Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canlar nasılsınız tedavilerinize başladınızmı son durumlar nedir canlar merak içindeyim sizleri çok merk ediyorum..
ben iyiyim canım allaha şükür..dün akşam tam yzacakken eşim geldi çıkmak zorunda kaldım sonrada bidaha giremedim...benim 10 gündür falan misafirlerim vardı annemler ablamlar hiç girme fırsatım olmadı...bende durumlar aynı bıraktım tedavi görmüyorum..yumurta takibi yaptırmak istemiştim normal kadın doğumcuya gittim oda rahim filmi istedi..devlette çektireyim dedim ondada sıra nezaman gelceği belli değil dediler yardımcı olmadılar..sonra özel has. gittim doktor muayene etti elimdeki sonuçlara baktı burda benim yapacağım bişey yok tüp bebek merkezine yönlerdircem ne gerekiyosa orda yapcaklar dedi oda rahim filmi çekmedi..sonra kendi doktoruma gideyim dedim belki o yardımcı olur diye oda boşuboşuna paranı harcama tüpler açık olsa nolcak bizim ihtiyacımız olan yumurta oda yok dedi oda çekmedi..tedaviyle bile yumurtan kalitesiz çıktı yumurta takipleriyle falan uğraşma dedi ya tekrar tekrar tüp bebek deniceksin ya kıbrısa gidip yumurta alcaksın yada bu durumu kabulleneceksin...doğal olma şansı allahın gücüne gitmesin diye %1 dedi aslında hiç şansım yokmuş...tekrar yıkılıp çıktım doktorun odasından...umudum dahada azaldı şuanda yapcak bişeyim yok...bayramdan sonra tekrar bi tedavi olmayı düşünüyorum
kayınvalidemle konuştum yardımcı olmaları için tamam dedi birazda kendimiz ayarlarız..kısmet artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..eğer olmucaksa allahım sabrını versin olcaksa çok bekletmeden hayırlısıyla bizlerede nasip etsin bebeklerimizi inşallah..

canım tüp bebek öncesi bu rahim filmin çekilmesi şart bence..çünkü kanalar tıkalıysa rahime sıvı akışı olurmuş ve emriyonunun tutunmasına engel olurmuş..canımcığın moralini bozucak doktorlardan uzak dur neden hemen kıbrısı öneriyorki yumurtamız varsa kendi yumurtamızla mutlaka şansımız vardır canım..bence öncelikle merkez değiştirmeni öneririm..ezgi şuan hamiş biliyosun onun gitiği merkeze gidebilirsin canım ya onunla iletişime girsene sana yakın onun gitiği yer..sen birkere hamiş kaldı birde biliyosun fazla zaman kaybetmeden tekrar tedavine başla canım..yolumuz açık olsun mücadeleye devam..

Murat Berksoy ve Halit Fırat Erden’in tüp bebek tedavisinde kullandırdıkları saklama koşullarına özen gösterilmiş şu an dolapta bekleyen iki kutu açılmamış Leucostim 30 MIU elimde bulunmaktadır. İğnenin eczane satış fiyatı 469 TL’dir. Kullanmayı istemediğim için iğneyi 350 Tl’den satıyorum kargo karşı ödemeli... soğuk zincire uygun sakladım ilac hep buzdolabındaydı ilgilenen almak isteyenlere yine soğuk zincire uygun buz tanklarıyla kargoloyabilirim

baharcigim canim nekadar karamsarsin yazini okuyunca umutsuz vakasin saniyor insan oysaki bu islerde kimse umutsuz vaka degil bence.. senin yerinde olsam ilk olarak rahim filmi cektirir sonrada kadin dogumcu doktorlara gitmeyi birakip direk iyi bir infertilite doktoruna giderdim..
bende amh 0.09 esim neredeyse azo sperm sayilir ama yinede hic bukadar umutsuz konusmadim.. canim benim maddi yonude cok yipratici ve icinde bulundugun durumlarida cok bilmiyorum ama daha hic rapor bile cikartmadin.. bu bekledigin surecte raporunu cikartip iyi bir merkezle iletisime gecmen en iyisi cnm..
insallah hersey gonlunden gectigince olacak canim..

