Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım tedavinin iptal olduğunu şimdi gördümm.. benimde tedavi iptallerim öyle çokki.. canım benim herşeyde bi hayır vardır..
doktorun çok iyi bi doktormuş körü körüne tedaviyi başlatmamış..
önümüzdeki ay inşallah çok güzel değerlerle tedavine başlarsın..

İnşallah canım benimde tek tesellim bu vardır bir hayır ama gelde anlat bana :-( bikaç güne kendime gelirim ama çok üzüldüm neyse ben sizin güzel haberlerinizle biraz moral toplayım artık sık sık durumlardan haberdar edin takipteyim

oyy oyy balım kaymağım gelmiş nerlerdesin kuzum sen....çok yazamasamda takip etmeye çalışıyorum bende ama özledik senii canım benim inşallah seninde ikiz ikiz haberlerini alırız

kızlarr hepinize slmmm hepinize yazacam yazacam diyorum bilg. başında uyuyakalıyorum çok tembel oldum çokkk

GULNEVA transefermi oldun cnm bebişin hayırlı olsun cnm sımsıkı tutunsun annesine hatta bölünsün ikiz olsun

UMMU BAHAR sizler nasılsınız canlar tedavi varmı en yakın zamanda güzel haberler verirsiniz inş..

YETERRRR cnm herşey yolundadır inş sendede kuzum çokk öpüldün

kızlar CANSUdan haber varmı bebişleri iyidir umarım...

KELEBEK TE iyidir umarım doğumu nezman onunda...

serozidemi hamile
topikteki herkesin başına darısı
asya diye bi ark daha vardı hamişti gelmiomu topiğe artık...
diğer arkadaşlarda hoşgelmiş topiğe rabbim en kısa zamanda sizlerinde hamiş haberini alırız inşş...herkes hamiş olsun topik açılsın arka arkaya haberler gelsinnnn

Son düzenleme:

canım daha yolun başındasın bende çook iptaler yaşadım ama benim takip edip gelişmemeişti yumoşlar o yüzden ertlemelerim olmuştu...ben nerdeyse iki seneden beri uraş veriyorum canım iki sende 3 kere sorunsuz yumoşlar büyüdü transfer oldum...canım tedavimiz sabır işi mallesef taş olsa çatlar ama Allahım sabrını veriyo...canım güzel haberler vermeyi ne kadar çook istiyorum bir bilsen...bugün eşimlede konuşuyorum iki tüp bebektede kan değerim 0 çıkmıştı bunda 5 yüksek görsem yine üzülmem diyorum en azından olabiliyomuş diycem..Eşim çok rahatır mesela benim canım olucağı varsa zamanı geldiyse olur inş diyo..

canımcığım transferimi oldum sağolasın gün sayıyorum..canımcığım burdan dertleşirdik seninle ve sen o güzel duyguyu yaşıyosun biz hale mücadeleye devam...ALLAHIN takdiri rabim dermansız dert vermesin salığımız yerinde çok şükür inş bizede o duyguyu yaşatsın rabim...dualarını eksik etme bizler için canım sen hamişsin duan kabul olur inş..

iyiyim canımmm seni merak ediyorum teldeki sorun halolmadımı hala

Ayyyy kampaa hamileeemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..nasıll sevindimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah subhanallahhh tüylerim diken diken olduu çok uğraşştıı gerçekten..Rabbim bizleride çok aratmadan müjdelesin bu güzel haberlerle..

canım çok teşekkür ediyorum duaların iyi dileklerin için inş burdan hamileyim diye haykırırım herkeze umut olur meleğim..sen neler yapıyosun canım
Aminnnnn cnmm bnmmm inşş nasibb olurrrr haykırmakkk..Bende napiyim gülüm aynı iş ev arasıı ama elhamdülillah huzurluyum bu günler mutluyum :)))

CANIM SNEDE KEYİFLER NASILLLLL GÜLNEVA SAĞLIKLA DOĞURACAK İNŞŞŞŞŞ HEPİMİZE UMUT OLACAK

yeterimmmmmm cnm bnmmm keyifler elh. iyi.Çok şükür bugünümüzeeee..Aminnnnnnnnnnnn innşşşş canımmmmmm gülneva umudumuz olsunnnn..

oyy oyy balım kaymağım gelmiş nerlerdesin kuzum sen....çok yazamasamda takip etmeye çalışıyorum bende ama özledik senii canım benim inşallah seninde ikiz ikiz haberlerini alırız

Aminnnnnnnnnnnnnn depresifimmmmmmmm ağzından bal damlıyoo canımm..Dualarında unutma sakın bizleriii..Rabbim sağlıkla nasib etsin doğumunu..Öpüyorummm seniiii çokkk

gulneva Allah yardımcın olsun ve daha birçok arkadaşın tabi.Umarım bebiş olur embriyoların:) bende bugun doktordan geldim biraz moralim bozuk geç buyuyormuş haftaya kadar 1cm olmalı dedi benimki daha 3,5mm kafam rahatken birden allak bullak oldum ama kalbi ne güzel pıt pıt atıyor da işte büyümesi de önemli.böyle devam ederse alırız dedi yani anlıyacağınız bizim sevinç biraz buruk kaldı son haftamız umudum var hala dua edin kızlar.

canımcığım senin tüp bebekmiydi birden anımsayamadım...ama kalbi atarkende aldırma fikri bana çok ürkütücü geldi canım ya..bir hafta geriden gelişen bebek hamilelelikler var bildiğim kadaryıla...canım sakın kötüyü düşünme ve birkaç doktora daha git tek bir doktorun demesiyle sakın ama sakın bebişini aldırma..rabim ona can vermiş kalbi atıyomuş bak..Allahım sağlık versin meleğine sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..

Canim insallah her şey yoluna girer bu konuda bilgim yok kaç haftalık bebek,önemli olan kalp atislarini olması üzülme inşallah

slm canlarr...sayfamız yine 2 sayfaya gitmiş arada yazın canlar...benim bugün transferin 10 günü idrar testi yaptım negatif çıktı azımın payını aldım...umarım testim yanlış çıkmıştır hala umut etmeye devam ediyorum...pazartesi büyük gün son iki günüm kaldı..hayırlısı Allahtan canlar...biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın..

Canim insallah her şey yoluna girer bu konuda bilgim yok kaç haftalık bebek,önemli olan kalp atislarini olması üzülme inşallah

serozi canım son durumlar nedir..inş sen ve bebişin çook çook iyidir...bulantılar başladımı canım...bizler için dua et canım sen bizim umudumusun canım...sayfamızda hamileler çoğaldıkça biz daha umutlu ve mutlu oluyoruz...

Canım sakın umutsuzluğa kapılma güzel haberle döneceksin ben inanıyorum kocaman bi hamileyim yazısı bekliyorum

Canım sakın umutsuzluğa kapılma güzel haberle döneceksin ben inanıyorum kocaman bi hamileyim yazısı bekliyorum

inş canım ya acılarımıda sevinçlerimide sizinle paylaşıyorum iyiki varsınız...birazcık umudum kırıldı ama Allahın mucizeleri çook olmayanı olduran rabimiz var çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…