Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sira sana da gelecek... kislar ben istanbula geldigimde bir toplanalim yaaa hep birlikte bir bitkisel parti verelim :)))

Hayhayyyy İmocum, buluşalım :54: Ama sen taaaaa oralardan gelmişken ben vallahi de ot yemem, billahi de ot yemem :84: Aaaa neler var İstanbulda yenecek, hem sen özlemişsindir, keyif bizim de hakkımız :16: Ayrıca o zamana biz hamile kalırız, gerek de yok ota püsüre :9::9: Kamp kaçağı damarım kabardı gene :76::76:

Oynakbaşım, ben sizin burada vitex demenizle, girdim ggye, aldım çimi de bu hapı da... Artık bunu kullanırım... Senin şu macun da acayip birşeymiş, padişah macunu :9:

Beyazdan haber yok mu hala... Bol yumoşlar olsun Beyazcığım...

Son düzenleme:
:60::60:starsuzie benim fsh 37 yüksek tüp iptal oldu.12 cm iptal dediler hormon haplari kulaniyorum incir kürü pole bal yarin hayit vitex way.sonra adacayi elma yagi teter sanirim bu kadar kürde hamile kalmak elde degil kalcam yani

dilara vitamin ve mineral takviyesi şartmışş...en önemlileri selenyum,çinko ve co 10

bilginize kampçılar..bu bahsettiğimiz sitede üzerinde çook duruluyor bunların.

edajanımmm yavru kurtum benim asi kampçım:))

:66:ot yemeyelim ..o zamana kadar başaranlar ne isterse başaramayanlar ot yesin:51:

yaaa 10 tane çim içicez sabah değilmi?umarım dokunmaz yaaa..edakuş bu çim bizi bozmasın:60:

bu macunu da yiyeceğim artık uyumasamda olur...enerji bombardımanı yaaws ...yanaklarım bile pembeleşti buara ..oksijen fazlam var:61:

Son düzenleme:
beni merak edenlere tatliskolarim misafirlerim vardi gelemedim :) ama sizleri cok ozledim...
disiplin kurulundaki imoje simdilik edajanimi affediyor :) ammmmaaa velakin bir daha kacak olayi olursa tek ayak uzerinde transfere kadar bekletileceksin.. hatta transferinide ayakta yapacaklar :) hehhehehhe
beyazim bu sigara olayini konustukca canin ceker senin o nedenle bence konusmayalim.. her an aklina geliyor hatirlatmis oluyoruz bir de boyle deneyelim. ama yumoslarina yazik.. bak bebeciklerini tertemiz cigerlerinle karsila.. eminim sen birakacaksin bundan eminim ben....

suziskommm yerim ben seniiiii... merhametli oynak basim benim edajani affedelim olar mi :)
gulcum bu elevit dr. ler mi veriyor nedir bu?
duscugum ben bisi anlamadim yada kacirdim.. senin tedavin baslamamismiydi?
kislar bende bugun regl oldum gibi karnim agriyor ama hareket sanirim yarin baslayacak :) bu arada regl olurkan o bal tarcin corek oturun yiyormuyduk?
vitex, deha, folic asid, flex (keten tohumlu) omega 3,6,9 iciyorum....
hepinizi de kocaman opuyorum..
bu arada nurtam hosgeldin aramizaaa.. topigimiz hareketlenmeye basladi.. yakindir hamis haberlerini duyuracagimiz :) hehehhe[/QUO

teşekkür ederimmmm imojennnnnn hayırlıssıııı :69::69::69::69:

imojum uzmanlaşıyorsun:21:

uzmanlık alanın herbs:)

şu acubalance.ca bakındın mı?

orda benim ulaşamayacagım fakat senin ulaşabilecegim şeyler var.chinese herbs varmış .tr de yok...orda acupunkture yapanlar veriomuş zaten...çinli birini bulmanı tavsiye ediyorumm...

bak hayali bile ne güsel değilmi:))gelsin bebelerrr

o siteyi copy ledim ama baktim biraz daha bakarim. tatlim acu.culer burada her biri baska baska veriyor mesela benim kisi. deha yi onermisti ben korktugum icin icmemistim. vitex ic dedi, total fertility diye bir hap vermisti gunde uc tane kapsuldu, kesinlikle taze bugday cimi ic hergun bir kucuk duble at dedi :))) sonra kendi yaptigi bir karisim vardi bah zen tang diye simsiyah bir su, uzerinde pompasi vardi ilik suyun icine gunde 6 tane cekip sikiyordum suyun icine iciyordum... bak onun icinde ne vardi bilmiyorum ama hormon duzenleyiciydi sanirim.. aksatmadan yapmistim. simdi bu hafta gidecegim mark bakalim ne verecek bana... sizede yazacagim kesin... bu arada sen bilgisayarda bize yazarken havadayken yaziyorsun dimi :) o macun adami ucurtur da :)))

:60::60:starsuzie benim fsh 37 yüksek tüp iptal oldu.12 cm iptal dediler hormon haplari kulaniyorum incir kürü pole bal yarin hayit vitex way.sonra adacayi elma yagi teter sanirim bu kadar kürde hamile kalmak elde degil kalcam yani

tatlim bunlarin arasinda vitex yani hayit tohumu en etkilisi belkide yani bende oyle olmustu... indiriyo daha dogrusu inmesi gerekeni indiriyor yuksek olmasi gereken hormonuda yukseltiyor.. ne mucize bir bitki... dong quaide ayni sekilde... insallah hepimiz bir gun anne oluruz) mucadeleye devam fistiklar..

