Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gülneva çok geçmiş olsun ..demekki daha vakti gelmemiş..olacak inşallah..bülent tıraşdan bahsetmişsin bizim 40 yaş topiğinden deti arkadaş orda tedavi oldu hamile kaldı ve kzı oldu..ama çok da iyi bahsetmemişti bülent tıraşdan iistersen özelden kendisine yaz ..gerçi gelmiyor topiğe ..hayırlısı neresi ise oraya gidersin inşallah..aynı merkezde ısrarla durmamak lazım değiştirmekde fayda var..

Gülnevacım yeni geldim işyerinden, öncelikle msj atıp beni bilgilendirdiğin için teşekkürler canım. Bugün sonucunu almışsın canım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demekki, başka ne denir bilmiyorum ama sen güçlüsün, bize de burada güç veriyorsun.O yüzden pes etme sakın, birgün alıcaz buradan güzel haberini merak etme canım...

cnm bahceci fulya erbil beyde bizim yas gruplarimiza iyi hitap ediyor aklinda olsun.. ben ona gitmedim ama methini duydum..
ummuselema oraya gidiyordu bir arastir..

Gülneva'cım; negatif sonuca çok üzüldüm canım. Ama sen olman gereken noktadasın, sonraki adımı düşünmeye başlamışsın. Ben senden güzel haberi yakında alacağımıza eminim.
Kullandıklarıma gelince: He gun 4 tane Biesteron(Dhea), 3 tane melatonin, 4 tane omega 3, 1 tane Coenq10 200 mg, 1 Elevit, , 2 tane calcium, 1 Apikobal.... Liste boyle gidiyor. Neyse; bunlarin haricinde 1,9'luk saf ari sutu siparis ettim. Sabah- aksam tahta kasikla bir tatli kasigi kadar yedim. Yine bence cok onemli oldugunu dusundugum baska bir sey akupunktur. O sira Bahceci'de Hasan Ali Nogay vardi, onunla akupunktura basladim haftada. Akupunkturun da çok faydası olduğunu düşünüyorum ben. Hatta Hasan Ali Bey acele etmeyin, ben doğal yolla hamile kalmanızı sağlayacağım dedi ama tabii ki risk alamadım.
Bu arada doktor-hasta ilişkisi başka türlü birşey. Kiminin bayıldığından başkası nefret ediyor. Yine de doktorumu paylaşayım. İlk denemem Amerikan Hastanesi'nde Bülent Urman'dı. Beni bunalıma soktu. Gerçekten. 2. Ve 3. Denemelerim Bahçeci'de Halit Fırat Erden'le oldu. Zaten topikten bilirsin, Murat Berksoy'a da gittim. Halit Bey muhteşem bir doktor ve muhteşem bir insan. Her şeyden önce yanında hafifliyor insan. Hastasını dinliyor. Gerektiğinde strateji değiştiriyor. Ne kadar anlatsam onu, anlatamam. Tanışmak gerekir. Yalnız şu an Nişantaşı'nda özel çalışıyor. Maslak Acıbadem Tüp Bebek Bölümü'yle de değişik bir anlaşması var, toplama-transfer vs orada yapıyor.
En kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle.

Tax, senin sorularına da cevap olmuştur sanırım. Bizim ödediğimiz ücretler şu an birşey ifade etmez çünkü artık Halit Bey'in sistemi farklı. Kendi ne alıyor, hastane ne alıyor, hiç bilmiyorum canım.

canım bilgilerin için çok teşekkür ederim deha fazla kullanılamamsı gerek diye biliyorum bende 4 ay deha kullandım bıraktım sen kaç ay kulandın canım bütün yazdığın hapları...omega ve Qenzim başlamıştım diyete başlayınca diyet doktorum içme demişti bana kilo veremesin dedi ama gerekirse daha çok spor yaparım almam kilo artık kullanıcam...canım melantonin ile serozi arkadaşımızda hamile kaldı doktor tavsiyesi ilemi kullansam acaba melatoni...canım bende akupuntura başlıycaktım haftada bir gün bana her seansta 100tl fiyat verdi bana fazla geldi ama onuda tekrar düşüncem yazdım kenara.. şimdi doktor konusunda karasız kaldım halit beyde çıkıyordu anne olmak istiyorum programına yapı olarak sakin bir doktora benziyor..mallesef anne olmak sitiyorum programıda sona erdi...tavsiyelerine uyucam canım çook çook teşekkür ediyorum...Allahım evlatlarını sana bağışlasın sağlık sıhat versin size ve bebişlerinize..

Canım ben rapor almadım, olaylar hızlı gelişince bir anda kendimizi tüp bebek tedavisine başlamış bulduk, zor mu çıkarmak raporu? Canım bir süre sadece yumurta takibi yaptırıcam tüp bebek merkezine gitmeden, kendimizi tup bebek için hazırlayınca karar verir, ona göre bir tup bebek merkezini secerim. Benim gibi rezervi az olanlar için seçilen tedavi çok önemli ve bana e-mail ile iletişime geçtiğim doktorlar tarafından önerilen de doğal tüp bebek yöntemiydi. Yani klomen ile tedavi sanırım doğal tüp bebek denilen yöntem....

Canım teşekkür ederim. Ben senin doktoru biraz araştırayım o zaman:))

yöntemlerde sorun yok canım zaten bizde tek emriyo olunca fazla bekletilmiyor yada dondurulmuyor..

Canim tekrar araştırma yapmama çok sevindim. Canim bana dhea, q enzim 10, melontinio veren başkent üniversitesi Hulusi bey di. Bana ozelden adresini yollar misin lütfen sana yollayayim hem onlari hem de diyarbakirdaki aktardan aldiklarimi. 2-3 ay ara verip takviyelere devam mi etsen canim bence olacak bebisin içim rahat Rabbim zamanki gelince verecek inşallah.

