Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

GÜNAYDINLARRR HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ YÜREĞİMİZDEN NE GEÇİYORSA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA YOLUMUZ KESİŞSİN aminnn

bu güzel günün mübarek günün hürmetine rabbim hepimizi görsün inş

Doktorumla bir konuşayım bakalım. Gerçi benimki tüp bebek doktoru olmayacak bu defa. Kadın doğumcuda yumurta geliştirip İstanbul' da opu ve transfer düşünüyoruz. Doktorumun bu ilaca yaklaşımını pek kestiremiyorum o yüzden. Teşekkür ederim.

canım bizde birde erkek faktörü varya o büyük sıkıntı.. doktor diyorki senin eşinde sıkıntı olmasa gebe kalman için sorun yok ama eşimin sperm sayısı yeterli değil.. erkek infertilitesinde de en önemli faktör kadındaki yumurtanın çok kaliteli olmasıymış yoksa zaten sorunlu sıkıntılı olan spermle döllenecek olan yumurta kalitesi yüksek olmadığı sürece tutmuyor..

ben o para konularından bahcecide çok madur oldum canım.. bir tedavimde 5.500 tl ödemeyi yapmıştık ama opu dan sonra döllenme olmamıştı transferim iptal olmuştu geri ödeme olarak sadece 450 TL yaptılar.. transfer aşaması bukadar ucuzmuymuş anlamadım.. birde kaç tane bizim gibi bayanı danışmada benim yanımda ödemenin yarısını yapmadığınız için tedavinize başlayamayız diyerek geri çevirdiklerine şahit oldum yıllar boyunca.. reglinin 3. günü 2500 TL vermezsen doktorun yanına çıkamıyorsun..

ben burada kaç gündür yumurta takibimi yaptırdım eğer dün yumurtalarının durumu kötü tedavi iptal oldu deselerdi bile maddi olarak hiç zararım olmayacaktı çünkü 1 tl bile ödemedim daha.. opuya gelmediğin sürece para alınmıyor..

heryerin farklı bir işleyişi var canım bizlerde yeri gelince bebişlerimiz uğruna mecburen uymak zorundayız yapacak birşey yok..

hayırlı kandiler arkadaşlar Allahım bugünü hürmetine dualarımızı kabul etsin inş..Sağlıklı hayırlı evlatlar versin evlat hasretiyle yanan herkeze..

Merhaba arkadaslar, kklubune bakmayalı uzun zaman oldu...Kısaca size durumumu anlatmak istedim belki ümit olur.Benim amh değerim bir laboratuvarda 0,1 başka birinde 0,3 çıktı.daha 36 yasındaydım ve 1 tüp bebek denemem vardı hiç tutmayan.Anliyacağınız belki bir yumurta bile zor çıkacaktı onun da kaliteli olup olmayacağı belli değildi. Ancak ben kendimi şu fikre alıştırdım. Bence en önemlisi bu : ' Son bir kez deneyeceğim olursa Allahım hayırlısı olsun olmazsa hayatta ona göre bir yön çizeceğim'.Yani demek istediğim kafama takıp ay ben napıcam vah nolcak şimdi elalem ne der kayınvalideler ne laflar eder vs. hiç umrumda olmadı.Hatta kocamla boşanır mıyızı bile düşünmedim. Çünkü herşeyin takdiri yüce Allahtandır.Bu arada endometriozis kistim var bir tane, hashimoto troidim var, pıhtı bozukluğu var falan.Herneyse tedaviye başladım ilk gittiğim doktor çok çeşitli hormonlarla seni 3 ay menepoza sokup sonra baslicaz kesinlikle yumurtan olmaz dedi...dhea falan birsürü bişeyler yazdı.. Ünlü doktorlardan biriydi buarada..Bu ne ya dedim içimden. Saçmalıyor adam ben hala regl oluyorum..İyce bozcak benim sistemi zaten çok kurcalatmaktan ve hormon hapı almaktan hoşlanmıyorum.Sonra bu dhea çok zararlıymış, bi işe de yaramıyomuş..Tabi ki başka bir doktora gittim.En ünlülerden biri ve Allah razı olsun ondan.o da 1 ay hormon hapı kullan gel dedi, ben de istemiyorum hemen başlayın dedim, tamam dedi. Basladık önce sadece 1 yumurta gelişiyor dediler zar zor, sonra 3 oldu. Toplandı 3ü de kaliteli çıktı.Hepsi döllendi.2 tane yerleştirildi. İkisi de tuttu . Hatta inanılmaz belki ama birini de dondurduk..Şimdi Allah'ın izniyle 14 haftalık ikizlere hamileyim. Hergün doktorumun isteğiyle Clexane vuruluyorum bir adet.Hiçbir ot içmedim. Özel hiçbirşey yapmadım .Tek içtiğim şey "polenli bal tableti"ydi, eczaneden aldım.Folik asit bile içmedim.öncesinde tabii, şimdi içiyorum.Tamamen takıntısızdım. "Olursa hayırlısıyla Allahtan olmazsa da hayırlısı Allahtan."Bence en önemlisi bunu hem düşünmek hem yaşamak. Hala da aynı şekilde düşünüyorum Rabbim bize herşeyin hayırlısını sağlıklısı nasip et..Çünkü ilk denememde bir sürü ot kürleri falan yaptım kafama çooook taktım, hergün kadınlar kulübü gibi sitelere bakıp ne uyguliycağımı şaşırdım.Buradaki herkes aynı/benzer şeyleri ruhunda yaşıyor. Ha bi de transfer sonrası 10 gün evdeydim..Sürekli yatmadım ama yatar durumda falandım.Bakıcak pek kimse olmadığı için bazen dışardan yemek söyledim bazen kendim basit pratik şeyler yaptım.işte bu kadar herkese bol şans inşallah...Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun hayırlısıyla dualarımız kabul olsun inşallah..