Hayhayyyy İmocum, buluşalım :54: Ama sen taaaaa oralardan gelmişken ben vallahi de ot yemem, billahi de ot yemem :84: Aaaa neler var İstanbulda yenecek, hem sen özlemişsindir, keyif bizim de hakkımız :16: Ayrıca o zamana biz hamile kalırız, gerek de yok ota püsüre :9::9: Kamp kaçağı damarım kabardı gene :76::76:

Oynakbaşım, ben sizin burada vitex demenizle, girdim ggye, aldım çimi de bu hapı da... Artık bunu kullanırım... Senin şu macun da acayip birşeymiş, padişah macunu :9:

Beyazdan haber yok mu hala... Bol yumoşlar olsun Beyazcığım...

ayy insallah hamile kalalimda ne gerekirse daha yeriz vallahi :)) benim gelisim bir iki yili bulmucak ki :)) bir iki ay sonra yaninizdayim :)) kim bilir ozamana kadar hamis de olabilrisiniz :) ayrik gobuslerinizi severim :) hehehhe ay hep birlikte toplu bir hamile cikartmasi yapsak buradan ne hos olurdu yaaa :))

günaydınnn...
maşallah ne yazmışsınız:)
ben iki hafta raporlu olacağım için sınıfımdaki eksikleri tammalamaya çalıştım akşam geç geldim geldiğimde yoktunuz:)

benim yumoşlar büyüyor işte ufaktan ufaktan teyzeleri:)))
görüşmek üzere:)

Merhaba
Bugün dayanamadım uğradım bir kadın dogum doktoruna adetin 12.günündeyim ve baktı 1 yumurta var 1,9 buyuklugunde brde 1,4 buyuklugunde var dedi alınıp dollenmeye musaitmis buyuk olan Aralıkta dogal siklus deneyebilirsin dedi .

Bahcecide deneyecegim bakalım ne olacak

Bende anlamıyorum suzicim sayıya takılmamak lazım kimin tek yumurtayla ikiz oluyor kısmet . İnşallah sende bu denemede tranferin yapılıp hayırlı sonucunu alırsın canım

slm arkadaşım.benim durumda senin kiyle aynı.benimde 5 tane toplandı.4 döllendi.2 tuttu.biri 7 diğer 4 kalitede 2 tane oluştu .ama yaşın itibariyle biri transfer edildi.oda nanayyy.

arkadaşlar daha öncede yazmıştım bu topiğe sanırım.yazdıklarınızı okuma şansına sahip değilim zaman itibariyle.benim fhs 12 lerdeydi.2 ay önce doktorum hemen tüpe geçelim d3di ve denedik tutmadı malesef.ocak itibariyle tekrar denemeyi düşünüyoruz.SİZLER NELER İÇİYOSUNUZ yumurta çoğaltıcı olaraktan.ben hayıt tohumunu kaynatıp içiyorum.2 kez günde.pekde sevdim aslında.hapımı daha etkilidir sizce çayı mı.ayrıca ne içebilirim başka.
bide AML testinden yaptıran var mı aranızda.değerleriniz nasıldı.benim 0,7 çıkmış.bayağı düşük dedi doktorum.aralıksız tüp denemem gerekiyomuş.neyle nasıl kimin umrunda.:52:

arkadaslar nasılsınız ?ben bugun gittim klinige tedaviye basladık cok sükür fakat kan cok fazlaymıs iceride onun icin su an yumosları göremedik .
lucrın vurdumdum 8 unıte bugun yarında 4 toz 1 su ile fostimon a baslıyorum .lucrin de devam edecekmisim cumartesi kontrol ve e2 testi yapılıcakmıs
cok korkuyorum kızlar ya doktora da dedim hocam cok korkuyorum ilk tedavide beni cok korkuttular diye inan dedi o zamankinden daha iyi yumurtlatıcam
seni dedi .starsuzi seni cok özledim nerdesin:43:

bu arada beyaz senin ki düsük dozla mı basladı . bu ilaclar cok yüksek dozda degil mi?

arkadaslar nasılsınız ?ben bugun gittim klinige tedaviye basladık cok sükür fakat kan cok fazlaymıs iceride onun icin su an yumosları göremedik .
lucrın vurdumdum 8 unıte bugun yarında 4 toz 1 su ile fostimon a baslıyorum .lucrin de devam edecekmisim cumartesi kontrol ve e2 testi yapılıcakmıs
cok korkuyorum kızlar ya doktora da dedim hocam cok korkuyorum ilk tedavide beni cok korkuttular diye inan dedi o zamankinden daha iyi yumurtlatıcam
seni dedi .starsuzi seni cok özledim nerdesin:43:

cnm benim hayırlı uğurlu olsun inşallah....
sonuna kadar gidip bebeğini kucaklrsn inşallah.ama ben anlamadım nasıl çok kan var mış????yani oluşan folikül olmamışmı? ilaç dozlarından anlamıyorum ben bi kez tedaviye başladım .ondada 3 toz 1 su menagon oldum .belki arkadaşlar daha fazla yardımcı olur?bende merak ettim...

Son düzenleme:
ilk kontrolde beli olur o zaman artık tedaviye başladın ..rahat olmaman lazım artık hiç bişey düşünme.aylardır elinden

geleni yapıyorsun.ruşeymle sayende tanıştım:71:şifa olacak inşallah.

nerde bugün bu kampçılar..beyazım uğramış...canım inşallah 2 hafta raporunu alıp bize burda mutlu mutlu haberler

müjdelerisin...buaranın ilk hamilesi topic annesi olsun:)
nasıl ama sınıf annesi gibi:60:

Son düzenleme:
yani cumartesi ilk kontrol o zaman belli olur diyosun dime .
İnsallah canım cok ugrastım gercekten arastırdım :1:yedim ictim

insallah karsılıgını alırız hepimiz
:emir_bebek:kendime sürekli sakin ol sakin ol diyorum insallah olucam

Back
X