Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar bugün doktora gittim muayene etti 4 tane folikül gördü 2 sağda 2 solda çok şaşırdım...8 tane vitamin desteği verdi 2 ay kullanıcam sonra duruma göre tedaviye başlanıcak..bugün tekrar içime umut doğdu inşallah bu sefer herşey yolunda gider bebeğime kavuşurum..

Reactions: cal
hakınd hayırlısı olsun canım 4 folükül çok iyi keşke tedavine başlatsaydı..folükül sayı herzaman aynı olmuyor biliyorsun başka bir merkezlede görüşsene canım..hangi vitaminleri yazdı..ben işten bugün ayrıldım canım işim çok zor ve yorucuydu bu işte kalmaya devam etsem hayata gebe klamazdım..bu arada adetim 4 gecikti ayın 2 kan testi yaptırdım 1 küsüratlı rakkam çıktı acabamı diyorum..cumaya kadar gelmese tekrar kan testine gidicem..hamişsen inan çok sağlıklı bir bebek olucak 3 gün çalışırken yapmadığım iş kalmadı işyerinde..

Kac yumurta toplanmıştı.

canım doktorumu merkezi değiştirdim uzun zamandır gitmeyi çok istediğim bi doktor vardı bu konuda çok başarılı ona gittim..acele etmeyelim sabredelim dedi doktor önce ön hazırlık yapmamız gerekiyo dedi..bu ilaçları kullanırkende hamile kalabilirsin dedi çok var öle hastalarımız dedi..ilaçlarım, melatonin, antioksitanlı omega 3, ace selenyum,coenzym 10, biosteron, b12, devit 3 ampül, bemiks c,..bugünde birsürü kan tahlilleri verdim geldim..embiryo biriktirilecek dondurulcak rahim hazırlanıp öle transfer olcakmış görebilirsem o günleri..histeroskopi ve rahime çizik atılcakmış....canım hayırlısı olsun gönlüne göre iş bulursun inşallah..ayy canım inşallah hamilesindir allah yardımcımız olsun..

Canim yeni tedavin hayirli olsun insallah bu tedavinde bebegine kavusursun..antioksidali omegadan bahsetmissin o nasil oluyor nerden aldin canim ..birde folikul sayin cok guzel artmis en son neler yapmistin

Canim yeni tedavin hayirli olsun insallah bu tedavinde bebegine kavusursun..antioksidali omegadan bahsetmissin o nasil oluyor nerden aldin canim ..birde folikul sayin cok guzel artmis en son neler yapmistin
saol canım inşallah..ilacın ismi krilom omega 3 eczaneden aldım.ben son tedavimden sonra hiçbişey kullanmadım oluruna akışına bıraktım biraz vücudum dinlensin istiyodum..sadece spora gittim 4 ay kadar diyette yaptım 12 kilo verdim yediğime içtiğime dikkat etmeye çalıştım doğal yiceklerden alayım vitaminimi diye..şimdi tekrar başlıcam spora diyete moralimide düzeltiyo onun faydası olmuş olabilir folikül sayısının artmasına..inşallah sonu güzel olur çok zor karar verdim yeni bi tedaviye..aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum allahım yardımcımız olsun emeklerimizi boşa gidermesin..sen nasılsın neler yapıyosun..?

Kac yumurta toplanmıştı.

3 adet toplanmıştı, ama 1 adetinde döllenme yapacak yapısı vard dediler, 1 i de işte 2 . gnde bölünmesini durmuş.ben beşinci ayda başladım tedaviye ve o göbekten yapılan iğnelerden vurulduğum halde gelişemeyen 1 adet yum. vardı.ilk muanemide şahin beyin yannındaki mümin dr.da yapmak zorunda kalmıştım. hiç sevmiyorum onu. ultrasonla alttan bakarken bile canımı acıtmıştı ki ben yum. toplama işlemini anestezi almadan ağrı hissetmeyen hastayım.

