharım yeterim alişalişimm tax ve diğer yazan canlar..Hepinize selam olsun..
CANIM SNEDE KEYİFLER NASILLLLL GÜLNEVA SAĞLIKLA DOĞURACAK İNŞŞŞŞŞAllahımm oku oku bitmedi sayfalar...
evet canım bende epeydir yazamıyorum evet transferim oldu hamileyim inşallah hayırlısıyla.Bu arada amh ım 0.02 idi umudunu yitiren arkadaşlara duyurulur Allah diyorum başka söze gerek yok. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
canım geçmişi okudum anımsadım şimdi seni evet tüp bebek yaptırmıştın sonradan birden yok oldu ama güzel haberlerle döndün afedildin canım..çook seevindim senin adına inş Rabim bizlerede nasip eder..canım ben çok umutsuzdum iki ay yumoşum büyümemişti tedavilerim yarım kalmıştı çok güzel bir mesajla bana destek olmuştun moral vermiştin..şimdi bende 5 gün erken gelen adetle tek taşım emriyom transferimi oldum test tarihimi bekliyorum canım..benim için dua et canıım bebeğim beni bırakmasın inş..hamişlerin duası kabul olurmuş..Allahım meleğini sağlıklı kucağına almayda nasip etsin inş..evet canım bende epeydir yazamıyorum evet transferim oldu hamileyim inşallah hayırlısıyla.Bu arada amh ım 0.02 idi umudunu yitiren arkadaşlara duyurulur Allah diyorum başka söze gerek yok. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Kızlar sonunda adet oldum yarın kontrole gidiyorum 2. tedavinin startını vericem inşallah bi sıkıntı çıkmazsahiç bu kadar adet olunca sevineceğim aklıma gelmezdi gülneva canım güzel haberlerini bekliyorum bana dua edin kızlar bu defa daha çok yumuşum olsun ve döllensin
hadi canım hayırlsı olsun Allah yar ve yardımcın olsun..birsürü yumoşun olsun hepside 1 kalite emriyo olsun..
Teşekkür ederim canım ama bu ay tedavim ertelendi:-( çok verimli görmüyorum dedi önümüzdeki aya kaldı malesef :-( çok üzgünüm ama hayırlısı yapacak bişey yok sabretmekten başka :-( inşallah senin güzel haberin gelirde ben dahada mutlu olurum bazen umudumu yitiriyorum çok zor bi süreç Allah yardımcımız olsun
Kızlar sonunda adet oldum yarın kontrole gidiyorum 2. tedavinin startını vericem inşallah bi sıkıntı çıkmazsahiç bu kadar adet olunca sevineceğim aklıma gelmezdi gülneva canım güzel haberlerini bekliyorum bana dua edin kızlar bu defa daha çok yumuşum olsun ve döllensin
canım asla umutsuzluk yok...neden ertledi doktorun canım hiç yumurta yokmuydu tekrar çağırmadımı takip etseydi yumoşları büyüyolrmı diye..canım az ilaçla yumurtalar daha kaliteli büyüyo..benim yumoşlar hep klomenle büyüyodu canım..iptaler yaşasamda fazla doz ilaç yüklemesi yapılmadığı için yumurtlıklarda zarar görmüyor..hakında hayırlısı canım...doktorun vardır bir bildiği erletediğine göre onlar daha iyi bilir doğrusunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?