Merhaba canım hosgeldin aramıza sanirim sorunlarimiz aynı bendede rezerv azligi var ve havuz yöntemi uygulandı 4 defa tüp denemem oldu suanda 3 tane dondurulmus emriyom var 1 ay önce hidrosalpenks yuzunden sol tüpüm bağlandı çikolata kistim var laparoskopi sırasında ona müdahale edilemedi çünkü yapışıklık fazlaymis transferimi bekliyorum henüz bir tarih verilmedi Bahçeci umut tüp bebekteyim bende maddi ve manevi olarak yorucu bir süreç gerçekten elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım ama bizim durumumuz fazlasıyla mücadele gerektiren bir durum malesef umarım biraz yardımcı olabilmisimdir en azından yalniz değilsin canımmerhaba kızlar...kendimi anlatayım..
ben 35 yaşındayım..7 yıllık evliyim..yumurta rezervim az..AMH bir yıl önce 0.9 du.5 kez tüp bebek denedim.ilki tuttu 8. haftada kalbi durdu kürtaj oldum.son denememi şubatta yaptım kimyasal gebelik oldu.
şimdi tekrar deneyelim istiyoruz..önceki denemelerimi amerikan hast ve 29 mayıs hast yapmıştım..bu kez farklı merkezde yapalım diye düşünüyoruz..buarada 3 aydır biosteron kullanıyorum..
cuma günü memorialda randevum vardı..ultrasonda sadece 2 tane antral follikül gördüler..birde kistim varmış..tilaç verdiler..moralim bozuldu.tekrar amh ve fsh istediler..bakalım adet olunca 2. gün verecem..
buarada eşimin ısrarıyla bahçeci kliniğindende randevu aldık...bahçecide güvenç beyle görüştük..o da havuz diye bir yöntem yapalım dedi...benim gibi yumurtası az olanlara yapıyolarmış..bana biraz zor gibi geldi bu iş..ben çok yoğun çalışıyorum..her defasında yumurta takibi,toplama...hem maddi olarakda külfetli...
şansım çok az farkındayız..ama Allahdan ümidimi kesmiyorum...
aranızda bu havuz işini denneyen oldumu??ne dersiniz kızlar???
Merhaba canım hosgeldin aramıza sanirim sorunlarimiz aynı bendede rezerv azligi var ve havuz yöntemi uygulandı 4 defa tüp denemem oldu suanda 3 tane dondurulmus emriyom var 1 ay önce hidrosalpenks yuzunden sol tüpüm bağlandı çikolata kistim var laparoskopi sırasında ona müdahale edilemedi çünkü yapışıklık fazlaymis transferimi bekliyorum henüz bir tarih verilmedi Bahçeci umut tüp bebekteyim bende maddi ve manevi olarak yorucu bir süreç gerçekten elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım ama bizim durumumuz fazlasıyla mücadele gerektiren bir durum malesef umarım biraz yardımcı olabilmisimdir en azından yalniz değilsin canım
picassooo sağol ya...içimi rahatlattın..kaç kez yumrta toplandı??ilaç ne kullanıyolar??birde fiyat nasıl oluyor?işinden nasıl izin alıyordun...çok soru sordum..kusura bakma..transfer ne zaman??
Canım benim 4 defa tüp denendi ama 1 tanesi toplanmaya yakın iptal oldu aralardada kist olustu diye iptallerim var malesef. Her defasında sadece 1 tane yumurta toplanabildi 3-4 tane oluyordu ama hep boş çıktı nedense o yüzden 4 denemede sadece 3 tane dondurulmusum varpicassooo sağol ya...içimi rahatlattın..kaç kez yumrta toplandı??ilaç ne kullanıyolar??birde fiyat nasıl oluyor?işinden nasıl izin alıyordun...çok soru sordum..kusura bakma..bu yöntem bayağı zor anlaşılan..transfer ne zaman??
ben almadan yaptırmıştım toplama işlemini 2 kez.ağrılı bir işlem değil.tabi ruh halin kaldırabilir ise almana gerek yok.Kizlar yarin yumurta toplama islemim var..anestezi almali miyim sizce..
merhaba kızlar...kendimi anlatayım..
ben 35 yaşındayım..7 yıllık evliyim..yumurta rezervim az..AMH bir yıl önce 0.9 du.5 kez tüp bebek denedim.ilki tuttu 8. haftada kalbi durdu kürtaj oldum.son denememi şubatta yaptım lkimyasal gebelik oldu.
