Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım Allahın izniyle çok sağlıklı doğucak inş bebeğin..kucağına almadan bu kaygıların geçmiycek biliyorum ama Allaha dualara sığın canm..üzülsekte herşey olucağına varıyor..Allah yardımcın olsun doğuma az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın canımcığım..

canım Allahın izniyle çok sağlıklı doğucak inş bebeğin..kucağına almadan bu kaygıların geçmiycek biliyorum ama Allaha dualara sığın canm..üzülsekte herşey olucağına varıyor bebeğinide kendinide üzme..Allah yardımcın olsun doğuma az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın canımcığım..

malesef ki tutmamış.... bundan sonrası daha güzel olur inşallah

( canım benim grupta yazdım ama tekrardan buradanda yazmak istedimm çok geçmiş olsun ((
ufff ne yazıkki bazen elimizden o an için hiçbirşey gelmiyor.. inşallah bu son negatifin olacak cnm cığım..
pes etmek yok son hızla yola devammm.. KOCAMAN ÖPTÜMMMM

Ensu canım ne durumdasin merak ettim seni nasılsın ben hala beklemedeyim güzel haberlerini bekliyorum canım ☺

canlar fsh yüksek olanlar sayfasında bir akadaşımız daha hamile kaldı tüp bebek yöntemiyle fsh yüksek amh 0.22 olduğu halde Allahım ol dedi oldu..doktorlar senin çocuğun olmaz demesine ramen hacamat yaptırmış RAbim vesile olmuştur inş başka bir arkadaşımız yine hacamat sonrası yine tüp bebek yöntemiyle hamiş....canlar diğer topikte hacamat ve sülük tedavisi gündemde şuan..çok mucizevi yöntemler ama hacamat yaptırıp çook hamile kalan varr topikte...canlar hacamatı araştırın derim..bende hacamt yapan bayandan randevu alıcam bende yaptırcam inş Allahın izniyle vesile olur.Peygamber efendimis (SAV)sünetiymiş hacamat..benim burdaki hacamat yapan bayanla görüştüm tel bana dediği çocuk olması içinde yaptıran varmış ve 8 hastam normal hamile kaldı hata bitanesi 13 sene çocuğu olmayan bir çiftmiş... biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın..

Fsh benimde yüksek amh 0.22 ilginç çok sevindim inan banada umut verdin canım

Ensu canım ne durumdasin merak ettim seni nasılsın ben hala beklemedeyim güzel haberlerini bekliyorum canım ☺
sagol cnm iyiyimm yogun biraz cok giremiyorum yeni kk nede alisamadim gitti:)) tedaviye basladim cnm simdilik birsey demediler bakalim ne olacak ilerleyen gunlerde girecegiz..
cnm sen iki adetmi gecireceksin hangi ay baslayacagin belli oldumu..

sagol cnm iyiyimm yogun biraz cok giremiyorum yeni kk nede alisamadim gitti:)) tedaviye basladim cnm simdilik birsey demediler bakalim ne olacak ilerleyen gunlerde girecegiz..
Anladım canım şimdiden kolay gelsin ben ikinci adetimi bekliyorum canım sonra gel dedi ama ne tür bişeyle karşılaşicam bilmiyorum ilk transferim olacak nasıl oluyor bi fikrim yok sadece adetle gel dedi zaman geçmiyor bekliyorum inşallah bu grubuda hareketlendiren olur moral yine yerlerde

canım tedavin hayırlı olsun...sen daha önce hacamat yaptırdınmı canım neten bir araştır hacamat sonrası yumurtalar daha kaliteli olurmuş..fsh yüksek olanlar topiğinde hacamat sonrası iki hamişim var..bir arkadaşımız daha hacamat yaptırmıştı sonra hamiş kaldı normal yolla kısmet değilmiş düşmüştü canım..nerden şifa gelicek bilemeyiz canım..bende yaptırcam en kısa zamanda..fsh yükek olanlar topiğinde şimdi elif rakadaşımız bugün öğrendi hamile tüp bebk canım hacamat ve sülük tedavisi olmuş..onunla bir irtibata geç istersen oda istanbulda oturuyormuş canım...

