yöntemlerde sorun yok canım zaten bizde tek emriyo olunca fazla bekletilmiyor yada dondurulmuyor..
kızlar yine olmadı mallesef bebişim tutmamış bağlanamamış annesine...herşeyin hayırlsı artık eskisi gibi üzülmüyorum bünye alıştı galiba..Allahın takdiri canlar...bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sevincimde üzüntümde hep yanımdasınız iyiki varsınız canlar...
canım fiyat çok fazla geldi bana nerdeyse burdaki merkezin iki kat ücreti var...Allah yardımcımız olsun canım şu durmda oraya gidemem fiyatlar böyleyse...ben ev hanımıyım çalışmıyorum aslında çalışıyodum evlenince şehir değişikliği yüzünden işi bıraktım burdada kafama göre iş bulamadım..çalışmam lazım en acilinden...
canım fiyat çok fazla geldi bana nerdeyse burdaki merkezin iki kat ücreti var...Allah yardımcımız olsun canım şu durmda oraya gidemem fiyatlar böyleyse...ben ev hanımıyım çalışmıyorum aslında çalışıyodum evlenince şehir değişikliği yüzünden işi bıraktım burdada kafama göre iş bulamadım..çalışmam lazım en acilinden...
Gülneva'cım; negatif sonuca çok üzüldüm canım. Ama sen olman gereken noktadasın, sonraki adımı düşünmeye başlamışsın. Ben senden güzel haberi yakında alacağımıza eminim.canım emriyolar sayın ve kaliteleride iyimiş o yüzden şansın yüksekmiş..canım hangi merkezde tüp bebek yaptırmıştın birinci tüp bebekten sonra kür yada ilaç kullandınmı canım kaliten düzlemiş sanki diğer tüp bebek denemelerinde...canım benim bebiş yine tutmadı mallesef...ne kadar şanslısın canım merkez emriyoların gelişimini izliyor 3 gün.benim gitiğim merkez 2 günü emriyoyu koyuyo bizim fikrimizi kesinlikle sormuyorlar canım..çok inatçı bir doktorum var hiçbişeyi kabul etiermiyorum...
Gülneva'cım; negatif sonuca çok üzüldüm canım. Ama sen olman gereken noktadasın, sonraki adımı düşünmeye başlamışsın. Ben senden güzel haberi yakında alacağımıza eminim.
Kullandıklarıma gelince: He gun 4 tane Biesteron(Dhea), 3 tane melatonin, 4 tane omega 3, 1 tane Coenq10 200 mg, 1 Elevit, , 2 tane calcium, 1 Apikobal.... Liste boyle gidiyor. Neyse; bunlarin haricinde 1,9'luk saf ari sutu siparis ettim. Sabah- aksam tahta kasikla bir tatli kasigi kadar yedim. Yine bence cok onemli oldugunu dusundugum baska bir sey akupunktur. O sira Bahceci'de Hasan Ali Nogay vardi, onunla akupunktura basladim haftada. Akupunkturun da çok faydası olduğunu düşünüyorum ben. Hatta Hasan Ali Bey acele etmeyin, ben doğal yolla hamile kalmanızı sağlayacağım dedi ama tabii ki risk alamadım.
Bu arada doktor-hasta ilişkisi başka türlü birşey. Kiminin bayıldığından başkası nefret ediyor. Yine de doktorumu paylaşayım. İlk denemem Amerikan Hastanesi'nde Bülent Urman'dı. Beni bunalıma soktu. Gerçekten. 2. Ve 3. Denemelerim Bahçeci'de Halit Fırat Erden'le oldu. Zaten topikten bilirsin, Murat Berksoy'a da gittim. Halit Bey muhteşem bir doktor ve muhteşem bir insan. Her şeyden önce yanında hafifliyor insan. Hastasını dinliyor. Gerektiğinde strateji değiştiriyor. Ne kadar anlatsam onu, anlatamam. Tanışmak gerekir. Yalnız şu an Nişantaşı'nda özel çalışıyor. Maslak Acıbadem Tüp Bebek Bölümü'yle de değişik bir anlaşması var, toplama-transfer vs orada yapıyor.
En kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle.
