Merhaba kızlar nasılsınız;?Ben sizi sürklei okudum ama yazmaya üşendim açıkçası yazmyaı pek seven biri değilim. Neyse bizde geri sayım başladı Allahın izni ile 16.06.2014 günü Elif eceme kavuşuyorum darısı başınıza inaşllah Allah hepinize bunu yaşatsın inşallah dualrım sizinle.
Merhaba kızlar nasılsınız;?Ben sizi sürklei okudum ama yazmaya üşendim açıkçası yazmyaı pek seven biri değilim. Neyse bizde geri sayım başladı Allahın izni ile 16.06.2014 günü Elif eceme kavuşuyorum darısı başınıza inaşllah Allah hepinize bunu yaşatsın inşallah dualrım sizinle.
Günaydın. allah razi olsun. bu gece inşallah bizim icin de evlatlar yazılır o deftere. ben de tanidigim tanımadığım bebek isteyen ciftler icin dua edecegim. guzel Allahim kabul eder inşallah.BERAT GECESİ AMEL DEFTERİ YAZILIR
Berat Gecesi İslam alemi için en hayırlı gecelerden biridir. Zira bu gece amel defteri yazılır. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Berat Gecesinin önemini şöyle anlatmıştır;
-Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir.
-Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır.
-Bu gece herkesin rızkı tertip olunur.
canlar Rabim İNŞ bizimde doğacak BEBEKLERİMİZİNDE BİZİM defterimize yazar...burdaki bütün bebek hasetiyle yanan arkadaşların içinde dua edicem..kulun kulUna etiği dua kabul olurmuş..HAYIRLI KANDİLER CANLAR..
BERAT GECESİ AMEL DEFTERİ YAZILIR
Berat Gecesi İslam alemi için en hayırlı gecelerden biridir. Zira bu gece amel defteri yazılır. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Berat Gecesinin önemini şöyle anlatmıştır;
-Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir.
-Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır.
-Bu gece herkesin rızkı tertip olunur.
canlar Rabim İNŞ bizimde doğacak BEBEKLERİMİZİNDE BİZİM defterimize yazar...burdaki bütün bebek hasetiyle yanan arkadaşların içinde dua edicem..kulun kulUna etiği dua kabul olurmuş..HAYIRLI KANDİLER CANLAR..
kabul edersen ben buralardayım
:)) cnm cepten giriyorumya kim var goremiyorum yazi yazmadikca.. ne demek hayatim basiminnn ustunee..
cnm yaa benim son amh 0.09 cikti su anda bu topige en uyan kisi ben oldum galiba.. daha dusugu varmidir acaba.. cok dusmus..
sen nasilsinn cnmm
yeni okudun canım bi 1 küsür bi bu rakam bi anlamsız geldi .bi yanlışlık olmasın.önceki yaptıgın kaç yıl önce idi.
bende kararsız kaldım rahim filmi çekilip memorıala gidecem ama ya tup aldır derse.bende aldırdıkça daha dogrusu bıcak değdikçe rahime yumurta sayım azalıyo.inşallah bi sıkıntı yokder semra hoca ve hemen başlar.artık sabrım yok.yoksa donör şansımı denemek istiyorum.hiç terddütsüz
cnm ben bu son testi laparaskopiden once yaptirdim yani simdi heptenmi sifir oldu sence.. zaten gecen yilki 2013 testlerim cok tuhaf.. biri kesin dogru kizilayda yapildi 0.48 olan ama digeri hatali bence ondan iki ay sonra ureme kocu murat berksoy varya onun kliniginde yapilmis 1.2 cikmisti...murat beyde bana bak sana faydam oldu yukselttim demisti... adam sallamis bence memorial bu yukelme ıkı ayda mumkun degil dedi o yuzden tekrar yaptilar..
cnm bende donor deneyecegim baska yol kalmazsa mecbur..
insallah gerek kalmaz..bu tedavide kac yumurta toplanacak merak ediyorum.. ari sutu ampulune basladik esimle..
canımcığım bende burdayım bazen çok şansız diye düşünüyorum bazende düşünüyorum Allahım bana her istediğimi verseydi bir kıymetini bilmesdim iki du aetmeye ve şükrü unuturdum..canım bence biz Allahın sevgili kularıyız ben inanıyorum sabrettiğimiz sürece bizde meleklerimize kavuşcaz..canım amh neymiş boşver benim amh 0.16 ama dölenen emriyolar hep kalitesiz..ama aynı amh ile kaliteli emriyolar olanda çook..
cnm ben bu son testi laparaskopiden once yaptirdim yani simdi heptenmi sifir oldu sence.. zaten gecen yilki 2013 testlerim cok tuhaf.. biri kesin dogru kizilayda yapildi 0.48 olan ama digeri hatali bence ondan iki ay sonra ureme kocu murat berksoy varya onun kliniginde yapilmis 1.2 cikmisti...murat beyde bana bak sana faydam oldu yukselttim demisti... adam sallamis bence memorial bu yukelme ıkı ayda mumkun degil dedi o yuzden tekrar yaptilar..
