Ensu....yeni yazmaya başladım ama sizleri hep okuyodum..şimdi seni bekliyorum..
hadi güzel haberler verde umut ol bize..
ensucum transferin olmuş inşallah güzel haberler verirsiin bizlere..ayy çok güzelll transfer aşamalarına gelmnişsinn harika canım.. inşallah tez zamanda rahmin hazırlanırda bebişini göbüşüne alırsın.. gerçekten insan git gellerden yoruluyor biran önce transfer olsun istiyor canım seni anlıyorum.. inşallah dediğin gibi renk gelir pembe mavi renkler oluruz cnm:))
kızlar memorialde verdiğim amh sonucu çıkmış.internette baktık: 0,40.
bir yıl önce 0,9 du.yarıdan fazla düşmüş..
kendimi çok kötü hissediyorum..içim acıyor..Allahım niye normal kadınlar gibi değilim ya..
ensucum transferin olmuş inşallah güzel haberler verirsiin bizlere..
hayırlı olsun canım inşallah ikiside döllenir sana bebiş olurlar.allah emeklerini hayallerini boşa gidermesin..yüksek doz pek işe yaramıyo ama bazı doktorlar yüksek dozda ısrarlı oluyolar ama rezerv az olduğu için çokta bişey değişmiyo..Kizlar bugun yumurta toplama islemi gerçekleşti sadece 2 yumurta alindi,insallah dollenir ve tutar..kistim vardı kistimi de aldi ayni anda..2 yumurta dollenir mi acaba..offf 15 gündür yuksek dozda ilac kullaniyorum sonuc 2 yumurta..insallah tutarda emekler bosa cikmaz..hem maddi hem de psikolojik olarak cok yipratici bir surec cunku..Allahim hepimizin yardimcisi olsun..
canım olumlu düşün bu sefer bebeğin senle olcak inşallah..yazın günler daha yoğun geçiyo pek fırsat olmuyo kk ya girmeye..ne kursuna gidiyosun kafanı dağıtmak için iyi olur bişeylerle uğraşmak bende yarın tekrar spora başlıyorum vakit geçiyo kafa dağılıyo iyi oluyo ...canımm bende sizleri merak ettim tedavi sürecinde hiç takip edemedim.. bir ara ev çok kalabalıktı daha sonra hastaneye git gel moduna girdim bir yandan kursa gidiyorum sizleri özledim. perşembe sabah test günüm cnm..
sağol hayatım hiç umutlu değilim inan... gebeymişim gibi gelmiyor nedense hayırlısı artık diyoruz eşimle sadece canım...
zaten Semra hn şu aşamada şansın %30 %40 dedi.. kimyasal çıkacakmı en çok onu merak ediyorum bu defa:))
pes etmek yok canım
0.40 daha yüksek deyilmi 0.9dan artmış olmuyomu yumurta rezervin ..?
cnm merhaba sanırım aynı hastanedeyiz bende memoriala yeni geçenlerdenim:)) buradaki ilk toplamda 8. tedavimdeyim..
doktorum nur hn senin kimdi..
hımm anladım canım benim amh de 0.01 daha düşük bende bu ay adetin 2. günü 4 yumoş görüldü önceden ya hiç görülmüyodu yada 1 tane görünüyodu.amh ye tekrar baktırmana gerek yok aslında sadece moral bozukluğu oluyo durum belli rezerv az kalan yumoşlardan biri bebeğin olur inşallah..yok arkadaşım ya..0,90 dan 0,40 a düşmüş..yarıdan fazla azalma var...
canımm bende sizleri merak ettim tedavi sürecinde hiç takip edemedim.. bir ara ev çok kalabalıktı daha sonra hastaneye git gel moduna girdim bir yandan kursa gidiyorum sizleri özledim. perşembe sabah test günüm cnm..
sağol hayatım hiç umutlu değilim inan... gebeymişim gibi gelmiyor nedense hayırlısı artık diyoruz eşimle sadece canım...
zaten Semra hn şu aşamada şansın %30 %40 dedi.. kimyasal çıkacakmı en çok onu merak ediyorum bu defa:))
pes etmek yok canım
Kizlar bugun yumurta toplama islemi gerçekleşti sadece 2 yumurta alindi,insallah dollenir ve tutar..kistim vardı kistimi de aldi ayni anda..2 yumurta dollenir mi acaba..offf 15 gündür yuksek dozda ilac kullaniyorum sonuc 2 yumurta..insallah tutarda emekler bosa cikmaz..hem maddi hem de psikolojik olarak cok yipratici bir surec cunku..Allahim hepimizin yardimcisi olsun..
arkadaşlar bende aynı durumdayım bugün amh yaptırdım 0.8 çıktı(( fsh ım 13 çıktı bu ay,,, iki yumurta görülüyo,, biosteron kullanıyorum inş rabbim umutlarımızı boşa çıkartmaz.... ekim ya da kasımda kısmetse başlamak istiyorum,,,, bizim gibi durumda olup hamile kalabilen var mı???
canım kaybedenlerden olmayalım... ama bazen bende düşünüyorum benim hiç bebeğim olmayacak mı diye(((
bende toplamda 5 kez denedim tüpbebeği.amerikanda ve 29 mayısda oldu denemelerim..memorialde semra hanımla randevum vardı..o yeni amh istedi..kist için ilaç verdi..adet oluncada fsh bakıp karar veririz dedi...
eşim bahçeciyide siyiyordu..oradada güvenç beyle görüştük..o da havuz yöntemi yapalım dedi...ama havuz yöntemi hem maliyeti fazla hemde vaktim yok o kadar..o kadar yoğun çalışıyorum ki çok zor..karar arefesindeyim..şansım çok çok az..ama yinede umut ediyorum işte..
Cok Sevdim bana herhangi birsey uygulanmadi gerçi bi daha hiç fsh a bakılmadı ne kullandin canım
Bu arada ensu nerelerdesin çok merak ediyorum seni umarım güzel haberlerle donersin canım
Cok Sevdim bana herhangi birsey uygulanmadi gerçi bi daha hiç fsh a bakılmadı ne kullandin canım
Bu arada ensu nerelerdesin çok merak ediyorum seni umarım güzel haberlerle donersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?