YARIN ANNELER GÜNÜ:26::26: NE KADAR GÜZEL BİR GÜN ANNELER İÇİNEVLATLARI GELECEK HATIRLANACAKLAR KÜÇÜK KÜÇÜK HEDİYELER ALACAKLAR MUTLU OLACAKLAR .... OYSA BEN 10 YILDIR HER ANNELER GÜNÜE:26: BU SENSİZ GEÇEN SON ANNELER GÜNÜM OLSUN MELEĞİM DİYE BAŞLIYORUM AMA 10 YILDIR NE GELEN VAR NE GİDEN UMUDUM YOK ÇAREM YOK KADERİM BU DİYORUM :26: KENDİMİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM:44: AMA İÇİMDE BİR YERDE BİR YANGIN VAR HİÇ SÖNMÜYOR BİR HASRET VAR HİÇ BİTMİYOR HER BEBEK BANA ANNE OLAMADIĞIMI:26: BELKİDE OLAMAYACAĞIMI HATIRLATIYOR HASRETİMİ KAYBETTİĞİM ZAMANI ÖZLEMİMİ HATIRLIYORUM YALNIZ OLDUĞUMU YALNIZ YAŞLANIP BELKİDE YALNIZ ÖLECEĞİMİ HATIRLIYORUM ASLA CENNET KOKULARINI İÇİME ÇEKEMEYECEĞİMİ HEP BAŞKA ÇOCUKLARDA KENDİ EVLADIMI ARAYACAĞIMI HATIRLIYORUM BEN HİÇ BİR ZAMAN BİR CAN TAŞIYAMAYACAĞIMI ONUNLA DOĞUP ONUNLA BÜYÜYEMEYECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HERŞEYİN ÜSTÜME ÜSTÜME GELDİĞİ GÜNLERDEYİMM .. ALLAHIIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMM :14
canlar nerdesiniz son zamanlarda hiç girmediniz topiğe inş güzel haberlerle dönersiniz...son durumlar nedir çook merak ediyoruz canar..bizleri merakta bırakmayın...
Şuan ağlamaktan zor yazıyorum.aynı duyguları paylaşıyorum seninle.bende 11 yıldır bekliyorum umutla.ama gelmiyor bebeğim gelmiyor.her anneler günüm buruk ve gözyaşı dolu.kucağım evim hayatım boş.Allah a sığınmaktan başkada birşey gelmiyorki elimizden
Korkma canım Allah'a sığın, ayrıca çevreni düşünme önemli olan sensin. Ben dedim ya 1 aşılama,3 tüp yaptırdım kimseye söylemedim, yeri geldi eşim bile şehir dışında oldu, bi tek arkadaşlarıma söyledim. Hep yalnızdım ama kendi isteğimle, ikiz olduklarını da 6,5 aylıkken söyledik herkese, ama tedavi old. söylemedim. Her kafadan bi ses çıkar diye. Allah yardımcın olsun, sakın pes etme. Sevgilerrr
sağol canım tesellin için.bende tedavi gördüğümü söylemiyorum henüz bizim toplumumuz bu tür şeylere alışık değil.Hayırlısı bakalım.birde 2 .tüp bebek için ne kadar zaman beklemeliyim kürtaj oldum dr hemen 1 ay sonra başlarız dedi sen ne yapmıştın.
Kızlar merhaba sonunda ikinci tedavime start verebildim çok şükür yalnız klomen verdi kullanan var mı aranızda deneyimli olanlar beni bilgilendirebilir mi acaba
canımm hayırlı olsunn...
bende bu tedavimde doktorum sadece klomen kullandırdı.. hiç iğne vermedi.. 3 yumurtam toplandı ve 3 tane döllendi hepsi transfer edildi.. bu benim için çok iyi bir sonuç çünkü 5 yıldır ilk kez 3 tane içi dolu toplandı ve hepsi döllendi..
rezervi az olanlara klomen veriyor bazı doktorlar inşallah sendede güzel sonuçlar verir..
meraba gülneva ara ara sizleri takip ediyorum henüz bende bir değişiklik yok geçen ay kist oldu bu ayda 2. kontrolüm olmasına rağmen doktorum yumiden çok emin olamadı ve çarşamba tekrar bakıcak..haziranda nasipse transfer olmak istiyorum ..allah herkesin gönlündekini versin..işallah en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun canım sende en az 2 opu ol ve değişik bir hastaneye git bir doktorun görmediğini diğeri görebiliyor..bir sürü bir sürü bebişler gelsin herkesin kucağına konsun..