sağol canımm nasılsın görüşemedik uzun zamandır özledim:))
hacaamat ne demek canım hiç bilmiyorumki.. internetten okurum bugün ne olduğunu canım sağol.. bir dua çeşidimi acaba..
sülük tedavisimiii ayy ben kuştan bile korkak donumamam...
sen ne yaptın cnm yumurta takibi yaptırıyormusun..

canımcığım evde görüşemedik bende özledim yazılarını hep takip ediyorum ama bazen yazmak içimden gelmiyor nedense bazen bıkınlık geliyor bebek konusu açılınca nedense piskolojim acayip şu aralar.iş görüşmelerim oldu çalışmak istiyorum kafamın dağılması ve tedavilerin masrafları için ağır gelmeye başladı masraflar artık..canım hacamat peygamber efendimizin sünneti her sen yaptırırmış pis kanın temizlenmesi için ve birsürür derde deva oluyormuş özelikle çocuk tedavilerinde yumurtaları kaliteli olurmuş hacamat sonrası..bildiğin bardak vurdurmak gibi bişeyy..kupa vurdurmak diğer adı..ben inanaıyorum canımcığım peygamber efendimiz yaptırdıysa bir bildiği vardır..

haklısın benim içimdende tedaviyle ilgili hiçbirşey yazmak gelmiyor sıkılıyorum aslında.. havadanmıdır nedir bu tedavide aptal gibi hissediyorum kendimi hatalı bir şey yapacakmışım gibi geliyor habire.. her şeyi 3 defa düşünerek yapıyorum..
cnm ben artık tedaviye başladım extara bir şey yapmak içimden hiç gelmiyor bunu bi atlatalımda bir dahakine artık bakalım ne olacak..
inşallah gönlüne göre bir işe yerleşirsin canım..

Merhabalar cokkk uzun zamandır KK ya uğramiyordum yeni bir tedavi süreci başlayınca yine buralardayim
Bende tup bebek hikayemi anlatayım umarım herkese umut olur :)
45 yasında esimle cocuk sahibi olmaya karar verdik biliyorum cok geç bir yas ama yaşadıkta umut bitmiyor
Dedik ki doktor aracı ilac aracı veren Rabbim istiyorsa verecek
Ilk tedavide düştük bir kendine doktor diyen ama bizi deneme tahtasına döndüren birine sonuc hüsran
Yeni tedavi icin başladık klinik araştırmaya 3 yerde kapı yüzüme kapandı çünkü yas cok gecti onlara gore
Memorial sisli kabul etti beni ya bismillah dedik başladık ama tek yumurtayla :)
Çünkü yumurta yok rezerv düşük fazlasını beklemedik olacaksa tek yumurta ile olur zaten bebek icin ne lazım tek yumurta tek sperm
Zor bir tedavi süreci oldu hepi topu tek yumurta olunca ya büyütmezse ya çatlarsa erkenden ya bos çıkarsa ya döllenmezse ya bölünmezse günlerce stres icinde gecti çünkü öbür ay o da olmayabilir
Benim tek tasım yani yumurtam guzelce büyüdü guzelce dollendi ve 3. Gun ana Rahmi'ne kondu
Biz onunla 8 ay geçirdik aceleci yumurta 8. Ayda geldi kucağıma :)
Dünyalar güzeli bir kızım var 10 aylık cok sağlıklı bir melek altın saçlı mavi gözlü bir melek
Ben o doktorları dinleseydim hala icimi kemirecekti bir cok duygu
Ama simdi bunları size yazarken kızım evdeki tüm ivir ziviri emekleyerek önüme taşıyor yaramazlık yapıyor evime nese katıyor
Kısacası inancınızı kaybetmeyin umudunuzu aska yitirmeyin yaoabileceginiz ne varsa sonuna kadar deneyin Rabbim mutlaka zamanı gelince sizede o duyguyu tattıracak
Bense yeni bir deneme icin hazırlanıyorum inşallah 47 yasımda tone buraya hikayemi yazarım
Rabbim tez zsmanda gönlünüzün dileğini kucağınıza versin

canım adet bitimi yaptırabilirsin aslında tedavine hiçbir yan etkisi yok.bana çook umut oldu nedense hacamat ve yaptıran herkez hamile şuan..bende soğan kürüne başladım adetin 16 günü başladım adet olana kadar yapıcam iki hafta..galiba kistlerin gitmesi için iyi gelicek yumurtalıklarımda ağrı var bugün 2 günü soğan kürünün..sen daha önce yapmışmıydın canm soğan kürünü..içemem diye düşünmüştüm ama tadı kötü değil..

