canim ulun bey sana selenyumun yaninda baska hangi ilaclari verdi.. zinko falan verdimi.. tam olarak neler yazdi paylasabilirsen cok sevinirim kendimle kiyaslama yapacagim.. bende bu siralar iki ayi takviye ilaclarla gecirecegim..
bende eskiden bes yil bahceci umut suleymanin hastasiydim o adam bana bir kez olsun takviye ilac vermedi rahim filmi istemedi onu Allaha havale ettim zaten.. simdi memoriala gectim..
ilk olarak testosteron hormonu (biosteron)verdi.erkeklik hormonu olmasina aldanma etkisi buyuk dedi. Dvitamininin de yumurta kalitesine etkisi 6 ay kadar once makalelerde yayinlandi deyip devit-3 verdi. selenyum olarak ace plus selenyum verdi ama ne icin oldugunu hatirlamiyorum :)bir de klasik folik asit folbiolum var. ama zinko vermedi yaa.. alsam mi ki.. o ne ise yariyomus
ben de medical park magduruyum. hic memnun kalmamistim doktorumdan. yuksek doz kullandi bende. o da gecenlerde ayrilmis hastaneden.. tekrar deneyecek misiniz, doktorumuz degisti diye aradilar :) ama ulun beyin yaklasimindan memnun kaldim. gercekleri yuzume tokat gibi vuran tatli sert tavrindan dolayi bi guven hissettim valla.keske ilk doktorum bunu yapsaydi da 1 sene kaybetmeseydim diyorum..
canımm haklısın aslında bukadar üzülmekle ve karamsarlaşmakla.. öyle doktorlara rastlıyoruzki yol gösterecklerine olumsuz konuşmalar yapıp gönderiyorlar.. banada neler neler diyenler oldu hemde özellerdeki tüp doktorlarım.. her biri enerjimi ayrı bir şekilde aşağı çekti..
hiçbiri umrumda değil artık.. illaki çocuğumuz olacak canım Allahın izniyle.
canımcığım moral bozucak doktorlara lütfen gitme..bizim gibi fsh yüksek olanalrda biliyorsun bazen yumoş büyüyor bazen büyümüyor ve birtane yumurtayla tüp bebekte hamile kalanlar çook..canım ezgiyel muhakkak iletişime gir bak ezgi kalp atışlarınıda duymuş bugün..ben 3 tüp bebek denemesinde de emriyoya hep aynı işlemler uygulandı ve hep negatifleri aldım..ezginin doktoru çook iyi ımsı işlemi yapılmış spermlere ve emriyoya traşlama işlemi yapılmış bence bu doktor çok bilgili bizim gibi fsh yüksek olanlarda..canım sen birkere hamile kaldın yine kalıcaksın bence yumurta büyütmede yüksek doz ilaçlar senin dengeni bozdu canım..banada aynı olmuştu 1 sene doğru düzgün yumurta büyümemşti..
canımcığım moral bozucak doktorlara lütfen gitme..bizim gibi fsh yüksek olanalrda biliyorsun bazen yumoş büyüyor bazen büyümüyor ve birtane yumurtayla tüp bebekte hamile kalanlar çook..canım ezgiyel muhakkak iletişime gir bak ezgi kalp atışlarınıda duymuş bugün..ben 3 tüp bebek denemesinde de emriyoya hep aynı işlemler uygulandı ve hep negatifleri aldım..ezginin doktoru çook iyi ımsı işlemi yapılmış spermlere ve emriyoya traşlama işlemi yapılmış bence bu doktor çok bilgili bizim gibi fsh yüksek olanlarda..canım sen birkere hamile kaldın yine kalıcaksın bence yumurta büyütmede yüksek doz ilaçlar senin dengeni bozdu canım..banada aynı olmuştu 1 sene doğru düzgün yumurta büyümemşti..
ilk olarak testosteron hormonu (biosteron)verdi.erkeklik hormonu olmasina aldanma etkisi buyuk dedi. Dvitamininin de yumurta kalitesine etkisi 6 ay kadar once makalelerde yayinlandi deyip devit-3 verdi. selenyum olarak ace plus selenyum verdi ama ne icin oldugunu hatirlamiyorum :)bir de klasik folik asit folbiolum var. ama zinko vermedi yaa.. alsam mi ki.. o ne ise yariyomus
ben de medical park magduruyum. hic memnun kalmamistim doktorumdan. yuksek doz kullandi bende. o da gecenlerde ayrilmis hastaneden.. tekrar deneyecek misiniz, doktorumuz degisti diye aradilar :) ama ulun beyin yaklasimindan memnun kaldim. gercekleri yuzume tokat gibi vuran tatli sert tavrindan dolayi bi guven hissettim valla.keske ilk doktorum bunu yapsaydi da 1 sene kaybetmeseydim diyorum..
arkadaşım devit-3 dediğin ampülümü yoksa damlasımıdır ?
Merhaba
rezerv azlıgı ve fsh yüksekliği ben,mde kabusumdu.
Izmir özel tınaztepe hastanesinde dr erdal aktan var. Ondan önce ege üniv. Gitti. Fsh 38 cıktı eşimdede spermlerinde şekil bozuklugu vardı.herhangi bişey denemeyiz,yinede umudunuzu kaybetmeyin dediler.
