canlar desteğiniz için sağolun kendime geldim bugün daha iyiym..encu bugün operasyonun varmış inş güzle sonuçlar alırsın..
kızlar günaydın nasılsınız? inşallah iyisinizdir, ben bugün dr. a gidiyorum teyzeleri bakalım kız mı yoksa erkek mi:) saat 12 de randevu var inşallah her şey yolundadır sağlığı iyi olsunda gerisi önemli değil, hala korkularımı yenemiyorum sanki bebeğe her an bir şey olacakmış gibi geliyor neyse gelince haber veririm size hepinizi öpüyorum
kızlar tedavim iptal oldu çok üzgünümhayırlısı olsun adet söktürücü verdi son bi kez daha deniycem dedi doktorum çok üzgünüm gerçekten napıcam bilmiyorum zorlamanında mantığı yok galiba hayırlısı olsun çok üzgünüm ağlayamadım bile bi rahatlasam çok bunaldım
kızlar günaydın nasılsınız? inşallah iyisinizdir, ben bugün dr. a gidiyorum teyzeleri bakalım kız mı yoksa erkek mi:) saat 12 de randevu var inşallah her şey yolundadır sağlığı iyi olsunda gerisi önemli değil, hala korkularımı yenemiyorum sanki bebeğe her an bir şey olacakmış gibi geliyor neyse gelince haber veririm size hepinizi öpüyorum
cnm bugun tekrar doktora gittin sanirim insallah guzel haberlerle gelirsin.. kistin tup bebege engel bi kistmi acaba cnm.. dogum kontrol hapi ile bir ayda erir cmm insallah.. bendede kist olusmus ama bu engel olmayacak derecede dediler..
canım hoşgeldi..nasılsın baharcığım..
kızlar birazönce doktordan geldim aylar sonra ilk defa cesaret edip gidebildim bugün adetimin 4.günü doktora durumumu anlattım kan testleri istedi benden ben çok korktum tabi çok kötü çıkıcak yıkılıcam hiç umudum kalmıcak diye..gerçi sonuçları doktora gösteremedim pazartesi göstericem kendim internetten baktım fsh 5.26 e2 81 lh 6.16 progesteron 0.47 prolaktin 8.97 total testosteron 20.37 birde dehidroepiandrosteron sulfat 198.3 bu ne bilmiyorum..sizce nasıl değerler sanki hepsi normal gibi geldi bana fsh düşük çıkması çok sevindirdi beni tekrar umutlanmaya başladım inşallah bundan sonra hepimiz için herşey daha güzel olur..
canım sonuçlarr harikaa..fsh çok güzel düşmüş bunu mutlaka değerlendir...vcanım fsh yüksek olanlar topiğinde ezgi diye bir arkadaşımız var onunda fsh çook yüksekti 30 larda bu ay ilk defa tüp bebek denemiş ve tek yumoş tek emriyoyla hamile bugün sonuç aldı..canım yaşıda 27 galiba..canım benim anlatmaya çalıştığım seninde yaşın çok müsait..bence madi olarak yardım al sponsor bul sağolsunlar anane babane olmak kolay değil.. tekrar başla tüp bebek denemelerine..canım keşke yaşımı geriye alabilsem zaman geçtikçe biliyorsun yumoşlar azalıyor ve kalitesiz oluyor..örneğide ben canım 3 denememde de orta kaliteydi emriyolarım..doktor baktımı yumoş varmı diye canım..bak fsh düşmüş ama e2 fazla yükseltememiş güzelll..bence bu ay kaliteli yumoşlar çıkar diye düşünüyorum..
canım ya bende bi şaşkınlık bi şok haldeyim hiç beklemiyodum bu değerleri galiba spor ve diyetin çok faydası oldu çünkü hiçbişey kullanmadım ilaç bitkisel şeylerdir..doktor rahim filmi falan çekicek galiba ultrasona öğleden sonra bakcaktı kan sonuçlarını aldıktan sonra ama acil işi çıkmış gitmiş..pazartesi gittiğimde bakar artık..senin desteğinle gittim biliyomusun ben doktora yoksa klomeni kafama göre kullancaktım belkide hormonları altüst edecektim..dediğin kişi nekadar şanslıymış allah kucağına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza..bi gideyim bakalım doktora ne dicek ben yumurta takibiyle doğalda olabilir diye düşünüyorum artık daha fazla para dökmek istemiyorum sonucu kötü olunca çok canım acıyo giden parayada..
canım evet çook şnslı ezgi arkadaşımız ama yaşın etkisi diye düşünüyorum..bek hata öğretmendi kendisi transfer günü yattı evde ikinci günü hemen okula başladı birde ona traşlama işlemi yapmışlar emriyosuna 3 günü 8 hücreliydi ermiyosu bakalım taktikler alıcam ezgiden..canım ezgiyle sohbet etmeni çook istiyorum gittiğ merkeze sende git..nerdeydi ezgi yaa izmirmiydi..kayserimiydi..canım bebek gelsinde para önemli değil çalışır ödenir para..bence son kez tüp bebek dene canım ya..biliyosun bizm fsh bir ay düşükse ikinci ay çıkıyor..
