Sonucun mu bu anlamadim canim 5 in alti malesef negatif oluyorKizlar amh ilk defa yaptirdim 1.50 nasil, dr soramadim daha.
Evet amh sonucu 1.50 cikmis.Sonucun mu bu anlamadim canim 5 in alti malesef negatif oluyor
Gebelik testi degil sanirim buE
Evet amh sonucu 1.50 cikmis.
Hayir gebelik degil, AMH.Gebelik testi degil sanirim bu
hakınd hayırlısı olsun canım 4 folükül çok iyi keşke tedavine başlatsaydı..folükül sayı herzaman aynı olmuyor biliyorsun başka bir merkezlede görüşsene canım..hangi vitaminleri yazdı..ben işten bugün ayrıldım canım işim çok zor ve yorucuydu bu işte kalmaya devam etsem hayata gebe klamazdım..bu arada adetim 4 gecikti ayın 2 kan testi yaptırdım 1 küsüratlı rakkam çıktı acabamı diyorum..cumaya kadar gelmese tekrar kan testine gidicem..hamişsen inan çok sağlıklı bir bebek olucak 3 gün çalışırken yapmadığım iş kalmadı işyerinde..arkadaşlar bugün doktora gittim muayene etti 4 tane folikül gördü 2 sağda 2 solda çok şaşırdım...8 tane vitamin desteği verdi 2 ay kullanıcam sonra duruma göre tedaviye başlanıcak..bugün tekrar içime umut doğdu inşallah bu sefer herşey yolunda gider bebeğime kavuşurum..
Kac yumurta toplanmıştı.kızlar merhaba,
bende deyumurtalık rezervim az. tüp bebeğe başladık hatta yum toplandı ama bölünme işlemini tamamlayamadı. progestan iğneleri vurulduğumla kaldım.
aranızda saraçoğlunun kadınlar için satış yaptığı kürlerden alan varmı? 200 tl civarında bişey dedi bayanlar. almak istiyorum ama bilemedim.
canım doktorumu merkezi değiştirdim uzun zamandır gitmeyi çok istediğim bi doktor vardı bu konuda çok başarılı ona gittim..acele etmeyelim sabredelim dedi doktor önce ön hazırlık yapmamız gerekiyo dedi..bu ilaçları kullanırkende hamile kalabilirsin dedi çok var öle hastalarımız dedi..ilaçlarım, melatonin, antioksitanlı omega 3, ace selenyum,coenzym 10, biosteron, b12, devit 3 ampül, bemiks c,..bugünde birsürü kan tahlilleri verdim geldim..embiryo biriktirilecek dondurulcak rahim hazırlanıp öle transfer olcakmış görebilirsem o günleri..histeroskopi ve rahime çizik atılcakmış....canım hayırlısı olsun gönlüne göre iş bulursun inşallah..ayy canım inşallah hamilesindir allah yardımcımız olsun..hakınd hayırlısı olsun canım 4 folükül çok iyi keşke tedavine başlatsaydı..folükül sayı herzaman aynı olmuyor biliyorsun başka bir merkezlede görüşsene canım..hangi vitaminleri yazdı..ben işten bugün ayrıldım canım işim çok zor ve yorucuydu bu işte kalmaya devam etsem hayata gebe klamazdım..bu arada adetim 4 gecikti ayın 2 kan testi yaptırdım 1 küsüratlı rakkam çıktı acabamı diyorum..cumaya kadar gelmese tekrar kan testine gidicem..hamişsen inan çok sağlıklı bir bebek olucak 3 gün çalışırken yapmadığım iş kalmadı işyerinde..
canım doktorumu merkezi değiştirdim uzun zamandır gitmeyi çok istediğim bi doktor vardı bu konuda çok başarılı ona gittim..acele etmeyelim sabredelim dedi doktor önce ön hazırlık yapmamız gerekiyo dedi..bu ilaçları kullanırkende hamile kalabilirsin dedi çok var öle hastalarımız dedi..ilaçlarım, melatonin, antioksitanlı omega 3, ace selenyum,coenzym 10, biosteron, b12, devit 3 ampül, bemiks c,..bugünde birsürü kan tahlilleri verdim geldim..embiryo biriktirilecek dondurulcak rahim hazırlanıp öle transfer olcakmış görebilirsem o günleri..histeroskopi ve rahime çizik
atılcakmış....canım hayırlısı olsun gönlüne göre iş bulursun inşallah..ayy canım inşallah hamilesindir allah yardımcımız olsun..