Son düzenleme:
kızlar salı günü kan verdim AMH testi için.kac günde belli olur AMH daha belli olmamıs diğer degerler cıkmıs.

canım bakalım bayramdan sonra başka doktora gidicem tedavi için...bakalım o ne dicek..rahim filmini gerek görmedi gittiğim doktorlar..tekrar tekrar tüp bebek yaptırmak daha masraflı olcak birde şans çok az kıbrısta şansım çok yüksekmiş..ama ben hiç düşünmüyorum artık kıbrısı bebeğim olmazsa kaderime razı olcam allahım nasip edecekse kendi yumurtamdan nasip etsin inşallh..ezginin gittiği yer neresiydi acaba bi araştırayım..tekrar transfer olabilsem belki yiine hamile kalabilirim ama o aşamaya gelemiyorum ki..

canım hiç ümit vermediki doktorlar psikolojim yine bozuluyodu söledikleri aklıma geldikce çok zor düzeldim..hormonlarımın düzeldiğinin fsh nin düştüğünü falan söledim düşse bile bişey değişmez dedi yumurtalar hala yüksek olarak algılarmış..yinede hamile kalamazmışım..yumurta takibi istediğimde güldü doktor gülerler bana senin gibi bi hastaya yumurta takibi yaparsam dedi ..umudum çok kırıldı yıkıldı bana yapcak bişey bırakmadı... rapor için gittiğimde hiç yardımcı olan olmadı gittiğim kapılar yüzüme kapandı herkes biyerler gönderdi ama işime yarayan olmadı...belki bayramdan sonra tekrar denerim rapor çıkarmayı..ama gitmeyi düşündüğüm merkezde rapor geçmiyo..hayırlısı artık..

Eşinizle ilgili bir durumdan bahsetmediğinize göre onda herhangi bir problem yok sanırım. Aşılama ile 7 yumurta oluşurken ikinci aşılama ve tüp beekte folikul sayısının azalması benim hep yaşadığım tedavileri aklıma getiriyor düşük dozda yapılan aşılamalarda başarılı yumurtalarım gelişirken yüksek doz ilaç aldığımda yumurta gelişimi çok zayıf oluyordu bende. Hatta son tüp bebek denemesinde femera 450 puregon 150 menagona rağmen yumurtam büyümemişti tedavim iptal edildi ilaç kesildi 5 gün sonra kontrol edildiğinde yumurtaların ilaç kesilmesiyle büyüdüğünü görmüştük.
Fsh ta gayet iyi bir kere hamilelik geçiren biri süreç ne olursa olsun kucağına bebeğini alıyor okadar çok rastladım ki stresten uzaklaşın derim. Yanlız dr karın hiç bir tetkik yapmadığını söylediniz rahim filmi öekilmiştir herhalde ben birde histeroskopi öneririm kürtaj sonrası uterusta herhangi bir yapışıklık oluşmuş olabilir mi? Kontrol ettirmekte fayda var . Fsh gayet iyi yaşınıza göre bana da hep yumurta yaşınız 45 - 50 dediler pehhh diyorum sadece.

Senin için çok sevindim canım inşallah güzel haberlerini almak nasip olur

canımm haklısın aslında bukadar üzülmekle ve karamsarlaşmakla.. öyle doktorlara rastlıyoruzki yol gösterecklerine olumsuz konuşmalar yapıp gönderiyorlar.. banada neler neler diyenler oldu hemde özellerdeki tüp doktorlarım.. her biri enerjimi ayrı bir şekilde aşağı çekti..
hiçbiri umrumda değil artık.. illaki çocuğumuz olacak canım Allahın izniyle.