Tax, senin sorularına da cevap olmuştur sanırım. Bizim ödediğimiz ücretler şu an birşey ifade etmez çünkü artık Halit Bey'in sistemi farklı. Kendi ne alıyor, hastane ne alıyor, hiç bilmiyorum canım.
canım gulneva arkadaşımız yazmış ama bende yine değinmek isterim..
bende umut bahcecide tedavi gördüm 4 defa.. benim için negatif sonuç almak hastaneyi kötülemek için bi sebep asla olmadığı için kaç negatife rağmen yinede gitttim eski doktoruma.. daha sonra farklı çok olumsuzluklar yaşadım orayı bırakıp Aret beye geçtim ama 5 tane raporsuz tedaviden çıktığım için maddi olarak çok yıpranmıştım.. bu sebepten en azından ilaçlarım için artık rapor çıkartayım dedim.. aret bey ve merkezide beni rapor konusunda çok fazla yönlendirdi ve raporumu süleymaniye devlet hastanesinden 1 ayda aldım ama bana süleymaniye amh 1.2 olduğu için kadın infertilitesi raporu verdi yani eşimin 2 milyonluk sperm sayısından dolayı erkek infertilitesi çıkacağını düşünmüştük tam tersi benim amh a daha çok önem verdiler..
o raporla Aret Kamarda tedaviyi oldum ilk 5 gün sadece klomen kullandırdı son 3 gün gonolf kullandırdı.. raporla aldığım tüm ilaçlarımda bende kaldı.. şu anda evde 3 tedavilik daha ilaç var.. vücudumda çok az ilaç kullanıldığı için fazla yıpranmadı.
Aret bey kürlere inanmıyor canım ama tabi biz yinede bişeyler yapıyoruz..
doktor tavsiye etmeyi hiç sevmem canım çünkü çok kötü tecrübelerim oldu geçmiş zamanlarda bu sebepten içine kim sinerse ona git diyebilirim..
Gülneva'cım; negatif sonuca çok üzüldüm canım. Ama sen olman gereken noktadasın, sonraki adımı düşünmeye başlamışsın. Ben senden güzel haberi yakında alacağımıza eminim.
Kullandıklarıma gelince: He gun 4 tane Biesteron(Dhea), 3 tane melatonin, 4 tane omega 3, 1 tane Coenq10 200 mg, 1 Elevit, , 2 tane calcium, 1 Apikobal.... Liste boyle gidiyor. Neyse; bunlarin haricinde 1,9'luk saf ari sutu siparis ettim. Sabah- aksam tahta kasikla bir tatli kasigi kadar yedim. Yine bence cok onemli oldugunu dusundugum baska bir sey akupunktur. O sira Bahceci'de Hasan Ali Nogay vardi, onunla akupunktura basladim haftada. Akupunkturun da çok faydası olduğunu düşünüyorum ben. Hatta Hasan Ali Bey acele etmeyin, ben doğal yolla hamile kalmanızı sağlayacağım dedi ama tabii ki risk alamadım.
Bu arada doktor-hasta ilişkisi başka türlü birşey. Kiminin bayıldığından başkası nefret ediyor. Yine de doktorumu paylaşayım. İlk denemem Amerikan Hastanesi'nde Bülent Urman'dı. Beni bunalıma soktu. Gerçekten. 2. Ve 3. Denemelerim Bahçeci'de Halit Fırat Erden'le oldu. Zaten topikten bilirsin, Murat Berksoy'a da gittim. Halit Bey muhteşem bir doktor ve muhteşem bir insan. Her şeyden önce yanında hafifliyor insan. Hastasını dinliyor. Gerektiğinde strateji değiştiriyor. Ne kadar anlatsam onu, anlatamam. Tanışmak gerekir. Yalnız şu an Nişantaşı'nda özel çalışıyor. Maslak Acıbadem Tüp Bebek Bölümü'yle de değişik bir anlaşması var, toplama-transfer vs orada yapıyor.
En kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle.
Tax, senin sorularına da cevap olmuştur sanırım. Bizim ödediğimiz ücretler şu an birşey ifade etmez çünkü artık Halit Bey'in sistemi farklı. Kendi ne alıyor, hastane ne alıyor, hiç bilmiyorum canım.
yöntemlerde sorun yok canım zaten bizde tek emriyo olunca fazla bekletilmiyor yada dondurulmuyor..
kızlar yine olmadı mallesef bebişim tutmamış bağlanamamış annesine...herşeyin hayırlsı artık eskisi gibi üzülmüyorum bünye alıştı galiba..allahın takdiri canlar...bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sevincimde üzüntümde hep yanımdasınız iyiki varsınız canlar...