sen bize o kadar umut oluyorsunki canımcığım güle güle büyüt bebeğini..darısı bizlere olsun inş..haylimdeki bebek mavi gözlü sarışın bana benzerse inş gelecekte doğucak bebeğim maviş sarışın olur..bende renkli gözlü sarışınım...babamız biraz esmer babaya çekerse bilemem artık..ikimizin ortak bebeğimiz olsunda sağlıklı olsun yeter..ahh yine hayalim kurmaya başladım bu aralar..Allahım sen büyüksün bebek hayalerimizi gerçeye dönüştür inş..inş en kısa zamanda alyaya kardeş gelsin aminnnnnnnnn...

canım yaa geçmişte öyle çok şey denedimki artık extra hiçbirşey denememeye karar verdim çünkü hem psikolojikmen hemde sağlık olarak etkileniyoruz devamlı.. şu anda extradan kendi kafama göre yaptığım tek şey arı sütü kullanmak oda zaten doğal bir şey.. soğan kürüne bende gerek yok cnm, miniş tüp bebeği etkilemeyen kistim varmış zaten oda eriyor bazen sonra yine oluşuyor ama herkezde olan cinstenmiş..
soğan kürü tedaviye yakın kullanılmamalı cnm çok yoğun söktürücü özelliği olduğu için sadece kisti eritmiyor o bölgeyi kurutuyor ve yumurta kalitesini düşürüyor.. tedaviden en az 2-3 adet öncesi kullanılması bence daha uygun..
sende fayda edebilir bence ve sen zaten doğal yolla gebede kalabilirsin gülneva cnm çünkü eşinin değerleri iyi, gerçekten çok iyi bir tedavi ile bence anne olursun kolayca ama herşeyinle yoğun ilgilenecek doktor olmalı.. hakkımızda hayırlısı canım benim..

evet canım ya çook iyi bir tedaviyle hamile kalabilirim aslında doğalda olabilir hiç umudumu kaybetmedim nedense sanki bebeğim doğalından gelicek gibi hissediyorum...soğan kürünü hiç denemedim daha önce çikolata kistlerimi eritir inş..hacamat peygamber efendimizin süneti ben Allahın izniyle şifa bulucağıma inanaıyorum..canım madi durumum iyi olsa inan istanbulun en iyi doktorlarına gidicem ama 3 kere tüp bebek sonrası elimiz kolumuz bağlandı hala tüp masraflarını ödüyoruz..birde öyle bir durumki 4 aydan beri yumoşum yok..herşeyde bir hayır var diyorum..canım senin tedavin nasıl gidiyo..

canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bende üst üste tedavi oldum, iştende ayrıldımya tedaviler için çok zor oluyor gerçekten.. ne yazıkki bu bir sağlık sorunu ama çok pahalı bir sağlık sorunu.. bir kez tedavi olunca daha kaç ay tedavi olamıyoruz, haa demeye 5 milyar kenara atılmıyorki( Allahım hepimize yardım etsinn en büyük dileğim öncelikle bu canım..

İstanbulun en iyi doktoruna giderdim yazmışsınya beni üzdün canım yaa ( inan sen zaten iyi bi doktora gittin elinden gelenide yaptın Arette çok çok iyi bir doktor ama çok yoğun, kendi merkezinin sorumlulukları fazla ne yazıkki ve detaya giremiyor fazla yoğunluktan.. keşke onla bebişime kavuşabilseydim..
sana ve bana yani bizim gibi hastalara çok çok detaylı inceleyecek doktorlar gerekli..
bu arada beni ist tüpten filiz hn aradı, Aret bey aratmış öyle dedi neden tekrar tedaviye gelmiyorsunuz diyor.. bende şu anda tedavideyim dedim:)
yine konuşuruz cnmm inşallah sende gönlünden geçen işe girersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…