Başlıgı görünce yazmak istedim kızlar ben doğustan polikistli biriyim 2011 yılında ameliyat oldum 7 adet en küçüğü 3.5 cm kist alındı ameliyattan 5 ay sonra evlendim bir sene geçmeden tekrarladı kistler dr çocuk sahibi olmalısınız dedi 9 ay bir ugrastan ve hayal kırıklıklarından sonra dr hsg istedi tüplerim kapalı çıktı iyi bir dr bulduk 3 adet yumurtam vardı ve ii durumda degillerdi tüp bebek tedavisine basladık 9 adet yumurtam oldu rabbimin işi iki transfer oldu ve 10 aylık ikiz kızlarım var inancınızı yitirmeyin rabbim bizi özel seciyor ikiz bebekler için tüm dualrınız kabul olsun ☺️
Buğlem'im 👣 Eslem'im
İnşallah bizde sdizler gibi birgün başarı hikayelerimizi paylaşırız burdan kucaklarımız boş kalmaz ne güzel umut oluyorbizimiçinde dua et canım
valla o kayınvalideyi alnından öp bence eşim dün babasyla konuştu bu konuyu bana umut bağlamayın demiş
aslında krediye bile gerek yok kayınpederimin bankada parası var diye biliyorum ama vermez biliyolar durumumuzu yardımcı olmak isteseler söylerler bize..4 tedavimizide kendimiz karşıladık eşim babasına kırılıyo yardımcı olmuyo diye..ablamında kayınpederi yardımcı olmuştu kredi çekmişti onların ilk tedavide tuttu şimdi 13 yaşlarındalar..bende vardır bundada bi hayır diyorum çok üzülmüyorum tedavi olamıyorum diye allah kaderimize bi evlat yazdıysa vakti zamanı gelince olcak diye düşünüyorum..
Çok doğru söylüyosun canım insan içinde olunca göremiyor bazi şeyleri zaten panik biriyimdahada paniklemiştim eşim havuz taraftarı kaç tane isterse yapıcaz diyo ilaçları sen almıyosun tabi diyorum ama haklı işte napayım daraldıkça ona sarıyorum sonrada kıyamıyorum Allah hepimizin sonunu hayır etsin hem maddi hem manevi zor bir süreç :-( bebekletimizi kucağımıza alınca hepsini unutucaz herşeye değecek o zaman inşallah Allahın izniyle
valla o kayınvalideyi alnından öp bence eşim dün babasyla konuştu bu konuyu bana umut bağlamayın demiş
canım kafan rahat olsun denemeden bilemeyiz alis arakdaşımızda bir ayda iki kere opu olmuştu hatırladığım kadarıyla girerse okursa sana bilgi verebilir sana...ne zaman diğer opu tarih vermedimi doktor..no panik canım..ben bu arada hala adet olamadım..4 gün önce kan testi yaptım negatifti..geçmi dölendi bizim miniş acaba..çokta çalışmıştık sınıfta kaldık yine..
canım elinde olupta vermeyen anne babaya çok sinir oluyorum..yaşlısın bir ayağın çukurda kim önce ölür Allah bilir ama yaşlılığını düşünmüyormu bu kişiler acaba..eşinde deseydi sende yaşlanınca bakıma muhtaç olunca sizde bana umut bağlamayın diye..biliyorum çok yanlış ama parası olupta çocuğuna destek olmayan anne babaya derim ben..
kayınvalidem çok iyidir sağolsun..kayınvalidem kalp ameliyatı geçirdi ben ilgilendim baktım yemeğini yaptım..eltim var birkere gelip kapısını açmadı nasılsın yemeğin varmı diye..ben karşılık bekleyerek bakmadım ama yinede herşey karşılıklı diye düşnüyorum..elinde varsa neden vermesinki bugün ona yarın bana..bana yaptığı iylikleri asla unutmam ben..
