Teşekkür ederim canım ama bu ay tedavim ertelendi:-( çok verimli görmüyorum dedi önümüzdeki aya kaldı malesef :-( çok üzgünüm ama hayırlısı yapacak bişey yok sabretmekten başka :-( inşallah senin güzel haberin gelirde ben dahada mutlu olurum bazen umudumu yitiriyorum çok zor bi süreç Allah yardımcımız olsun
canım tedavinin iptal olduğunu şimdi gördümm.. benimde tedavi iptallerim öyle çokki.. canım benim herşeyde bi hayır vardır..
doktorun çok iyi bi doktormuş körü körüne tedaviyi başlatmamış..
önümüzdeki ay inşallah çok güzel değerlerle tedavine başlarsın..
Allahımm oku oku bitmedi sayfalar...
ROman gibi.. Heyecan,üzüntü mutluluk hepsi bir arada..
Cansuu ikizlerini sağsalim doğurmuşş..İnşş küvezden çıkıp sıcacık yuvalarına kavuşacakları gün de gelicek.
Depresifimin oğluşu ile keyfi yerinde maşallh..Onunda doğum hikayesini dinleyeceğimiz günleri görelim hep beraber..
Veeeeeeeeeeeee tabiissii gulnevaaaaaa..Tedavii ve transferr..Okurken sayfalar geçmek bilmedi nolur allahım hamile olsun nolur diye diye okudum...tabii tarihlere bakmadığımdan daha yeni olduğunu geç israk ettim..Canımmm dualarımda olucaksın..İnş umudumuz olupp beraber ayağa kalkmamızı sağlayacak bebişin..Hayırlı olan budur ve bu olurrr innşş..
Dİğer tüm kızçeler baharım yeterim alişalişimm tax ve diğer yazan canlar..Hepinize selam olsun..
Canım yumurta vardı ama sanırım daha çok görmek istiyor anlamadım :-( benim yumurtalarımı zor büyütüyor evet ama dozu hiç yükseltmedi şimdiye kadar o konuda sıkıntı yok canım ne bileyim üzüldüm şimdi heycanla bekledim zaten zaman geçmek bilmiyor daha adetim bitmeden bi sonrakini beklemek offf çok yoruldum :-( hayırlısı olsun ... daha ameliyat olcam sonra 1 ayda öyle beklerim sonra transfer offf o kadar uzak geliyor ki daha bir arpa boyu yol kat edemedim kasımdan beri bi şekilde uğraşıyorum süreç çok uzun çok yorucu bunaldım artık yine umutsuzluğa kapılmaya başladım :-( güzel haberler duymak istiyorum atık lütfen sende kısa zamanda buraya hamileyim diye yazda moral olsun hepimize çok ihtiyacım var :-(
kızlarr hepinize slmmm hepinize yazacam yazacam diyorum bilg. başında uyuyakalıyorum çok tembel oldum çokkk
GULNEVA transefermi oldun cnm bebişin hayırlı olsun cnm sımsıkı tutunsun annesine hatta bölünsün ikiz olsun
UMMU BAHAR sizler nasılsınız canlar tedavi varmı en yakın zamanda güzel haberler verirsiniz inş..
YETERRRR cnm herşey yolundadır inş sendede kuzum çokk öpüldün
kızlar CANSUdan haber varmı bebişleri iyidir umarım...
KELEBEK TE iyidir umarım doğumu nezman onunda...
serozidemi hamile
topikteki herkesin başına darısı
asya diye bi ark daha vardı hamişti gelmiomu topiğe artık...
diğer arkadaşlarda hoşgelmiş topiğe rabbim en kısa zamanda sizlerinde hamiş haberini alırız inşş...herkes hamiş olsun topik açılsın arka arkaya haberler gelsinnnn
kızlarr hepinize slmmm hepinize yazacam yazacam diyorum bilg. Başında uyuyakalıyorum çok tembel oldum çokkk
Gulneva transefermi oldun cnm bebişin hayırlı olsun cnm sımsıkı tutunsun annesine hatta bölünsün ikiz olsun
Ummu bahar sizler nasılsınız canlar tedavi varmı en yakın zamanda güzel haberler verirsiniz inş..
