- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
cnm dusuk olmasi rapor acisindan avantaj sana.. zaten amh cok dusuk rapor veremeyiz diye birsey asla olamaz bunu ilk kez duydum.. asil agir kadin infertilitesine girdigin icin ilk sirada alacak kisilerden oluyorsun.. nasil azosperm erkeklerin uc yil bekleme sarti bile yoksa aynen oyle.. onlarinda spermi yok ama hemen raporlarini aliyorlar.. ben istanbulda suleymaniye kadin dogumdan aldim istanbulda oturuyorsan oradan bir ayda alirsin...
yok canım ben izmirdeyim burda tepecik ege doğum evi var bize yakın birde oraya gidenler memnun kalmış olursa tedaviyide orda düşünüyorum..inşallah canım ya ozaman alabilirim fazla uğraştırmazlar öle diyince umutlanmaya başladım şimdi..
kayinvalden kafayi yemis cnm birde tedavi olmaya calistiginizi biliyor sanirim.. gerekirse tarla satip size tup bebek parasi bile vermeli.. benim rahmetli k.valdemde esime dediki iki evim uc oglum var dusundum sana ev vermeyecegim.. agbine ve kardesine verecegim.. senin esinin durumu iyi esinin babasindan size ev kalir dedi.. neler dusunmus sacmaliga bak sanki ondan ev istedik.. ama kanser olunca benim elime kaldi yine ben baktim digerleri yaninda bir gece bile kalmadi hastanede, bes dk ziyarete eli bos gelip gittiler..
senin amh çok güzel görünüyo canım ama nasip işte olmayınca olmuyo seninde kalitesiz çıkıyo dimi çok zor hep olumsuz sonuç almak..doktor amh ye bakarak vermezler demişti fsh ne durumda bilmiyorum korkuyorum yükselmiştir iyice diye..nasip kısmet artık allahım inşallah en yakın zamanda nasip eder bebeklerimizi..
Günaydınlargünaydın kızlarrrrr
valla benim komşumunda fsh 70 erdeydi oda bilmiyordu bu şekilde rapor çıkacağını gitti çıarttı 1 embiryodan şimdi 5 aylık hamilee evet canım kalitesiz benim yumoşlar
kızlar dün itibariyle adetim başladı ama...hiç yoğun değil nedense..yarın randevum var doktorumla..her ay yaptığım heycan bu ay yok nedense..adetimin sökülmememesi moralimi çok bozdu..mutlaka yolunda gitmeyen bişeyler var..
Öyle deme canım ya içini ferah tut inşallah kontrolünde iyi geçecek
Öyle deme canım ya içini ferah tut inşallah kontrolünde iyi geçecek
inş canım ya geçen ay bayağ umutlanmıştım..bazen böyle bıkınlık gelebiliyor inş yarın geçer..Allah yar ve yardımcımız olsun..
İnşallah canım güzel habetlerle geleceksinbıkkınlık olmaz mı hemde çok ama girdik bi yola mücadelemizi vericez içini ferah tut canım pozif düşünelim güzel olsun bende beceremiyorum bakma sen ama başkada çaremiz yok
canım senin amh çok güzel bir değerde..benim fikrimce merkezde çok önemli canım eriyoların kaliteli dölenmesi için sonra erkek faktörlü bir sorun olabilir bence emriyonun dölenmemesi eşine bütün testler yapıldımı canım..sonra rahimde bir sorun olabilir başka hormonlardda dengesizlik olabilir yine emriyoyu kalitesi yapan..bütün testler yapılıp araştırıldımı canım..ben senden umutluyum tekrar tüp denesen mutlaka tutar bebişin diye düşünüyorum..allah yardımcımız olsun..tez zamanda kavuşalım cennet kokulularımıza..
canım işte amh ile iş bitmiyor bir sürü test yaptırdık bir sorun yok eşimde sıkıntı var ve tüp bebekte eşimle ilgili hiç bir şey yapılmadı hatta en son tüp denememizde dr özelikle söyledim yıllardır hep benim Üzerimden gidiliyor tedavilerde belkide sorun erkek faktörü kaynaklı dedim(zaten sorun var ama benim yumurtalarımın boş çıkması olayından dolayı eşimin üzerinde durmadılar) ama yok sizin yumurta kaliteniz kötü dendi
kızlar dün itibariyle adetim başladı ama...hiç yoğun değil nedense..yarın randevum var doktorumla..her ay yaptığım heycan bu ay yok nedense..adetimin sökülmememesi moralimi çok bozdu..mutlaka yolunda gitmeyen bişeyler var..
Kızlar merhaba
3 sene önce neredeyse her gün bu sayfalarda yazışıp dertleşiyordum. şimdi sizlerin biraz da olsa moralinizi düzeltmek için yazıyorum. yumurta kalitem düşüktü ve yumurta rezervim çok azdı. 6 yumurta ancak toplanıyordu. bazen hiç döllenme olmuyordu, bazen 1 tane oluyordu. transfer bile yapılamıyordu. 3 aşılama 3 tüp bebek denemesinden sonra 3. denemede Allah'a binlerce şükür anne oldum. darısı başınıza. çok zor zahmetli günler geçirdim, olmayacak dediğim günler çok oldu. ama burada birbirimize destek olurken tek bir şey farkettim, moraliniz yüksek olmalı. özellikle denemelerde ve sonrasında olumlu düşünmenin çok faydası var. sebepsizdi bizimki, ama genetik test yapılması ile sorunlar olduğu ortaya çıktı. gebelik boyu iğne oldum. dediğim gibi çok zor günlerdi, ama sabredin ve moralinizi nolur yüksek tutun. en kısa zamanda sağlıkla dünyanın en güzel kokusuna kavuşmanız dileğiyle...
Kızlar merhaba
3 sene önce neredeyse her gün bu sayfalarda yazışıp dertleşiyordum. şimdi sizlerin biraz da olsa moralinizi düzeltmek için yazıyorum. yumurta kalitem düşüktü ve yumurta rezervim çok azdı. 6 yumurta ancak toplanıyordu. bazen hiç döllenme olmuyordu, bazen 1 tane oluyordu. transfer bile yapılamıyordu. 3 aşılama 3 tüp bebek denemesinden sonra 3. denemede Allah'a binlerce şükür anne oldum. darısı başınıza. çok zor zahmetli günler geçirdim, olmayacak dediğim günler çok oldu. ama burada birbirimize destek olurken tek bir şey farkettim, moraliniz yüksek olmalı. özellikle denemelerde ve sonrasında olumlu düşünmenin çok faydası var. sebepsizdi bizimki, ama genetik test yapılması ile sorunlar olduğu ortaya çıktı. gebelik boyu iğne oldum. dediğim gibi çok zor günlerdi, ama sabredin ve moralinizi nolur yüksek tutun. en kısa zamanda sağlıkla dünyanın en güzel kokusuna kavuşmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?