Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım ya umutsuz olma kistin geçince yumoşların ortaya çıkabilir daha kaliteli olurlar belkide..bende bugün adet oldum korkarak randevu aldım aynı şeyleri yaşıcam diye..bende aslında çok umutlu değilim ama allah büyük ol derse olur..ben devlet hast. infertilite bölümünden randevu aldım tüp bebek bölümünden internetten randevu alınmıyo..orasıda olur heralde dimi..

canım sakın ha bizim tedavilerimiz biraz daha zor oluyor malesef o yüzden daha fazla mücadele gerekiyor benimde 2 defa kist oluştu diye iptal etmişti neredeyse 6 aydır gidip geliyorum biliyorsun 2 tane donmuşum var benimde bütün umudum onlar tutunacaklarının garantisi bile yok sakın bırakma canım bende iptal olan o iki ayda doğum kontrol hapı kullandım çok üzülüyoruz bi arpa boyu yol kat edemedik gibi geliyor ama inan başaracaz dök içini rahatla ama sakın vazgeçme umutsuzluğa kapılma çok zor hemfikirim yarın kontrolüm var çok umutlu değilim ama inşallah diyorum yarına kadar bir umut işte bırakma kendini canım

canlar desteğiniz için sağolun kendime geldim bugün daha iyiym..encu bugün operasyonun varmış inş güzle sonuçlar alırsın..

kızlar dün yeğenimin doğum günüydü dün ve bir önceki gün onun hazırlıkları vardı bu günde annem geldi has işleri vardı onalrı halettik sizler nasılsınız

ohhh çok şükür tek başıma kaldım sandım iyi olmana sevindim gülneva

kızlar ben bugün klomen aldım nasıl kullanayım adetin 3.günümü 5.günümü başlayayım..? günde 1 mi 2 mi kullanayım..? kullandıktan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum gelişen yumoş varsa çatlatma iğnesi isticem bide böle deniyim diyorum inşallah faydası olur..

canımcığım ultrasonda önce bkılmadan kendi başna klomen kulanamasın..doktor sayısına büyüklüğüne göre dozunu ayarlıyor..önce bir baktır kist varmı yokmu diye..çünkü bu hap kisti dahada büyütüyor..canım doktora gitmen gerek kafana göre kullanırsan doktorun istediklerini yapmaz benim fikrimce..karşılıklı konuşursan yol gösterirsen dediğini mutlaka yapar..mesela benim bazen yumoşlar çok hızlı büyüyor bazen klomeni kesebiliyor doktor..

ohhh çok şükür tek başıma kaldım sandım iyi olmana sevindim gülneva

canım tek başına bırakırmıyım ben seni aşk olsun..burdayım hep girip okuyorum ama içimden yazmak gelmedi dün moralim bozuktu bugün daha iyiyim canım..

canım tek başına bırakırmıyım ben seni aşk olsun..burdayım hep girip okuyorum ama içimden yazmak gelmedi dün moralim bozuktu bugün daha iyiyim canım..

bu gruptan en kısa sürede bir hamile çııkması lazım herkes moral olarak düşmeye başladı :26: benim yolum uzun o yüzden sizler hadi bakalım çalışmalara devam

kızlar günaydın nasılsınız? inşallah iyisinizdir, ben bugün dr. a gidiyorum teyzeleri bakalım kız mı yoksa erkek mi:) saat 12 de randevu var inşallah her şey yolundadır sağlığı iyi olsunda gerisi önemli değil, hala korkularımı yenemiyorum sanki bebeğe her an bir şey olacakmış gibi geliyor neyse gelince haber veririm size hepinizi öpüyorum

hayırlı haberle gel canım

GÜNAYDIN CANLAR Allah’ım senden başka kimsemiz yoktur.
La ilahe illallah muhammederusallah
Şükür Mevla’ya, gani ALLAH dualarımızın kabul olmasını isteriz Ya rabbi!
Ya Rabbena her halimiz malumdur sana, inayet eyle yüz bin kere hamd ederiz, sana cennet’ı ala’da cemalini göster bize.
La ilahe illallah günahlarımızı affeyle
Muhammederresulullah makamımızı nur eyle.
İlahi Ya Rabbim, son nefesimizde kendimize hakim olamadığımız zaman bu dua yı sana emanet ediyoruz. Erde, geçte, dağda, taşta sen yetiştir son nefeste Ya Muhammed salat’u salaya yolladık Mevlaya sen bizim muradımızı ver Allah’ım gelecek Cuma ya
LA İLAHE İLLALLAH VE CELLE CELELUHU edası ile muhammederresulullah gölgesı ile, rabbim !HAYIRLI CUMALAR

kızlar tedavim iptal oldu çok üzgünüm hayırlısı olsun adet söktürücü verdi son bi kez daha deniycem dedi doktorum çok üzgünüm gerçekten napıcam bilmiyorum zorlamanında mantığı yok galiba hayırlısı olsun çok üzgünüm ağlayamadım bile bi rahatlasam çok bunaldım

cnm donmuslarin birikti dimi kenarda iki tane.. gelecek ay tekrar denersinn uzulme cnm.. hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…