Kızlar merhaba sonunda ikinci tedavime start verebildim çok şükür yalnız klomen verdi kullanan var mı aranızda deneyimli olanlar beni bilgilendirebilir mi acaba
canımm hayırlı olsunn...
bende bu tedavimde doktorum sadece klomen kullandırdı.. hiç iğne vermedi.. 3 yumurtam toplandı ve 3 tane döllendi hepsi transfer edildi.. bu benim için çok iyi bir sonuç çünkü 5 yıldır ilk kez 3 tane içi dolu toplandı ve hepsi döllendi..
rezervi az olanlara klomen veriyor bazı doktorlar inşallah sendede güzel sonuçlar verir..
canım biraz burdan yazışalım ..sayfamız terkedilmş gibi kimse girmiyor..canım ben transferin 8 günü dayanamaz mutlaka idrardan bakardım..sen test yapmaya düşünüyormusun idrardan önce canım..ikiz hamileliklerde çıkarmış idrarda..
canımm doğru diyorsun bu sayfada bana fazlasıyla hitap ediyor.. rezervi az bayanlardan biri olarak:))
biliyormusun evde idrar testi var eşimden habersiz eczaneden aldırttım.. eczacı çocuk ilaç getirecekti içine koydurttum..
acaba cuma yapsammı diye düşünüyorum çünkü 2. gün transferiya bugün yarın çok erken olabilir..
sanırım cuma sabah yapacağım canım.. idrarada hiç güvenim yok ama çokda kasmamak gerek kendimizi.. eğlence gibi görüp yapacağım..
ayy çok heycanlandım şimdi Allahım sen büyüksün encu arkadaşımızın önce çift çizgiyi sonrada kanda yüksek değeri görmeyi nasip et..9 ay mevlam hiç ayırmasın seni minişlerinden...
tekrar stra vermene çook sevindim hakında hayırlısı olsun..klomen daha iyi gelicek için rahat etsin canım düşük doz ilaçla yumoşlar daha kaliteli oluyor..benimde klomenle büyüyor yumoşlarım...kaç tane yumoş varmış ultrasonda görmedimi doktor canım..
canım senin gitiğin doktorun kimdi fiyatları nasıl canım her dondurmada para alınıyormu transferde kaç para vericeksin..madi imkansızlıktan merkez değiştiremiyorum mallesef..ama 4 tüp bebekte farklı merkeze inan çok gitmek isiyorum..rabim büyük inş bize bir kapı açar çalışmadığım için daha bir imkansız gibi görünüyor merkez değiştirmek kafam çook karışık aslında...inş o yumin bir mucize bir şekilde rabiminde izniyle gelişip emriyo olsun canım...arada gir özletme kendini canım..
gülneva bahceci fulyada dondurma ücreti alınmıyor sadece opu parası ödüyorsun.transfer içinde zaten başta vermiştik parayı şimdi ödemiycez benim doktorum güvenç bey ama erbil beyi çok övüyorlar özellikle yumisi az olanlarda değiştirmeyi çok istedim aslında ama az kaldı diye değiştirmiyorum..birde memoriali pufy arkadaş vardı ya bebeği olan o bana orayı tavsiye etmişti çok sistemli ve labaratuarı iyiymiş..ne zaman tekrar düşünüyorsun yeni tedavini inş. bu tedavinde memleklerin gelsin..
ensu da umarım pozitif haberler verir arada bakıyorum sizlere..yazacak çok şey bulamıyorum çünkü aynı hiç bir değişiklik yok yarın istanbuldayım nasıl sonuçlancak bakalım..
ayyy inşallah canımm yaa.. önümüzdeki bu sınavı bir versek bebeklerimize kavuşsakta 35 li şu güzel yaşlarımızı bebeklerimizle geçirsekk daha ne issterdim... kendim ve senin için okadar çok istiyorumki..
Cuma günü gel dedi gün aşırıda menagon iğne verdi şimdilik sayıyı söylemedi cuma günü bakalım dedi çok merak ediyorum inşallah bu defa sayı biraz daha fazla olur kaliteli olurda 3. ye gerek kalmaz
klomene ne zaman bşlatıcakmış çok ilginç ben adetin 3 günü hemen başlamıştım klomene...menegonmu klomenlemi kullanıyosun canım benmi yanlış anladım klomen kullanıyorum demedinmi..neyse büyüsün yumoşlarda önemli olan o menagon klomen ne farkeder..canım unutma tek kaliteli emriyo bize yeterli sayısına hiç takılma rahat ol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?