Hiç korkmayın bence...inşallah olacak...ben ankara'da hakan yaralı'ya gittim...istanbul'u bilemiyorum...kan pıhtısıyla ilgili genetik testinizi ve antikor testi ( bazen vücut antikorlarla embriyoyu atmak istiyor) mutlaka yaptırın bence...doktorlar söylemiyorlar sonra hem para gidiyor, hem boşuna vücuda horman alımı oluyor, hem de psikolojimiz bozuluyor. Tam kan sayımı, tiroid, vs. bu tarz testleri doktorlar hemen kendi yaptırıyor zaten.Yolunuz ve şansınız açık olsun ve lütfen sizi kimsenin telaşlandırmasına izin vermeyin...bu arada haberleri ve beni üzüp telaşlandırabilecek şeyleri de 2 ay hiç seyretmemiştim...Sevgiyle kalın...
Canim sakin korkma ben de senin gibiyim. İlk yaptirdigim merkezde 0,2 baskasinda 0,6 cikmisti amh. Ve tüp bebekte bile sansimin %5 olduğunu söyleyen Dr lar vardi o kadar çok korkuyorum ki tüp bebek son umuttu sürekli erteliyordum Rabbim verdikten sonra Dr lar ne derse desin inan bos. Morelini olabildiğince kadar yuksek tut, iyi arastir ben tüp bebek yaptirmadigim halde o kadar çok para harcadim ki. Gerekli gereksiz o kadar çok tahlil vs yaptik.bu yüzden Dr secimi çok önemli. En kisa zamanda kavusursun inşallah bebeğine
AMH testini ilk defa yaptırdım, tekrar başka bir laboratuvarda yaptırsam mı diye düşünüyorum. internetteki araştırmalarımda, bu değer için tüp bebek için şans vermeyen doktorlar olduğunu okuyunca çok telaşlandım, ama görüştüğüm doktor olumlu şeyler söyledi, çok daha düşük değerlerde de tüp bebek çalıştıklarını söyledi, hatta bu değerlerle doğal yoldan gebe kalınabileceğini ama tabiki ihtimalin daha düşük olduğunu söyledi. tüp bebek fikrine alışmaya ve tedavi için psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum. çünkü bu işte psikoloji, stresle başa çıkabilme çok önemli. olmayacak diye korkmaktansa olacak diye umut etmeye çalışıyorum
Allah'ım dileyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin =)
selam arkadaşlargeçen hafta 7 haftalık tüp bebeğimin kalbi durdu ve salı günü de kürtaj oldum.çok zor günler geçirdik eşimle hala da etkisindeyiz henüz yüzünü bile görmediğim bir bebeğe bu kadar bağlanacağımı düşünmüyordum.yeniden tedaviye başlıcaz gelecek ay.İnşallah bu sefer olur hayırlısıyla. gebe kalma ihtimalim düşük olmasına rağmen 6 hafta da olsa ilerlediğime sevinir oldum bununla avunuyorum.Allah hepimize bu yolda önce sağlık sonra da sabır versin.
canım bende bebek ölümlerinden çok etkilendim hata eşimlede konuştum bizim tüp bebeklerin tutmamasının mutlaka bir sebebi vardır diye..benim meleğim ruhu yukarda orda daha güvenli bu dünyaya gelse belkide ben onu koruyamam fikrine kapıldım biran bende canım..herşeyde vardır bir hayır diyorum..ben kendimi çook yalnız hissediyorum bazen canım çook boş geliyor hayat bana çocuksuz..hiç aklımdan çıkmıyor bebek fikri...bende bitkisel bişeyler yapıyorum biesteron Qenzim melantonin kullanıyorum..bu ay ara verdim tedavime canım..
slm kızlar nasılsınız ben son bir kaç gündür yine has oldum alerjik grip dr vs çok sıkıntılı oluyor bu mevsim geçişleirnde ...... Dün depresifpolyana ile görüştüm size slm söyledi
selam arkadaşlargeçen hafta 7 haftalık tüp bebeğimin kalbi durdu ve salı günü de kürtaj oldum.çok zor günler geçirdik eşimle hala da etkisindeyiz henüz yüzünü bile görmediğim bir bebeğe bu kadar bağlanacağımı düşünmüyordum.yeniden tedaviye başlıcaz gelecek ay.İnşallah bu sefer olur hayırlısıyla. gebe kalma ihtimalim düşük olmasına rağmen 6 hafta da olsa ilerlediğime sevinir oldum bununla avunuyorum.Allah hepimize bu yolda önce sağlık sonra da sabır versin.
Canım çok üzüldüm, Allah sabır versin. Ben de 2. Tüp tedavimde hamile kaldım 9 haftalıkken kaybettim, 3. de tekrar hamile kaldım, fsh yüksek, yumurta rezervi düşüktü. Şimdi ikizlerime hamileyim. Allahım bize hayırlı doğumlar, çocuğu olmayana da hayırlı evlatlar versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dercih teşekkür ederim. Senin de Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerine kavuşursun. İnsan acı çektikçe alışıyor bende bu yaşadığımı unutup yeniden başlamak istiyorum ama korkuyorum. Çevremdeki insanları üzmek istemiyorum özellikle eşimi ama elimde değil ki işte.
canlar nerdesiniz son zamanlarda hiç girmediniz topiğe inş güzel haberlerle dönersiniz...son durumlar nedir çook merak ediyoruz canar..bizleri merakta bırakmayın...
