Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Başlıgı görünce yazmak istedim kızlar ben doğustan polikistli biriyim 2011 yılında ameliyat oldum 7 adet en küçüğü 3.5 cm kist alındı ameliyattan 5 ay sonra evlendim bir sene geçmeden tekrarladı kistler dr çocuk sahibi olmalısınız dedi 9 ay bir ugrastan ve hayal kırıklıklarından sonra dr hsg istedi tüplerim kapalı çıktı iyi bir dr bulduk 3 adet yumurtam vardı ve ii durumda degillerdi tüp bebek tedavisine basladık 9 adet yumurtam oldu rabbimin işi iki transfer oldu ve 10 aylık ikiz kızlarım var inancınızı yitirmeyin rabbim bizi özel seciyor ikiz bebekler için tüm dualrınız kabul olsun ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

İnşallah bizde sdizler gibi birgün başarı hikayelerimizi paylaşırız burdan kucaklarımız boş kalmaz ne güzel umut oluyor bizimiçinde dua et canım

İnşallah bizde sdizler gibi birgün başarı hikayelerimizi paylaşırız burdan kucaklarımız boş kalmaz ne güzel umut oluyor bizimiçinde dua et canım

Etmemmi canm benim rabbim saglıcakla evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin insallah , dersinize dermam olsun , yuvanıza nese olucak bebekler nasip etsin inşallah en önemlisi hayırlı evlat nasip etsin cnm . Amin

Buğlem'im 👣 Eslem'im

valla o kayınvalideyi alnından öp bence eşim dün babasyla konuştu bu konuyu bana umut bağlamayın demiş

kayınvalidem çok iyidir sağolsun..kayınvalidem kalp ameliyatı geçirdi ben ilgilendim baktım yemeğini yaptım..eltim var birkere gelip kapısını açmadı nasılsın yemeğin varmı diye..ben karşılık bekleyerek bakmadım ama yinede herşey karşılıklı diye düşnüyorum..elinde varsa neden vermesinki bugün ona yarın bana..bana yaptığı iylikleri asla unutmam ben..

canımcığım bu zamanda ağlamayan çocuğa meme yok biliyosun..kayınvalidem tedavi gördüğümü biliyordu ve kayınpeder kaynanana ikiside emekli..ben ikinci tüp bebek tedavimde eşime dedim anene söyle kredi çeksin tüp bebek için..eşimde gidip konuşmuş tüp bebek yaptırcaz para çekelim diye..tamam demiş kayınpeder sağolsunlar..canım dediğim gibi eşin konuştumu hiç durumunu anlatımı istedimi..gönder istesin erkekler kendi akılarıyla gidip istemezler..sonuçta oda onların torunu olucak..napıcak bankadaki parasını mezaramı götürcek yani..canım bebeğimiz için ailelerimize boyun eğiyoruz küçülüyoruz boynumuz bükülüyo ama bebeğim için herşeye değer..

canım kafan rahat olsun denemeden bilemeyiz alis arakdaşımızda bir ayda iki kere opu olmuştu hatırladığım kadarıyla girerse okursa sana bilgi verebilir sana...ne zaman diğer opu tarih vermedimi doktor..no panik canım..ben bu arada hala adet olamadım..4 gün önce kan testi yaptım negatifti..geçmi dölendi bizim miniş acaba..çokta çalışmıştık sınıfta kaldık yine..

valla o kayınvalideyi alnından öp bence eşim dün babasyla konuştu bu konuyu bana umut bağlamayın demiş

canım elinde olupta vermeyen anne babaya çok sinir oluyorum..yaşlısın bir ayağın çukurda kim önce ölür Allah bilir ama yaşlılığını düşünmüyormu bu kişiler acaba..eşinde deseydi sende yaşlanınca bakıma muhtaç olunca sizde bana umut bağlamayın diye..biliyorum çok yanlış ama parası olupta çocuğuna destek olmayan anne babaya derim ben..

Çarşamba kontrol edercek canım ondan sonra söyleyecek eğer yumurtalar büyürse dedi inşallah adet gecikmesinin sebebi bebiştir canım ya burdanda çıksın güzel haberler

canım eğerki annelik babalık duygusu gelişmemişse insnaın malesef böyle (benzer )davranışlar sergiliyorlar eğtim falan demiyorum benim annemin de okuma yazması bie yok ama benim 7 tedavimin 2 sini karşıladıki başka bir kardeşiminde bebeği yok 1 defa onun kini karşıladı ve bir eniştem var felç geçirdi kadın 1 emekli maaşı ile onlarada destek oluyor EŞİM SÖYLEMEZ ÖLE ŞEYLER HİÇ BİR ZAMAN KONUŞMAZ KARŞILARINDA EVE GELDİ CANIM PARA ADAMIN (BABASININ ) Parası vermezse ne yapabilirim dedi söz bitmişdir bu noktada

