Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım evet aret bey iyi bir doktor ama detaylı ilgilenemiyor..neden olmuyor araştırmıyor farklı yolar denemek gereksiz ona göre..Allah yardımcımız olsun canım burdaki doktrumla görüşmemeizde farklı bir merkez istiyorum dedim tamam demişti anlaşmalı çalıştığı bülen tıraş var fiyatlar İstanbul tüp bebekle aynı demişti ..bakalım canım kısmet olup tekrar başlarsam tedavime son artık elde kalan takılarımı bozdurup tedavime tekrar start vericem..mallesef iş bulmamda yaş sorunu yaşıyorum şehir değişitirince iş bulmakta zor..beklediğim iki yer vardı iş için kısmet olmadı.. Rabim diyorum iş kapılarını kaptıyosun vardır bundada bir hikmet..

"sitoplazma transferi" diye bir uygulamayı duyan, bilen var mı?

Bizim ulkemizde yapilmiyor diye biliyorum senin yumurtanin cekirdegini alip etrafini saran ceperini baskasinin yumurtasindan alinarak yapiliyor cocuk senin dna ni tasiyor sadece stoplazma baskasinin oluyor yurt disinda kibrista yapiliyor

burada yasal mı değil, yapılmıyor mu?
Canim Türkiye de yapilmiyor yasal değil, ben arastirmistim. Kibris da bir de kara denizden sonra bir yer gurcistan sanirim orda yapılabiliyor diye duymustum . Gürcistan kibris a gore daha ekonomikmis. İnşallah gerek kalmaz doğal yolla gelir bebekleriniz.

günaydınlar can dostlarım ALLAHIM RAHMAN İSMİNLE İLE DÜNYADAKİ SIKINTILARIMIZI GİDER RAHİM İSMİNLE İLE AHİRETİMİZE YARDIMCI OL GAFFAR İSMİNLE GÜNAHLARIMIZ BAĞIŞLA hayırlı cumalar

Arkadaslar bende size umut olmak için yazıyorum. Benimde rezervim çok azdı erken menapoz dediler. Tüp bebek tedavisine başladık sdc 2 yumurta oluştu ve sdc biri döllendi. Çok umutlu değildim ama Rabbim ol deyince oluyor. Çok şükür 3 haftalık hamileyimm. Rabbim bu duyguyu çocuk isteyen herkese yaşatsın. Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin.

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

slm canlar nasılsınız bakemm bu ay kişstlerim için soğan suyu yapmıştım iki gün sonra biticek 15 gün yaptım inş kistlerim gitmiştir..belkide hamişimdir bu ay çalışmalarımız devam etmişti son hız vee bende artık iş kadını olucam inş canlar..
ensucum
perşembe oopun varmıış hakında hayırlısı olsun..
serozi
canım doğuma az kalmış Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerede olsun inş..özelden mesaj atıcam canım ismimden dua edebilirmisin doğum anında..
cansu
canım bebişler nasıl arada gel sondurumlarını yaz canımcığım..
bahar
canım hiç uramaz oldun buralara arada yaz son durumları canımcığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…