cikolata kisti gebelige engel diye duymustum ama sen zaten tup yaptiriyorsun tupte belki etkilemez cnm.. ben memorialda doktor randevusundayken bi bayan doktoru aramisti doktorda fsh sonucun 20 cikmis bu ay tedaviye baslayamayiz cylo prognova kullan oda etkilemezse baska tedavi yapacagiz demisti..
cnm bu kist cikolata konulari cok karisik bazi doktorlar engel diyor bazisi engel degil diyor dogrusu hangisi anlamadim.. ama senin rezervde cok az yasina gore.. rezervi etkiliyor demekki..
gercekten bebek isterken korunma hapi kullanmak can sikici oluyor bende gecen kis kullanmistim.. insallah faydasi olacak sanada canim..
canım ben hergün yürüyüş yapıyorum bir saat tempolu ama diyet yapamıyorum diyet yapınca moralim çook bozuluyor..yemek yemek benii çok mutlu ediyor..canım evlendim 10 kilo aldım aynada kendimi görünce inanamıyorum..diyet doktora gitim ama diyet yapamıyorum nedense..Allah büyük canım ben inanıyorum çook uraşlar veriyoruz rabim büyük bir gün bizde yaşıycaz bu mutluluğu inş..bakımcam leslie 3 canım. ..
canım daha önce sadece incir kürü yapmıştım oda kiste dönüştü çatlamadı..olmazsa tekrar deneyeyim havuçlu olanından..bende yumurta var galiba bu ay kasıklarım kıpırkıpır seğriyo...bu ay klomen kullanamam artık geç olcak çünkü pazartesiye kadar..sen yinede denesydin canım belkide incir kürü ortaya çıkartırdı yumurtanı..
hayırlı haberle gel canım
bana kizzz gibii geldii tabii hayirlisii canimm..
canımcığım cinsiyeti belli olsun meleğinin ilk hediyesi benden teyzesinden...bak burda bebişinin birsürü teyzesi oldu ne güzell..inş öncesi çook sağlıklı bebek olsun..cinsiyt önemli değil bizler için kızda erkekte kabulümüz..canım heycanla haberini bekliyorum..bende içinden geçeni söyliycem..bence senin bir prensin olucak gibi gibi....
canımcığım cinsiyeti belli olsun meleğinin ilk hediyesi benden tezesinden...bak burda bebişinin birsürü teyzesi oldu ne güzell..inş öncesi çook sağlıklı bebek olsun..cinsiyet önemli değil bizler için kızda erkekte kabulümüz..canım heycanla haberini bekliyorum..bende içinden geçeni söyliycem..bence senin bir prensin olucak gibi gibi....
kist için tedavi için biz israr etik..zaten büyük bir ihtimale yumoş olmadığı için cylo prognova kullanırcaktı yine canım..bidaki aya deniycem ben incir ve havuç.. Allah büyük belki işe yarar..sendede yarar canım çatatmak için beli bir süre sonra havuçla inciri karıştırı içicen..
kızlar mesajlar için teşekkür ederim.doktordan geleli çok oldu morelim çok bozuk onun için geç yazdım( ilk olarak bebek erkek teyzeleri gelişimi oldukça iyi şükür olsun.fakat ben de miyomlar vardı,biri tam bebeğin eşinin altındaymış ve büyük ihtimalle ondan kaynaklı olarak eşinde ufak ufak boşluklar oluşmuş. nolur dua edin kızlar, her şey olabilirmiş bebek eşinden besleniyormuş, oksijeni falan ondan alıyormuş. şimdiye kadar olumsuz etkilememiş inşallah bundan sonrada etkilemez.inanın çok üzgünüm ve korkuyorum ( Yarın başka dr dan randevu aldım onda göstereyim bir sonuçları ve pazartesi de devlet hastanesinden aldım randevu offfffff inşallah bebeğime bir şey olmaz kızlar. daha önce çıkmadı gerçi ilk kez 4 boyutluya girdim orada çıktı zaten.
canım inşallah bebeğin hep seninle olucak sen güçlü olmaya çalış allaha emanet inşallah bebeğin..allahım sorunsuz bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin..hamile kalmakla doğurmaklada iş bitmiyo dimi benim ablamda yeni doğum yaptı bebeği 15 gündür hastanede kanpıhtılaşmasından yatıyo ilaçların faydasıda olmadı sürekli iğne vuruluyo ablam artık mafolmuş üzüntüden yanında anneyide almıyolar günde 2 kere emzirmeye girebiliyo onun haricinde göremiyo bebeğini..allahım senin ablamın zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah..