şimdi tekrar deneyelim istiyoruz..önceki denemelerimi amerikan hast ve 29 mayıs hast yapmıştım..bu kez farklı merkezde yapalım diye düşünüyoruz..buarada 3 aydır biosteron kullanıyorum..
cuma günü memorialda randevum vardı..ultrasonda sadece 2 tane antral follikül gördüler..birde kistim varmış..tilaç verdiler..moralim bozuldu.tekrar amh ve fsh istediler..bakalım adet olunca 2. gün verecem..
buarada eşimin ısrarıyla bahçeci kliniğindende randevu aldık...bahçecide güvenç beyle görüştük..o da havuz diye bir yöntem yapalım dedi...benim gibi yumurtası az olanlara yapıyolarmış..bana biraz zor gibi geldi bu iş..ben çok yoğun çalışıyorum..her defasında yumurta takibi,toplama...hem maddi olarakda külfetli...
şansım çok az farkındayız..ama Allahdan ümidimi kesmiyorum...
aranızda bu havuz işini denneyen oldumu??ne dersiniz kızlar???
Canım benim 4 defa tüp denendi ama 1 tanesi toplanmaya yakın iptal oldu aralardada kist olustu diye iptallerim var malesef. Her defasında sadece 1 tane yumurta toplanabildi 3-4 tane oluyordu ama hep boş çıktı nedense o yüzden 4 denemede sadece 3 tane dondurulmusum varher tedavimde farklı ilaclar kullanıldı ilk tedavilerde yumurtalarimi büyütmekte baya zorlandı birde ameliyatim var tabi sıvı akışı vardı sol tüpüm de onu bağladı doktorum hepsi toplamda 30 bini buldu canım bunun icinde yol benzin yeme içme yok nakit odediklerim iş konusunda müdürüm cok anlayışlı davrandı çok gün aşırı gitmelerim olduğu halde iyi idare ettim :) sanırım bundan sonrasında raporları konusturcam :) şimdi transfer için rahmimin hazırlanması evresindeyim 18 inde tekrar gidicem büyük ihtimalle transfer tarihim belli olur bu arada ilk tedaviye başlama evresi yani ilk gorusmem subat taydi uzun zamandır mücadele veriyorum umarım mutlu sonlanir bende burdan umut olurum herkese :) sorularına tam cevap olabildim mi bilmiyorum ama yardımcı olmak isterim bu arada benim amh 0.22 fsh 17.5 değerler berbat yani herseyin hayırlısı inşallah herşey gonlumuzce olur :)
Cok Sevdim bana herhangi birsey uygulanmadi gerçi bi daha hiç fsh a bakılmadı ne kullandin canımcanım inşallah güzel haberlerini alırız
. benimde fsh 30 lardaydı. doktor görünce şok olmuştu hatta. sonra 1 aylık bir ilaç verdi. 3 lere düştü. ama fsh30 anlamını nette okuyunca mahvolmuştum. şükür düzeldi.
Cok Sevdim bana herhangi birsey uygulanmadi gerçi bi daha hiç fsh a bakılmadı ne kullandin canım
Bu arada ensu nerelerdesin çok merak ediyorum seni umarım güzel haberlerle donersin canım
Ben bahceci guvenc beye gidiyorum banada uygulandi her defasinda tek yumurta oldu 3 taneden sonra buyumedi yada kist oldu 2 tanesini denedikbnegatif sonuclandi.bir tane kaldi iki aydirda tekrar yumurta buyutmeye calisiyoruz..memorial cok sistemli duydugum kadariylada herkes memnun..allah yardimcimiz olsun ...