Son düzenleme:

C

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Allah tamamına erdirdin inş.Yazdıklarına katılıyorum..Rabbim ol derse olacak.yoksa ne yapsak nafile..biz sadece kapıyı çalmaya devam edelim..ben de çok taktığımı farkettim..biraz bu tür konulardan uzaklaşmak gerek sanırım...
Canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canlarrr topik çok sesiz yine lütfen sayfamızın eski müdavimleri lütfen bişeyler yazın...bahar umuselmen alis nerelerdesiniz son durumlar nedir...

canlarrr topik çok sesiz yine lütfen sayfamızın eski müdavimleri lütfen bişeyler yazın...bahar umuselmen alis nerelerdesiniz son durumlar nedir...

Canim ben burdayim sali ise baslayacagim o zamana kadar sürekli okuyorum kimse bir şey yazmayinca yazacak bir şey bulamıyorum. Sen nasilsin neler yapiyorsun

merhaba hikayenizi okudum, ben yolun çok başındayım daha, tüp bebek açısından. 2 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz, çok üzgünüm, AMH değerim 0,4 çıktı, son umudum olan tüp bebek de olmayacak diye çok korkuyorum, siz acaba hangi doktora gittiniz, İstanbul'da bir tüp bebek merkezi seçmeye çalışıyorum.

Canim ben burdayim sali ise baslayacagim o zamana kadar sürekli okuyorum kimse bir şey yazmayinca yazacak bir şey bulamıyorum. Sen nasilsin neler yapiyorsun

canım iyiyim çok şükür...mücadeleye devam son hızla ilaçları düzenli kullanıyorum inş işe yara banada..ilk gün ağrım oldu diyarbakırdan gelen ilaçları günde iki kere kullanıyodum günde bire düşürdüm biraz yan etkisi varmış aslanpençesinin araştırdım böbrekte ilthap varsa temizlermiş ağrı yaparmış normalmiş..bende günde tek alıyorum o yüzden melantoin uykunu düzene sokmuşmuydu senin canım..bende hiç etki göstermiyor daha gerçi 1 hafta kullanımı geçmeden etkisini göstermezmiş..canım bence biraz daha dinlen evde 3 aylık olsun bebişin bizim bebekler çok nazlı fazla yormaya gelmez aman çook dikat et kendine ve bebeğine canım..

Hiç korkmayın bence...inşallah olacak...ben ankara'da hakan yaralı'ya gittim...istanbul'u bilemiyorum...kan pıhtısıyla ilgili genetik testinizi ve antikor testi ( bazen vücut antikorlarla embriyoyu atmak istiyor) mutlaka yaptırın bence...doktorlar söylemiyorlar sonra hem para gidiyor, hem boşuna vücuda horman alımı oluyor, hem de psikolojimiz bozuluyor. Tam kan sayımı, tiroid, vs. bu tarz testleri doktorlar hemen kendi yaptırıyor zaten.Yolunuz ve şansınız açık olsun ve lütfen sizi kimsenin telaşlandırmasına izin vermeyin...bu arada haberleri ve beni üzüp telaşlandırabilecek şeyleri de 2 ay hiç seyretmemiştim...Sevgiyle kalın...

