yarın test günüm canlar gözüme uyku girmiyor heycanlı değilim aslında..hepinizin tek tek duasına ihtiyacım var canlar inş yarın burda hamileyiiiiiiim diye haykırırım...
yarın test günüm canlar gözüme uyku girmiyor heycanlı değilim aslında..hepinizin tek tek duasına ihtiyacım var canlar inş yarın burda hamileyiiiiiiim diye haykırırım...
Amin Gülneva'cım; teşekkür ederim. komik ama fsh hiç bakılmadı. Doktorum gerek görmedi, ben ultrasonda göreceğimi görüyorum, moral bozmaya gerek yok dedi. İlk denemede tek yumurta, tek embriyo orta kalite. 2. Denemede kaç yumurta hatırlamıyorum ama 2 embriyo ( kalite hatırlamıyorum) , 3. Denemede 4 embriyo, ikisi kompakt morula denen en iyi kalite. 2'si transfer edildi benim ısrarımla 4. Gün transferi yapıldı. 5. Günü beklersek ve o embriyolar lab ortamında ölürse ben yapacağımı biliyorum diye eşimi ve embriyoloğu tehdit ettim. :) diğer 2 embriyonun blast olmadan gelişimleri durdu, donduramadık. Yazın güzel haberini bekliyoruz inşallah.
kızlar yine olmadı mallesef bebişim tutmamış bağlanamamış annesine...herşeyin hayırlsı artık eskisi gibi üzülmüyorum bünye alıştı galiba..Allahın takdiri canlar...bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sevincimde üzüntümde hep yanımdasınız iyiki varsınız canlar...
kızlar yine olmadı mallesef bebişim tutmamış bağlanamamış annesine...herşeyin hayırlsı artık eskisi gibi üzülmüyorum bünye alıştı galiba..Allahın takdiri canlar...bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sevincimde üzüntümde hep yanımdasınız iyiki varsınız canlar...
Canim aslında diyecegim hicbir şey seni rahatlatmayacak( üzülme de diyemem insaniz umutlarimiz var sonuçta, içine atma nolur ve en yakin zamanda 1- 2 gün sonra toparlanıp mücadelee kaldigi yerden devam etmelisin. Benim yasadiklarimi az çok biliyorsun Rabbim en hayirli zamanda en hayirli bebeği verecek sana da demek daha zamanki var, gelmemiş zamani.
Gecmis olsun Gulnevacim. Sen takipteydim bu sefer olmadi bir dahaki sefere insallah diyorum. Allahim yardimcin olsun sabir versin bu yolda sana bize ve cocuk isteyen herkese...
canımm çok geçmiş olsun..(
diyecek yazacak birşey bulamıyorum inan ama gerçekten insan zamanla eskisi kadar sarsılmıyor.
inşallah bu son negatifin olacak.. seni seviyorum..
sende iyiki varsın.
insan ne dese boş dimi.rabbimin nazarında neyse o.illaki bigün anne olcaz ama işte insan uğraşınca olmayınca üzülüyor.rabbim tez zamanda tedavisiz bebiş versin inşallah ne dim
Canimya çok üzüldüm hayırlısi olsun diye dua ediyoruz hep allahim bizim için hayirli olani veriyo bu sikintili gunlern sonunda bizimde yüzümüz gulecek biraz daha sabir inşallah ilerde herşey çok daha güzel olacak..bizde yoldayiz memleketten donuyoruz evimize tatil bitti...
ben yazamadım buraya am hep heyecanla senı takıp ettim Rabbim verirse verir elden birşey gelmez inşallah Allahım hiç birseye gerek kalmadan dogal verir. Üzülme demiycem elbette üzüleceksin hatta hıçkıra hıçkıra ağla ama yarın silkelen kendine Gel rabbim sabır versin ama unutma dünya sadece bebek değil Allah korusun sağlıksız veya hayırsız bebekmi olsun öyle düşün
Canım ne diyeceğimi inan bilmiyorum gözlerim doldu fena oldum gerçekten çok üzgünüm :-( hayırlısı olsun her zaman yanındayım canım :-(
hah şöyleeeeeeeeeeee git adam gibi birine ya.para vereceksende kıymetini bilen biri olsun dimiçoook iyisin canlar ya acımı yaşayamıyorum nedense kızlar içimede atmak istemiyorum ama ağlayamıyorum nedense..hava güzel dışarda o kadar güzel kuş sesleri ve ağaçalr çiçek açmış bu güzelikleri gördükçe bebekten daha önemli şeylerde varmış diyorum..Allahım sağlık versin canlar eminim zamanı geldiyse bebişlerde gelicek doğal yada tüp bebekle...daha testin sonucunu öğrenir öğrenmez tedaviye nerden devam etsem ve biraz kızgınlık yaşadım gitiğim merkeze..benim 3 denemem ama hiçbir şekilde değişik bir tedavi uygulanmadı benim gitiğim merkezdeki doktorumla devamlı bir çatışmamaız var ben emriyonun biraz takip edilmesini istiyorum yada dondurup birilktirmek mantıklı geliyor bana ama bunu doktoruma kesinlikle kabul etiremiyorum buda benim biraz moralimi bozuyu...eşimlede konuştum canlar Bülent tıraşın çok metnini duydum 4 denemem orası olabilir büyük bir ihtimale...iki gitiğim kadın doğumcu profösör onu tavsiye etmişti bize kısmet olmadı Bülent tırşa gitmek...