malesef ama kayın validem daha duyarsız asla vermez hiç bir şeyini biz 4 yıldır falan konuşmuyoruz kv ile ama öncesinde çok baktım has dr götürdüm evimde baktım ama onun için evlat bakmala yükümlü anne babanın öle bir yükümlülüğü yok yaaa geçen yıl eşim emekli olmak için bağkur borcu vardı onun için tarla satalım dedik biz size zaman içinde geri ödeyelim dedik oğlum ölse bile o tarlayı satmam dedii

merhaba. gecen ay tup bebek denemem negatif sonuçlandı. ağustosta yeniden denemeyi düşünüyoruz. o zamana kadar da yararli olabilecek seyleri yapmak istiyorum. bu saydiklarinin belli bi olcusu var mi nasil yaptin. hayit ve aslanpencesi aldim onlari da denemeye baslayacam. bir de incir kürü. her bulduguma sarılıyorum bu ara :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki tedaviyi bitirdim, üçüncüye niyetliyim, daha doktorum net değil. Bana bu durumu açıklayacak birini bulmayı ümit ediyorum...

merhaba. dun baska forumdan bir arkadas genetik testte esinin bi kromozomundaki bi hatadan dolayi bebeginin tutunamadagini soylemisti. genetik testlerini yaptirdin mi bilmiyorum ama yapmadiysan araştır bi istersen. doktorlarin test istemesini beklersek zaten kısa olan zamanimizi daha da yemis oluruz. birbirimizin gözünü acmak icin burdayiz aslinda. o yuzden gerilerden okumaya basladim ben arkadaslarin deneyimini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmm inşdoğal gelir ama rapor şartları açık zaten neden vermesinlerkii

amin canım inşallah..benim amh bitmiş bi değer oluyo galiba 0.01 onun için pek ümidim yok birazdaha yüksek olsaydı 1 e yakın bi değer olsaydı öle verebilirlerdi diye düşünüyorum doktorumda rapor vermezler sana demişti çocuğun olmaz diye..bende onun için raporun üstüne düşmemiştim alamam diye ama bi şansımı denicem alabilmek için..

canım amh ile iligili veriyorlarmı bilmiyorum ama rezer azlığı olduğu için fsh yüksektir fsh yüksekliğinden dolayı kadın ift rapor vermeleri gerek ayrıca ben daha önce amh testi yaptırdım 2. 90 çıktı yani sonuç seninle aynı demekki kısmet değilse değerlerin pekte bir önemi yokmuş

canım şanslısın bu konuda..bizimkiler durumumuzu biliyolar ama hiç para istemedik..ben şimdi rapor için uğraşıcam eğer olmazsa ozaman konuşalım diye düşünüyorum para istesek bu durumda vermezler ama tamamen çaresiz olursak ozaman verebilirler..adet olmadın galiba daha test falan yaptınmı hiç...

senin amh çok güzel görünüyo canım ama nasip işte olmayınca olmuyo seninde kalitesiz çıkıyo dimi çok zor hep olumsuz sonuç almak..doktor amh ye bakarak vermezler demişti fsh ne durumda bilmiyorum korkuyorum yükselmiştir iyice diye..nasip kısmet artık allahım inşallah en yakın zamanda nasip eder bebeklerimizi..

cnm bizde erkek infertilitesi var biz o sebepten rapora basvurmustuk sperm sayisi 2 milyondu ama benim raporum kadin infertilitesi olarak cikmisti cok sasirmistim.. doktor demistiki amh seviyen 1.2 cok dusuk bir deger 30 yas ustu olup degeri 1.5 alti olanlara direk kadin infertilitesi olarak rapor veriyoruz... sana hemen raporu verirler.. ayrica baska bi testimdede amh 0.48 di..

kayinvalden kafayi yemis cnm birde tedavi olmaya calistiginizi biliyor sanirim.. gerekirse tarla satip size tup bebek parasi bile vermeli.. benim rahmetli k.valdemde esime dediki iki evim uc oglum var dusundum sana ev vermeyecegim.. agbine ve kardesine verecegim.. senin esinin durumu iyi esinin babasindan size ev kalir dedi.. neler dusunmus sacmaliga bak sanki ondan ev istedik.. ama kanser olunca benim elime kaldi yine ben baktim digerleri yaninda bir gece bile kalmadi hastanede, bes dk ziyarete eli bos gelip gittiler..

benim amh 0.01 yinede verirlermi bana senin yine bana göre yüksek onun için vermiş olabilirlermi bende artık 1 taneden fazla yumurta gelişmiyo oda kalitesiz çıkıyo yinede görüşmekte fayda var gideceğim hastaneye form doldurdum netten anlattım sorunumu bakalım ne dicekler belki yarın dönüş yaparlar bende onagöre hareket ederim..

cnm dusuk olmasi rapor acisindan avantaj sana.. zaten amh cok dusuk rapor veremeyiz diye birsey asla olamaz bunu ilk kez duydum.. asil agir kadin infertilitesine girdigin icin ilk sirada alacak kisilerden oluyorsun.. nasil azosperm erkeklerin uc yil bekleme sarti bile yoksa aynen oyle.. onlarinda spermi yok ama hemen raporlarini aliyorlar.. ben istanbulda suleymaniye kadin dogumdan aldim istanbulda oturuyorsan oradan bir ayda alirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…