çok üzüldüm canımmm

çok üzüldüm canımmm

canım bizde çook üzüldük hemen toparlandım başladm araştırmalara yine...Allahtan umut kesilmez canım...Allahın izniyle o bebiş gelecek bu göbüşe hiç rahat bırakmam onları yoksa...ben inatçı yumoşlar benden daha inatçı..

canlar yine kimse uramaz oldu topiğimize arada yazın canlar sesiz klamasın topiğimiz...umuselmen alis nerelerdesin uzun zamandan oldu yoksunuz son gelişmeler nedir..bahar döndünmü memleketen diyete devam geldimi kırmızılar...hamiş arkadaşlar kelebek polyana asya az kaldı doğumlara Allahım sağlıklı kucağınıza almayıda nasip etsin bizleride dualarınızdna eksik etmeyin...cansucum çook merak ediyoruz seni ve bebişleri fırsat bulabilirsen arada yaz canım son durumları...Allahım size bağışlasın yavrularınızı inş..

Ara ara bakıyorum topic'e… Birkaç aydır psikolojim iyi değil. Bu ay doktora da gitmedim. Her ay test, her ay bir umut yıprattı beni, bir yandan tamam bırakayım biraz ara vereyim diyorum, bir yandan çok vaktin yok ne beklemesi diye kendime kızıyorum. Zor ve çok yıpratıcı bir süreçmiş, ben kendimi daha güçlü sanırdım, pek öyle değilmişim. Üstüne bu ay reglide olmadım, hemen koşa koşa test yaptırdım, sonuç hüsran… Premenopoza mı girdim diye kendi kendimi yiyorum. Pazartesi'ye kadar olmazsam doktora gideceğim. Evlat hasreti çeken herkes için dua ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

ben hala beklemedeyim :-( sanırım depresyona giriyorum artık bu belirsizlik beni öldürecek :-( sabır kalmadı çok yoruldum :-(

Canim inşallah iyi olacak, aslında yasadiklarimiz hic kolay değil belki bir baskasi olsa çoktan agir psikolojik tranva geçirirdi, Allak dagina gore kar verirmiş. Ama sabrin sonu selamettir. Bol bol dua edelim mutlaka cektiklerimizin mukafatini Rabbim verecek.

Canim bir donem benim çok azalmisti ve bebekten ziyade bu yasta menopoza gideceğim diye korkuyordum . menopoza görmediğim surece umudum olur, cabalarim ama menopoz olursa mücadele edemem diyordum.inşallah canim öyle dusundugun gibi olmaz, strest sikinti bence sebep ben psikiyatri da gittim canim inan onun sonrasında reglim cook olmasa da bayagi iyileşti.

döndüm canım evimdeyim artık memlekette biraz göbek şişti dyeti bozdum şimdi tekrar başladım diyete bugünde spora başladım..kırmızılar geçen ay 4ünde olmuştum yine öle olursa var daha olmasına..sen nasılsın maşallah koyvermedin kendini inşallah bu sabrın mücadelenın sonunda bebeğine kavuşursun..bidaha nezaman düşünüyosun tedavi..

Kizlar sayfamiz çok gerilerde kalmistta nasilsiniz
iyi yürekli melek arkadaşım iyiyz çok şükür...bize moral veriyo yazdıkların canım...bir hamişimiz daha oldu kendim hamiş kalmış kadar seviniyorum senin adına..dualarınızı bekliyoruz canım..

ben hala beklemedeyim :-( sanırım depresyona giriyorum artık bu belirsizlik beni öldürecek :-( sabır kalmadı çok yoruldum :-(
canım kötünün kötüsü var lütfen toparlan ne depresyonu sakın ha...bebişlerimiz için biz sağlam durucaz ve dualara devam canım çıkmayan candan ümit kesilmez..bizim gibi olup sonunda bebişlerine kavuşan çook canım..Rabim kabul etmiyceği duayı etirmezmiş kullarına..biraz daha sabır canım Allahın izniyle bizde burdan haykırcaz hamişiz diye...

canım her ay doktor kontrolünde ol mutlaka sakın vazgeçme...canım biz çok güçlü kadınlarız bu sabrımızla inş mükafatını alıcaz meleklerimiz bir gün koncak göbüşlerimize...sakın umutsuz olma canım stresle çok alakalı adet düzensizliği ...ben acayip takıntı yaptığım zaman adet çok geçikiyo bende...doktora mutlaka git canım..adet gecikince hemende menopoza girlmiyor canım...

canım negatif almak beni hiç yıldırmıyor nedense canım..daha bir güçleniyorum mücadele için..ben kendi yumurtlarımla tüp bebek yaptırdığıma şükrediyorum..yumoşlarım tükenen kadar devam...ha tüp ha norma yolla...ben 3 ay kendime zaman tanıycam bakıma sokucam ama bir yandan tedavilerimide bırakmıycam...burdaki doktorum kanatsız melek biliyosun ben vazgeçsemde o vazgeçmiyor her adetle gelicen mutlaka diyor..muayene ücretide almıyor bizden..rabim bir kapı kapatırsa başka kapı açıyor canım çok şükür sağlıklıyız...inş kaplıcalar iyi gelmiştir bu ay doğalından gelir meleğin...

Teşekkür ederim Serozi. Psikiyatriste gitmeyi bende düşünüyorum, regli konusu için doktora gittikten sonra mutlaka gideceğim. Yoksa bu şekilde daha kötü oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…