Canim sakin korkma ben de senin gibiyim. İlk yaptirdigim merkezde 0,2 baskasinda 0,6 cikmisti amh. Ve tüp bebekte bile sansimin %5 olduğunu söyleyen Dr lar vardi o kadar çok korkuyorum ki tüp bebek son umuttu sürekli erteliyordum Rabbim verdikten sonra Dr lar ne derse desin inan bos. Morelini olabildiğince kadar yuksek tut, iyi arastir ben tüp bebek yaptirmadigim halde o kadar çok para harcadim ki. Gerekli gereksiz o kadar çok tahlil vs yaptik.bu yüzden Dr secimi çok önemli. En kisa zamanda kavusursun inşallah bebeğine

Canim inşallah her şey çok güzel olacak senin için ve Rabbim en kisa zamanda güzel haberler vermeyi nasip edecek. Aslanpencesinin boyle etkisinin olduğunu bilmiyordum, iyiymis ne var ne yok temizlesin melantoin bende hemen uyku yaptı mi inan hatirlamiyorum, benim beynim sulandi galiba alzheimer oluyorum mu ne teyzesi fasulye simdilik iyi aslında dediğin doğru ama hem cok bunaldim hem de dersler çok bos geçiyor dayanamıyorum çocuklara okulların kapanmasına da az kaldi haziranin sonuna kadar bitireyim sonra olmazsa tekrar rapor akirim diyorum, haftaya nasip olursa 12 haftaya giriyoruz

canımcığım fasulyen büyümüş ne çabuk geçmiş 12 hatfa bize göre çabuk geçti sana sorsak yıll gibi gelmiştir..canımcığım bu aralar eşimle çook atışmaya başladık..ben yumurtlama günümde ne kadar gün aşırı olmasına özen göstermey çalışsamda çalışmalara..benim kociş işi bu aralar çok yoğunmuş hali kalmıyomuş birsürü bahaneler...adam stres oluyor bu önemli günlerimde..çook üzülüyorum bu duruma...biraz araştırdım bütün erkeklerde bu dönemlerde bir isteksizlik varmış..

canım bende bi değişiklik yok bu ay 27.günde adet oldum 4. günüm bugün...ama doktora gitmedim bıraktım oluruna akışına kafam böle rahat...spor diyet devam etmeye çalışyorum herhangibi ilaç vitamin çaylar kullanmıyorum...bebek düşüncesinden bana hatırlatıcak şeylerden uzak durmaya çalışıyorum onun içinde fazla girmiyorum kk ya..inşallah bigün hepimizde güzel haberlerimizi vermek için yazarız buraya..

canımcığın bebek fikrini kafandan atabiliyorsan ne mutlu sana..inş kafanı boşaltmayı becerebilirsen bebek doğalından gelicek ben inanıyorum..arada yaz canım yalnız kalmasın topiğimiz...

canımcığın bebek fikrini kafandan atabiliyorsan ne mutlu sana..inş kafanı boşaltmayı becerebilirsen bebek doğalından gelicek ben inanıyorum..arada yaz canım yalnız kalmasın topiğimiz...

eskisi kadar üzülmüyorum artık kabullendim galiba bu durumu..kafam çok rahat artık buzamanın tadını çıkarmaya çalışıyorum..bebek çocuk ölümlerinden sonra evlat sahibi olmaya korkar oldum bulupta kaybetmek daha zor..allahıma bıraktım benim için hayırlı olanı nasip etsin inşallah..sende son durumlar ne..

canım bende bebek ölümlerinden çok etkilendim hata eşimlede konuştum bizim tüp bebeklerin tutmamasının mutlaka bir sebebi vardır diye..benim meleğim ruhu yukarda orda daha güvenli bu dünyaya gelse belkide ben onu koruyamam fikrine kapıldım biran bende canım..herşeyde vardır bir hayır diyorum..ben kendimi çook yalnız hissediyorum bazen canım çook boş geliyor hayat bana çocuksuz..hiç aklımdan çıkmıyor bebek fikri...bende bitkisel bişeyler yapıyorum biesteron Qenzim melantonin kullanıyorum..bu ay ara verdim tedavime canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…