bebiş iyi çok şükür cnm pazartesi kırkımız çıkıyor inşallah büyüyoruz abi oldukserozi nasılsın canımcığım nasıl gidiyor hamileliğin bebeğin ve sen iyisindir inş..seni çook merak ediyoruz canım.. cansu polyana kelebek asya adını hatırlayamadığım taze anneler arada gelin bebişler nasılar yazın umut olun bizlere
hakında hayırlısı olsun canım..merkla ve heycanla sonucunu bekliyorum..cuma yaptırcam canım... 5.gün embriyosu transfer edildi ama doktorum 15.güne test verdi; bende 10. gün yaptırmayı planlıyorum... bu cuma günü yani....
çok güzel telaşlar olduğuna eminim canımcığım darısı bizlere olsun inş...güle güle sağlıklı analı babalı büyüt bebeğini canım...bende hayatımda değişiklik yapmaya karar verdim çalışayı düşünüyorum çalışırsam belki gelir bebeişim evde oturunca çok kuruyorum ve hep bebek fikri aklımda..bebiş iyi çok şükür cnm pazartesi kırkımız çıkıyor inşallah büyüyoruz abi oldukuykusuz geceler kaka gaz çiş uğraşıyoruz tatlı telaşlar
hayırlısı canım... heyecanım da korkum da hiç bi belirtim de yokhakında hayırlısı olsun canım..merkla ve heycanla sonucunu bekliyorum..
canımcığım belirti arama belirti yanıltıyor hamiş olupta belirtisı olmayanda var hammiş olmayıp belirt olanıda çok ama en kesin belirt bence bel ağrısı..genelde belim çok ağrıyor diyenler hamiş...o duyguları iyi bilirim canım test günü yaklaştıkça heycan korku hepsi birbirine karışıyor..dualarımız seninle canımcığım..hayırlısı canım... heyecanım da korkum da hiç bi belirtim de yokilk günler ara ara batmalarım oldu bu bıçak saplanması diye tabir edilen cinsten, ama 3-4 gündür hiç bi şey kalmadı.... ilçede oturuyorum sadece 1 devlet hastanesi var ve sadece orada kan ile gebelik testi yapılıyor, sağlık ocakları yapmıyor. hastanede genelde bir gün sonra veriyor sonucu (tabi cuma olursa pazartesiye). ama erken verirse öğleden sonra alabilir demişler arkadaşa sordurdum. yarın 08:30 ilk randevu saatiydi, ona aldım gidicem inşallah alabilirim aynı gün sonucumu.... dua edin şekerler
canım sağol, inan o kadar rahatım ki anlatamam... nedenini bilmiyorumcanımcığım belirti arama belirti yanıltıyor hamiş olupta belirtisı olmayanda var hammiş olmayıp belirt olanıda çok ama en kesin belirt bence bel ağrısı..genelde belim çok ağrıyor diyenler hamiş...o duyguları iyi bilirim canım test günü yaklaştıkça heycan korku hepsi birbirine karışıyor..dualarımız seninle canımcığım..
çok güzel telaşlar olduğuna eminim canımcığım darısı bizlere olsun inş...güle güle sağlıklı analı babalı büyüt bebeğini canım...bende hayatımda değişiklik yapmaya karar verdim çalışayı düşünüyorum çalışırsam belki gelir bebeişim evde oturunca çok kuruyorum ve hep bebek fikri aklımda..
canımcığım belirti arama belirti yanıltıyor hamiş olupta belirtisı olmayanda var hammiş olmayıp belirt olanıda çok ama en kesin belirt bence bel ağrısı..genelde belim çok ağrıyor diyenler hamiş...o duyguları iyi bilirim canım test günü yaklaştıkça heycan korku hepsi birbirine karışıyor..dualarımız seninle canımcığım..
öyyle canım Allahtan gelen her şey kabulumuz...Alllahım vermememsinde de vardır bir hayır..yarını merakla bekliyorum..cumalar hürmetine inş güzel haberler vericeksin bize..canım sağol, inan o kadar rahatım ki anlatamam... nedenini bilmiyorumyarın gidip bakıcam işte, varsa var; yoksa henüz zamanı gelmemiştir hepsi bu...... olursa sevinirim ama olmazsa da üzülmem gibi geliyo... tuhaf bi şey; Rabbime sorgusuz teslim verdiğine de vermediğine de kabul!!!!