canım amin inşallah rabbim yardımız olur hepimizin. haklısın sadece hamile kalmakla iş bitmiyor ama biz o aşamaya da o kadar zor geldik ki( inşallah bundan sonrası iyi olur hastaneden geleli ne zaman geçmek biliyor ne de içimdeki acı (
çok zor canım hele bundan sonrası bulupta kaybedeceğin korkusu daha kötü inşallah bu günleride atlatıcaksınız bebeğinle beraber..benim ablamında polip oluştu hamileyken sürekli kanaması oluyodu heran düşme riski vardı bebeğini kucağına aldı ama bu seferde başka sorun çıktı..dualarım seninle canım allahım yardımcın olsun bu günleri gösteren allahım elbet bebeğinide kucağına aldığın günleride gösterecektir kafanı dağıtacak meşgul edicek şeylerle uğraş...
bakalım canım ya inş işe yarar doğum kontrol hapı..cylo prognova bana iyi gelmiyor nedense..adetim bile düzensizdi bu ay 9 gün gecikti..bisteronda kullandım bu ay odamı geciktirdi acaba..anneme çekmşim büyük bir ihitmale..anem 40 yaşında menopoza girdi..ve biz 3 kardeşiz en küçükleri benim..tekne kazıntısı..ben doğduğumda annem 25 yaşındaymış..
kızlar mesajlar için teşekkür ederim.doktordan geleli çok oldu morelim çok bozuk onun için geç yazdım( ilk olarak bebek erkek teyzeleri gelişimi oldukça iyi şükür olsun.fakat ben de miyomlar vardı,biri tam bebeğin eşinin altındaymış ve büyük ihtimalle ondan kaynaklı olarak eşinde ufak ufak boşluklar oluşmuş. nolur dua edin kızlar, her şey olabilirmiş bebek eşinden besleniyormuş, oksijeni falan ondan alıyormuş. şimdiye kadar olumsuz etkilememiş inşallah bundan sonrada etkilemez.inanın çok üzgünüm ve korkuyorum ( Yarın başka dr dan randevu aldım onda göstereyim bir sonuçları ve pazartesi de devlet hastanesinden aldım randevu offfffff inşallah bebeğime bir şey olmaz kızlar. daha önce çıkmadı gerçi ilk kez 4 boyutluya girdim orada çıktı zaten.
:)) biesteronu hic bi doktor sevmiyor nedense.. cnm insallah annene cekmemistirsin benim annemde 36 yasinda menapoza girmisti.. ne cok asamalardan geciyoruz oyle biktim oyle yoruldumki isyan etmekte istemiyorum..
canım inşallah kistin geçer doğum kontrol hapı kullanıyorum diye üzülme önümüzdeki ay daha kaliteli çıkacak inşaalh yumoşların bu ay dinlendiği için bende çok kullandım deprsif polyanada kullanmıştı oda çok üzülüyodu kistim var diye ama allah sonunda ona nasip etti herşey olcağına varıyo vaktini zamanını bekliyo inşallah bizim bebişlerinde vakti gelmiştir..bizlerde bigün hamileyiz diyebiliriz inşallah..ben sadece hamile haberi aldığımda içim çok burkuluyo onun haricinde rahatım allaha şükür bu ay yine hamile kalan kalana sürekli hamile haberi..allah kucaklarına almayı nasip etsin bizimde olsun inşallah..
