- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Canım fsh tek başına belirleyi olmuyor onu desteklemek için amh da istiyorlar benimde hep 4 tane yumurtam oluyordu ama sadece bir tanesi dolu çıkıyordu diğerleri hep boştu nedeniyle ilgili bi fikrim yok benim fsh ım 17.5
Ben bir türlü devamını getiremedim işe yararmıydı bilmiyorumsen sonuçlarını bildir canım bari şimdiden hayırlı olsun tedavin
Amh yapilmadi ne oluyor.
Amh yapilmadi ne oluyor.
bence tek doktorla kalmayın. il belirtmemişsiniz, istanbul veya ankara'ya yakınsanız alternatifiniz çok.
ben geçen sene tüp bebek tedavisine başladığımda temmuz ile aralık arasında hiç yumurta elde edemedik. bu sene tek embriyo ile transfer yapılabildi. (sonucumuz negatif ama olsun) biesteron ve emodex kullandım. zannederim işe yaradı. bu ilaçları doktorunuz sorun. Allah yardımcınız olsun.
erken menopoz denen arkadaşımın doğal yoldan bebeği oldu.
İnşallh benimde olur moral oldu teşekkür ederim. ben denizlideyim burda bu konuda çok başarılı doktorlar yok iyi merkezde yok.yumurta toplama transfer izmirde oldu benim. biesteron bi ara kullandım pek faydasını görmedim emodex duymadım hiç.
antimüller hormonu. yumurtalık rezerini gösteriyor. 1'in üzerinde ise rezerv iyi.
benim doktorların hiç istemedi
Amh rezerv le ilgili bir test canım ama o bile yumurta sayısında değişkenlik gösterebiliyor sanırım kaliteyle ilgili benim oda yerlerde 0.22 1 in altında olması sıkıntılı yani ama doktorun senden isteyecektir bu değerlere göre tedavi uyguluyor benim 4 tedavimde farklı olmuştu ama hiç yüksek doz kullanılmadı
Selam Picasso ben de senin gibi beklemedeyim. Benim de tuplerim alindi. Yumurta rezervim azve Umut Bey 'e gidecegim bir dahaki ay. Ben bu ay baslayacaktim ama yurtdisindayim gelis gidis problemim oldugu icin bir dahaki aya ertelemedim. Bir de duydugum kadariyla havalar cok sicakmis. Bu sicaktan yumurtalar da etkileniyormus.Anlayacagin ortak noktamiz cok. Umarim bu son denememiz olur ve cunku gercekten cok stresli gunler geciriyorum.
Allahim bizi ve bizim gibilerin yardimcisi olsun. Guzel haberlerini bekliyorum.
Bakarsin Umut Bey de karsilasiriz.
benim doktorum nisanda bazı kan tetkikleri istedi, bir daha hiç bakmadı. fsh, amh hiç bilmiyorum şu anda. aslında işime geliyor. aman yüksek, alçak diye üzülmüyorum.
ah ah ben de burdur'dayım, buralarda zor oluyor. ilk defa izmir smyrna'da denedim. şimdi antalya'ya gidiyorum. biesteronun çok yararını gördüm; ama 4-5 kutu oldu
senin kaç amh fsh? benimde takiplerim denizlide oldu toplama için smyra gittik. 3. antalya da düşünüyorum bakalım artık araştırma içerisindeyim. maddi olarak ta çok masraf yaptık biestron da çok pahalı bi ilaç bende kullandım ara vermiştim bugün tekrar aldım eczacılar üretim den kalktı bu ilaç diyorlar çok zor buluyorum neden kalkmış olabilir ki
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRGÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar
bence tek doktorla kalmayın. il belirtmemişsiniz, istanbul veya ankara'ya yakınsanız alternatifiniz çok.
ben geçen sene tüp bebek tedavisine başladığımda temmuz ile aralık arasında hiç yumurta elde edemedik. bu sene tek embriyo ile transfer yapılabildi. (sonucumuz negatif ama olsun) biesteron ve emodex kullandım. zannederim işe yaradı. bu ilaçları doktorunuz sorun. Allah yardımcınız olsun.
erken menopoz denen arkadaşımın doğal yoldan bebeği oldu.
Merhaba emodex hakkinda biraz bolgi verebilirmisin..nete baktim sperm icin diyor ama yumiyedemi iyi geliyor nerden alabiliriz allah herkesin gonlune gore versin..faydali paylasimlar icin tesekkurler
internetten de alabilirsin, eczacı da getirebilir. eşim de, ben de kullanıyorum. dr. dna kırıkları için demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?