Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

slm kızlar ben doğum yaptım minik mücizmi kucağıma aldım hepinize doğum anında çok dua ettim.

hayırlı saglikli ve cok mutlu olsun minigin. allahim insallah isteyen herkese nasip etsin bu guzelligi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar ben doğum yaptım minik mücizmi kucağıma aldım hepinize doğum anında çok dua ettim.

canımcığım çok sevindim Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş hyrılı evlat olsun..bebeğin kaç kilo doğdu normalmi doğurdun canım..geçen sene bu zamanlar hep burdaydık hepberaber şmdi ne güzel senin meleğin kucağında..biz daha yerimizde sayıyoruz canım..

canlar nasılsınız tedavilerinize başladınızmı son durumlar nedir canlar merak içindeyim sizleri çok merk ediyorum..

spinal anastezi ile doğdu bebeğim.Kilosu 3 civarıydı canım.Öyle söyleme canım ben umutsuluk yok ben sanırım 8 kez tüp dendim bazısı yarım kaldı bazızı boş çıktı vs vs ama meleğim kendiliğinden geldi.pet etmek yok mücadelye deavam özel mesajını aldım ve doğum anında dua ettim.

kızlar bi türlü fırsat bulup yazamadım son durumlar biraz değişik oldu benim adetimi bekliyordum en son adetin 5. günü gel demişti doktorum gittim kendi kendine 4 tane yumurta büyümüş çok şaşırdım e2 değerime bakıldı kist oluşmuş mu diye yumurta mı diye e2 398 çıktı doktor dedi bunlar yumurta bir tanesi 18 mm olmuş diğerleri 10 mm falandı 150 doz puregon kullandım ertesi gün tekrar bakıldı 22 mm olmuş bu yumurtayı alalım dedi pazar sabah çatlatma iğnemi oldum dün 4 gibi 1 tane yumurtam toplandı bugün döllenmiş inanılmaz ilaçla bile zor büyüyen yumurtalarım kendiliğinden büyümüş çok şaşkınım yarın tekrar arayacaklar bölünmeye göre dondurulacak tedavim başlayıladan beri ilk defa umutlandım sanırım çok şaşkınım acayip mutlu oldum buda dondurulursa 3 tane emriyom olacak çok şükür inşallah transfer günlerimde gelecek öyle zor ki beklemek bendeki durumlar

bu arada ensucum söylediğin tarifi aktara hazırlattım balla karıştırdım tüketmeye çalışıyorum ama bayağı ağır bir karışım zor ama değer inşallah bende faydasını görürüm canım çok teşekkürler

gülneva yeter ensu sizde son durumlar ne bu grup pek fazla hareketli değil bende mutsuzluğum bulaşmasın diye yazmmıştım güzel haberler gelince paylaşmak istedim hepinimizi öpüyorum

Merhaba
Bugun forumda hikayenizi okudum ve cok etkilendim. Tecrübelerinizle benim durumuma yorum yapabilir veya öneride bulunursanız çok minnettar olurum.

Ben bu yolda yeni sayılırım. Yasim 37, yıllarca korunduk, 11 yıl önce hamile kaldım, o zaman eşimle evli değildik kurtaj oldum, 2012 yılında da yine kazara oluşan gebeliğim 8. haftada düşükle sonuçlandı. 2013 yaza kadar yine korunduk. 6 ay dogal deneme sonrasi 2 asilama bir tup denememiz oldu. Ilk asilama 2014 subat ayında 7 folikul, 2. si mart ayinda 2 folikul ve nisan ayi tup bebekte 4 folikul gelisti, cok iyi kalitede 2 embriyo transferi olduğu söylendi, sonuc negatif. Hiçbir denemede doktorum test tahlil yapmadı ancak benim talebimle yapılan testlerde fsh 9.9, tsh 3.04 ve amh ımın 0.14 olduğunu biliyoruz. Iyi bir merkezde yaptirmis olmakla beraber kisa sure dogal deneme yaptigimiz ve apar topar bu surece girdigimiz icin aklimda hep tup denemesi icin acele mi ettik sorusu var. Bir de doğal yolla gelişmeyecek foliküller uyarılıp suni bir havuz yaratıldığı daha sonra da ağırlıklı negatif sonuçlandığı izlenimi oluştuğu için tüp bebeğe karşı önyargım çok fazla.

Yine de geç kalmaktan çok korkuyorum. Suanda referans sayilabilecek top 5 de yer alan iki merkez ve dr la daha gorustum, onlar da acele etmemi doğal yolla olma sansinin %1-2 oldugunu soylediler. Hatta biri yumurtalık yaşımın 42-43 olduğunu söyledi. Bir yandan da uzmanliklari geregi boyle soylemeleri normal diye dusunuyorum.

Gördüğünüz gibi kafam biraz karışık :) tavsiye edeceğiniz yönlendireceğiniz birileri olursa da çok sevinirim.

