Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım bu karışımları ne kadar karıştırıyoruz belli bir ölçüsü var mı yoksa aktar mı hazırlıyor

ben Arifoglu aktardan ayri ayri alip evde karistirdim kendim.. ordaki adamlara sordum onlar bizde goz karari yapiyoruz dediler.. ne cok koyu nede cok sivi olsun dediler.. jole gibi olmali kivami.. bal vardi bende alip kattim icine gecen tedavi 3 tane yumurta olustu hepsi dollendi ve transfer edildi..

cnm ben bu doktor konularindan cok cektim o yuzden hic bi yeri tavsiye etmiyorum.. kendimde zaten artik tavsiyelere pek bakmiyorum on gorusme yapip adi cok bilinen yerlere gidiyorum..
haklisin yedi tedavi bosa gitti ama belki buda tutmaz cunku simdide benim rezervim ve yumurta kalitem hep bitti.. Allahtan bi sorundan kurtulmus oldum..
iyi arastir canimmmm.. optumm

Anladım canım en kısa zamanda bende hazırlıyım o zaman 1 taneden fazla döllenmedi benim 3. de iptal oldu bu defa son olacak bari 2-3 tane döllense :-( yarından itibaren içmeye başlamak lazım biesterona devam aylardır kullanıyorum onu günde 3 tane bide şu umutsuzluğuma bi çare bulabilsem :-(

Canım bizler umudumuzu kaybetmemeliyiz, yoksa bu kadar tedavi süreci ile uğramak için gücümüz de kalmaz.Sakın umudunu kaybetme canım ve rahat ol, stres ve bu konularda fazla takıntılı olmamız da iy değil bizler için. Ben bir süredir pek kafama takmıyorum,sadece spor yapıyor ve beslenmeme dikkat ediyorum.Ben hep doğal yoldan hamile kalacakmışım gibi hissediyorum ve bu umudumu kaybetmek istemiyorum.Açıkçası ben ilk tedavide tek büyüyen yumurtanın erken çatlamasından sonra tüp bebek tedavisine olan inancımı kaybettim sadece.Ama tedaviden başka çare de yok gibi görünüyor.Hiç canım tedavi olmak istemiyor((( Bugün doktora gittim ve birkaç ay önce tedavi olduğumda 4 tane olan folikül , bu ay sadece 1 tane çıktı ve o da zaten kist olmuş((
Ben KK da rezerv azlığı ve fsh yükseliği olanların hangi doktora gittiğini merak ediyorum, araştırma sürecinde bizim gibi olup da başarılı olanların gittiği doktorlar kim ise onlara gidip görüşücem.Tüp bebek merkezinin genel başarısından çok, rezerv azlığı ve yüksek fsh ı olan hastalara uyguladıkları doğru tedavi yöntemleri önemli, ama pek bir cevap da alamadım.Yardım bekliyorum arkadaşlar....

Kızlar bugün hormon testlerimi tekrar yaptırdım ve şok oldum. Doktorum 3 ay önce yaptırdığım testlerin özellikle fsh ın hatalı olabileceğini söyledi.Bu kadar büyük fark normal değil dedi.
FSH 2,17
E2 472
LH 9,68

Artık kafam iyice karıştı, 3 ay önceki testime göre;
fsh 31
E2 27
LH 14
Bu sonuçları siz nasıl yorumlarsınız.:18:İyi mi kötü mü:)))

çok doğru söylüyorsun canım tam toparlanıyorum derken tekrar umutsuzluğa kapılıyorum 1 gün aklımdan atıyorsam 3 gün hiç aklımdan çıkmıyor bunaldım artık tutunup tutunmadığından bile haberim yok 4. tedavime başlıycam hiç tranfer gerçekleşmedi bu dahada yoruyor zaman sanki aleyhime işliyor ama bir türlü sıra gelmiyor ameliyat var daha nasıl gelecek transfer zamanı bilmiyorum ama yinede herşeye direniyorum zamana umutsuzluğa küçükte olsa bi umut var içimde olacak ama daha zamanı var diyor ama çok korkuyorum :18:
dediğin gibi canım rezerv azlığı fsh yüksekliği konusunda net bir yer bende bulamıyorum çok özel kişileriz bu kadar şeyle uğraşıyoruz :) üstelik benim birde çikolata kistim var birde hidrosalpenks ufffff anne olmak istiyorum

Ben iki aydır kafama takmıyorum canım, bıkratım oluruna ve tedaviye gidene kadar da sadece hormonlarıma baktırıcam dedim ve bugün gidip baktırdım.Tek yumurta var o da kist zaten:))) Ama kendimi alıştırdım ve spora başladım akşamları yapıyorum işyerinden çıkıp gidiyorum.Kafamı boşaltmama yardımcı oluyor baya.Bir süre uzak kalmak iyi geldi bana, sen de bir süre kafanı boşaltacak uğraşlar bul kendine...Başka türlü insan depresyona giriyor canım, özel kişileriz o yüzden her merkez bizi kabul etmiyor:)))