çok üzüldüm canımmm
Kizlar sayfamiz çok gerilerde kalmisttanasilsiniz
ben hala beklemedeyim :-( sanırım depresyona giriyorum artık bu belirsizlik beni öldürecek :-( sabır kalmadı çok yoruldum :-(
Ara ara bakıyorum topic'e Birkaç aydır psikolojim iyi değil. Bu ay doktora da gitmedim. Her ay test, her ay bir umut yıprattı beni, bir yandan tamam bırakayım biraz ara vereyim diyorum, bir yandan çok vaktin yok ne beklemesi diye kendime kızıyorum. Zor ve çok yıpratıcı bir süreçmiş, ben kendimi daha güçlü sanırdım, pek öyle değilmişim. Üstüne bu ay reglide olmadım, hemen koşa koşa test yaptırdım, sonuç hüsran Premenopoza mı girdim diye kendi kendimi yiyorum. Pazartesi'ye kadar olmazsam doktora gideceğim. Evlat hasreti çeken herkes için dua ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
canlar yine kimse uramaz oldu topiğimize arada yazın canlar sesiz klamasın topiğimiz...umuselmen alis nerelerdesin uzun zamandan oldu yoksunuz son gelişmeler nedir..bahar döndünmü memleketen diyete devam geldimi kırmızılar...hamiş arkadaşlar kelebek polyana asya az kaldı doğumlara Allahım sağlıklı kucağınıza almayıda nasip etsin bizleride dualarınızdna eksik etmeyin...cansucum çook merak ediyoruz seni ve bebişleri fırsat bulabilirsen arada yaz canım son durumları...Allahım size bağışlasın yavrularınızı inş..
iyi yürekli melek arkadaşım iyiyz çok şükür...bize moral veriyo yazdıkların canım...bir hamişimiz daha oldu kendim hamiş kalmış kadar seviniyorum senin adına..dualarınızı bekliyoruz canım..Kizlar sayfamiz çok gerilerde kalmisttanasilsiniz
canım kötünün kötüsü var lütfen toparlan ne depresyonu sakın ha...bebişlerimiz için biz sağlam durucaz ve dualara devam canım çıkmayan candan ümit kesilmez..bizim gibi olup sonunda bebişlerine kavuşan çook canım..Rabim kabul etmiyceği duayı etirmezmiş kullarına..biraz daha sabır canım Allahın izniyle bizde burdan haykırcaz hamişiz diye...ben hala beklemedeyim :-( sanırım depresyona giriyorum artık bu belirsizlik beni öldürecek :-( sabır kalmadı çok yoruldum :-(
Ara ara bakıyorum topic'e… Birkaç aydır psikolojim iyi değil. Bu ay doktora da gitmedim. Her ay test, her ay bir umut yıprattı beni, bir yandan tamam bırakayım biraz ara vereyim diyorum, bir yandan çok vaktin yok ne beklemesi diye kendime kızıyorum. Zor ve çok yıpratıcı bir süreçmiş, ben kendimi daha güçlü sanırdım, pek öyle değilmişim. Üstüne bu ay reglide olmadım, hemen koşa koşa test yaptırdım, sonuç hüsran… Premenopoza mı girdim diye kendi kendimi yiyorum. Pazartesi'ye kadar olmazsam doktora gideceğim. Evlat hasreti çeken herkes için dua ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
döndüm canım evimdeyim artık memlekette biraz göbek şişti dyeti bozdum şimdi tekrar başladım diyete bugünde spora başladım..kırmızılar geçen ay 4ünde olmuştum yine öle olursa var daha olmasına..sen nasılsın maşallah koyvermedin kendini inşallah bu sabrın mücadelenın sonunda bebeğine kavuşursun..bidaha nezaman düşünüyosun tedavi..
Canim bir donem benim çok azalmisti ve bebekten ziyade bu yasta menopoza gideceğim diye korkuyordum . menopoza görmediğim surece umudum olur, cabalarim ama menopoz olursa mücadele edemem diyordum.inşallah canim öyle dusundugun gibi olmaz, strest sikinti bence sebep ben psikiyatri da gittim canim inan onun sonrasında reglim cook olmasa da bayagi iyileşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?