- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canlar ben geldim bugün kontrolüm vardı mallesef güzel haberler yok..kistim büyümüş 2cm olmuş başka yumoş görmedi doktorum.
canlar her ay umutlarım azalmaya başladı sil baştan gerilere dönüyorum hiçbir ilerleme yok mallesef..cuma günü tekrar çağırdı belki yumoşlar geç büyür diye..yine yumurta yoksa kist için tedavi görücem..doğum kontrol hapına başlıycam canlar..hakımızda hayırlısı neyse o olsun..bugün eşimin gözlerinde ilk defa o umutsuzluğ gördüm...çook mutsuz ve umutsuzum bugün canlar..Allahım sabır verrrr..
canlar ben geldim bugün kontrolüm vardı mallesef güzel haberler yok..kistim büyümüş 2cm olmuş başka yumoş görmedi doktorum.
canlar her ay umutlarım azalmaya başladı sil baştan gerilere dönüyorum hiçbir ilerleme yok mallesef..cuma günü tekrar çağırdı belki yumoşlar geç büyür diye..yine yumurta yoksa kist için tedavi görücem..doğum kontrol hapına başlıycam canlar..hakımızda hayırlısı neyse o olsun..bugün eşimin gözlerinde ilk defa o umutsuzluğ gördüm...çook mutsuz ve umutsuzum bugün canlar..Allahım sabır verrrr..
kızlar ben bugün klomen aldım nasıl kullanayım adetin 3.günümü 5.günümü başlayayım..? günde 1 mi 2 mi kullanayım..? kullandıktan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum gelişen yumoş varsa çatlatma iğnesi isticem bide böle deniyim diyorum inşallah faydası olur..
ohhh çok şükür tek başıma kaldım sandımiyi olmana sevindim gülneva
canım tek başına bırakırmıyım ben seni aşk olsun..burdayım hep girip okuyorum ama içimden yazmak gelmedi dün moralim bozuktu bugün daha iyiyim canım..
kızlar günaydın nasılsınız? Inşallah iyisinizdir, ben bugün dr. A gidiyorum teyzeleri bakalım kız mı yoksa erkek mi:) saat 12 de randevu var inşallah her şey yolundadır sağlığı iyi olsunda gerisi önemli değil, hala korkularımı yenemiyorum sanki bebeğe her an bir şey olacakmış gibi geliyor neyse gelince haber veririm size hepinizi öpüyorum
kızlar tedavim iptal oldu çok üzgünümhayırlısı olsun adet söktürücü verdi son bi kez daha deniycem dedi doktorum çok üzgünüm gerçekten napıcam bilmiyorum zorlamanında mantığı yok galiba hayırlısı olsun çok üzgünüm ağlayamadım bile bi rahatlasam çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?