slm kızlar ben doğum yaptım minik mücizmi kucağıma aldım hepinize doğum anında çok dua ettim.
slm kızlar ben doğum yaptım minik mücizmi kucağıma aldım hepinize doğum anında çok dua ettim.
hayırlı saglikli ve cok mutlu olsun minigin. allahim insallah isteyen herkese nasip etsin bu guzelligi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
spinal anastezi ile doğdu bebeğim.Kilosu 3 civarıydı canım.Öyle söyleme canım ben umutsuluk yok ben sanırım 8 kez tüp dendim bazısı yarım kaldı bazızı boş çıktı vs vs ama meleğim kendiliğinden geldi.pet etmek yok mücadelye deavam özel mesajını aldım ve doğum anında dua ettim.canımcığım çok sevindim Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş hyrılı evlat olsun..bebeğin kaç kilo doğdu normalmi doğurdun canım..geçen sene bu zamanlar hep burdaydık hepberaber şmdi ne güzel senin meleğin kucağında..biz daha yerimizde sayıyoruz canım..
Merhaba kızlar aranızda beni hatırlayacakşar var. Evliliğimin ilk 3 yılı korunmuş sonrasında da 6 yıl inim inim inlemiştim evlat uğruna. Yazdıklarınızı bende yaşadım tedaviler otlar ilaçlar jeller kürler macunlar homeopatiler neler neler denedim. Histeroskopiler endometrial küretaj düşükler eşimin varikosel ameliyatı herşey bbek uğrunaydı. Bir sürü tedavi ama insanın başına gelebilecek en acı tecrübeleri yaşayarak detaya girmeyeyim bir prof ben kelim benim nasıl saçım çıkmayacaksa senin de çocuğun olmayacak kabul et artık bununla yaşamasını öğren ısrar etme allah herkeze herşeyi vermiyor dedi. Psikolojimizi anlatmama gerek yok komedifilminde bile bebek görsek eşimle sarılıp ağlaşıyprduk. Ama bir kumar gibi benim rezerv azlığıma rağmen fayda göremediğim tedavilerden vazgeçemiyordum. 2011 ağustos ayında yüne sağlam bir para harcamış avucumuzu yalamışken tedavi sonrası kist kontrolüne gittim ve 18 gün 450 puregon ve 150 menagonla 2 yumurta geliştirememişken kendiliğinden 3 yumurtam olduğunu gördük ben dururmuyum klomen istedim bir tüp daha deneyecektim yumurtalar gelişti toplama günü rahim kalınlığını sordum 6 mm dediler iptal edin dedim artık dr lar kadar tecrübeliydim boşuna umut bağlamak istemedim dr da utandı beni kandırıyor oluşuna zira 6 mm le çaktırmadan işlem yapacaktı bilmesem boşu boşuna. Ben artık umudu yitirmiştim tekrar adet oldum son hayal kırıklığı üzerine meğer o bemim son adet tarihimmiş. Benim süpriz oğlum bir sonraki ay kendiliğinden geldi tabi sıkıntılı zorlu bir hamilelik bambaşka bir konu o ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım oğlumu. E bizim gibiler doyar mı ikinciye başlasak anca 6 yılda da ikinci olur zira korunmak komik geliyordu bize adetime bir hafta vardı ovulasyon geçmiştir boşver korunmayalım dediğimiz bir ayda büyük oğlum 9 aylıkken de ikinci oğluma hamile kaldım. Şimdi büyük 22 küçük 4 aylık iki aslan parçam var ve çok merak ediyorum o profun saçları çıktı mı? Ben hep böyle hikayeleri gözyaşlarımı tutamayarak okurdum beni bulmaz ki bu mucize derdim buldu arkadaşlar ve çevremde imkansız hamile kalamazsın denilen bir sürü arkadaşım hamile hepsinin de kızları olacak tam 6 mucize bebiş bekliyoruz hepsinin benle benzer hikayesi var üstelik forumdan değil gündelik yaşamdan tanıdıklarım. İnşallah bu yazımı okuyan okumayan benim de artık kucağım dolsun diye özlem çeken herkesin kucakları bebekle dolar.
