Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ensucum transferin olmuş inşallah güzel haberler verirsiin bizlere..

canım kaç yaşındasın.. ben 37 yaşındayım.. benimde 0.48 ve 1.2 derken son tahlilimi memorialda yaptırdım şoka girdim...
benim amh da çok hızlı düşüş yaşamış.... en son haziranda memorialda verdim sonuç 0.09 çıktı çok üzülmüştüm.. ama korkma bu 0.09 la bile 3 yumoş toplandı.. 2 tane döllenme oldu çok iyi bakımla bu mümkün cnm.. bizde birde erkek infertilitesi var..
acilen eşinle beraber saf arı sütüne başla hayatım kesin etki ediyor:))
eşimin semen sonucu 200 bindi 3 aylık arı sütü kullanımı ile 13 milyona çıtı ve bendede doktor amh ı bizde yaptırmasan 0.09 olduğuna inanmazdım 3 yumoş ancak 0.50 lerde toplanıyor dedi.. ön takviye şart..
tedaviye nezaman başlıyorsun..

Kizlar bugun yumurta toplama islemi gerçekleşti sadece 2 yumurta alindi,insallah dollenir ve tutar..kistim vardı kistimi de aldi ayni anda..2 yumurta dollenir mi acaba..offf 15 gündür yuksek dozda ilac kullaniyorum sonuc 2 yumurta..insallah tutarda emekler bosa cikmaz..hem maddi hem de psikolojik olarak cok yipratici bir surec cunku..Allahim hepimizin yardimcisi olsun..

ensucum transferin olmuş inşallah güzel haberler verirsiin bizlere..

canımm bende sizleri merak ettim tedavi sürecinde hiç takip edemedim.. bir ara ev çok kalabalıktı daha sonra hastaneye git gel moduna girdim bir yandan kursa gidiyorum sizleri özledim. perşembe sabah test günüm cnm..
sağol hayatım hiç umutlu değilim inan... gebeymişim gibi gelmiyor nedense hayırlısı artık diyoruz eşimle sadece canım...
zaten Semra hn şu aşamada şansın %30 %40 dedi.. kimyasal çıkacakmı en çok onu merak ediyorum bu defa:))
pes etmek yok canım

hayırlı olsun canım inşallah ikiside döllenir sana bebiş olurlar.allah emeklerini hayallerini boşa gidermesin..yüksek doz pek işe yaramıyo ama bazı doktorlar yüksek dozda ısrarlı oluyolar ama rezerv az olduğu için çokta bişey değişmiyo..

canım olumlu düşün bu sefer bebeğin senle olcak inşallah..yazın günler daha yoğun geçiyo pek fırsat olmuyo kk ya girmeye..ne kursuna gidiyosun kafanı dağıtmak için iyi olur bişeylerle uğraşmak bende yarın tekrar spora başlıyorum vakit geçiyo kafa dağılıyo iyi oluyo ...

cnm merhaba sanırım aynı hastanedeyiz bende memoriala yeni geçenlerdenim:)) buradaki ilk toplamda 8. tedavimdeyim..
doktorum nur hn senin kimdi..

bende toplamda 5 kez denedim tüpbebeği.amerikanda ve 29 mayısda oldu denemelerim..memorialde semra hanımla randevum vardı..o yeni amh istedi..kist için ilaç verdi..adet oluncada fsh bakıp karar veririz dedi...
eşim bahçeciyide siyiyordu..oradada güvenç beyle görüştük..o da havuz yöntemi yapalım dedi...ama havuz yöntemi hem maliyeti fazla hemde vaktim yok o kadar..o kadar yoğun çalışıyorum ki çok zor..karar arefesindeyim..şansım çok çok az..ama yinede umut ediyorum işte..

yok arkadaşım ya..0,90 dan 0,40 a düşmüş..yarıdan fazla azalma var...
hımm anladım canım benim amh de 0.01 daha düşük bende bu ay adetin 2. günü 4 yumoş görüldü önceden ya hiç görülmüyodu yada 1 tane görünüyodu.amh ye tekrar baktırmana gerek yok aslında sadece moral bozukluğu oluyo durum belli rezerv az kalan yumoşlardan biri bebeğin olur inşallah..

Ensu dur bakalım ya..ne kimyasalı..inşallah bu kez olur..bizlerede umut olursun..