bende bi bakayım o sayfaya ezgiyle konuşayım bende ilk denemede hamile kalmıştım benimde embiryo 1.kalite 8 hücreli diyolardı bana nasip olmadı inşallah ona nasip olur bebeğini kucağına almak..ben kolomen kullanıp hamile kalanları araştırdım doğal yoldan tek yumurtayla bile hamile kalan var 2 yumurtası olup ikiz olanlarda var..tüp bebek konusunu akşam eşimle konuşayım ah o elimizdeki paralar şimdi olsaydı..çok acele ettik ozaman hiç beklemeden araştırmadan arkaarkaya tedavi olduk hiç hormonlar düzelmeden napalım bundada vardır bi hayır diyorum artık...
bende bi bakayım o sayfaya ezgiyle konuşayım bende ilk denemede hamile kalmıştım benimde embiryo 1.kalite 8 hücreli diyolardı bana nasip olmadı inşallah ona nasip olur bebeğini kucağına almak..ben kolomen kullanıp hamile kalanları araştırdım doğal yoldan tek yumurtayla bile hamile kalan var 2 yumurtası olup ikiz olanlarda var..tüp bebek konusunu akşam eşimle konuşayım ah o elimizdeki paralar şimdi olsaydı..çok acele ettik ozaman hiç beklemeden araştırmadan arkaarkaya tedavi olduk hiç hormonlar düzelmeden napalım bundada vardır bi hayır diyorum artık...
canım burdada topik açmıştı ezgi tek emriyoyla tüp bebekte hamile kalanlar..canım benim emriyom 5 hüzcreliyi geçmedi hiçç..iki tüp bebekte 2 hücreliydi emriyolarım..bence yaş çook geçmeden terkara dene derim..canım fsh yüksek olup doğalda olan varda canım ben 2 buçuk sene oldu evleneli hiç gebe kalamdım..canım sen tedavinde hamle kalabildin en azından..umutlanıp hayal kırıklığına uramakta çok acıdır..ama ben hiç kimyasalda olsa hiç gebe kalamdım..
baharcığım bu ay zaten klomen kullandırmaz artık doktorun çünkü pazartesi kaçıncı gün olucak nerdeyse adetin 7 günü olucak..bak sana başka bişey tavsiye edeyim..ben bu ay tek yumurtada olsa görseydi ultrasonda doktorum incir kürü deniycektim..ama mallesef bu ay birtürlü gitmeyen kistim için doğum kontrol hapı kullanıcam..incir kürünün faydası çok hamile kalanda çook fsh yüksek olupta..incir kürü ve havuç kürünü araştır dene bu ay boşa geçirme ..kaçıncı gün başlanıyor hangi gün havuçla birlikte yapılıyor araştır..
canım benim kistim çikolata kistiymiş nerden bu tanıya vardı bilmiyorum bazen küçülüyor bazen büyüyor en büyük ölçüsü 2cm..canım ben çikolata kistinide araştırıyorum çook bayan var çocuk sahibi olamıyor kist yüzünden tüp bebekle oluyor nedense..ben biraz daha olsa etkilediğini düşünüyorum..benim doktorumda engeliycek bir büyüklükte değil diyor ama ben kistin orda olmasından çok rahatsızım nedense..yumurta sayısını etkilermiş çikolata kisti canım..benim bugün kontrolüm vardı canım geç gelen yumoşlar olabilir diye mallesef bu ay hiçç yumoş yok..ama cylo prognovadan sonra hiç yumurtam olmuyor benim nedense..aslında yumrta baskılamazmış cylo ama benim baskılıyor..hatta diğer topikte cms tedaviye başlamıştı geçen ay oda cylo prognova kullanmıştı..onunda bu adetinde 2 yumoşu varmış..daha önce 9 yumoşu oluyomuş şimdi 2 yumoş varmış sadece..ben cylo prognovanın etkisi diye düşünüyorum..bu arada ben bu ay çook isteksizde olsa doğum kontrol hapına başladım..biz bebek isterken hapla korunmak beni çook üzüyor..bu nay benden tıkk yok kızlar..aman kocam benim dırdırımdan kurtuldu adamın başını etini yiyodum her ay
canım sen bikaç ay spor ve diyete devam edebilsen ondan sonra başlasan bence ozaman kalite artar herşey daha iyi olabilir..ben 12 kilo verdim 3 ayda..senin yaşında çok büyük bi yaş değil 35 ten sonra şansın azaldığını sölüyolar allah nasip edecekse o kaliteli yumurtayı denkgetirir kaliteli embiryo olur..ben artık herşeyi oluruna akışına bırakmak istedim kafamı rahatlattım onun içinde değerler normal çıkmış olabilir eskisi gibi takmıyodum kafaya ama doktorada gitmeye cesaretim yoktu aynı şeyleri yaşarım diye..bak nette leslie 3 diye bi spor var evde çok rahat yapabilirsin ben arada yapıyorum spora gidemediğim zamanlar çok işine yarar bi dene derim..bu sorunun heranı acı olumlu sonuçlanmadığı sürece..bugün heycandan ölcektim nerdeyse fsh 100lerde çıkarsa umudum tamamen biterse düşün düşün kafayı yicektim allaha şükür güzel çıktı ama kötü çıksaydı tekrar psikolojim bozulcaktı allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?