Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm insallah kendi biyolojik cocugununda karne heyecanini yasayacaksin..
gecte evlensek erkende evlensek bazi seyler kader kismet cnm alnimiza yazilandan otesini yasayamiyoruz.. bizim bebisler biraz gec gelecek yazilmis.. :)) cokk optumm

cnm bugun gidecegin doktorundan guzel haberlerle donnneceksin insallah.. esinde tedirgindirde seni uzmek istemistir.. cinsiyeti bile belli oldu canim kucaginada alacaksinn insallah..

gunaydin cnm. bende de 4cmlik bi kist oluşmuştu tüp bebek denememden onceki ay. ama çikolata kisti falan demedigi icin seninle ayni midir bilmiyorum. bana da dogum kontrol hapi vermişti. ben onunla birlikte sogan kuru de yaptim ertesi ay tertemizdi. sen hic denedin mi bilmiyorum ama benimkine yaradi iste. hani bi umit dene istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

serozii cnm hic sesin cikmadii merakk icindeyizz insallahh iyisinnnizz

canımcığım ALLAHIN İZNİYLE İNŞ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ALICAN PRENSİNİ KUCAĞINA son durumlar nedir canım merak ediyoruz seni ve bebişini...

canım benim kistim çok küçük üstü üste klomenle tüp bebek denmem oldu 7 ay içinde 3 kere..belki klomen kullanmasaydım kistim giderdi her ay aralıksız klomen hap kullandım..geçen ay ve bu ay klomene ara verdik geçen ay cylo prognova kullanmıştım onun etkisi dedi doktorum kistim 1 buçuk cm şimdi 2 cm olmuş cylo büyütmüş olabilir dedi doktorum...bakalım canım ya daha öncede ksitlerim oldu doğum kontrol hapyıla yok olmuştum..inş buda gider..canım sende doğum kontrol hapı karın ağrısı yapmışmıydı iki gün aralıklarla sanki adet olucam gibi dayanılmaz bir ağrı vardı uzun sürse inan acilik olucam 5 dk sürdü geçti..sendede öyle ağrılar yaptımı canım ya..

teşekkür ederim canımın içi inş hepimiz bir gün karne heycanı yaşarız kendi evlatlarımızla..öyle canım bebişlerimiz sağlıklı olsunlar geç gelsinler biz beklemeye razıyız.senin ağrıların geçtimi canım bende çok öptüm..

inşallah canım sıra bize geliyodur..çok saol canım allahım enkısa zamanda sağlığına annesine babasına kavuşur bebeğimiz..

inş canım sıra bizdedir..mücadeleye devam edersek inş Allahın izniyle inş kazanan biz olucaz..

sagol cnm gecti agri ev islerini yapmaya basladim bugun.. makas bicak gormeye dayanamiyorum dikislerim aklima geliyor:))) sabah izledinmi aret beyi, emre bey ve embriyolog ece hanimi getirmisti..

bu gün depresifpolyana yı aradım ama ulaşamadım merak ettim doğumu yakındı

anladım cnm cok gecmis olsun. insallah biran once erir gider o kistler. bende ağri olmamisti. ama adetin 10.gununden itibaren kanamaya benzer kahverengi lekelenmeler olmustu. kist sökülüyo diye düşünüp gitmemistim doktora ama senin ağrın dayanilmayacak gibiyse bi görün derim. dogum kontrol hapi o kadar agri yapmamali. bu arada bu haplarin da fsh yukselttigini okumuştum. ne kadar doğru bilmiyorum ama mumkun oldugunca dogal yollara başvuruyorum o yuzden. klomeni surekli kullanarak yumurta mi topluyosun? su an bana çok mantıklı geldi de. ilaclara o kadar para vermeden bizim gibi zaten yumurtasi az olan kişiler için çok iyi.. bi konuşayım doktorla :)

canım fsh yüksek olan biri için tüp bebek tedavisinde yüksekdoz ilaç fazla yumurta geliştirmiyor mallesef sayıyı artırmıyor... ters tepki ediyo yumurtalar yüksek doz ilaçta dahada kalitesiz olabiliyor..klomenle yumrtalar daha kaliteli oluyor canım..inş dokrotun kabul eder..ben yumurta biriktirmedim canım hep tek emriyom oluyordu doktorum dondurup biriktirmeyi kabul etmedi..bende merkez değiştirmek istiyorum bakalım canım şu kisten bir kutulayımda..

