slm canlar nasılsınız bakemm bu ay kişstlerim için soğan suyu yapmıştım iki gün sonra biticek 15 gün yaptım inş kistlerim gitmiştir..belkide hamişimdir bu ay çalışmalarımız devam etmişti son hız vee bende artık iş kadını olucam inş canlar..
ensucum
perşembe oopun varmıış hakında hayırlısı olsun..
serozi
canım doğuma az kalmış Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerede olsun inş..özelden mesaj atıcam canım ismimden dua edebilirmisin doğum anında..
Canim tabiki ederim etmez miyim hic inşallah Rabbim dualarimizi kabul eder.
cansu
canım bebişler nasıl arada gel sondurumlarını yaz canımcığım..
bahar
canım hiç uramaz oldun buralara arada yaz son durumları canımcığım...
sağl canımcığım sanada hayırlı cumalar nasıl gidiyor hamilelik..bebeişin harektlenmiştir artık..Kizlar gunaydin herkese hayirli cumalar
Evet teyzesi hareketlendi bayatsağl canımcığım sanada hayırlı cumalar nasıl gidiyor hamilelik..bebeişin harektlenmiştir artık..
bi değişiklik yok canım durumlar aynı tedaviye karar verdik düşündüğüm doktora ön görüşme için gitmeyi düşünüyoruz..ama üzerimde hala bi tembellik var belkide korku yine olumsuz şeyler olursa diye..sen nasılsın napıyosun...?slm canlar nasılsınız bakemm bu ay kişstlerim için soğan suyu yapmıştım iki gün sonra biticek 15 gün yaptım inş kistlerim gitmiştir..belkide hamişimdir bu ay çalışmalarımız devam etmişti son hız vee bende artık iş kadını olucam inş canlar..
ensucum
perşembe oopun varmıış hakında hayırlısı olsun..
serozi
canım doğuma az kalmış Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerede olsun inş..özelden mesaj atıcam canım ismimden dua edebilirmisin doğum anında..
cansu
canım bebişler nasıl arada gel sondurumlarını yaz canımcığım..
bahar
canım hiç uramaz oldun buralara arada yaz son durumları canımcığım...
Mutlaka al kullan cok faydasini gorursun. Yalniz fiyati 300 tl den daha fazla ben kullandim faydasini gordum.kızlar merhaba,
bende deyumurtalık rezervim az. tüp bebeğe başladık hatta yum toplandı ama bölünme işlemini tamamlayamadı. progestan iğneleri vurulduğumla kaldım.
aranızda saraçoğlunun kadınlar için satış yaptığı kürlerden alan varmı? 200 tl civarında bişey dedi bayanlar. almak istiyorum ama bilemedim.
Merhaba, bu işlemin amaci nedir peki. Herkese de uygulanmasi gerekmiyodur herhalde. Sonucta bizim yumurtanin cekirdegi varsa dolleniyorsa baska bir kisinin sivisina ihtiyaç duymak icin farkli bi rahatsızlık olmasi lazimdir degil mi? Ilk defa duydum da, şaşırdım biraz..Allahim gerek birakmadan cocuklarimiza kavusmamizi nasip etsin inşallah:)Canim Türkiye de yapilmiyor yasal değil, ben arastirmistim. Kibris da bir de kara denizden sonra bir yer gurcistan sanirim orda yapılabiliyor diye duymustum . Gürcistan kibris a gore daha ekonomikmis. İnşallah gerek kalmaz doğal yolla gelir bebekleriniz.
Canım kötü şeyler düşünme herşey iyi olucak inş..canım şuan hacamata kafamı taktım hacamat yaptıran yumoşları daha kaliteli olup hamiş kalıyorlar..önce hacamat sonra tedaviye başla mutlaka neten araştır..ben heray tedavlerime devam ediyorum son 3 aydan beri hiç yumoşum görülmüyor kistlerim var..bu ay soğan kürü yaptım kistler için adet bekliyorum kasık ağrılarım var nedense canım..bu ay adetle incir kürü yapıcam..ve yarın ilk iş günüm işa başlıyorum..tedavilerimin devamı için para kazanmam gerek canım..çalışmak hem kafamı dağıtıcak inş..bi değişiklik yok canım durumlar aynı tedaviye karar verdik düşündüğüm doktora ön görüşme için gitmeyi düşünüyoruz..ama üzerimde hala bi tembellik var belkide korku yine olumsuz şeyler olursa diye..sen nasılsın napıyosun...?