canım tedaviye tekrar başlayınca adet başladığı gün sana bir kür vereyim onu yap encu arkadaşımız yapmıştı ve 3 tane ermiyosu olmuştu 1 kalite..bal çörek otu tarçın karanfil ve keten tohumu..bunları aktarda toz haline getirip bala karıştırıp yemeklerden önce sabah akşam bir kaşık tüketiyorsun..ama tedavi olduğun ay çünkü biliyosun bunlara çatlatma iğnesi veriliyor opu öncesi büyüyen yumoşların çatlamama şansı yok kist olmaz..
iki tedaviyi bitirdim, üçüncüye niyetliyim, daha doktorum net değil. Bana bu durumu açıklayacak birini bulmayı ümit ediyorum...
canımmm inşdoğal gelir ama rapor şartları açık zaten neden vermesinlerkii
amin canım inşallah..benim amh bitmiş bi değer oluyo galiba 0.01 onun için pek ümidim yok birazdaha yüksek olsaydı 1 e yakın bi değer olsaydı öle verebilirlerdi diye düşünüyorum doktorumda rapor vermezler sana demişti çocuğun olmaz diye..bende onun için raporun üstüne düşmemiştim alamam diye ama bi şansımı denicem alabilmek için..
canımcığım bu zamanda ağlamayan çocuğa meme yok biliyosun..kayınvalidem tedavi gördüğümü biliyordu ve kayınpeder kaynanana ikiside emekli..ben ikinci tüp bebek tedavimde eşime dedim anene söyle kredi çeksin tüp bebek için..eşimde gidip konuşmuş tüp bebek yaptırcaz para çekelim diye..tamam demiş kayınpeder sağolsunlar..canım dediğim gibi eşin konuştumu hiç durumunu anlatımı istedimi..gönder istesin erkekler kendi akılarıyla gidip istemezler..sonuçta oda onların torunu olucak..napıcak bankadaki parasını mezaramı götürcek yani..canım bebeğimiz için ailelerimize boyun eğiyoruz küçülüyoruz boynumuz bükülüyo ama bebeğim için herşeye değer..
canım amh ile iligili veriyorlarmı bilmiyorum ama rezer azlığı olduğu için fsh yüksektir fsh yüksekliğinden dolayı kadın ift rapor vermeleri gerek ayrıca ben daha önce amh testi yaptırdım 2. 90 çıktı yani sonuç seninle aynı demekki kısmet değilse değerlerin pekte bir önemi yokmuş
amin canım inşallah..benim amh bitmiş bi değer oluyo galiba 0.01 onun için pek ümidim yok birazdaha yüksek olsaydı 1 e yakın bi değer olsaydı öle verebilirlerdi diye düşünüyorum doktorumda rapor vermezler sana demişti çocuğun olmaz diye..bende onun için raporun üstüne düşmemiştim alamam diye ama bi şansımı denicem alabilmek için..
malesef ama kayın validem daha duyarsız asla vermez hiç bir şeyini biz 4 yıldır falan konuşmuyoruz kv ile ama öncesinde çok baktım has dr götürdüm evimde baktım ama onun için evlat bakmala yükümlü anne babanın öle bir yükümlülüğü yok yaaa geçen yıl eşim emekli olmak için bağkur borcu vardı onun için tarla satalım dedik biz size zaman içinde geri ödeyelim dedik oğlum ölse bile o tarlayı satmam dedii
cnm bizde erkek infertilitesi var biz o sebepten rapora basvurmustuk sperm sayisi 2 milyondu ama benim raporum kadin infertilitesi olarak cikmisti cok sasirmistim.. doktor demistiki amh seviyen 1.2 cok dusuk bir deger 30 yas ustu olup degeri 1.5 alti olanlara direk kadin infertilitesi olarak rapor veriyoruz... sana hemen raporu verirler.. ayrica baska bi testimdede amh 0.48 di..
benim amh 0.01 yinede verirlermi bana senin yine bana göre yüksek onun için vermiş olabilirlermi bende artık 1 taneden fazla yumurta gelişmiyo oda kalitesiz çıkıyo yinede görüşmekte fayda var gideceğim hastaneye form doldurdum netten anlattım sorunumu bakalım ne dicekler belki yarın dönüş yaparlar bende onagöre hareket ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?