kızlar bi türlü fırsat bulup yazamadım son durumlar biraz değişik oldu benim adetimi bekliyordum en son adetin 5. günü gel demişti doktorum gittim kendi kendine 4 tane yumurta büyümüşçok şaşırdım e2 değerime bakıldı kist oluşmuş mu diye yumurta mı diye e2 398 çıktı doktor dedi bunlar yumurta bir tanesi 18 mm olmuş diğerleri 10 mm falandı 150 doz puregon kullandım ertesi gün tekrar bakıldı 22 mm olmuş bu yumurtayı alalım dedi pazar sabah çatlatma iğnemi oldum dün 4 gibi 1 tane yumurtam toplandı bugün döllenmiş inanılmaz ilaçla bile zor büyüyen yumurtalarım kendiliğinden büyümüş çok şaşkınım yarın tekrar arayacaklar bölünmeye göre dondurulacak tedavim başlayıladan beri ilk defa umutlandım sanırım çok şaşkınım acayip mutlu oldum buda dondurulursa 3 tane emriyom olacak çok şükür inşallah transfer günlerimde gelecek öyle zor ki beklemek bendeki durumlar
bu arada ensucum söylediğin tarifi aktara hazırlattım balla karıştırdım tüketmeye çalışıyorum ama bayağı ağır bir karışım zor ama değer inşallah bende faydasını görürüm canım çok teşekkürler
gülneva yeter ensu sizde son durumlar ne bu grup pek fazla hareketli değil bende mutsuzluğum bulaşmasın diye yazmmıştım güzel haberler gelince paylaşmak istedim hepinimizi öpüyorum
kızlar bi türlü fırsat bulup yazamadım son durumlar biraz değişik oldu benim adetimi bekliyordum en son adetin 5. günü gel demişti doktorum gittim kendi kendine 4 tane yumurta büyümüşçok şaşırdım e2 değerime bakıldı kist oluşmuş mu diye yumurta mı diye e2 398 çıktı doktor dedi bunlar yumurta bir tanesi 18 mm olmuş diğerleri 10 mm falandı 150 doz puregon kullandım ertesi gün tekrar bakıldı 22 mm olmuş bu yumurtayı alalım dedi pazar sabah çatlatma iğnemi oldum dün 4 gibi 1 tane yumurtam toplandı bugün döllenmiş inanılmaz ilaçla bile zor büyüyen yumurtalarım kendiliğinden büyümüş çok şaşkınım yarın tekrar arayacaklar bölünmeye göre dondurulacak tedavim başlayıladan beri ilk defa umutlandım sanırım çok şaşkınım acayip mutlu oldum buda dondurulursa 3 tane emriyom olacak çok şükür inşallah transfer günlerimde gelecek öyle zor ki beklemek bendeki durumlar
bu arada ensucum söylediğin tarifi aktara hazırlattım balla karıştırdım tüketmeye çalışıyorum ama bayağı ağır bir karışım zor ama değer inşallah bende faydasını görürüm canım çok teşekkürler
gülneva yeter ensu sizde son durumlar ne bu grup pek fazla hareketli değil bende mutsuzluğum bulaşmasın diye yazmmıştım güzel haberler gelince paylaşmak istedim hepinimizi öpüyorum
Canım çok sevindim senin adına, kendiliğinden büyümüş yumoşların ve inşallah mutlu mutlu haberlerini de duyarız:)))Bana özelden mesaj atabilirmisin gittiğin merkezi canım, bir umut , gidip görüşeyim:)))
picasso bahceci umut ulun beye gidiyor canım..
Canım teşekkür ederim.Gördüğün gibi ben araştırmalardayım halaSen nasılsın canım, başladı mı tedavi sürecin?
çok sevindim senin adına canım.. çektiğin üzüntülerin mükafatı oldu bu sana. ne güzel bi gelişme olmuş inşallah hep böyle güzel süreçler geçirirsin canım..
o karışım evet haklısın ağır bi karışım helede bu sıcaklarda insan hiç istemiyor ama günde bi defada olsa aç karnına tahta tatlı kaşığı ile yemeğe çalış canım.. eşine sakın yedirtme.. erkekler tüketmemeli.
mutsuzluk bulaşmasıda neymiş öyle düşünme cnm hepimiz olumsuzluklar içindeyizki bebek büyütmek yerine bu topiclerde dolaşıp kendimiz gibileri araştırıyoruz..
gülneva artık pek girmiyor yaz ve ramazan moduna girdi canırım..
çok öptüm
spinal anastezi ile doğdu bebeğim.Kilosu 3 civarıydı canım.Öyle söyleme canım ben umutsuluk yok ben sanırım 8 kez tüp dendim bazısı yarım kaldı bazızı boş çıktı vs vs ama meleğim kendiliğinden geldi.pet etmek yok mücadelye deavam özel mesajını aldım ve doğum anında dua ettim.
canım ara ara giriyorum okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım ama takip ediyorum herkezi..birde misafirim vardı canım yeğnim dün onu yolcu ettim sonra karne heycanımız vardı çok şükür benim cici kızım çok güzel karne getirdi çook mutlu olduk..ben bu ay tedavime ara verdiğim için yaızcak bişeylerde bulamıyorum canım ama bu ay bebek fikrinden uzak durmak çok iyi geldi bana..sen neler yapıyorsun canım son durumlar nedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?