Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sağoll canımmm güzel dileklerin için.. inşallah seninde herşey gönlünden geçtiğince gelişir..

canım bende geçen tedavimde klomenle menegonu bir arada kullanmıştım.. tamamen aynı protokoller uygulanıyor..
4 yumurtam toplanmıştı benim 2 tane döllenip transfer edilmişti.
bu tedavimdede sadece klomen kullandım 3 yumurtam toplandı hepsi döllendi..
inşallah seninde en az 2 tane transferin olacak..

İnşallah canım sen ne durumdasın şuanda kaç gün kaldı inşallah herşey gönlünce olur

benimde fsh 24 lerden 3 lere düştü suan ..yumurta var mı dersenız var 2-3 tane 4 tüp bebek dendim 2 sitrafnsefer oldu 2 si olamadı bile...

35 yasındayım 10 yıllık evliyim..
yine tüp bebek yapdırıcaz lütfn kaliteyi artıran kürlerinizden yazarmısınız bende denemek istıyorum...

Hayırlı olsun tedavin canım ama ben bu konuda sana yardımcı olamıycam biesteron haricinde bişey kullanmıyorum fsh ım enson 17.5 lardaydı 1 tane sağlam yumurtam oldu

canım fsh bir kere çıktımı her ay dalgalanma gösterir...fsh düşürmek için hayıt çayı aslan pençesi çayı bunlar hormonları dengelemek için birebirmiş canım..bieseteron kullanabilirsin içeriği deha yumurta kalitesine iyi geliyor..Qenzim10 ,omega3, bal polen arısütüpropolis karışımları eczanelerde var canım onları kullanabilirsin..

Hayırlı olsun tedavin canım ama ben bu konuda sana yardımcı olamıycam biesteron haricinde bişey kullanmıyorum fsh ım enson 17.5 lardaydı 1 tane sağlam yumurtam oldu

canım hocam zaten quenzım q10 verdı gunde 3 tane onu alıyorum gece yatarken melatonin alıyorum 3 mg bir tane ve deha alıyorum 3 adet gece yatarken omega 3 alıyorum birde folibol kullanıyorum....

şimdi ise arı sütü+polen+bal yapdırıcam birde tarçın +çörek otu+bal duymuştum...

canım benimki suan 3,70 lerde çok düşük e2 ise 50 lerde olması gerekırken 390 larda ....

zaten suan tüp bebege alamam dıyor bu durumda fsh biraz yukselıcek e2 ise düşmesi gerekıyor artık nasıl olacaksa bılmıyorum...
hormon vericem adetın 2.günü beklıyorum ...
zaten deha, omega3,folibol, melatonın, quenzım q10 kullanıyorum...

hayıt yüksekken kullanmısdım evet bayag dusuruyor fsh ..

birde bal polen arı sütü yapdırıcam birde çörek otu tarcın bal duymusdum...

kalıteyı artırıcı ...

nasip inşallah rabbbım isteyen herkese bizmle beraber nasip etsin

canım e2 yükselince fsh bir ani düşüş yaşanır ama bu düşüş kalıcı değil mallesef canım..erken yumurta rezervi azlığı olanlarda madi imkanlar el verdiği sürece tüp bebekte şansımız daha yüksek..fsh yükek olup normal yolada hamile kalan var arkadaşım...biz dualarla inş umudumuzu yitirmiycez ve inş Allahında izniyle anne olucaz...canım kullandığın şşeyler sayesinde inş yuoşlar daha kaliteli olucak..şimdi sen tedavinin hangi aşamındasın..yaş kaç kaç senelik evlisin..

canım eczanede apiteranın bal polen arısütü propolis karışımı var..ben ondan kullanmıştım daha güvenilir diye düşünüyorum eczane...daha önce kullandınmı canım bunlardan herhangi birine alerjin varmı yok ona göre kullan...

canım bal kullanıyorum arı sütüde var ...arı vitalin bi ara kullanmısdım ama düzenli değil alerjim yok çok şükür...

ama aktardan taze yapdır dıyolar bilemiyorum....

inşallah canım benim..
10 yılık evliyim ...
bir dış gebeliğim oldu ilk evlendıgım sene sonra kimyasal düşüklerim oldu aralıklarla...

35 yaşındayım...
işte yaşım rezv azlıgı embrıyo kalıtesı vs beni umutsuzluga surukluyor...

donür olayını sordum hocama...
oda bence şuan sana erken dedi 1-2 sene düşünebilirsin dedi 3 tane myomum var...

biri 3 cm kadar ama kaviteye baskı yapmıyor dedi...

yeni basladım hayatım gecen hafta işte doktor deha, omega3,melatonin ,quenzım q10 verdi...

canım bal kullanıyorum arı sütüde var ...arı vitalin bi ara kullanmısdım ama düzenli değil alerjim yok çok şükür...

ama aktardan taze yapdır dıyolar bilemiyorum....

canım e2 yüksek çıkınca genelde kist oluyor canım doktorun bişey demedimi kisti için kontrol etmadimi..

canım drum doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım acıkcası
hatta niye kullanmadın diğer hormonların içinde dengelerdi dedi...

canım kullansaydın keşke kisti görmüş olabilir zarasız kist bu aklına kötü bişey gelmesin...doğum kontrol hapı bu kistin gitmesinde yardımcı olurdu..bende kullanmıştım doğum kontrol hapını canım..

ne bileyim canım işte insan panik oluyor
doktormusun desene ...elbet onlar daha iyi biliyor ama...
nasip bakalım adetın 2.günü hormon vericem inşallah düzelmiştir...

Bana da yardımcı oluuunn!!
Ben 24 yaşındayım Şubat ayında tüp bebek olumsuz sonuc aldk adetlerım düzenle fsh Şubat'ta 9.64 tu gecen ay 6 larda amh gecen ay bakıldı oda 1.68 yumurtalarım 35 yas yumurtası gıbı yasına gore zayıf dedı tup bebek ıcın acele ederım dedı doktor sızce durumum nasıl baska doktora da gorunmelımıyım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bir kere kime gittin bilmiyorum panik yapma yaşın cok genc ve yumrutlayabılıyorsun en azından...

rahim yatagın kalınlıgı embrıyo kalıten 1 tane olsun senın olsun yani...

1,68 fena değil benim 0,78 suan...

baska hocalara gıt tabi...

tek doktorla kalma...
görüş al sonra içine neresi sini,yorsa nerede hoşnutsan fsh gayet iyi 7-10 aralıgı iyi...

ama herseyden ötesı embtrıyo ve tutunması...

kendini üzme ve destek ürünler kullan hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…