Çok sevindim canım çok merak ediyordum seni harika az kalmış hadi hayırlısı güzel haberlerle geleceğine inanıyorum ben:)) canım geldimmm merhabaa bende seni merak ediyordum ne yaptın son durumun ne canım.. buz bebişlerle havuz sistemine devammı yoksa transfer aşamasına geçtinizmi..
bende perşembe sabah test yapacağım canım hayırlısı artık umarım tutar tutmazsa buz ay tekrar tedaviye başlayacağım..
Çok saol canım inşallah hepimiz buraya mutlu sonumuzu yazariz karar aşaması gerçekten çok zor bende baya arastirmistim şükür doktorum dan çok memnunum memorial hakkında pek bir bilgim yok sanırım ensu orda tedavi görüyor canımpicassooo canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..çok emek vermişsin...Allahım yüzünü güldürsün..
karar veremiyoruz biz...memorialdemi yapsak yoksa bahçecidemi...kafamız çok karışık..
amin canım inşallah..hiç beklemiyodum 4 yumoş olabileceğini çünkü bazen hiç görünmüyodu ilaç kullanınca ortaya çıkıyodu..sadece ilk tedavide 4 yumoş oluştu diyerlerinde 1er tane oluştu yüksek doz ilaç kullanmama ramen..bana hem güven veriyo hem korku olumsuz tedaviler çok olunca insanın aklından çıkmıyo kötü şeyler yine aynı olursa diye..ama yinede güçlü olmaya düşünmemeye çalışıyorum..senin negatif sonuçlanmasına çok üzüldüm zor süreçler inşlah enyakın zamanda hepimizde bebeğimize kavuşuruz..Bahar inşallah hersey gönlünce olur bak ne güzel yemişler ortaya çıkmış bu sana güven versin hatırladığım ilaçlarla bu kadar oluyordu inşallah sana bebiş olsunlar..yoluna aynen devam ..
Gülneva soğan kuru uygulaması bende uyguladım kist vardı bendede d. Kontrol vermişti kullanmak istemedim..en son temmuzda negatif sonuçlanması biray sonrada .yumi yerine kist oldu.kistler yemini büyümesine engel oluyor.bir donmus embr.kaldı yanına bir daha koyabilirsek ins.tekrar denincez..sende inşallah hamilesindir ..ilk gebeler ensu ile sen ol insallah.
amin canım inşallah..sayı artarmı bilmiyorum ama kalite artabilir diye umut ediyorum..sen naptın test yaptınmı tekrar inşallah doğalından gelir bebeğin..baharcığım inş o ilaçlardan sonra yumurta sayın ikiye katlasın..bende salı test yaptırmıştım 1 küsüratlı rakam çıkmıştı soğan kürü ypmıştım bu ay acabamı diyorum hala adet oldum..yarın tekrar kan testi yaptırcam..umut fakirin ekmeğimiş Alllahtan umut kesmeyelim belki doğalından geliverir bizi nazlı bebeişler..ve bu ay farklı olarak çalışma sonrası havaya diktim ayakları bu şekilde hamiş kalanda çokmuş..inş gelmiştir nazlı bebeğim umut olurum burdan herkeze..
0.40 daha yüksek deyilmi 0.9dan artmış olmuyomu yumurta rezervin ..?kızlar memorialde verdiğim amh sonucu çıkmış.internette baktık: 0,40.
bir yıl önce 0,9 du.yarıdan fazla düşmüş..
kendimi çok kötü hissediyorum..içim acıyor..Allahım niye normal kadınlar gibi değilim ya..
Çok sevindim canım çok merak ediyordum seni harika az kalmış hadi hayırlısı güzel haberlerle geleceğine inanıyorum ben
Ben transfer aşamasına gecebildim canım çok şükür 18 inde tekrar gidicem rahmin hazırlanması asamasindayim büyük bir heycanla bekliyorum sanırım bu topigede renk gelecek artık inşallah sen başı çek biz arkandan geliriz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?