Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sağl canımcığım sanada hayırlı cumalar nasıl gidiyor hamilelik..bebeişin harektlenmiştir artık..
Evet teyzesi hareketlendi bayat canim pazartesi is basliyor evde çok sikildim iyi olacak inşallah gerçi başlayınca bu seçimlerinden pişman olacagim

kızlar merhaba,
bende deyumurtalık rezervim az. tüp bebeğe başladık hatta yum toplandı ama bölünme işlemini tamamlayamadı. progestan iğneleri vurulduğumla kaldım.
aranızda saraçoğlunun kadınlar için satış yaptığı kürlerden alan varmı? 200 tl civarında bişey dedi bayanlar. almak istiyorum ama bilemedim.

bi değişiklik yok canım durumlar aynı tedaviye karar verdik düşündüğüm doktora ön görüşme için gitmeyi düşünüyoruz..ama üzerimde hala bi tembellik var belkide korku yine olumsuz şeyler olursa diye..sen nasılsın napıyosun...?

Mutlaka al kullan cok faydasini gorursun. Yalniz fiyati 300 tl den daha fazla ben kullandim faydasini gordum.

Merhaba, bu işlemin amaci nedir peki. Herkese de uygulanmasi gerekmiyodur herhalde. Sonucta bizim yumurtanin cekirdegi varsa dolleniyorsa baska bir kisinin sivisina ihtiyaç duymak icin farkli bi rahatsızlık olmasi lazimdir degil mi? Ilk defa duydum da, şaşırdım biraz..Allahim gerek birakmadan cocuklarimiza kavusmamizi nasip etsin inşallah:)

Canım kötü şeyler düşünme herşey iyi olucak inş..canım şuan hacamata kafamı taktım hacamat yaptıran yumoşları daha kaliteli olup hamiş kalıyorlar..önce hacamat sonra tedaviye başla mutlaka neten araştır..ben heray tedavlerime devam ediyorum son 3 aydan beri hiç yumoşum görülmüyor kistlerim var..bu ay soğan kürü yaptım kistler için adet bekliyorum kasık ağrılarım var nedense canım..bu ay adetle incir kürü yapıcam..ve yarın ilk iş günüm işa başlıyorum..tedavilerimin devamı için para kazanmam gerek canım..çalışmak hem kafamı dağıtıcak inş..

Arkadaşlar slm.Topiğinize yeni geldim.39 yaşındayım benim de rezerv azlığı ve çikolata kisti sorunum var.Ayrıca eşiminde doğal yollardan bebek olması için sperm sayısı düşük.Temmuz ayında tüp bebek tedavisine başladım.çok yüksek dozlarda ilaç kullandım ve sonuçunda 6 yumurtam oluştu bunun 3 tanesi döllendi ve donduruldu...Daha sonra Lucrin Depot kullanarak geçici menapoza sokuldum.Allah kısmet ederse önümüzde ki hafta transfer için hazırlıklara başlıcam ve ondan 15 gün sonra transferim gerçekleşicek ))
Tedavi süreci benim gibi olan arkadaşlar varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim.Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah)

Kizlar selamlar...
Hayit ekstrati aldım bunu nasil kullanmam gerekiyor bilen varsa lütfen yardim etsin.
Sevgiler...

Hosgeldin canım ☺

Canim bendede cikolata kisti ve fsh degrrlerimde sikinti var Allah yardimcin olsun.

canım işin hayırlı olsun bende düşünmeye başladım çalışmayı maddi manevi iyi gelicek....inşallah soğan kürü işe yaramıştır kasık ağrıların bebiştendir inşallah.hacamat araştırdım biraz çok faydalı görünüyo..ben bugün adet oldum yarın ön görüşme için gidicem doktora..inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz daha fazla beklemeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…