hadi yaa. bak bunu bilmiyodum. simdi dusununce klomenle yumurta takibimde bile 2-3 yumurtam olmustu tup bebekte de ayni oldu. cok iyi oldu seni tanıdığım. teşekkür ederim. insallah guzel haberlerimizi de yazisiriz :)

canım benim kaçtır sana birşey soracaktım unutuyorum.. sen bi karışıma başlamıştınya yalnış hatırlamıyorsam arkadaşınmı tavsiye etmişti, uzak bir aktardanmı geldi demiştin aklımda öyle kalmış.. o karışımın içinde neler var canım neye fayda ediyor banada yararmı sence.. birde nereden temin etmiştin..
tedavi öncesi faydalıysa bizde sipariş edelim..

canım sağolsun bana serozi göndermişti..fsh yüksekti serozinin amh düşüktü..hamile kalıyordu ama kimyasal gebelik oluyordu onda..diyarbakırdan bitkilerin kapsül yaptılmış şekli..bu bitkisel kapsilerle serpzi hamiş kaldı şimdi 4 ayında biliyosun..başka burda topikten bir arkadaş daha var fsh yüksek oda kullanmış düzensiz adetleri düzene girmiş ve hamile kalmış oda canım...ben geçen ay kullandım bu ayda devam ediyorum..özelden numarasını yazarım durumunu anlatırsın ona göre karışım kapsül gönderiyor fiyata uygun..canım birde herkeze iyi gelen bizede iyi gelicek diye bir kural yok biliyosun..ben geçen ay kullandım bana iyi geldi adetim miktarı iyi gibiydi ilk defa 5 gün adet gördüm..rahimde incelememe sorun vardı bende iki aydan beri bu ay çok şükür iyi incelmiş rahim dedi doktorum..

cok sagol cnm musait oldugunda ozelden numarasini yazarsan sevinirim bakalim bize ne diyecekler umut dunyasi.. birde fsh i yuksek bi arkadas var buraya girmeyen gebe kalmaya ugrasan onada veririm oda oyle bir arayista.. cok optum

GÜNAYDIN GÜZEL DOSTLARIMM ALLAHIM HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMNLARDA UMADIĞIMIZ KAPILAR AÇSIN İNŞ
canım sağolasın iyiyiz diyelim iyi olalım..sen nasılsın polyanadan varmı haberler doğdumu bebişi..

CANIM İYİM ÇOK ŞÜKÜR EŞİMİN KONTROLLERİ VARDI BU HAFTA VE YEĞENİMİN SÜNETTİ OLACAK ONUN HAZIRLIKLARI VAR ONUN KOŞUŞTUMASI VAR RABBİM BİZLEREDE KENDİ EVLATLARIMIN SÜNETİNİ YAPMAYI NASİP ETSİN İNŞ

Merhaba kızlar nasılsınız;?Ben sizi sürklei okudum ama yazmaya üşendim açıkçası yazmyaı pek seven biri değilim. Neyse bizde geri sayım başladı Allahın izni ile 16.06.2014 günü Elif eceme kavuşuyorum darısı başınıza inaşllah Allah hepinize bunu yaşatsın inşallah dualrım sizinle.

canım sağolasın iyiyiz diyelim iyi olalım..sen nasılsın polyanadan varmı haberler doğdumu bebişi..

canım polyanayı aradım ama ulaşamadım haziran sonu temmuz başı gibi aklımda kalmış doğum ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…