Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

iyi haftasonları arkadaşlar. maalesef benimde yüksek fsh (21) ve düşük amh (0.13). tüp bebekle ilgili şuan vitamin destekleri verdi doktor. ayrıca arı sütü ,hergün incir vs. kullanıyorum. doktoruma hayıt tohumunu sormuştum ilaçlarla etkileşimini bilemeyiz o yüzden kullanma benim bilgim dışında dedi. ama aklımda yüksek fsh değeri tüp bebekte olumsuz sonuç yaratırmı düşüncesi hep hakim. ama şu varki doktoruma da çok güveniyorum. düzenli adet olmam her ay yumurtamın az da olsa oluşması tabi kalitesini bilemiyorum umudumu yitirmeme engel oluyor. bu arada yaşım 33. umarım herkesin hakkında hayırlısı olur. kucaklarımız boş kalmaz.

Hoşgeldin canım tedavin şimdiden hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur

hoşgeldin, benvitamin desteğinin yumurta üzerinde faydasını gördüm. hamile kalamadım ama hiç yumurta elde edemezken embriyomuz oluştu. inşallah siz de faydasını görürsünüz. Allah herkese hayırlı evlat versin. vitamin desteğinizi ve doktorunuzu merak ettim doğrusu :)

hoşbulduk umarım bende faydasını görürüm,. doktorum izmir irenbe.den kaan bozkurt bey. şuana kadar kullandığım vitaminler ise biesteron, b12 plus, coenz qh,efa s, l arginine,bemiks c,selenyum 2 ampulde d vitamini içtim. ayrıca dediğim gibi arı sütü eşimle sabah akşam kullanıyoruz. umarım faydası olur. ağustosun 20 -21 hastalanacağım o zaman dr.ma görüneceğim. gelişmeler ne olur merak içindeyim. ve inşallah dediğin gibi Allah herkesi hayırlı evlat-lar nasip etsin. sizin ne aşamada tedaviniz.

Yasim 32, fsh 15,5 idi. 3 asilama gecirdim. Bu sirada rahim duvar inceligim oldugu ve erken ovulasyon oldugum ortaya cikti. 1 tüp bebek tedavisine basladik sadece iki yumurtam gelistigi icin doktor yarida kesti tedaviyi. Ikinci denemede 5 yumurtam gelisti 2 si döllendi ve ikiside transfer edildi. Cok sükür 1 tanesi tutundu. Suan 12 haftalik gebeyim. Insallah Rabbim istiyen herkeze kucagina evladini almayi nasip etsin. Burda gebe kalanlarin hikayesini okuyunca cok mutlu oluyordum umarim sizlerede umut olur benim durumum.

merhaba, ne güzel. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı

hadi bakalım hayırlısı. temmuzda transferim oldu. sonuç negatif. eylülde histeroskopi, ekimde tüp bebek.

Hucreleri yeniliyor demekki bende almak isterim icinde bitkisel olarak ne var acaba netten tam goremedim canim civan percemi varsa bana iyi gelmiyor bir bakabilirmisin

canım şişenin üstünde yazıyormuş. emodex kapsülün içindekiler şöyle:

L-arginin
L-carnitine
folik asitselenyum
coenzimq10
epimedium sagittatum
tribulus terrestis
çinko
vitamin c
üzüm çekirdeği özü
keçi boynuzu özütü

Hucreleri yeniliyor demekki bende almak isterim icinde bitkisel olarak ne var acaba netten tam goremedim canim civan percemi varsa bana iyi gelmiyor bir bakabilirmisin

canım şişenin üstünde yazıyormuş. emodex kapsülün içindekiler şöyle:

L-arginin
L-carnitine
folik asit
selenyum
coenzimq10
epimedium sagittatum
tribulus terrestis
çinko
vitamin c
üzüm çekirdeği özü
keçi boynuzu özütü

Canim cok tesekkurler icindekiler baya faydali ..bende alicam insallah elimizden geleni yapalim taktur allahin..insallah sende tum isteyenler gibi bebegine kavusursun..

slm canlar topiğimiz değişmiş inş bu değişimede alışırız canlar..ben biran sayfayı bulamayınca üzülmüştüm ama kısa sürede alıştım..canlar bana gelince çalışmalara devam doktorum adetin 5 günü bişey görmememsine ramen Allahtan umut kesilmez..canlar bu ay kasılarda ağrılarım var yumurta büyüyormuş gibi acaba sonradanmı büyüdü yumoşlar..yada kistler ağrı yparmı emin olamadım..

serozi nasılsın canımcığım nasıl gidiyor hamileliğin bebeğin ve sen iyisindir inş..seni çook merak ediyoruz canım.. cansu polyana kelebek asya adını hatırlayamadığım taze anneler arada gelin bebişler nasılar yazın umut olun bizlere

gerçekten umut oldun....
yaşım 33, fsh en yüksek çıktığı dönemde 19 du ama tedavi dönemimde 15 civarındaydı.... 1 negatif tüp bebek denemesi, 1 çözüldüğünde gelişimi duran emriyom, başlanılan yeni tedavinin miyom ameliyatı gereksinimi ile ipatl edilmesi ve ardından geçen 7-8 ayda rapor çıkarıp devlette deneme çabaları, yeni tedavi sonucunda alınan 6 folikülün ikisi boş çıktı, çıkan 4 yumurtadan 2 si döllendi.... ve bugün 7. günüm; bendeler ikiside... yani inşallahhhh hala bendedirler.... inşallah bende buraya "umut olmak için" yazabilirim.... uMUTLUyum

İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız bizede umut olursun canım

canımcığım seni takipteyim inş güzel hbaerler vericen bizlere..tets tarihin ne zamandı canım..İNŞ RABİMkan can veermiştir meleklerine tutnmuşlardır annelerine..

canımcığım seni takipteyim inş güzel hbaerler vericen bizlere..tets tarihin ne zamandı canım..İNŞ RABİMkan can veermiştir meleklerine tutnmuşlardır annelerine..
cuma yaptırcam canım... 5.gün embriyosu transfer edildi ama doktorum 15.güne test verdi; bende 10. gün yaptırmayı planlıyorum... bu cuma günü yani....

bebiş iyi çok şükür cnm pazartesi kırkımız çıkıyor inşallah büyüyoruz abi oldukuykusuz geceler kaka gaz çiş kusmuk uğraşıyoruz tatlı telaşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…