Sonra erdal beye gittik yaşım 35 altı oldugu için deneyebilriiz %100 garanti kimse veremez zaten dediler.kısa protokolle tedaviye başlandı rabbime binlerce şükür ilk denemede tuttu.doktorda %90 ilk denemede tutumayabilir diye uyarmıştı.degerlerinize yaşınıza bakarak size yapalım veya yapmayalım diyorlar zaten isterseniz orayı bir deneyin derim.ben suan 29 haftadayım kızımı kucagıma alamk için geri sayıma başladım.
Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin.
merhaba biosteron ise yaradi mi?Arkadaşlar merhaba,
Geçen seneki tedavimden kalma 3 kutu Biosteron var elimde, isteyene vermek istiyorum. (Satmak değil) Üçünün de son kullanma tarihi 2015.
Anadolu yakasında, Bağdat caddesi yakınındayım, elden verebilirim. İsteyen lütfen bana özel mesaj atsın.
Eki Görüntüle 1172173
Evet ben bir kız evlat sahibi oldum, 3 ay önce doğum yaptım.merhaba biosteron ise yaradi mi?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canım gitmicem bidaha o doktora.. gerçekleri sölemek zorunda boşuna ümit vermemek için..durum kötü olunca doktorlarda olanı sölüyo ama bize ağır geliyo kabullenmek..tıpta durum bu ama allah ol derse olur..doktorumun uyguladığı tedavi kendince doğru ama yüksek doz biz gibi hastalara iyi gelmiyo çoğu doktorda az ilaçtan yana..bunları yaşayıp görecekmişim demekki inşallah bundan sonra allahım bizim için iyi olcak kapılar açar..
kızlar günaydın hayırlı ramazanlar rabbim yüreğimizden gönlümüzden geçeni yaşamayı nasip etsinnn kızlar 10 aradan sonra kız kardeşim hamile 5 düşük yaşadı dün kese gördük allahımdan diliyorum bu sefer sağlıkla kucağına alır inşş dualarınız istiyorummm
canım sanada hayırlı ramazanlar..kardeşin çok sevindim inşallah bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur...enkısa zamanda allahım seninde yüzünü güldürsün.
Ben henuz 5 gundur iciyorum. 1. tup bebek deneyimimde embriyo gelismedigi icin transfer gecen hafta iptal edildi. Agustosta tekrar tedaviye baslayacagim. o zamana kadar biosteron ise yarar mi dersin? Baska neler yemeli icmeliyim? Sogan kuru vs. den soz ediliyor, henuz adet olmadim, hemen baslasam ise yarar mi?Evet ben bir kız evlat sahibi oldum, 3 ay önce doğum yaptım.
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenip az biraz spor yürüyüş, ve biosteron.
Ben henuz 5 gundur iciyorum. 1. tup bebek deneyimimde embriyo gelismedigi icin transfer gecen hafta iptal edildi. Agustosta tekrar tedaviye baslayacagim. o zamana kadar biosteron ise yarar mi dersin? Baska neler yemeli icmeliyim? Sogan kuru vs. den soz ediliyor, henuz adet olmadim, hemen baslasam ise yarar mi?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kızlar günaydın hayırlı ramazanlar rabbim yüreğimizden gönlümüzden geçeni yaşamayı nasip etsinnn kızlar 10 aradan sonra kız kardeşim hamile 5 düşük yaşadı dün kese gördük allahımdan diliyorum bu sefer sağlıkla kucağına alır inşş dualarınız istiyorummm
Anliyorum ama yumurta arttiriyormus diyorlar. Henuz agustosa vakit var?Ay aman sakın ha soğan kürü filan sakın! Soğan kürü rahim duvarını inceltir, sizin kalınlığa ihtiyacınız var transferde bebeğin tutnabilmesi için. Ben herşeyi denedim inanın, soğanlar gitti hayıtlar geldi, efendim çörek otları civanperçemleri... Ne zaman ki herrrrşeyi bıraktım, hamile kaldım!
Biosteronu doktora danışmadan almamak lazım, ben reçeteyle kullanmıştım. Çünkü almaman gereken günler oluyor, onu doktor biliyor.
En az 3 ayda etki gösteriyor. Ağustosa bilmem ki yarar mı, doktoruna bi sor bnce.. Ben 4 ay kullanmıştım.
Peki bu kurlerin etkisi olmadimi...neler tavsiye edersinAy aman sakın ha soğan kürü filan sakın! Soğan kürü rahim duvarını inceltir, sizin kalınlığa ihtiyacınız var transferde bebeğin tutnabilmesi için. Ben herşeyi denedim inanın, soğanlar gitti hayıtlar geldi, efendim çörek otları civanperçemleri... Ne zaman ki herrrrşeyi bıraktım, hamile kaldım!
Biosteronu doktora danışmadan almamak lazım, ben reçeteyle kullanmıştım. Çünkü almaman gereken günler oluyor, onu doktor biliyor.
En az 3 ayda etki gösteriyor. Ağustosa bilmem ki yarar mı, doktoruna bi sor bnce.. Ben 4 ay kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?