Canım çok sevindim senin adına, kendiliğinden büyümüş yumoşların ve inşallah mutlu mutlu haberlerini de duyarız:))) Bana özelden mesaj atabilirmisin gittiğin merkezi canım, bir umut , gidip görüşeyim:)))

çok sevindim senin adına canım.. çektiğin üzüntülerin mükafatı oldu bu sana. ne güzel bi gelişme olmuş inşallah hep böyle güzel süreçler geçirirsin canım..
o karışım evet haklısın ağır bi karışım helede bu sıcaklarda insan hiç istemiyor ama günde bi defada olsa aç karnına tahta tatlı kaşığı ile yemeğe çalış canım.. eşine sakın yedirtme.. erkekler tüketmemeli.
mutsuzluk bulaşmasıda neymiş öyle düşünme cnm hepimiz olumsuzluklar içindeyizki bebek büyütmek yerine bu topiclerde dolaşıp kendimiz gibileri araştırıyoruz..
gülneva artık pek girmiyor yaz ve ramazan moduna girdi canırım..
çok öptüm

picasso bahceci umut ulun beye gidiyor canım..

canımm maşallah
Allahım nazarlardan saklasın korusun..
Allah anneli babalı büyütsün, ismiyle büyüsün..
bebişine çok öptüm..

Benim tup bebek yaptiracagim ay uzuntuden mi babam hastaydi. fsh 23 dr.yasmin ic dedi bi sonraki ay 17 oldu dr yasin 32 gencsin deniyelim dedi 6 yumurtam ideal buyukluktu. Sadece 1tanesi dolu cikti dollendi ama hamile kalamadim.
Regil oldum 2.gunh fsh 6 cikti.ilaclarin etkisi mi dedim dr olamaz gecici menopoza gkrmissin dedi ben daha sonraki ay yine baktirdim yine 6 cikti.
Yani ben bu fsh den bi sey anlamadim.

Canım teşekkür ederim.Gördüğün gibi ben araştırmalardayım hala Sen nasılsın canım, başladı mı tedavi sürecin?

arastir cnm iyice icine sinsin sonrada on gorusme yap mutlaka.. ben agustosta basliyorum cnm iki ay ara vermem gerekya laparaskopiden dolayi..

canım Allah ol deyince oluyo işte..Allahın lütfu büyük..ben bu ay kist için doğum kontrol hapı kullandım iki hapım kaldı sonra adet bekliycem...canım ben tüp bebek için ara vermeyi düşünüyorum ama yinede Allah bilir durumlar neyi gösterir bilemiyorum..çok karasızım yani..ama madi yönden zor durumdayız 3 tüp bebeyin borçlarını ödüyoruz annem kayınvalidem ve bizde dahil..hakımızda hayırlısı canım..çook sevindim senin yumoşlara inş rabim can kan versin emriyolarına..

canım ara ara giriyorum okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım ama takip ediyorum herkezi..birde misafirim vardı canım yeğnim dün onu yolcu ettim sonra karne heycanımız vardı çok şükür benim cici kızım çok güzel karne getirdi çook mutlu olduk..ben bu ay tedavime ara verdiğim için yaızcak bişeylerde bulamıyorum canım ama bu ay bebek fikrinden uzak durmak çok iyi geldi bana..sen neler yapıyorsun canım son durumlar nedir..

canım Allah razı olsun nisan yamuru biriktirdim duasıyla birlikte eşimde bende tüketik inş seninde duanda etkili olur ve ben biraz daha olsa normal yolla gelicek bebeğim hisi var içimde nedense canım hislerimde de hiç yanılmam...artık emeimizn karşılığını bizde alırız inş..pes etmek yok ama tüp bebek denemeye gücümüz kalmadı artık sıfırı tüketik canım..Allahım büyük canım kulu bitiğim dediği zamanda rabim yetim dermiş..maşallah bebeğin kilosuda güzelmiş şimdi ne güzel kokuyordur bebeklerin kokusuna bayılıyorum canım..bizim için bol bol öp meleğinin canım..

cici kizini cok optum canim tebrikler.. ramazan gecsin cnm tedavi startini verirsin yine.. aslinda bende agustosa kadar birsey yapmayacagim can sikintisindan giriyorum.. kendini ozletme canim benim..

Amin canlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim bugün döllenen yumurtam 4 hücreliyken donduruldu kalitesi gayet iyi dediler Allahıma çok şükür 3 tane bebişim oldu inşallah bana tutundukları günüde gösterir rabbim burdaki herkese çok dua ediyorum rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız doktorumla konuştum adetle birlikte gel konuşalım dedi tekrar 5. İçin başlatacak mı yoksa ameliyat mı edecek bişey söylemedi yine adeti bekleme serüvenine katıldım ama bu defa daha umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…