saol canım inşallah..ilacın ismi krilom omega 3 eczaneden aldım.ben son tedavimden sonra hiçbişey kullanmadım oluruna akışına bıraktım biraz vücudum dinlensin istiyodum..sadece spora gittim 4 ay kadar diyette yaptım 12 kilo verdim yediğime içtiğime dikkat etmeye çalıştım doğal yiceklerden alayım vitaminimi diye..şimdi tekrar başlıcam spora diyete moralimide düzeltiyo onun faydası olmuş olabilir folikül sayısının artmasına..inşallah sonu güzel olur çok zor karar verdim yeni bi tedaviye..aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum allahım yardımcımız olsun emeklerimizi boşa gidermesin..sen nasılsın neler yapıyosun..?Canim yeni tedavin hayirli olsun insallah bu tedavinde bebegine kavusursun..antioksidali omegadan bahsetmissin o nasil oluyor nerden aldin canim ..birde folikul sayin cok guzel artmis en son neler yapmistin
Kac yumurta toplanmıştı.
baharcığım inş o ilaçlardan sonra yumurta sayın ikiye katlasın..bende salı test yaptırmıştım 1 küsüratlı rakam çıkmıştı soğan kürü ypmıştım bu ay acabamı diyorum hala adet oldum..yarın tekrar kan testi yaptırcam..umut fakirin ekmeğimiş Alllahtan umut kesmeyelim belki doğalından geliverir bizi nazlı bebeişler..ve bu ay farklı olarak çalışma sonrası havaya diktim ayakları bu şekilde hamiş kalanda çokmuş..inş gelmiştir nazlı bebeğim umut olurum burdan herkeze..canım doktorumu merkezi değiştirdim uzun zamandır gitmeyi çok istediğim bi doktor vardı bu konuda çok başarılı ona gittim..acele etmeyelim sabredelim dedi doktor önce ön hazırlık yapmamız gerekiyo dedi..bu ilaçları kullanırkende hamile kalabilirsin dedi çok var öle hastalarımız dedi..ilaçlarım, melatonin, antioksitanlı omega 3, ace selenyum,coenzym 10, biosteron, b12, devit 3 ampül, bemiks c,..bugünde birsürü kan tahlilleri verdim geldim..embiryo biriktirilecek dondurulcak rahim hazırlanıp öle transfer olcakmış görebilirsem o günleri..histeroskopi ve rahime çizik atılcakmış....canım hayırlısı olsun gönlüne göre iş bulursun inşallah..ayy canım inşallah hamilesindir allah yardımcımız olsun..
canım nasılsın çook özletin kendini nasılsın neler yapıyorsun devam ediyormusun tedavine..Canim yeni tedavin hayirli olsun insallah bu tedavinde bebegine kavusursun..antioksidali omegadan bahsetmissin o nasil oluyor nerden aldin canim ..birde folikul sayin cok guzel artmis en son neler yapmistin
saol canım inşallah..ilacın ismi krilom omega 3 eczaneden aldım.ben son tedavimden sonra hiçbişey kullanmadım oluruna akışına bıraktım biraz vücudum dinlensin istiyodum..sadece spora gittim 4 ay kadar diyette yaptım 12 kilo verdim yediğime içtiğime dikkat etmeye çalıştım doğal yiceklerden alayım vitaminimi diye..şimdi tekrar başlıcam spora diyete moralimide düzeltiyo onun faydası olmuş olabilir folikül sayısının artmasına..inşallah sonu güzel olur çok zor karar verdim yeni bi tedaviye..aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum allahım yardımcımız olsun emeklerimizi boşa gidermesin..sen nasılsın neler yapıyosun..?
canım nasılsın çook özletin kendini nasılsın neler yapıyorsun devam ediyormusun tedavine..
Merhaba,hosgeldin cnm..sorununuz sadece rezerv azligimi.. birde doktorun kimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?