Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

:)) evett cnmm bu yumurta sorunu sonradan basima dert oldu.. birde tedavilerde rezervi azaltiyormus.. cnm ben ari sutune basladim..

canımcığım inş bulucaz o kaliteli yumoşları.. çok sters yapınca hormonlar dahada tavan yapıyor..canım sorunun başka diye düşünüyorum semra hanım sorununu buldu ve tedavi etii..inş artık önüne bak canım geçmişi unut.emin elerdesin ..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

GÜNAYDINLAR YOL ARKADAŞLARIM GÜZEL BİR PAZAR DİLİYORUM SİZLERE VEEEE BU GÜN BABALAR GÜNÜ:26: TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN İNŞŞŞŞ SENEYE HEPİMİZ BEBİKLERLE EŞLEİRMİZİN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLUYOR OLURUZ

Gunaydin canim amin inşallah

Amin canım inşallah

kızlar bal tarçın çörek otu lütfen tüketin 2 yumurtam olurdu bu ay 5 yumurta oldu tedavi aşamasındayım şuan ama sayıyı artırıyor tüketin lütfen

Bu arada ben hala hasta olmadım kızlar adet söktürücü biteli 7 gün oldu hiç bişey yok :-( 4. tedavinin startını veremedim hala :-( hayırlısı bakalım

kızlar bal tarçın çörek otu lütfen tüketin 2 yumurtam olurdu bu ay 5 yumurta oldu tedavi aşamasındayım şuan ama sayıyı artırıyor tüketin lütfen

Canım karıştırıyomuyuz bunları ne kadar eklemek lazım bide tedavi aşamasındamı yoksa önce mi kullanalım çok soru sordum

Canım karıştırıyomuyuz bunları ne kadar eklemek lazım bide tedavi aşamasındamı yoksa önce mi kullanalım çok soru sordum

12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın 10 yemek k. bal karıştır aç karnına 1 yemek kaşığı adetin 2. gününden 12. gününe kadar yiyin tedavi öncesi başladım

canım benim yaş 37 oldu.7.denemem.7 yıllık evliliğim var.enerjim bitmeden istiyorum valla.kolu komşu çocuklarna bayılıyorum.kendi doğurduguma taparım artık.oyüzden fazla beklemek istemiyorum.bir iki eşime söyledim kıbrısı önceleri ciddiye almadı son tartışmalarımızda artık benden bukadar dedim.oda 1-2 deneme daha sonrası tamam dedi.amh 0.65 fsh en yüksegi 2 ya öncesi 13.75 di.memorıal dr.larıda fsh değerini 10 gb olmasını istiyolar.ara ara hayıt çayı yapıyorum.hergünde folik içiyorum.başkada herşeyi bıraktım artık.denemediğim kür kalmadı.maddi olarak onlarda ayrı yordu beni.yeter dedim bende artık.semra hocaya gideceğim birde burda malatyada yani üniversite hast.sine sonrası ben kışa kıbrıstayım.elalemin bebeklerini sevmekten onlara hediye almaktan bıktım valla.

Selam kızlar, uzun zamandır canım yazmak istemedi,sadece okudum, sizleri takip etmek için.Gülneva , Ensu , Picassooo .....nasılsınız , sizi de takip ediyorum:))) Bir süredir kürler,vitaminlerle kendime bakıyorum ve tedaviye birkaç ayım var.Biliyorsunuz ben bahçeci de başarısız bir deneme yapmıştım.Artık ikinciye oraya gitmek istemiyorum.Tüp bebek merkezi arayışım devam ediyor.Bizim gibi yumurta rezervi az olan hastalarda başarılı hangi merkezler var? Bu durumda olup da tedavi sonucu başarılı olan arkadaşlar da bana bilgi verirse çok sevinirim.Bir türlü karar veremiyorum ve bizdeki rezerv azlığına en iyi tedaviyi uygulayan ve sonunda başarılı sonuç alınan merkezleri bilen bana lütfen yardımcı olsun...Özelden de mesaj atabilirsiniz.İstanbul ve hatta Ankara da olabilir....

cnm benim hosgeldin tekrardan.. hepimiz negatiflerle doluyuz o yuzden onceleri gittigim yerleri oneremem cunku sonuclar negatif.. bende senin gibi arastirip Memoriala gectim oradada tedavim agustosta ama onden Memorialda laparaskopi ve histeteskopi yaptilar tam ve dogru bi amh sonucu verdiler 0.09.. tedavide ne olur hic bilmiyorum inan.. hayirlisi olsun cmm..senin amh kacti..

