canım her ay doktor kontrolünde ol mutlaka sakın vazgeçme...canım biz çok güçlü kadınlarız bu sabrımızla inş mükafatını alıcaz meleklerimiz bir gün koncak göbüşlerimize...sakın umutsuz olma canım stresle çok alakalı adet düzensizliği ...ben acayip takıntı yaptığım zaman adet çok geçikiyo bende...doktora mutlaka git canım..adet gecikince hemende menopoza girlmiyor canım...
iyi yürekli melek arkadaşım iyiyz çok şükür...bize moral veriyo yazdıkların canım...bir hamişimiz daha oldu kendim hamiş kalmış kadar seviniyorum senin adına..dualarınızı bekliyoruz canım..
Canim benim dualarim sizinle, bende sizden dua bekliyorum inşallah bir zaman sonra genişler hakkında konusacagiz
Teşekkür ederim Serozi. Psikiyatriste gitmeyi bende düşünüyorum, regli konusu için doktora gittikten sonra mutlaka gideceğim. Yoksa bu şekilde daha kötü oluyorum.
Canim modelini lütfen yuksek tut, Rabbim yardimcin olacak inşallah.
Azim olan Allah'ın ismiyle başlarım. .
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten,
Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Ey Rabbim!
Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme.
Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin.
Hayırlı cumalar..
Canim cook güzel yazmissin. Rabbim bu mübarek gün hurmetine bizlere yar ve yardimci olsun. Hayirli cumalar sana da
iyi yürekli melek arkadaşım iyiyz çok şükür...bize moral veriyo yazdıkların canım...bir hamişimiz daha oldu kendim hamiş kalmış kadar seviniyorum senin adına..dualarınızı bekliyoruz canım..
Canim benim dualarim sizinle, bende sizden dua bekliyorum inşallah bir zaman sonra genişler hakkında konusacagiz
Canim modelini lütfen yuksek tut, Rabbim yardimcin olacak inşallah.
Canim cook güzel yazmissin. Rabbim bu mübarek gün hurmetine bizlere yar ve yardimci olsun. Hayirli cumalar sana da
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Azim olan Allah'ın ismiyle başlarım. .
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten,
Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Ey Rabbim!
Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme.
Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin.
Hayırlı cumalar..
Gülneva'cım; negatif sonuca çok üzüldüm canım. Ama sen olman gereken noktadasın, sonraki adımı düşünmeye başlamışsın. Ben senden güzel haberi yakında alacağımıza eminim.
Kullandıklarıma gelince: He gun 4 tane Biesteron(Dhea), 3 tane melatonin, 4 tane omega 3, 1 tane Coenq10 200 mg, 1 Elevit, , 2 tane calcium, 1 Apikobal.... Liste boyle gidiyor. Neyse; bunlarin haricinde 1,9'luk saf ari sutu siparis ettim. Sabah- aksam tahta kasikla bir tatli kasigi kadar yedim. Yine bence cok onemli oldugunu dusundugum baska bir sey akupunktur. O sira Bahceci'de Hasan Ali Nogay vardi, onunla akupunktura basladim haftada. Akupunkturun da çok faydası olduğunu düşünüyorum ben. Hatta Hasan Ali Bey acele etmeyin, ben doğal yolla hamile kalmanızı sağlayacağım dedi ama tabii ki risk alamadım.
Bu arada doktor-hasta ilişkisi başka türlü birşey. Kiminin bayıldığından başkası nefret ediyor. Yine de doktorumu paylaşayım. İlk denemem Amerikan Hastanesi'nde Bülent Urman'dı. Beni bunalıma soktu. Gerçekten. 2. Ve 3. Denemelerim Bahçeci'de Halit Fırat Erden'le oldu. Zaten topikten bilirsin, Murat Berksoy'a da gittim. Halit Bey muhteşem bir doktor ve muhteşem bir insan. Her şeyden önce yanında hafifliyor insan. Hastasını dinliyor. Gerektiğinde strateji değiştiriyor. Ne kadar anlatsam onu, anlatamam. Tanışmak gerekir. Yalnız şu an Nişantaşı'nda özel çalışıyor. Maslak Acıbadem Tüp Bebek Bölümü'yle de değişik bir anlaşması var, toplama-transfer vs orada yapıyor.
En kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle.
Tax, senin sorularına da cevap olmuştur sanırım. Bizim ödediğimiz ücretler şu an birşey ifade etmez çünkü artık Halit Bey'in sistemi farklı. Kendi ne alıyor, hastane ne alıyor, hiç bilmiyorum canım.