canım annelerimizin kaderini bizde yaşıyoruz galiba..annnem 17 yaşında evlenmiş hemen hamile kalmış ilk bebeği düşmüş ondan sonra iki sene hamile kalamamış sonra büyük ablam doğmuş 2 sene sonra ortanca ablam 3 sene sonrada ben doğmuşum..beş sene içinde 3 çocuk tabi beni erkek diye istemişler ama kız olmuşum..benim tek pişmanlığım geç evlenmek 32 yaşında evlendim bilsem durumumu daha önce evlenirdim..ama 28 yaşından sonra senede bir sapmalar oluyodu adetimde..30 yaşında doktora gitmiştim evli olmadığım için karından bakmıştı herşeyin normal demişti..hormon tahlili istemişti ben yaptıramamıştım devletteki başka doktor normal adet aralıkların diye o testleri yapmamıştı..sonra tekrar gitmedim doktora..evlendim 4 ayımda adet gecikmleleri yüzünden gitmiştim doktora ve fsh ile tanıştım..ilk gitiğim doktor senin kesinlikle çocuğun olmaz deyince dünyalar başıma yıkılmıştı kaç ay kabulenemdim durmumu..bence doktorlar birazda olsa haklılar biliyolar ve şuan mücadele veriyoruz az bir umut ışı var onun peşinden gidiyoruz...rabim kabul etirmiyceği duayı etirmezmiş kullarına..inş Allahım sen büyüksün burdaki bütüna rakadaşlarımıa bana sağlıklı evlatlar nasip eyle tez zamanda..elimizden duadan başka bişey gelmiyor canım..
aynen canım ya kısaknçılık kesinlikle değil ama hamileleik haberi alınca bende çok kötü oluyorum..bu ay gerçekten bereketli bir ay herkez hamiş sıra bize geliyor inş..senin yeğninede çok geçmiş olsun canım...Allahım şifa versin..
ilk doktorun kafayi yemis bence cnm insana boyle birsey denilirmi hem bence olacak cunku senin esinde hic sikinti yok en azindan buda onemli birsey.. cokda gec evlenmemissinki cnm aslinda.. bende nisanliyken ve yeni evlendigimde rutin kontrole gitmistim hic rezerv az diyen olmadi doktorlarda hic yonlendiremiyor bence ben olsam bir amh testi isterim bir fsh isterim ona gore yonlendiririm..
canimm benimmm insallahh hicbirsey olmayacakkk.. senin bebisin bence cok guclu bi bebekk annesi o yuzden sana sikica tutunmustur o.. baska doktorada gozuk canim hemen cunku bakis acilari bile cok onemli.. kendini cok uzup aglama ne olur bebek etkilenir.. yarina guzel haberlerini bekliyoruz..
canım inşallah ben de sağ sağlim alırım kucağıma bebeğimi, inşallah. ben şimdiye kadar miyomları sıkıntı yapmıyordum açıkcası sadece sancı oluyordu o kadar. ama bebeğin eşinde kan gölcükleri yapmış bebek beslenemezse bir şey olursa diye korkuyorum. saat 13.00 de başka bir dr a gidiyorum, inşallah zararsız der. dün telefonda bir tanıdık kadın doğumcuyla konuştum o önemli değil dedi ama muayene etmediği için pek de içime sinmedi yorumu, sadece raporu okudum. inşallah bir şey olmaz. bakalım pazartesi de devletten aldım randevuyu onun yorumunu daha çok önemsiyorum sonuçta onlar daha çok hastayla karşılaşıyorlar, yine başladım dr dr dolanmayacanım içini ferah tut Allahın izniyle inş sağlıklı alıcan bebeğini kucağına..lütfen üzülme canım ya bol bol dua et rabim koruycak meleğini..üzülürsen bebeğinde üzülüyor annesi..şimdi kötü düşünceleri aklından çıkar..benim arkadaşımın hamile kalmış 35 yaşında onunda miyomları vardı hiçbişey olmadı bebeğine çok sağlıklı doğmuş şimdi kocaman bir kız oldu 8 yaşında..onun miyomu o kadar büyükmüş doğumdan 2sene sonra rahimini almışlardı hata..Alahım ömür verdiyse inan o meleğine hiçbişey omıyıcak Allahın izniyle..
ahh canım hiç sorma o doktora ahtım var hamile kalayım ilk kontrole ona gdicem bak olmaz demiştin oldu biraha kimsenin umudunu kırma diycem..yani canım ilk evlenmeden önce isteseydi doktor fazla beklemezdim evlenirdim çünkü bizim çıkma devresi uzun sürdü 2 sene sevgili dönemimiz oldu bilsem tutar kolundan hemen evlenirdim.. iştee kısmet canım bunları yaşamamız gerekiyormuş yaşadık..evet canım eşimin ilk evliliğinden bir kızı var çok şükür eşte sorun yok..biizim bır kızımız var (biyolojik annesi değilim ama çook seviyoruz biz biribirimizi kızımla..ilkokul 2 gidiyoruz yakında karne alıcaz heycanlıyız çook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?