Arkadaşlar benim yumurta kalitem ve embiriyo kalitem kötü çıkıyor, buna bir çare yokmu , vitamin yokmu, kafamı oynatmak üzereyim artık😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım tüp bebeye çok para döktük inan artık hiç içimden tüp için para vermek gelmiyor..canım şuan napıcağımı hiç bilmiyorum ama her ay doktor kontrolündeyim bu ay kisitim vardı doğum kontrol hapı kullandım bir aya verdim oh be bebek düşünmeden bir ay geçirmek ne güzel bir duyguymuş..her ay yumoş varmı yokmu ona göre tedavi başlatıyor doktorum..dktorum çok iyi sağolsun bende para talep etmiyor etse zaten her ay gitmem zor..şuan bebek fikrini aklımdan çıkardım gibi yaz geldiya..hava güzel hayat güzel çok şükür sğlıklıyız sevdiklerimiz sağlıklılar..canım fsh çok takılma bende senin gibi her ay fsh yaptrıyodum şimdi hiç merakta etmiyorum...fsh değişken canım ama yumurta varsa o tek yumoşla hamile kalma şansın yüksek yeterki yumurta kaliteli olsun..canım olucağ varsa bebiş inan doğal yolada hamile kalırırz...umudunu yitirme ama tedavinide bırakma bir yandan canım...
cnm bende 2008 yilinda cocuk yapmaya karar verince bir ruya gormustum.. ruyamda bir bebek kundagi vardi kap kara up uzun dibi gozukmeyen bir nehrin icinde gemi gibi yuzuyordu kundak.. ben kopruden ve kiyidan elimle uzaniyordim bir turlu kundagi yakalayamiyordum... hava kapranlikti ne suyun dibi gozukuyordu nede kundagi yakalayabiliyordum ama cok ugrasiyordum yakalayamiyordum... o sabah bebek konusunda sorun yasayacagimi anlamistim ruyalarim ne yazikki hep cikar.. dogumlar olumler cevremdeki onemli herseyi onden ruyamda mutlaka goruyorum.. her transferden sonra olumsuz birsey goruyorum yine tutmadi diyorum.. bu sonuncuda ruyamda en sevdigim yuzugum ortadan kirilmisti hemen anladim tutmadigini..
ensu cum yaşıyacağımız varmış ne diyelim.biz istermiydik böyle travmatik duyguları yaşamayı.kısmetimizde bunları yaşamak varmış.üzülüyorum hemde çok üzülüyorum.neden herşeyim zor oluyor yada olmuyor.sitem etmek istemiyorum ama çokda üzülüyorum
Merhaba kızlar aranızda beni hatırlayacakşar var. Evliliğimin ilk 3 yılı korunmuş sonrasında da 6 yıl inim inim inlemiştim evlat uğruna. Yazdıklarınızı bende yaşadım tedaviler otlar ilaçlar jeller kürler macunlar homeopatiler neler neler denedim. Histeroskopiler endometrial küretaj düşükler eşimin varikosel ameliyatı herşey bbek uğrunaydı. Bir sürü tedavi ama insanın başına gelebilecek en acı tecrübeleri yaşayarak detaya girmeyeyim bir prof ben kelim benim nasıl saçım çıkmayacaksa senin de çocuğun olmayacak kabul et artık bununla yaşamasını öğren ısrar etme allah herkeze herşeyi vermiyor dedi. Psikolojimizi anlatmama gerek yok komedifilminde bile bebek görsek eşimle sarılıp ağlaşıyprduk. Ama bir kumar gibi benim rezerv azlığıma rağmen fayda göremediğim tedavilerden vazgeçemiyordum. 2011 ağustos ayında yüne sağlam bir para harcamış avucumuzu yalamışken tedavi sonrası kist kontrolüne gittim ve 18 gün 450 puregon ve 150 menagonla 2 yumurta geliştirememişken kendiliğinden 3 yumurtam olduğunu gördük ben dururmuyum klomen istedim bir tüp daha deneyecektim yumurtalar gelişti toplama günü rahim kalınlığını sordum 6 mm dediler iptal edin dedim artık dr lar kadar tecrübeliydim boşuna umut bağlamak istemedim dr da utandı beni kandırıyor oluşuna zira 6 mm le çaktırmadan işlem yapacaktı bilmesem boşu boşuna. Ben artık umudu yitirmiştim tekrar adet oldum son hayal kırıklığı üzerine meğer o bemim son adet tarihimmiş. Benim süpriz oğlum bir sonraki ay kendiliğinden geldi tabi sıkıntılı zorlu bir hamilelik bambaşka bir konu o ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım oğlumu. E bizim gibiler doyar mı ikinciye başlasak anca 6 yılda da ikinci olur zira korunmak komik geliyordu bize adetime bir hafta vardı ovulasyon geçmiştir boşver korunmayalım dediğimiz bir ayda büyük oğlum 9 aylıkken de ikinci oğluma hamile kaldım. Şimdi büyük 22 küçük 4 aylık iki aslan parçam var ve çok merak ediyorum o profun saçları çıktı mı? Ben hep böyle hikayeleri gözyaşlarımı tutamayarak okurdum beni bulmaz ki bu mucize derdim buldu arkadaşlar ve çevremde imkansız hamile kalamazsın denilen bir sürü arkadaşım hamile hepsinin de kızları olacak tam 6 mucize bebiş bekliyoruz hepsinin benle benzer hikayesi var üstelik forumdan değil gündelik yaşamdan tanıdıklarım. İnşallah bu yazımı okuyan okumayan benim de artık kucağım dolsun diye özlem çeken herkesin kucakları bebekle dolar.