çoook iyisin canlar ya acımı yaşayamıyorum nedense kızlar içimede atmak istemiyorum ama ağlayamıyorum nedense..hava güzel dışarda o kadar güzel kuş sesleri ve ağaçalr çiçek açmış bu güzelikleri gördükçe bebekten daha önemli şeylerde varmış diyorum..Allahım sağlık versin canlar eminim zamanı geldiyse bebişlerde gelicek doğal yada tüp bebekle...daha testin sonucunu öğrenir öğrenmez tedaviye nerden devam etsem ve biraz kızgınlık yaşadım gitiğim merkeze..benim 3 denemem ama hiçbir şekilde değişik bir tedavi uygulanmadı benim gitiğim merkezdeki doktorumla devamlı bir çatışmamaız var ben emriyonun biraz takip edilmesini istiyorum yada dondurup birilktirmek mantıklı geliyor bana ama bunu doktoruma kesinlikle kabul etiremiyorum buda benim biraz moralimi bozuyu...eşimlede konuştum canlar Bülent tıraşın çok metnini duydum 4 denemem orası olabilir büyük bir ihtimale...iki gitiğim kadın doğumcu profösör onu tavsiye etmişti bize kısmet olmadı Bülent tırşa gitmek...
canım doktorumdan çok menunum aslında ama ensu dediği gibi iyi doktor olsada uygun protokol uygulamiyor olabilir diye düşünüyorum...sen hangi merkeze gidiyodun canım ya 4 denememi çok araşıtarak yaptırmak isityorum...hah şöyleeeeeeeeeeee git adam gibi birine ya.para vereceksende kıymetini bilen biri olsun dimi
canım benim zaten en fazla iki negatiften sonra aynı doktora gitmemek gerek ama bizler gidiyoruz..
bende aynı hatayı çok yaptım geçmişte.. o doktor çok iyi olsa bile belki bize uygun protokolü yapmıyor diye düşünmek gerekli.
bülent tıraş maslak acıbademde bana çok yakın buraya geldiğindede her türlü konuda elimden geldiğince sana yardımcı olabileceğim birşey olursa yapmak isterim.. üzülsende kendini saatlerce çok yıpratma canım yumurtalarımıza üzülmek ağlamak yaramıyor..
biraz kafanı toparla ve hemen önündeki tedaviye odaklan.. çok güzel bir yaştasın bu yaşlarımızı zaman geçmeden iyi değerlendirmemiz gerekiyor..
canım doktorumdan çok menunum aslında ama ensu dediği gibi iyi doktor olsada uygun protokol uygulamiyor olabilir diye düşünüyorum...sen hangi merkeze gidiyodun canım ya 4 denememi çok araşıtarak yaptırmak isityorum...
canım doktorumdan çok menunum aslında ama ensu dediği gibi iyi doktor olsada uygun protokol uygulamiyor olabilir diye düşünüyorum...sen hangi merkeze gidiyodun canım ya 4 denememi çok araşıtarak yaptırmak isityorum...
canım sen hiç acıbademde denemişmiydin...fiyatlar biraz dahamı uçuk oranın hiçbir bilgim yok araştırcam en yakın zamanda..birde Bülent tıraşın transferden sonra en az 2 gün yolculuk tavsiye etmediğini duydum transferden sonra..buda benim aklıma takılıyor bizim merkez transfer sonrası 3 dk sonra hemen başka sedyeye geçiyosun sürünerekte olsa güç veriyosun sonrası yarım saat yatıktan sonra yolculuk yasak değil gidebilirsiniz deniyor..ben o trafik dahil nerdeyse 4 saat yol gidiyoruz transfer sonrası eve gelmek için...evet canım yaşımız geldi geçti bile 35 yaşda sınır biliyosun telaşım ondandır canım ya...
canım ben bülent tıraşta hiç yaptırmadım ama çok duydum adını yıllardır.. inşallah sana uğurlu gelir..
acıbadem hastaneleri genel olarak biliyorsun pahalı ama sanırım oranın tedavisi ilaçlar hariç 7.000 civarıydı çünkü ben geçen yıl sormuştum o fiiyatı vermişlerdi..o yüzden ilaçlarını uygun fiyata getirirsen çok iiyi olur en azından sadece tedavi seni sarsmış olur..
canım maddi olarak bu süreçler bizi çok yıpratıyor Allahım hepimizin yanında olsun herzaman..
ankara başkent hastanesine gidiyorum ama burdada tek yöntem var bildiğin embriyo döllemesi var sadece.inşallah tutar ama olmazsa bende değiştirmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?