cnm bende donor deneyecegim baska yol kalmazsa mecbur..
insallah gerek kalmaz..bu tedavide kac yumurta toplanacak merak ediyorum.. ari sutu ampulune basladik esimle..
bencede üzgünüm ama murat bey biraz sallamış.moral olsun diyede yapmış olabilir.herneyse en azından donör gb bi ihtimalimiz de var.bu bile içime su serpiyo.yinede umutsuz olma.geçen yengemle ilkdefa benim durumumu konuştum.aynı şehirde olmadıgımızdan pek dile getirememiş kadın.yengemin fsh 80 deymiş.istanbulda 2 dr.la görüşmüş 4 yıl önce.dr.tedaviyi boşver olmaz parana yazık demiş.kendiside hemşire.durumun farkındaydı.sonra vazgeçiyo buarada bir oglu vardı ama özürlü idi.moral olsun diye düşünüyordu 2.ciyi.6 ay gb bi zamanda yengem normal yolla hamile kaldı.klomen tedavisiyle.menepozdaydıda.şimdi kızı 3-4 yaşında.kendiside doğruru doğurmaz adettende kesildi.jubilesi güzel oldu anlıcagın.
bana moral verir.kızım yaşın genç değerlerin kötüde sayılmaz.yılmak yok devam .moral oldu bu konuşmada bana.
sonra yiğenin oldu.ona sarıldım kokusunu aldım.geceli gündüzlü başında durdum.bildiğin anneydim.çok mutlu oldum.çok ağladım ayrımak zorunda kaldım.ama gitmek için gün sayıyorum.kardeşimin çocugu çocugum olmuş beni hayata bağlamıştı pamugum.kaldı ki kendi doğurdugum olsun donör müdür nedir ben bayıla bayıla varım derim.inan onu kucagıma alırsam ben bile unuturum donör mü döner mii
cnm haklisinda yasima gore cok ani dusmus ve dusun kac yildir hep yumurta gelistirici ilaclar kullaniyorum.. kirk yasina gelince bir tane bile toplanmaz benden.. bu aret bey 0.09 la nasil uc tane topladim dedi ilkindede bes tane toplamisti anlamis degilim inan.. senin benimkinden daha yuksek iki kati sende neden daha az toplaniyor.. bu doktor benle kafami buldu acaba zaten uc tane transferle nasil direk 0 cikti kimyasal bile degil.. artik herkeze supheli yaklasiyorum:))
cnm bu amh bence cok onemli cunku son yillarda hep basima dert oldu az yumurta toplanmasi..
bencede üzgünüm ama murat bey biraz sallamış.moral olsun diyede yapmış olabilir.herneyse en azından donör gb bi ihtimalimiz de var.bu bile içime su serpiyo.yinede umutsuz olma.geçen yengemle ilkdefa benim durumumu konuştum.aynı şehirde olmadıgımızdan pek dile getirememiş kadın.yengemin fsh 80 deymiş.istanbulda 2 dr.la görüşmüş 4 yıl önce.dr.tedaviyi boşver olmaz parana yazık demiş.kendiside hemşire.durumun farkındaydı.sonra vazgeçiyo buarada bir oglu vardı ama özürlü idi.moral olsun diye düşünüyordu 2.ciyi.6 ay gb bi zamanda yengem normal yolla hamile kaldı.klomen tedavisiyle.menepozdaydıda.şimdi kızı 3-4 yaşında.kendiside doğruru doğurmaz adettende kesildi.jubilesi güzel oldu anlıcagın.
bana moral verir.kızım yaşın genç değerlerin kötüde sayılmaz.yılmak yok devam .moral oldu bu konuşmada bana.
sonra yiğenin oldu.ona sarıldım kokusunu aldım.geceli gündüzlü başında durdum.bildiğin anneydim.çok mutlu oldum.çok ağladım ayrımak zorunda kaldım.ama gitmek için gün sayıyorum.kardeşimin çocugu çocugum olmuş beni hayata bağlamıştı pamugum.kaldı ki kendi doğurdugum olsun donör müdür nedir ben bayıla bayıla varım derim.inan onu kucagıma alırsam ben bile unuturum donör mü döner mii
amh takma bence o anki yumurta yada folükül sayısını gösterirmiş amh..biz her ay aynı sayıda folükül yada yumurta oluşmuyoki.her ay sayı değişiyor..ben geçen sene tedaviye başlayınca en fazla 4 yumoş görülüyodu..bu sene en fazla 2 yumoşum oluyor..biz yumoşları erken tüketik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?