Allahım emeklerini boşa çıkarmasın..inşallah yarın iyi haberler alırsın embriyologdan..bizede haber ver..

arkadaşlar bende aynı durumdayım bugün amh yaptırdım 0.8 çıktı (( fsh ım 13 çıktı bu ay,,, iki yumurta görülüyo,, biosteron kullanıyorum inş rabbim umutlarımızı boşa çıkartmaz.... ekim ya da kasımda kısmetse başlamak istiyorum,,,, bizim gibi durumda olup hamile kalabilen var mı???

ne denirki..biz amh mağdurları..ya da kaybedenler kulübü mü desek..

canım kaybedenlerden olmayalım... ama bazen bende düşünüyorum benim hiç bebeğim olmayacak mı diye(((

yok 3 kere denedim... ilkinde 7 yumurta toplandı 2 transfer 1. kalite ikinci 9 yumurta 2 transfer 2. kalite üçüncü tek yumurta 2. gün transfer yani git gide azalıyo(((((((((((( 3 yıldır her yaz denedim peki sen? yaşım 33

bende 7 yıl içinde Amerikan hastanesinde, bahçeci umutta, İstanbul tüpde denedim farklı sayılarda.. şimdi Memoriala karar kıldım negatifte olsa burada devam edeceğim cnm doğurana kadar takip aşamaları değişik geldi.. havuz sistemini bende hiç düşünmedim o psikolojiyi kaldıracak kafaya sahip değilim ne yazıkki.. güçlü irade, bolcaaa sabır ve çok zaman gerekli.. bende artık hiçbiri kalmadı hemen transferi uygun görüyorum:))

kızlar merhaba;
sizi uzun zamandır takip ediyorum. ben de yazmak istedim hikayemi. 33 yaşındayım 2 yıllık evliyim. evlendikten sonra 3-5 ay korunduk. sonra bi çocuğumuz olsun diye başladık çalışmalara. 2. ayımda hamile kaldım. ama bebeğin gelimi yavaştı ve 8. haftada kalbi durdu. kürtajla alındı. ama dr parça bırakmış tam 35 gün sonra başka bi dr tarafından tespit edildi ve parçaları düşürdüm. sonrası tabi yapışıklık oldu. hsg de çıktı ben de iyi bir prof.a gittim dr muayenede antral folikül sayısı az bi amh testi yapalım dedi. amh 0,2 çıktı. asıl olayımız başladı tabi bununla. dünyam yıkıldı günlerce ağladım. dr acil tüp bebek dedi. önce tabi histeroskopiyle yapışıklık açıldı. 2014/ocakta yumurta toplandı 4 yumurta vardı 3 ü dolu çıktı döllendi ama dr bikaç yumurta daha var geriden gelen onları da değerlendirelim dedi ve adet olmadan iğnelere başlandı yine. neyse o da toplandı falan toplamda 5 embriyo oluştu. biraz dinlen bi daha toplayacaz dedi ama ben bunları transfer edelim deyince mart ayında rahimi hazırlayalım o zaman dedi. ama nafile rahim hiç kalınlaşmadı. 2-3 ay denedik nerdeyse bazı aylar dinlendim tekrar başladık tedaviye. olmadı kalınlaşmadı. bu sefer normal tedavi yapalım dondurmadan transfer edelim dedi o zaman da 2 yumurta oluştu sadece. e2 sonucuna göre biri dolu dedi almaya gerek yok aşılama yapalım dedi. o da tutmadı. başka dr a gittim işinde iyi olduğu söylenen. o da histeroskopi yaptı sonra lucrinle başladı tedaviye yoğun estrofeme rağmen yine kalınlaşmadı yine iptal. bikaç hafta önce başka bi dr dan randevu aldım tam gidicem vazgeçtim artık biliyorum kalınlaşmayacak. bu süre içinde almadığım ilaç kalmadı olmadı. ben de bitkilerle denemeye karar verdim. fsh yükseldi tabi hayıt, çobançantası, ada çayı, aslan pençesi vb. olan bi kür aldım aktardan. aktar baya iddialı. bi de karışım verecekmiş arı sütü polen ve bitkiler olan. onları kullan dedi ama karışı almadım henüz.
başınızı şişirdim ama benim hikayem bu. çok mutsuzum. hayatımdaki herşeyi çocuğa göre ayarlamışım bunu farkettim. kolay bi hayatım olmadı ama bu sefer beklemediğim yerden geldi darbe. inançlı biriyim ama cidden bazen isyan ederken buluyorum kendimi. neden ben böyle oldum diye. annem hala adet oluyo, ben ondan önce giricem menopoza galiba. bazen o kadar bunalıyorum ki hemen bu topici açıp okuyorum yazdıklarınızı. yalnız olmadığımı hissettirdiniz en kötü anlarımda. iyi ki varsınız. ALLAH hepimizin dualarını kabul eder de bizler de evlat sahibi oluruz...

Cok Sevdim bana herhangi birsey uygulanmadi gerçi bi daha hiç fsh a bakılmadı ne kullandin canım
Bu arada ensu nerelerdesin çok merak ediyorum seni umarım güzel haberlerle donersin canım
Cok Sevdim bana herhangi birsey uygulanmadi gerçi bi daha hiç fsh a bakılmadı ne kullandin canım
Bu arada ensu nerelerdesin çok merak ediyorum seni umarım güzel haberlerle donersin canım

TRİSEQUENS DİYE BİR İLAÇ Vermişti onu kullanmıştım, yarın tekrar baktıracağım. bakalım değişiklikk olmuşmu.tedaviye devam bakalım kaç yum var bu ay???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…