Yeterrrr cnm herşey yolundadır inş sendede kuzum çokk öpüldün
Kızlar cansudan haber varmı bebişleri iyidir umarım...
Kelebek te iyidir umarım doğumu nezman onunda...
Serozidemi hamile
Topikteki herkesin başına darısı
Asya diye bi ark daha vardı hamişti gelmiomu topiğe artık...
Diğer arkadaşlarda hoşgelmiş topiğe rabbim en kısa zamanda sizlerinde hamiş haberini alırız inşş...herkes hamiş olsun topik açılsın arka arkaya haberler gelsinnnn
gülnevaaa dualrımdasın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah razı olsun canım sende benim dualarımdasın inş seninde meleğin doağlından gelsin konsun annesinin göbüşüne..
milstonecik nerelerdesin diyecem diyemiyorum , ben de bu ara pek sık giremiyorum, özlemişim seni, inşallah bizlerde güzel haberlerimizi en kısa zamanda paylaşacağız. denemelere devam , yılmak yok tatlım, bugün 38 topiğinden kampa dan haber aldık, maşaallah 13. denemede başardı, bilgin olsun. hepimize yine yeni bir umut....... olacakkkkkkkkk inşallahhhhh
Aminnnnn cnmm bnmmm inşş nasibb olurrrr haykırmakkk..Bende napiyim gülüm aynı iş ev arasıı ama elhamdülillah huzurluyum bu günler mutluyum :)))canım çok teşekkür ediyorum duaların iyi dileklerin için inş burdan hamileyim diye haykırırım herkeze umut olur meleğim..sen neler yapıyosun canım
CANIM SNEDE KEYİFLER NASILLLLL GÜLNEVA SAĞLIKLA DOĞURACAK İNŞŞŞŞŞHEPİMİZE UMUT OLACAK
oyy oyy balım kaymağım gelmiş nerlerdesin kuzum sen....çok yazamasamda takip etmeye çalışıyorum bende ama özledik seniicanım benim inşallah seninde ikiz ikiz haberlerini alırız
gulneva Allah yardımcın olsun ve daha birçok arkadaşın tabi.Umarım bebiş olur embriyoların:) bende bugun doktordan geldim biraz moralim bozuk geç buyuyormuş haftaya kadar 1cm olmalı dedi benimki daha 3,5mm kafam rahatken birden allak bullak oldum ama kalbi ne güzel pıt pıt atıyor da işte büyümesi de önemli.böyle devam ederse alırız dedi yani anlıyacağınız bizim sevinç biraz buruk kaldı son haftamız umudum var hala dua edin kızlar.
gulneva Allah yardımcın olsun ve daha birçok arkadaşın tabi.Umarım bebiş olur embriyoların:) bende bugun doktordan geldim biraz moralim bozuk geç buyuyormuş haftaya kadar 1cm olmalı dedi benimki daha 3,5mm kafam rahatken birden allak bullak oldum ama kalbi ne güzel pıt pıt atıyor da işte büyümesi de önemli.böyle devam ederse alırız dedi yani anlıyacağınız bizim sevinç biraz buruk kaldı son haftamız umudum var hala dua edin kızlar.
Canim insallah her şey yoluna girer bu konuda bilgim yok kaç haftalık bebek,önemli olan kalp atislarini olması üzülme inşallah
slm canlarr...sayfamız yine 2 sayfaya gitmiş arada yazın canlar...benim bugün transferin 10 günü idrar testi yaptım negatif çıktı azımın payını aldım...umarım testim yanlış çıkmıştır hala umut etmeye devam ediyorum...pazartesi büyük gün son iki günüm kaldı..hayırlısı Allahtan canlar...biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın..
Canım sakın umutsuzluğa kapılma güzel haberle döneceksin ben inanıyorumkocaman bi hamileyim yazısı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?