BAMBAŞKA BİR ŞEY BU :26::26::26:İYİYİM DİYORSUN:26: İYİ OLMALIYIM DİYORSUN :26:UMUDUMU KAYBETMEMELİYİM:26::26: AMA BİR ŞEY:44:KÜÇÜCÜK BİR ŞEY SENİ ALIP GÖTÜRÜYOR BEN DE 7 TEDAVİMDE 3 DEFA TRANSFER YAŞADIM :26: HEP 3. GÜN EMBİRYOSU 2. KALİTEYDİ:44::44: BAKIYORUM YAŞ 38 OLMAK ÜZRE DOĞRU DÜZGÜN YUMURTA YOK NE OLABİLİRKİ DİYORUM BU SAATTEN SONRA BUNU DÜŞÜNÜNCE İÇİMDE BİR ŞEY KOPUYOR VE ÖYLE BİR ACIYOR Kİİ ANLATILMAZ VE SON ZAMANLARDA RÜYALARIM BENİ ALIP GÖTÜRÜYOR HAMİLE GÖRÜYORUM KENDİMİ O HEYCAN O MUTLULUK:26::26::26: ELLERİM KARNIMDA:44::44: BİR BAŞKA RÜYAMDA EVLADIM KOLLARIMDA YANIMDA AMA SONRA UYANIYORUM:26: YİNE AYNI HER ŞEY :26:YATAKTA TEK BAŞIMAYIM ELLERİM KARNIMDA AMA KARNIM BOŞ KARNIM BOMBOŞ BİR SES OLACAK DİYOR :26:ZOR OLACAK AMA OLACAK:44::44: ÜZÜLME AMA OLMUYOR İŞTE OLMADI BELKİDE HİÇÇÇ OLMAYACAK VE BENİ EN ÇOK YIPRATANSA NE OLACAĞINI BİLMEMEK OLMAYACAĞINDAN EMİN OLSAM :26:İÇİMDEKİ ACIYLA BİRLİKTE BİR YOL ÇİZECEĞİM KENDİME:44::44: AMA BİLEMİYORUM BÜTÜN BUNLARI YAZMAK İSTEMİYORUM (sizleri üzmemek için )AMA BİR YERDEN SONRA İÇİMDE TUTAMIYORUM

canım seni üzmek istemem ama fsh bizlerde çok değişken bende fsh 4 görmüştüm canım ya e2 çok yüksekti o ay kistim vardı o yüzden yükselirmiş e2..buda fsh baskılarmış canım ya..inş Allahımdan diliyorum geçen ayki testler yanlış olsun..ama fsh çok takılma canım birkere çıkınca dalgalanma gösteriyor mallesef..

canımcığım rüyamızda meleklerimize sarılmakta çok güzel..rüyan hayırlara vesile olsun inş..bende geçen gece bir rüya gördüm hata burdan bir arkadaşla konuşmuştum..rüyamda ikiz bebeklerim olmuş ama ikiside öldü diyolar bana..sonra babamın iki küçük tabut getiriyor eve ben ısrarla yüzlerini görmek istediğimi söylüyorum rüyamda..sonra yüzlerine bakıyorum bitanesi kız bebek o kadar güzelki nur yüzlü tombik pamuk bir kız bebek hareket ediyor ölmemeiş hemen ambulans çağıralım diye didiniyorum..kucağıma aldım meleğimi rüyamda o kadar güzel kokuyorduki kokusu burnumda hala karanfil kokusu gibi..ama diğer bebeye hiç bakmadım nedense..gerçekten rüyada da koklamak kucaklamak çok güzel bir duygu gerçeğini tahmin edemiyorum canım ne büyük mutluluktur..Allahım tez zamanda yaşatsın evlat sevgisini bizlerede canım..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşş

Ahh canım ya, sen buradan yazınca araştırdım, dediğin doğruymuş((((Ama şimdi doktora ne deyim ben ya, bunu bilmesi gerekmez mi?Bana eski tahlilin hatalı, sen boşuna tüp bebek tedavisi görmüşsün dedi....Döndüm yine başa yani bu durumda canım((
Sen napıyorsun canım, pek yoksun, tedavi var mı? Ben sizlerin tedavisi başarılı olmayınca artık Aret hoca ya gitsem mi, emin değilim.Hala merkez bulamadım, bizim gibi hastalarda başarılı olan bir tüp bebek doktoru yok galiba????

