gülneva bahceci fulyada dondurma ücreti alınmıyor sadece opu parası ödüyorsun.transfer içinde zaten başta vermiştik parayı şimdi ödemiycez benim doktorum güvenç bey ama erbil beyi çok övüyorlar özellikle yumisi az olanlarda değiştirmeyi çok istedim aslında ama az kaldı diye değiştirmiyorum..birde memoriali pufy arkadaş vardı ya bebeği olan o bana orayı tavsiye etmişti çok sistemli ve labaratuarı iyiymiş..ne zaman tekrar düşünüyorsun yeni tedavini inş. bu tedavinde memleklerin gelsin..
ensu da umarım pozitif haberler verir arada bakıyorum sizlere..yazacak çok şey bulamıyorum çünkü aynı hiç bir değişiklik yok yarın istanbuldayım nasıl sonuçlancak bakalım..
Adetin 2 günü gittim o gün göbekten 2 toz 1 su menagon vuruldu gün aşırı dedi klomen kullanmayada o gün başladım benim yumurtalar çok zor büyüyor onun için yanında menagon vermiş olabilir canım klomen hergün 2 tane var 5. Gün konrole gidicem cuma günü yani bugün tekrar son menagonum var yani toplamda 2 iğne olmuş luyorum 5 günde sonraki süreci bende bilmiyorum inano yüzden varsa bilen beni aydınlatsın inşhallah biraz sayı fazla ve kaliteli olur dua edin lütfen
canım bende geçen tedavimde klomenle menegonu bir arada kullanmıştım.. tamamen aynı protokoller uygulanıyor..
4 yumurtam toplanmıştı benim 2 tane döllenip transfer edilmişti.
bu tedavimdede sadece klomen kullandım 3 yumurtam toplandı hepsi döllendi..
inşallah seninde en az 2 tane transferin olacak..
İnşallah canım sen ne durumdasın şuanda kaç gün kaldı inşallah herşey gönlünce olur
İnşallah güzel sonuçlarını bekliyorum canım dualarım seninlesağoll canım benimm test günüm cumartesi günü:))
benimde fsh 24 lerden 3 lere düştü suan ..yumurta var mı dersenız var 2-3 tane 4 tüp bebek dendim 2 sitrafnsefer oldu 2 si olamadı bile...
35 yasındayım 10 yıllık evliyim..
yine tüp bebek yapdırıcaz lütfn kaliteyi artıran kürlerinizden yazarmısınız bende denemek istıyorum...
benimde fsh 24 lerden 3 lere düştü suan ..yumurta var mı dersenız var 2-3 tane 4 tüp bebek dendim 2 sitrafnsefer oldu 2 si olamadı bile...
35 yasındayım 10 yıllık evliyim..
yine tüp bebek yapdırıcaz lütfn kaliteyi artıran kürlerinizden yazarmısınız bende denemek istıyorum...
Hayırlı olsun tedavin canım ama ben bu konuda sana yardımcı olamıycam biesteron haricinde bişey kullanmıyorum fsh ım enson 17.5 lardaydı 1 tane sağlam yumurtam oldu
canım fsh bir kere çıktımı her ay dalgalanma gösterir...fsh düşürmek için hayıt çayı aslan pençesi çayı bunlar hormonları dengelemek için birebirmiş canım..bieseteron kullanabilirsin içeriği deha yumurta kalitesine iyi geliyor..Qenzim10 ,omega3, bal polen arısütüpropolis karışımları eczanelerde var canım onları kullanabilirsin..
canım benimki suan 3,70 lerde çok düşük e2 ise 50 lerde olması gerekırken 390 larda ....
zaten suan tüp bebege alamam dıyor bu durumda fsh biraz yukselıcek e2 ise düşmesi gerekıyor artık nasıl olacaksa bılmıyorum...
hormon vericem adetın 2.günü beklıyorum ...
zaten deha, omega3,folibol, melatonın, quenzım q10 kullanıyorum...
hayıt yüksekken kullanmısdım evet bayag dusuruyor fsh ..
birde bal polen arı sütü yapdırıcam birde çörek otu tarcın bal duymusdum...
kalıteyı artırıcı ...
nasip inşallah rabbbım isteyen herkese bizmle beraber nasip etsin
canım benimki suan 3,70 lerde çok düşük e2 ise 50 lerde olması gerekırken 390 larda ....
zaten suan tüp bebege alamam dıyor bu durumda fsh biraz yukselıcek e2 ise düşmesi gerekıyor artık nasıl olacaksa bılmıyorum...
hormon vericem adetın 2.günü beklıyorum ...
zaten deha, omega3,folibol, melatonın, quenzım q10 kullanıyorum...
hayıt yüksekken kullanmısdım evet bayag dusuruyor fsh ..
birde bal polen arı sütü yapdırıcam birde çörek otu tarcın bal duymusdum...
kalıteyı artırıcı ...
nasip inşallah rabbbım isteyen herkese bizmle beraber nasip etsin
canım eczanede apiteranın bal polen arısütü propolis karışımı var..ben ondan kullanmıştım daha güvenilir diye düşünüyorum eczane...daha önce kullandınmı canım bunlardan herhangi birine alerjin varmı yok ona göre kullan...
canım e2 yükselince fsh bir ani düşüş yaşanır ama bu düşüş kalıcı değil mallesef canım..erken yumurta rezervi azlığı olanlarda madi imkanlar el verdiği sürece tüp bebekte şansımız daha yüksek..fsh yükek olup normal yolada hamile kalan var arkadaşım...biz dualarla inş umudumuzu yitirmiycez ve inş Allahında izniyle anne olucaz...canım kullandığın şşeyler sayesinde inş yuoşlar daha kaliteli olucak..şimdi sen tedavinin hangi aşamındasın..yaş kaç kaç senelik evlisin..
canım bal kullanıyorum arı sütüde var ...arı vitalin bi ara kullanmısdım ama düzenli değil alerjim yok çok şükür...
ama aktardan taze yapdır dıyolar bilemiyorum....
canım e2 yüksek çıkınca genelde kist oluyor canım doktorun bişey demedimi kisti için kontrol etmadimi..
canım drum doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım acıkcası
hatta niye kullanmadın diğer hormonların içinde dengelerdi dedi...
canım kullansaydın keşke kisti görmüş olabilir zarasız kist bu aklına kötü bişey gelmesin...doğum kontrol hapı bu kistin gitmesinde yardımcı olurdu..bende kullanmıştım doğum kontrol hapını canım..
Bana da yardımcı oluuunn!!
Ben 24 yaşındayım Şubat ayında tüp bebek olumsuz sonuc aldk adetlerım düzenle fsh Şubat'ta 9.64 tu gecen ay 6 larda amh gecen ay bakıldı oda 1.68 yumurtalarım 35 yas yumurtası gıbı yasına gore zayıf dedı tup bebek ıcın acele ederım dedı doktor sızce durumum nasıl baska doktora da gorunmelımıyım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?