Slm kuşlar, nasilsiniz
canlı slm asyacığım nasılsın nasıl gidiyo hamileleik..doğumada az kalmıştır..
topiği sürekli okuyorum am ayazmıyorum ben yazmayı pek sevmiyorum sanırım:)Doğuma 1.5 ay kaldı .Gebelik şekeri çıktı onunla mücadele ediyorum remen gün sayıyorum hayırlsıyla bir doğursaydım kızımı.
kızlarr an itibariyle kırmızılar geldi...çok şükür üç aydan beri adetler düzeldi bunada şükür diyorum...salı randevum var doktorumla 1,5cm çikolata kistim vardı inş bu adetle gider kurutlamadım bu kisten 5 aydan beri...kızlar çikolata kistleri doğum kontrol hapıyla giden varmıydı aranızda..
yaa sevinsekmi kırmızılara üzülsekmi bilemedim.. ben sende hep bi ihtimal geçte olsa tutunur diye düşünüyordum..
hayırlısı herşeyin.. canım hangi doktoruna gideceksin sizin oradakinemi..
aynen canım bende bekledim hep geçte olsa belki tutunmuştur diye kısmet canım doğru zaman değilmiş....evet canım burdaki doktoruma gidicem..benim doktorum hiç ara verdirmiyor durumum cidiyetin daha iyi biliyor her adetle ordyım mutlaka.. kendisi bir buçuk seneden beri topu topu 6 ay yumoşlar sorunsuz geliştiği için ara vermek istemiyor tedavilere...ama ben kist için tedavi görmek istiyorum..gidince yumoşlar varsa yine dayanamayarak başlıyodum tedavilere inş öyle olmaz yine..
Gülnevacım, sana birşey sormak istiyorum. Erken menopoz ile ilgili olarak doktorun bir tedavi uyguluyor mu sana. Yani bizim için yapılacak bir tedavi ve verilen bir ilaç var mıdır? Sonuçta erken menopoz için de bir şeyler yapılması gerekmiyor mu? Bana ilk doktorum erken menopoz ve rezerv azlığı teşhisi koyduğunda, ben sormuştum tedavisi var mı diye? Bana bebek istiyorsan önce onunla ilgili tedavi görmen gerek demişti. Benim anlamadığım erken menopoz için verilen bir ilaç varsa, bunun tüp bebek tedavisine bir zararı mı oluyor?
Merhaba ben uzun zamandir tedavi görüyorum. 3 asilama geride biraktim. En son histereskopi yapmaya calisti doktorum ama rahim agzi darligindan yapamadi bir sonraki aya erteledi. Bu arada adetimin ikinci günü benden kan alindi. Fsh im 15,5 cikti. Doktorum telas oldu hemen tüp bebek tedavisine basliyalim histereskopiyle oyalanmiyalim dedi. 23 nisanda tüp bebek tedavisine basladin ve yine kan degerime bakildi ve 9,2 cikti fsh. Doktorum fsh in düsmüs olmasi iyi oldugunu söyledi. 3 gün igne vuruldum ve ini tane yumurtam gelismisti. 11 ve 13,5 mm büyüklügünde. Doktor kan degerimede bakarak iptal etti tedaviyi. Daha önceki asilama tedavilerinde de erken ovulasyon oldugum icin 8. gün asilamalarim yapiliyordu. Yumurtam cok cabuk gelisiyormus ve kalitesiz oluyormus dendi. Tüp bebek tedavimin iptal edilme nedenino soramadim, ayrintili ögrenemedim ama yumurta sayimin az olmasi yada yine cabuk gelismesine bagladim.
Bana bu konuda bilgi verirmisiniz? Yumurta rezervim mi az demek bu? Yasimda 32 bu arada. Önümüzdeki ay daha yüksek dozla tedaviyi yapmak istedigini söyledi. Bu ay 250 ml gonal f günde vuruluyordum.
Lütfen beni aydinlatir misiniz? Tüp bebekle sansimiz düsük mü demek bu. Yine iptal olabilir mi tedavi? Kafam cok karisik lütfen yardimci olun.
canım benim doktorumda aynısını söylüyor..önce bebek için en kaliteli yumoşlarla tüp bebek denemeye devam diyor...adet düzensizliği başlamışsa cylo prognova kullanmıştım ben adetlerim geçikiyodu onun içeriğide östrojen ama doktor vermeden kendi kafana göre kullanamıyosun 4 ay içtim o ilacı canım..adet oluyosak her zaman şansımız var canım doktorum öyle söylüyor..canım biesteron çok iyi geliyor yumurta kaliteli yapıyor sen kullandınmı hiç..ben biesteronuda 4 ay kullandım bende çok işe yaradı yumurtalar klomenle büyümeye başladılar şükür...ben şuna inanıyorum yumoşalrımız olduğu sürece bizde birgün hamile kalıcaz Allahın izniyle canım...menopoz daha uzak bize bizim sorunumuz yumurta rezervi azlığı..böyle olupta çok hamile arkadaşımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?