canımcığım bende yok bir değişiklik..kist tedavisi gördüm gitmedi bu ay ara verdik yumoş yoktu..sen neler yapıyorsun bebeğin iyimi cinsiyeti belii oldumu canım..Canim nasilsin uzun zamandır PC bozuktu yazamadim ama aklim sizdeydi neler yaptin bakalum iyi haberlerin var mi
insallahh tuttu cnm bebisin seninledirr.. guzel haberlerinn gelecekkk insallahh:))canım sağol, inan o kadar rahatım ki anlatamam... nedenini bilmiyorumyarın gidip bakıcam işte, varsa var; yoksa henüz zamanı gelmemiştir hepsi bu...... olursa sevinirim ama olmazsa da üzülmem gibi geliyo... tuhaf bi şey; Rabbime sorgusuz teslim verdiğine de vermediğine de kabul!!!!
insallahh tuttu cnm bebisin seninledirr.. guzel haberlerinn gelecekkk insallahh)
öyyle canım Allahtan gelen her şey kabulumuz...Alllahım vermememsinde de vardır bir hayır..yarını merakla bekliyorum..cumalar hürmetine inş güzel haberler vericeksin bize..
Canim hep dualarimdasin inşallah en yakin zamanda Rabbim ol diyecek. Ben de haber çok teyzesi bebek erkek. 15 güne kadar sürekli acillerdeydik ben de miyom var sağda 2 solda 1 ( bebegin esire orda) ve göbek deliğinin orda. Sağdaki beni kaybetti resmen bir hafta aci yok sonra sancicanımcığım bende yok bir değişiklik..kist tedavisi gördüm gitmedi bu ay ara verdik yumoş yoktu..sen neler yapıyorsun bebeğin iyimi cinsiyeti belii oldumu canım..
Canim inşallah tutunmustur bebeklerin. Güzel haberlerini aliriz insallahgerçekten umut oldun....
yaşım 33, fsh en yüksek çıktığı dönemde 19 du ama tedavi dönemimde 15 civarındaydı.... 1 negatif tüp bebek denemesi, 1 çözüldüğünde gelişimi duran emriyom, başlanılan yeni tedavinin miyom ameliyatı gereksinimi ile ipatl edilmesi ve ardından geçen 7-8 ayda rapor çıkarıp devlette deneme çabaları, yeni tedavi sonucunda alınan 6 folikülün ikisi boş çıktı, çıkan 4 yumurtadan 2 si döllendi.... ve bugün 7. günüm; bendeler ikiside... yani inşallahhhh hala bendedirler.... inşallah bende buraya "umut olmak için" yazabilirim.... uMUTLUyum
Canim inşallah tutunmustur bebeklerin. Güzel haberlerini aliriz insallahgerçekten umut oldun....
yaşım 33, fsh en yüksek çıktığı dönemde 19 du ama tedavi dönemimde 15 civarındaydı.... 1 negatif tüp bebek denemesi, 1 çözüldüğünde gelişimi duran emriyom, başlanılan yeni tedavinin miyom ameliyatı gereksinimi ile ipatl edilmesi ve ardından geçen 7-8 ayda rapor çıkarıp devlette deneme çabaları, yeni tedavi sonucunda alınan 6 folikülün ikisi boş çıktı, çıkan 4 yumurtadan 2 si döllendi.... ve bugün 7. günüm; bendeler ikiside... yani inşallahhhh hala bendedirler.... inşallah bende buraya "umut olmak için" yazabilirim.... uMUTLUyum
malesef ki tutmamış.... bundan sonrası daha güzel olur inşallah
canım Allahın izniyle çok sağlıklı doğucak inş bebeğin..kucağına almadan bu kaygıların geçmiycek biliyorum ama Allaha dualara sığın canm..üzülsekte herşey olucağına varıyor..Allah yardımcın olsun doğuma az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın canımcığım..Canim hep dualarimdasin inşallah en yakin zamanda Rabbim ol diyecek. Ben de haber çok teyzesi bebek erkek. 15 güne kadar sürekli acillerdeydik ben de miyom var sağda 2 solda 1 ( bebegin esire orda) ve göbek deliğinin orda. Sağdaki beni kaybetti resmen bir hafta aci yok sonra sanci(( bayramdan önce bir de diş AĞRIDI, mecbur kanal tedavisi yaptirdim. Ve son olarakta gebelik şekeri dikti, bir de dahiliye ve diyetyenle ugrasiyorum anlayacagin. Saptanti başladı birde bebek saglikli mi değil mi gelişimi normal şükür ama geçenlerde bir tanidigin bebeğinin otistik olduğunu duydum aklimdan atamiyorum bir turlu ben hamile kalmadan sigara iciyordum bunun etkisi olur mu olmaz mi, Esim hala içiyor uffff ne bileyim çok taktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?