Merhaba
rezerv azlıgı ve fsh yüksekliği ben,mde kabusumdu.
Izmir özel tınaztepe hastanesinde dr erdal aktan var. Ondan önce ege üniv. Gitti. Fsh 38 cıktı eşimdede spermlerinde şekil bozuklugu vardı.herhangi bişey denemeyiz,yinede umudunuzu kaybetmeyin dediler.
Sonra erdal beye gittik yaşım 35 altı oldugu için deneyebilriiz %100 garanti kimse veremez zaten dediler.kısa protokolle tedaviye başlandı rabbime binlerce şükür ilk denemede tuttu.doktorda %90 ilk denemede tutumayabilir diye uyarmıştı.degerlerinize yaşınıza bakarak size yapalım veya yapmayalım diyorlar zaten isterseniz orayı bir deneyin derim.ben suan 29 haftadayım kızımı kucagıma alamk için geri sayıma başladım.
Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin.

canım tüp bebeye çok para döktük inan artık hiç içimden tüp için para vermek gelmiyor..canım şuan napıcağımı hiç bilmiyorum ama her ay doktor kontrolündeyim bu ay kisitim vardı doğum kontrol hapı kullandım bir aya verdim oh be bebek düşünmeden bir ay geçirmek ne güzel bir duyguymuş..her ay yumoş varmı yokmu ona göre tedavi başlatıyor doktorum..dktorum çok iyi sağolsun bende para talep etmiyor etse zaten her ay gitmem zor..şuan bebek fikrini aklımdan çıkardım gibi yaz geldiya..hava güzel hayat güzel çok şükür sğlıklıyız sevdiklerimiz sağlıklılar..canım fsh çok takılma bende senin gibi her ay fsh yaptrıyodum şimdi hiç merakta etmiyorum...fsh değişken canım ama yumurta varsa o tek yumoşla hamile kalma şansın yüksek yeterki yumurta kaliteli olsun..canım olucağ varsa bebiş inan doğal yolada hamile kalırırz...umudunu yitirme ama tedavinide bırakma bir yandan canım...

canımcığın ne kadar şanslısın Allahım sağıklı kucağını almayıda nasip etsin..bizler içinde dua et tedavide kaç yumoşun vardı canım emriyonun kalitesi nasıldı..yaş kaç kaç senelik evlisin çok soru sordum kusura bakma canım..

ben 33 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.ilk sene korunmustum bilmeden ,sonraki 1 sene denedik olmayınca doktora gittik ozaman öğrendik fsh 38 oldugunu,birçok yer bu değerle denenemez diyor erdal beyde genç oldugum için işlem yaptık demişti, zaten 35 ten sonrayüksek fsh ta tutma ihtimali düşüyor dedi.bende 4 yumurta oluştu 1 tane 20 mm,1 tane 18 mm diğer ikisi 15 ve 13 mmde kaldı doktor.2 tanesini yerleştirdi şansımızı biraz arttıralım dedi.biri tutmadı ,diğeri benimle kaldı şükürler olsun.
Doktor kapısında beklemek çok zor ama Allah sizide benim gibi mutlu çıkarsın o kapıdan İNŞALLAH

gülneva canım yıllar önce benzer rüya görmüştüm bende.yeni çocuk düşünmeye karar verdiğim ay gördüğüm rüya.deprem oolmuş vede benim ikiz erkek bebeklerim varmış altta kalmışlar.zzar zor çıkarıyoruz annnemle mosmorlar.herkez öldü diyor ben bitiyorum o an acıyı hissettim yani.annem eline aldı ağzına yanagını götürdü bağırdı bu yaşıyo diye.şükürler olsun kurtardık bari birini dedidim ki diğeride nefes aldı.bu rüyamın akabinde ben böyle zorluklarla karşılaşacağımı tahmin ettim.rüya tarihim 2009 haziran.oldu şimdi 2014 haz.ellde var sıfır.umarım geç olsun ama sağlıklı olsun.ne diyelim.

maşallah allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin.ilk denemede tutmasıda çok güzel.benim fsh en yüksek 13 oldu.bu halle bile nedir bilmiyorum olmuyor.çokta yüksek olmadı yani.çok şanslıymışsın maşşallah

cnm bende 2008 yilinda cocuk yapmaya karar verince bir ruya gormustum.. ruyamda bir bebek kundagi vardi kap kara up uzun dibi gozukmeyen bir nehrin icinde gemi gibi yuzuyordu kundak.. ben kopruden ve kiyidan elimle uzaniyordim bir turlu kundagi yakalayamiyordum... hava kapranlikti ne suyun dibi gozukuyordu nede kundagi yakalayabiliyordum ama cok ugrasiyordum yakalayamiyordum... o sabah bebek konusunda sorun yasayacagimi anlamistim ruyalarim ne yazikki hep cikar.. dogumlar olumler cevremdeki onemli herseyi onden ruyamda mutlaka goruyorum.. her transferden sonra olumsuz birsey goruyorum yine tutmadi diyorum.. bu sonuncuda ruyamda en sevdigim yuzugum ortadan kirilmisti hemen anladim tutmadigini..

Arkadaşlar benim yumurta kalitem ve embiriyo kalitem kötü çıkıyor, buna bir çare yokmu , vitamin yokmu, kafamı oynatmak üzereyim artık😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…