Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ilk olarak testosteron hormonu (biosteron)verdi.erkeklik hormonu olmasina aldanma etkisi buyuk dedi. Dvitamininin de yumurta kalitesine etkisi 6 ay kadar once makalelerde yayinlandi deyip devit-3 verdi. selenyum olarak ace plus selenyum verdi ama ne icin oldugunu hatirlamiyorum :)bir de klasik folik asit folbiolum var. ama zinko vermedi yaa.. alsam mi ki.. o ne ise yariyomus
ben de medical park magduruyum. hic memnun kalmamistim doktorumdan. yuksek doz kullandi bende. o da gecenlerde ayrilmis hastaneden.. tekrar deneyecek misiniz, doktorumuz degisti diye aradilar :) ama ulun beyin yaklasimindan memnun kaldim. gercekleri yuzume tokat gibi vuran tatli sert tavrindan dolayi bi guven hissettim valla.keske ilk doktorum bunu yapsaydi da 1 sene kaybetmeseydim diyorum..

arkadaşım devit-3 dediğin ampülümü yoksa damlasımıdır ?

allahım dilerse bizimde olur onun için kendimi rahatlatıyorum nasibimizde varsa zamanı gelince olucak inşallah bebeğimiz..

canım gitmicem bidaha o doktora.. gerçekleri sölemek zorunda boşuna ümit vermemek için..durum kötü olunca doktorlarda olanı sölüyo ama bize ağır geliyo kabullenmek..tıpta durum bu ama allah ol derse olur..doktorumun uyguladığı tedavi kendince doğru ama yüksek doz biz gibi hastalara iyi gelmiyo çoğu doktorda az ilaçtan yana..bunları yaşayıp görecekmişim demekki inşallah bundan sonra allahım bizim için iyi olcak kapılar açar..

canım ezgiye daha önce yazdım cevap vermedi gözünden kaçtı sanırım..anladığım kadarıyla kayseride tedavi görmüş ben izmirdeyim..allahım inşallah kucağınada almayı nasip eder ezginin..allahım bundan sonra bebeklerimizi nasip edecek kapılar açsın ona yönlendirsin bizleri inşallah..

sagol canimm.. devit 3 damlasini cok kullandim ben.. folbiol yillardir kullandim artik biraktim cok kullanmanin yan etkisi olur diye.. biesteron var bendede cnm..
insallah faydalarini gorecegiz.. bende selenyum zinko ve Qenzim Q 10 ile apitera kullaniyorum.
biesteronada belki tekrar baslarim..

kızlar günaydın hayırlı ramazanlar rabbim yüreğimizden gönlümüzden geçeni yaşamayı nasip etsinnn kızlar 10 aradan sonra kız kardeşim hamile 5 düşük yaşadı dün kese gördük allahımdan diliyorum bu sefer sağlıkla kucağına alır inşş dualarınız istiyorummm

merhaba arkadasım,
senin bir yazını okudum ve benim için umut oldun. bende ilk kez tüp bebek tedavisi gördüm ve dün test günümdü. hcg değerim maalesef 9.29 çıktı yarın tekrar test var bakalım umarım artış olur. doktorum değerin çok düşük olduğunu yarınki test sonucuna bağlı olduğunu söyledi ama umutsuz bence. dünden beri çok araştırma yaptım benim durumumda olan çok az kişi var, umarım bende senin gibi bir mucize yaşarım. durumunu paylaşıp bana umut olduğun için çok teşekkür ederim, bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim :)
(sana özel mesaj gönderemediğim için burdan cevaplıyorum)

Arkadaşlar merhaba,
Geçen seneki tedavimden kalma 3 kutu Biosteron var elimde, isteyene vermek istiyorum. (Satmak değil) Üçünün de son kullanma tarihi 2015.
Anadolu yakasında, Bağdat caddesi yakınındayım, elden verebilirim. İsteyen lütfen bana özel mesaj atsın.

merhaba biosteron ise yaradi mi?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım inş sende kendini güvende hisetiğin bir doktor çıkarır Allahım karşına..canım bizim gibi fsh yüksek olanlar hep hamile kalıyor sayfamızda örnekleri çok..bizde Allahın izniyle kavuşcaz inş miniklerimize..

canım sanada hayırlı ramazanlar..kardeşin çok sevindim inşallah bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur...enkısa zamanda allahım seninde yüzünü güldürsün.

Evet ben bir kız evlat sahibi oldum, 3 ay önce doğum yaptım.
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenip az biraz spor yürüyüş, ve biosteron.
Ben henuz 5 gundur iciyorum. 1. tup bebek deneyimimde embriyo gelismedigi icin transfer gecen hafta iptal edildi. Agustosta tekrar tedaviye baslayacagim. o zamana kadar biosteron ise yarar mi dersin? Baska neler yemeli icmeliyim? Sogan kuru vs. den soz ediliyor, henuz adet olmadim, hemen baslasam ise yarar mi?

Ay aman sakın ha soğan kürü filan sakın! Soğan kürü rahim duvarını inceltir, sizin kalınlığa ihtiyacınız var transferde bebeğin tutnabilmesi için. Ben herşeyi denedim inanın, soğanlar gitti hayıtlar geldi, efendim çörek otları civanperçemleri... Ne zaman ki herrrrşeyi bıraktım, hamile kaldım!

Biosteronu doktora danışmadan almamak lazım, ben reçeteyle kullanmıştım. Çünkü almaman gereken günler oluyor, onu doktor biliyor.
En az 3 ayda etki gösteriyor. Ağustosa bilmem ki yarar mı, doktoruna bi sor bnce.. Ben 4 ay kullanmıştım.

hayırlı olsun canım

Anliyorum ama yumurta arttiriyormus diyorlar. Henuz agustosa vakit var?

Peki bu kurlerin etkisi olmadimi...neler tavsiye edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…