Ensucum nedense biraz isteksizim tedavi konusunda, ama normal yolla olacağı da yok,fsh 30 çıkmıştı birkaç ay önce... amh hiç bakılmadı, tekrar fsh a bakılacak bu ay, ama doktor fsh yüksekse gerek yok diyor. Yine söylerim yapalım amh testi diye ama...Canım sana da geçmiş olsun, inşallah düzelmişsindir, operasyon küçük de olsa büyük de olsa,biraz sıkıntı çekiliyor sonrasında. Ayrıca ben memorial da fsh ı yüksek olanlara tedavi yapmıyorlar diye duydum canım ama doğru mu? Rezervi az olup da, orada başarılı sonuç alan olmuş mu?

cnm rezerv azligi konusunda hep methini duydugum yerlere gittim olmadi o yuzden burayi denim dedim bizde erkek infertiliteside varya oraninda laboratuvari iyi o yuzden tercih ettim ama ne olur hic bilmiyorum.. operasyonlar cok zor gecti tek tupum alindi gobegim uc yerden delindi.. rahmim cok darmis o buyutuldu..
cmm ben memorialdayken doktorun odasindayken doktorun bir hastasiyla telefonla konusmasina sahil oldum kadinin fsh i 20 mis bu ay tedaviye baslayamayiz dedi doktor cyclo progynova verdi bunu kullan dusmezse baska birsey deneyecegiz dedi..
insallah en dogru doktoru bulursum canim bizede yaz kime gideceksen..

Canım doktorunun teşhisi de önemli, şimdiye kadar farkedilmeyen sorunların çözüldü,O yüzden senin doktorunun doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Sakın olumsuz düşünme:)) Senin tedavi ne zaman başlayacak? Ben gidip bir görüşme yapmak istiyorum senin doktorunla da bakalım birkaç güne fsh sonucumu elime alayım da, korkuyorum da aslında daha da artmış olabilir mi diye.Reglim düzensiz olsa da her ay oluyor, en azından daha menopoza girmedim:)))) Araştırmalarım devam ediyor, yazarım buraya bir kesinleştireyim de...Çok deneme yapmak istemiyorum, o yüzden de bu sefer doğru ve içime sinen bir yer olsun istiyorum.Her yer rezerv azlığı ve yüksak fsh olunca tedavi yapmıyor maalesef...

MERHABA Arkadaşlar ben 40 yaş topiğinde yazıyordum geçen yıl ilk tüp deneyimim oldu fsh 22 3 yumurta oluştu ama içi boş çıktı klomenle deneme hiç yumurta olmadı son yine ilaçla yumurta büyütüldü ama e2 düşük tedavi kesildi ve ben her şeyi bıraktım nur topu gibi 15kilo aldım ilaçlar alternatif tıp derken geçen ay 3 kadındoğumcu gezdim tahlil yaptırdım fsh 13 ama bu sefer e2 20 üzgünüm ne olur su bahsetmiş olduğunuz ilaç nereden kimden alınır babada verin lütfen

Merhaba canım bende umuttayım ama hiç transfer olmadığım için bişey diyemiycem inşallah sonu hayırlı olur çok bunaldım artık :-( cuma tekrar gidicem 4. tedavime başlıycam inşallah iptal olmazsa yine :-( yine umutsuzluğa kapıldım bu aralar o yüzden yazmıyorum :-( ensucum çok geçmiş olsun canım

cnm seni o topicten biliyorum.. fazla giremiyordun.. fsh icin birsey diyemem ama yumurta rezervi icin bu yazdiklarimi kullanabilirsin... iki ay duzenli kullan oyle tup dene mutlaka etkiler..
corek otu keten tohumu toz karanfil bal ve tarcin karisimi kullan hergun bir iki tatli kasigi tahta kasikla..
Biesteron dhea kullan gunde iki tane
Qenzim Q10 Solgar yada Gnc kullan gunde bi tane
Melatonina kullan aksam yatmadan iki tane
Elevit kullan gunde bi tane
eczanene soyle Apitera Ari Sutu Bal Polen Propolis getirsin Balparmagin onu gunde uc defa kullan.
hergun iki litre su ic
gunde dort tane kuru ceviz ve incir ye..
her hafta evde mutlaka kuru fasulye nohut kara mercimek yap
her sabah iki tane suda az pismis yumurta ye..
goreceksin en az iki yumurtan buyuyecek..

Son düzenleme:

canimm cok sagoll.. insallah tez zamanda transferinde olacak.. bende bunaldim inannn

Canım bu karışımları ne kadar karıştırıyoruz belli bir ölçüsü var mı yoksa aktar mı hazırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…