Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

yok canım ben izmirdeyim burda tepecik ege doğum evi var bize yakın birde oraya gidenler memnun kalmış olursa tedaviyide orda düşünüyorum..inşallah canım ya ozaman alabilirim fazla uğraştırmazlar öle diyince umutlanmaya başladım şimdi..

cnm ben 6. tedavime kadar hic rapora basvurmamistim gozumu korkutmuslardi alamazsin diye ve oylesine basvurdum nede olsa alamam diye oysaki hemen alacaklardanmisiz rapordaki doktor bosuna basvurmamissiniz dedi... ilk raporu bir ayda ikinci raporu bir haftada verdiler.. sansini dene ve mutlaka rapor evraklarinin icine onceden tedavi oldugun yerlerden tedavi olduguna dair kaseli imzali yazi alip koy.. iyi geceler..

canımmm ne diyeceksinnn kendi takdiri kv ninde kp de ben hiç bir şey demiyorumm onlara allahım bilir sadece rabbimden diliyorum elden ayaktan düşüp sağlıklarını kaybedip bizim elimize bakmasınlar olurki şeytana uyar bize bu yaptıklarını yüzlerine vururum diye korkuyorumm nede olsa insanız beşer şaşar

valla benim komşumunda fsh 70 erdeydi oda bilmiyordu bu şekilde rapor çıkacağını gitti çıarttı 1 embiryodan şimdi 5 aylık hamilee evet canım kalitesiz benim yumoşlar

valla benim komşumunda fsh 70 erdeydi oda bilmiyordu bu şekilde rapor çıkacağını gitti çıarttı 1 embiryodan şimdi 5 aylık hamilee evet canım kalitesiz benim yumoşlar

canım senin amh çok güzel bir değerde..benim fikrimce merkezde çok önemli canım eriyoların kaliteli dölenmesi için sonra erkek faktörlü bir sorun olabilir bence emriyonun dölenmemesi eşine bütün testler yapıldımı canım..sonra rahimde bir sorun olabilir başka hormonlardda dengesizlik olabilir yine emriyoyu kalitesi yapan..bütün testler yapılıp araştırıldımı canım..ben senden umutluyum tekrar tüp denesen mutlaka tutar bebişin diye düşünüyorum..Allah yardımcımız olsun..tez zamanda kavuşalım cennet kokulularımıza..

kızlar dün itibariyle adetim başladı ama...hiç yoğun değil nedense..yarın randevum var doktorumla..her ay yaptığım heycan bu ay yok nedense..adetimin sökülmememesi moralimi çok bozdu..mutlaka yolunda gitmeyen bişeyler var..

Öyle deme canım ya içini ferah tut inşallah kontrolünde iyi geçecek

inş canım ya geçen ay bayağ umutlanmıştım..bazen böyle bıkınlık gelebiliyor inş yarın geçer..Allah yar ve yardımcımız olsun..

İnşallah canım güzel habetlerle geleceksin bıkkınlık olmaz mı hemde çok ama girdik bi yola mücadelemizi vericez içini ferah tut canım pozif düşünelim güzel olsun bende beceremiyorum bakma sen ama başkada çaremiz yok

aynen canım burada dertlerimizi paylaşıyoruz birbirimize destek veriyoruz..iyiki burası var desteklerin için sağolasın canım..inş tez zamanda bebeişlerimize kavuşalım..

canım işte amh ile iş bitmiyor bir sürü test yaptırdık bir sorun yok eşimde sıkıntı var ve tüp bebekte eşimle ilgili hiç bir şey yapılmadı hatta en son tüp denememizde dr özelikle söyledim yıllardır hep benim Üzerimden gidiliyor tedavilerde belkide sorun erkek faktörü kaynaklı dedim(zaten sorun var ama benim yumurtalarımın boş çıkması olayından dolayı eşimin üzerinde durmadılar) ama yok sizin yumurta kaliteniz kötü dendi

Son düzenleme:

cnm erkek infertilitesinde bebek sahibi olmanin en buyuk kosulu yumurta kalitesi.. bizdede erkek faktoru var yillardir esimle ilgili hicbirsey yapilmadi hep bana yapildi.. doktorlarimin hepsi esinin en kaliteli spermini zaten seciyoruz diyorlar zaten oda kotunun iyisi oluyor, benim yumurtam cok kaliteli olmadigi surece gebelik olusmazmis.. yumurta kalitesine cozum bulamadim bulduklarimda kimyasaldan ote gitmedi.. sadece yumurta kalitesi icin ureme koclarina kadar aylarca gittim fayda yok.. hayirlisiii
hic istanbula gelip tedavi oldunmu cnm..

cnm benimm insallah sokulur bugun yarin hic morelini bozma.. menapozlu bile gebe kalana rastladimya hayatta hersey oluyor demekki.. bizlerde geber kalacagiz..

Kızlar merhaba
3 sene önce neredeyse her gün bu sayfalarda yazışıp dertleşiyordum. şimdi sizlerin biraz da olsa moralinizi düzeltmek için yazıyorum. yumurta kalitem düşüktü ve yumurta rezervim çok azdı. 6 yumurta ancak toplanıyordu. bazen hiç döllenme olmuyordu, bazen 1 tane oluyordu. transfer bile yapılamıyordu. 3 aşılama 3 tüp bebek denemesinden sonra 3. denemede Allah'a binlerce şükür anne oldum. darısı başınıza. çok zor zahmetli günler geçirdim, olmayacak dediğim günler çok oldu. ama burada birbirimize destek olurken tek bir şey farkettim, moraliniz yüksek olmalı. özellikle denemelerde ve sonrasında olumlu düşünmenin çok faydası var. sebepsizdi bizimki, ama genetik test yapılması ile sorunlar olduğu ortaya çıktı. gebelik boyu iğne oldum. dediğim gibi çok zor günlerdi, ama sabredin ve moralinizi nolur yüksek tutun. en kısa zamanda sağlıkla dünyanın en güzel kokusuna kavuşmanız dileğiyle...

SAĞLIKLA BÜYÜT EVLADINI İNŞ

Canım ne güzel umut olursun bize sağlıkla büyüt bebeğini

canlar ben geldim bugün kontrolüm vardı mallesef güzel haberler yok..kistim büyümüş 2cm olmuş başka yumoş görmedi doktorum.
canlar her ay umutlarım azalmaya başladı sil baştan gerilere dönüyorum hiçbir ilerleme yok mallesef..cuma günü tekrar çağırdı belki yumoşlar geç büyür diye..yine yumurta yoksa kist için tedavi görücem..doğum kontrol hapına başlıycam canlar..hakımızda hayırlısı neyse o olsun..bugün eşimin gözlerinde ilk defa o umutsuzluğ gördüm...çook mutsuz ve umutsuzum bugün canlar..Allahım sabır verrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…