Gulnevacim. Iyiyim. Fazla yazacak bisey yok. O yuzden yokuz. Bu ay 2 adet kistim varmis o yuzden tedavi olamadim. Gecen ay 1 yumi daha dondurduk canim. 3 donmus oldu yani. ALLAH in izniyle haziran sonu transfer olurum.
Senin negatifi sonradan gordum cok uzuldum. Inan gercekten bu kez umitliydim. Hatta surpriz bi transfer olunca bu kez kesin dedim. Ama olsun . Gec olsun saglikli olsun. Yaşın musait insallah olacak
YARIN ANNELER GÜNÜ:26::26: NE KADAR GÜZEL BİR GÜN ANNELER İÇİNEVLATLARI GELECEK HATIRLANACAKLAR KÜÇÜK KÜÇÜK HEDİYELER ALACAKLAR MUTLU OLACAKLAR .... OYSA BEN 10 YILDIR HER ANNELER GÜNÜE:26: BU SENSİZ GEÇEN SON ANNELER GÜNÜM OLSUN MELEĞİM DİYE BAŞLIYORUM AMA 10 YILDIR NE GELEN VAR NE GİDEN UMUDUM YOK ÇAREM YOK KADERİM BU DİYORUM :26: KENDİMİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM:44: AMA İÇİMDE BİR YERDE BİR YANGIN VAR HİÇ SÖNMÜYOR BİR HASRET VAR HİÇ BİTMİYOR HER BEBEK BANA ANNE OLAMADIĞIMI:26: BELKİDE OLAMAYACAĞIMI HATIRLATIYOR HASRETİMİ KAYBETTİĞİM ZAMANI ÖZLEMİMİ HATIRLIYORUM YALNIZ OLDUĞUMU YALNIZ YAŞLANIP BELKİDE YALNIZ ÖLECEĞİMİ HATIRLIYORUM ASLA CENNET KOKULARINI İÇİME ÇEKEMEYECEĞİMİ HEP BAŞKA ÇOCUKLARDA KENDİ EVLADIMI ARAYACAĞIMI HATIRLIYORUM BEN HİÇ BİR ZAMAN BİR CAN TAŞIYAMAYACAĞIMI ONUNLA DOĞUP ONUNLA BÜYÜYEMEYECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HERŞEYİN ÜSTÜME ÜSTÜME GELDİĞİ GÜNLERDEYİMM .. ALLAHIIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMM :14
YARIN ANNELER GÜNÜ:26::26: NE KADAR GÜZEL BİR GÜN ANNELER İÇİNEVLATLARI GELECEK HATIRLANACAKLAR KÜÇÜK KÜÇÜK HEDİYELER ALACAKLAR MUTLU OLACAKLAR .... OYSA BEN 10 YILDIR HER ANNELER GÜNÜE:26: BU SENSİZ GEÇEN SON ANNELER GÜNÜM OLSUN MELEĞİM DİYE BAŞLIYORUM AMA 10 YILDIR NE GELEN VAR NE GİDEN UMUDUM YOK ÇAREM YOK KADERİM BU DİYORUM :26: KENDİMİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM:44: AMA İÇİMDE BİR YERDE BİR YANGIN VAR HİÇ SÖNMÜYOR BİR HASRET VAR HİÇ BİTMİYOR HER BEBEK BANA ANNE OLAMADIĞIMI:26: BELKİDE OLAMAYACAĞIMI HATIRLATIYOR HASRETİMİ KAYBETTİĞİM ZAMANI ÖZLEMİMİ HATIRLIYORUM YALNIZ OLDUĞUMU YALNIZ YAŞLANIP BELKİDE YALNIZ ÖLECEĞİMİ HATIRLIYORUM ASLA CENNET KOKULARINI İÇİME ÇEKEMEYECEĞİMİ HEP BAŞKA ÇOCUKLARDA KENDİ EVLADIMI ARAYACAĞIMI HATIRLIYORUM BEN HİÇ BİR ZAMAN BİR CAN TAŞIYAMAYACAĞIMI ONUNLA DOĞUP ONUNLA BÜYÜYEMEYECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HERŞEYİN ÜSTÜME ÜSTÜME GELDİĞİ GÜNLERDEYİMM .. ALLAHIIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMM :14
canımcığım lütfen üzülme..yazdğın her cümle içimi yaktı inan Allah büyük canım biz dua ve mücadeleye devam edicez ve Allahında izniyle hamile kalıcaz..Allahtan umut kesilmez canım...canım içimizden annelik duygusunu atmak istesekte bu duyguyu söküp atamıyoruz mallesef..
Böyle düşünmeğe devam edersen, gençliğin de elinden kayıp gider. Sen sahip olamadıklarını değil, sahip olduklarını düşün. O zaman hayat daha güzel ve çekilir hale gelir. Gün döğmadan neler doğar.... Umudu yitirmek yok, pes etmek yok. Gücün yettikce yola devam (senin hikayenden az çok haberdarım). Ancak bebek diye hayatı zindan etmek de yok. Çocukları olan berabermi yaşlanıyor dersin... Sahib ola bileceğin en iyi şey, iyi bir ömür yoldaşı. O varsa ne kadar çok insandan iyi bir hayatın var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?