canım 2. oğluna nasıl nasıl sevindim anlatamam darısı hepimize banada olur inşallah.. şuan için bende birşey yok ama olacak inanıyorum embriyo biriktiriyorum ve ilkinde blastım oldu birtane :) ayyy sana çok sevindim yaa çok sıkıntılar yaşadın sende, şimdi burada yüzeysel olmuş ama kaç negatifler problemler gelişmeyen yumurtalar... hatta bir anın vardı hiç unutmam banyoda duş alırken allahım bir işaret demişsin alnına bir şey dokunmuş gibi olmuş korkup eşine kaçmışsın hatta devamı da vardı da söylemeyimhalen anımsadık ca gülerim...
inan halen kendi kendime gülümsüyorum kocaman kocaman maşallahhh... en son ablanın problemleri vardı inşallah oda iyileşmiştir
Canım benim daha ne problemler ne acılar yaşadım bebek uğruna sığmaz ki buralara kitap olur tedavilerimden birinde bir totem yapmıştık oyuncak almıştık evrene sinyal yollaık güya tedavi negatif sonuçlandı oyuncağı fırlattık dolabın tepesine ama aynı oyuncak komşunun bebeğinde avm de asansörde ki benekte facete arkadaşın bebeğinin elinde alay edercesine canımızı acıtmıştı.
Ablam iyi değil malesef hala uğraşıyoruz ikinci hamileliğimde de babamın kanseri yayıldı kaybettik hayat hiç kolay değil malesef.
Blast embriyonun oluşması muhteşem bir haber benim embriyolarım 4 en fazla 7 hücreli olmuştu bence senin de yakın güzel haberler alman. Hiç beklemediğin bir anda kapını çalıveriyır bu kuşlar. Acıları unutmuyorsun ama bebeklerin seni çok yorduğunda şikayet etmeyip şükretmek için canlı tutuyorum anılarımı. Her sn şükretmek ve benim yaşadıklarımı yaşamaya devam edenler için dua etmek için hep hafızamı canlı tutuyorum.
merhaba. gecen hafta ulun beye muyane oldum benzer sorunum var. 3 tip ilac verdi. d vitamini selenyumlu bisey bi de testosteronlu bisey. testosteron erkeklik hormonudur ama etkisi kanıtlanmış falan dedi. bu arada incir kürü de yapiyorum.. bakalim kismet :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar benim yumurta kalitem ve embiriyo kalitem kötü çıkıyor, buna bir çare yokmu , vitamin yokmu, kafamı oynatmak üzereyim artık😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım merhaba.. ulun beyin verdiği selenyumlu ilacın adı nedir..
bende süleymen ve ulunun eski hastasıydım ama bıraktım orayı..
zinko aldım birde selenyum içeren bi hap almak istiyordum araştırdımda hangisini alsam karar vermemiştim..
bu rada inşallah çabalarının karşılığını görürsün..
bu arada arkadaşlar zinko alırsanız aklınızda olsun sağlık ocağında yazdırarak alabiliyoruz..
merhaba tekrar. "ace selenyum" benimki. gunde 1tane kullaniyorum. bu arada bitkisel tedavi yapan annemin bi tanidigi vardi. ona muayene oldum gecen hafta. icinde ne oldugunu bilmedigim ilac verecekti, esim pek inanmiyo boyle seylere, ben de ondan etkilendim sanirim almadim. ama soya fasulyesini cok onerdi. bebegin tutunabilmesi icin dedi. 15 gun boyunca onu da yapmayi düşünüyorum bakalim. aklinda olsun. insallah sen de en yakin zamanda hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina :)
sagol cnmm... pazartesi alacagim.. soya fasulyesini bende duydum eski doktorum bana hep derdi yap ye diye.. hic yapmadim:)) cnm bizde bitkisel kurler yapiyoruz ama icinde ne oldugunu biliyoruz hatta evde kendimiz hazirliyoruz bazilarini.. bence icinde ne oldugunu bilmedigin seylerden uzak dur.. tup bebegin yuz turlu sebebi var.. hepsinin tedavisi farkli.. pkolu ile rezerv azligi bile bambaska iki ayri sorun..tedavileri farkli.. ama bazilari tup bebegi tek bi standarta baglamis...
evet haklisin aslinda.. iyi olacagiz derken ne oldugunu bilmedigimiz seylerden bambaska rahatsizliklar cikabilir. bu arada bugun eve gelip tekrar baktim ACE PLUS SELENYUM imis. hos, ilk dedigimi soylesen de eczaci bunu verirdi ama olsun☺
baak ben basliyorum soyaya.. madem sana da doktor tavsiye etmis, siva kollari gir mutfaga.. insallah hayirli haberlerini aliriz tez zamanda.. gorusmek uzeree
canım sen kaç yaşındasın..
baklagilde yap bolca..
33 bitiyo benim. yazin da hic iyi gitmiyo valla baklagil. ama yarindan itibaren yesil mercimekle baslayayim bari. bebe sevdasina herseyi yapariz valla :)
Kızlar soya falan diyen arkadaşları gördüm de bir programda izlemiştim. Yeryüzünde genetiği ile oynanmamış hiç soya kalmamış. Yani soyalar gdo lu. Bu tehlikeli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?