Denemekten , Çabalamaktan Yorulup Cesaretin Kırıldığında, Bil ki;
...ALLAH Ne Kadar Uğraştığını Görüyor...
Kalbin Taş Kesilecek Kadar Ağladığında, Bil ki;
...ALLAH Döktüğün Gözyaşlarını Sayıyor...
Hayatın Durduğunu, Zamanın Aleyhine İşlediğini Düşündüğünde, Bil ki;
...ALLAH Seni İzliyor...
Hayallerin Yıkılmış, Umudun Kalmamış Ve Kendi Kendine Neden Böyle Diye Soruyorsan, Bil ki;
...ALLAH Cevabını Biliyor...
Hiç Neden Yokken İçinde Tuhaf Bir Huzur Hissettiğinde, Bil ki;
...ALLAH Sana Fısıldıyor...
Bütün İşlerin Yolunda Gidiyor Ve Teşekkür Etmek İçin Her An Bir Neden Daha Oluyorsa, Bil ki;
...ALLAH Seni Kolluyor...
Bütün Kalbinle Dilediğin Şey Sonunda Gerçek Olduysa, Bil ki;
...ALLAH Sana Gülümsüyor...
Nerede Olursan Ol, Ne Düşünürsen Düşün, Ne Yaparsan Yap,
Bil ki;
....ALLAH BİLİYOR...!ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN HAYIRLI CUMALAR

canımcığım moral bozucak doktorlara lütfen gitme..bizim gibi fsh yüksek olanalrda biliyorsun bazen yumoş büyüyor bazen büyümüyor ve birtane yumurtayla tüp bebekte hamile kalanlar çook..canım ezgiyel muhakkak iletişime gir bak ezgi kalp atışlarınıda duymuş bugün..ben 3 tüp bebek denemesinde de emriyoya hep aynı işlemler uygulandı ve hep negatifleri aldım..ezginin doktoru çook iyi ımsı işlemi yapılmış spermlere ve emriyoya traşlama işlemi yapılmış bence bu doktor çok bilgili bizim gibi fsh yüksek olanlarda..canım sen birkere hamile kaldın yine kalıcaksın bence yumurta büyütmede yüksek doz ilaçlar senin dengeni bozdu canım..banada aynı olmuştu 1 sene doğru düzgün yumurta büyümemşti..

Gülnevacım, bana da iletebilir misiniz ezgiyel arkadaşımızın doktorunu...

Slm kızlar hepinizi çok iyi anlıyorum ama umidinizi yitirmeyin evet biliyorum kolay değil yaşadıklarımiz esimde bende 8 yıl uğraştık 3 aşılama 3 tüp denemesi bir sürü ilaç yarım kalan tedaviler derken 4. Denemede Rabbim dualrimizikabul etti çok şükür 20 fish la 4 yumurta ve cok sukur hamileyim lütfen moraliniziyüksek tutmaya çalışın arkadaşlar biliyorum zor ama önce siz inanmazsınız

selam.. iki yumurta takibinden sonra (ki bende de tahlil istememisti doktorum) kendimizce tüp bebek karari almistik. klomenle 2 veya 3 yumurtam olusuyodu. ben de bunu normal saniyordum. sanki her ay bir yumurta olusurmus gibi. tup bebekte anladım az yumurtam olduğunu ( 3adet toplandi). tutmadi da.. sonra yaptirdim testlerimi ve baska klinige gittim. doktor muayene eder etmez sizin yumurtalarinizin az oldugunu kimse soylemedi mi dedi. ultrasonda görülüyormus rezervler. rezerv ne kadar azsa kalite de dusermis. yasitlarima göre sansim %50 imis. 33 yasindayim. su anki sansim %25 gorunuyor yani. takviye ilaclar verdi.. incir kuru de yapiyorum. onumuzdeki ay testlerimi yineleyecegim. degerlerim duzelirse tavsiye de ederim(d vitamini selenyum ve testosteron icrrrn ilaclar). kendinize bakmaniz sart.bu arada yuksek doz yumurtalari kötü etkiliyor dedi o yuzden benim gibi hastalarda igne degil hapla tedaviyi yürüttüğünu belirtti. guvendiginiz bi doktorla biran once baslamanizi tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ulun bey sana selenyumun yaninda baska hangi ilaclari verdi.. zinko falan verdimi.. tam olarak neler yazdi paylasabilirsen cok sevinirim kendimle kiyaslama yapacagim.. bende bu siralar iki ayi takviye ilaclarla gecirecegim..
bende eskiden bes yil bahceci umut suleymanin hastasiydim o adam bana bir kez olsun takviye ilac vermedi rahim filmi istemedi onu Allaha havale ettim zaten.. simdi memoriala gectim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…