neyse doktor kendi arayıp söyledi durumu . inofolic devam edelim.adetin2 . günü de tekrar devam edeceğim tedaviye. ben şahin beye şu rahim ile tüplerle ilgili şlemleri sorduğumda tüp bebek yaptığımız için gerek yok dedi.bu topic de de çoğunuz laroskopi rahim filmi , amh çektirmişsiniz. içim rahatlatmak amacıyla yaptırsammı diye düşünmüyor değilim. benim hep sağ tarafta yum. oluşuyor bu ay bir tane solda yum. oluştu.

baharcığım inş o ilaçlardan sonra yumurta sayın ikiye katlasın..bende salı test yaptırmıştım 1 küsüratlı rakam çıkmıştı soğan kürü ypmıştım bu ay acabamı diyorum hala adet oldum..yarın tekrar kan testi yaptırcam..umut fakirin ekmeğimiş Alllahtan umut kesmeyelim belki doğalından geliverir bizi nazlı bebeişler..ve bu ay farklı olarak çalışma sonrası havaya diktim ayakları bu şekilde hamiş kalanda çokmuş..inş gelmiştir nazlı bebeğim umut olurum burdan herkeze..

canım nasılsın çook özletin kendini nasılsın neler yapıyorsun devam ediyormusun tedavine..

canım nasılsın çook özletin kendini nasılsın neler yapıyorsun devam ediyormusun tedavine..

Bahar inşallah hersey gönlünce olur bak ne güzel yemişler ortaya çıkmış bu sana güven versin hatırladığım ilaçlarla bu kadar oluyordu inşallah sana bebiş olsunlar..yoluna aynen devam ..
Gülneva soğan kuru uygulaması bende uyguladım kist vardı bendede d. Kontrol vermişti kullanmak istemedim..en son temmuzda negatif sonuçlanması biray sonrada .yumi yerine kist oldu.kistler yemini büyümesine engel oluyor.bir donmus embr.kaldı yanına bir daha koyabilirsek ins.tekrar denincez..sende inşallah hamilesindir ..ilk gebeler ensu ile sen ol insallah.

Son düzenleme:
Gunaydin guzel anne adaylari ve anne olanlar
Hepinize sevgiler
Bende bir haber yok henuz. Guzel haberlerinize sevindigimi; olumsuzlara icimin sizladigini bilmenizi isterim. Okuyorum devamli sizi.
Guzel haberim olunca elbet yzarim

Hala 3 donmusla beklemedeyim. Sevgiler

merhaba kızlar...kendimi anlatayım..
ben 35 yaşındayım..7 yıllık evliyim..yumurta rezervim az..AMH bir yıl önce 0.9 du.5 kez tüp bebek denedim.ilki tuttu 8. haftada kalbi durdu kürtaj oldum.son denememi şubatta yaptım kimyasal gebelik oldu.
şimdi tekrar deneyelim istiyoruz..önceki denemelerimi amerikan hast ve 29 mayıs hast yapmıştım..bu kez farklı merkezde yapalım diye düşünüyoruz..buarada 3 aydır biosteron kullanıyorum..
cuma günü memorialda randevum vardı..ultrasonda sadece 2 tane antral follikül gördüler..birde kistim varmış..tilaç verdiler..moralim bozuldu.tekrar amh ve fsh istediler..bakalım adet olunca 2. gün verecem..
buarada eşimin ısrarıyla bahçeci kliniğindende randevu aldık...bahçecide güvenç beyle görüştük..o da havuz diye bir yöntem yapalım dedi...benim gibi yumurtası az olanlara yapıyolarmış..bana biraz zor gibi geldi bu iş..ben çok yoğun çalışıyorum..her defasında yumurta takibi,toplama...hem maddi olarakda külfetli...
şansım çok az farkındayız..ama Allahdan ümidimi kesmiyorum...

aranızda bu havuz işini denneyen oldumu??ne dersiniz kızlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…