Hosgeldin canım ☺Arkadaşlar slm.Topiğinize yeni geldim.39 yaşındayım benim de rezerv azlığı ve çikolata kisti sorunum var.Ayrıca eşiminde doğal yollardan bebek olması için sperm sayısı düşük.Temmuz ayında tüp bebek tedavisine başladım.çok yüksek dozlarda ilaç kullandım ve sonuçunda 6 yumurtam oluştu bunun 3 tanesi döllendi ve donduruldu...Daha sonra Lucrin Depot kullanarak geçici menapoza sokuldum.Allah kısmet ederse önümüzde ki hafta transfer için hazırlıklara başlıcam ve ondan 15 gün sonra transferim gerçekleşicek))
Tedavi süreci benim gibi olan arkadaşlar varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim.Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah)
Canim bendede cikolata kisti ve fsh degrrlerimde sikinti var Allah yardimcin olsun.Arkadaşlar slm.Topiğinize yeni geldim.39 yaşındayım benim de rezerv azlığı ve çikolata kisti sorunum var.Ayrıca eşiminde doğal yollardan bebek olması için sperm sayısı düşük.Temmuz ayında tüp bebek tedavisine başladım.çok yüksek dozlarda ilaç kullandım ve sonuçunda 6 yumurtam oluştu bunun 3 tanesi döllendi ve donduruldu...Daha sonra Lucrin Depot kullanarak geçici menapoza sokuldum.Allah kısmet ederse önümüzde ki hafta transfer için hazırlıklara başlıcam ve ondan 15 gün sonra transferim gerçekleşicek))
Tedavi süreci benim gibi olan arkadaşlar varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim.Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah)
Canim otlarin bi faydasi olmuyor diye biliyorum.Kizlar selamlar...
Hayit ekstrati aldım bunu nasil kullanmam gerekiyor bilen varsa lütfen yardim etsin.
Sevgiler...
Âmin canım hepimizin yardımcısı olsunCanim bendede cikolata kisti ve fsh degrrlerimde sikinti var Allah yardimcin olsun.
Hoşbulduk canımHosgeldin canım ☺
Canim mrb bu hayitin bayaggg bir methini duydum hatta bilimsel arastirmalarini okudum kim bilir...sonucta her sey bi arac bir vesile...Canim otlarin bi faydasi olmuyor diye biliyorum.
Hayirlisi olsun.
Canim evet, bi mucize olur insallah .Canim mrb bu hayitin b7ayaggg bir methini duydum hatta bilimsel arastirmalarini okudum kim bilir...sonucta her sey bi arac bir vesile...
Insallah o mucizeden Allah hepimize bir pay nasip ederCanim evet, bi mucize olur insallah .
Ben ictim hayiti, aslan pencesi v.s
canım işin hayırlı olsun bende düşünmeye başladım çalışmayı maddi manevi iyi gelicek....inşallah soğan kürü işe yaramıştır kasık ağrıların bebiştendir inşallah.hacamat araştırdım biraz çok faydalı görünüyo..ben bugün adet oldum yarın ön görüşme için gidicem doktora..inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz daha fazla beklemeden..Canım kötü şeyler düşünme herşey iyi olucak inş..canım şuan hacamata kafamı taktım hacamat yaptıran yumoşları daha kaliteli olup hamiş kalıyorlar..önce hacamat sonra tedaviye başla mutlaka neten araştır..ben heray tedavlerime devam ediyorum son 3 aydan beri hiç yumoşum görülmüyor kistlerim var..bu ay soğan kürü yaptım kistler için adet bekliyorum kasık ağrılarım var nedense canım..bu ay adetle incir kürü yapıcam..ve yarın ilk iş günüm işa başlıyorum..tedavilerimin devamı için para kazanmam gerek canım..çalışmak hem kafamı dağıtıcak inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?