canım evet aret bey iyi bir doktor ama detaylı ilgilenemiyor..neden olmuyor araştırmıyor farklı yolar denemek gereksiz ona göre..Allah yardımcımız olsun canım burdaki doktrumla görüşmemeizde farklı bir merkez istiyorum dedim tamam demişti anlaşmalı çalıştığı bülen tıraş var fiyatlar İstanbul tüp bebekle aynı demişti ..bakalım canım kısmet olup tekrar başlarsam tedavime son artık elde kalan takılarımı bozdurup tedavime tekrar start vericem..mallesef iş bulmamda yaş sorunu yaşıyorum şehir değişitirince iş bulmakta zor..beklediğim iki yer vardı iş için kısmet olmadı.. Rabim diyorum iş kapılarını kaptıyosun vardır bundada bir hikmet..canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bende üst üste tedavi oldum, iştende ayrıldımya tedaviler için çok zor oluyor gerçekten.. ne yazıkki bu bir sağlık sorunu ama çok pahalı bir sağlık sorunu.. bir kez tedavi olunca daha kaç ay tedavi olamıyoruz, haa demeye 5 milyar kenara atılmıyorki( Allahım hepimize yardım etsinn en büyük dileğim öncelikle bu canım..
İstanbulun en iyi doktoruna giderdim yazmışsınya beni üzdün canım yaa( inan sen zaten iyi bi doktora gittin elinden gelenide yaptın Arette çok çok iyi bir doktor ama çok yoğun, kendi merkezinin sorumlulukları fazla ne yazıkki ve detaya giremiyor fazla yoğunluktan.. keşke onla bebişime kavuşabilseydim..
sana ve bana yani bizim gibi hastalara çok çok detaylı inceleyecek doktorlar gerekli..
bu arada beni ist tüpten filiz hn aradı, Aret bey aratmış öyle dedi neden tekrar tedaviye gelmiyorsunuz diyor.. bende şu anda tedavideyim dedim:)
yine konuşuruz cnmm inşallah sende gönlünden geçen işe girersin..
"sitoplazma transferi" diye bir uygulamayı duyan, bilen var mı?
Bizim ulkemizde yapilmiyor diye biliyorum senin yumurtanin cekirdegini alip etrafini saran ceperini baskasinin yumurtasindan alinarak yapiliyor cocuk senin dna ni tasiyor sadece stoplazma baskasinin oluyor yurt disinda kibrista yapiliyor
Canim Türkiye de yapilmiyor yasal değil, ben arastirmistim. Kibris da bir de kara denizden sonra bir yer gurcistan sanirim orda yapılabiliyor diye duymustum . Gürcistan kibris a gore daha ekonomikmis. İnşallah gerek kalmaz doğal yolla gelir bebekleriniz.burada yasal mı değil, yapılmıyor mu?
Canim Türkiye de yapilmiyor yasal değil, ben arastirmistim. Kibris da bir de kara denizden sonra bir yer gurcistan sanirim orda yapılabiliyor diye duymustum . Gürcistan kibris a gore daha ekonomikmis. İnşallah gerek kalmaz doğal yolla gelir bebekleriniz.
burada yasal mı değil,
Evet canim malesef burda yapilmiyor..kibrusta yapiliyor asil dna cekirdekde oldugu icin kendi cocugun oluyor aslinda ama dini boyutu nedir bilmiyorum..allah yarfimcimiz olsun..gerek kalmadan gelslnler insallah
Gunaygin kuşlar nasilsiniz sayfamiz gerilerde kalmis ihmal etmeyelim
Canim tesekkur ederim varisi en yakin zamanda sizlere olacak sürekli dualarimdasiniz canimSerozi hayirli dogumlarin olsun az kalmis masallah.
Merhabalar cokkk uzun zamandır KK ya uğramiyordum yeni bir tedavi süreci başlayınca yine buralardayim
Bende tup bebek hikayemi anlatayım umarım herkese umut olur :)
45 yasında esimle cocuk sahibi olmaya karar verdik biliyorum cok geç bir yas ama yaşadıkta umut bitmiyor
Dedik ki doktor aracı ilac aracı veren Rabbim istiyorsa verecek
Ilk tedavide düştük bir kendine doktor diyen ama bizi deneme tahtasına döndüren birine sonuc hüsran
Yeni tedavi icin başladık klinik araştırmaya 3 yerde kapı yüzüme kapandı çünkü yas cok gecti onlara gore
Memorial sisli kabul etti beni ya bismillah dedik başladık ama tek yumurtayla :)
Çünkü yumurta yok rezerv düşük fazlasını beklemedik olacaksa tek yumurta ile olur zaten bebek icin ne lazım tek yumurta tek sperm
Zor bir tedavi süreci oldu hepi topu tek yumurta olunca ya büyütmezse ya çatlarsa erkenden ya bos çıkarsa ya döllenmezse ya bölünmezse günlerce stres icinde gecti çünkü öbür ay o da olmayabilir
Benim tek tasım yani yumurtam guzelce büyüdü guzelce dollendi ve 3. Gun ana Rahmi'ne kondu
Biz onunla 8 ay geçirdik aceleci yumurta 8. Ayda geldi kucağıma :)
Dünyalar güzeli bir kızım var 10 aylık cok sağlıklı bir melek altın saçlı mavi gözlü bir melek
Ben o doktorları dinleseydim hala icimi kemirecekti bir cok duygu
Ama simdi bunları size yazarken kızım evdeki tüm ivir ziviri emekleyerek önüme taşıyor yaramazlık yapıyor evime nese katıyor
Kısacası inancınızı kaybetmeyin umudunuzu aska yitirmeyin yaoabileceginiz ne varsa sonuna kadar deneyin Rabbim mutlaka zamanı gelince sizede o duyguyu tattıracak
Bense yeni bir deneme icin hazırlanıyorum inşallah 47 yasımda tone buraya hikayemi yazarım
Rabbim tez zsmanda gönlünüzün dileğini kucağınıza versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?