Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

36 Yasina girdim fsh problemim yoktu. Acaba fsh problem ortaya cikmis olabilir? Amelyat oldum 2 ay once tupumun digerini aldirdim. Ama onla ilgisi oldugunu zannetmiyorum. Suan ki kanama da cok yogun degil. Agrim var ama dedigim gibi kesinlikle yerlesme kanamasi olamaz. O zaman erken yumurtladim. Normalde reglim oldugumda kasiklarim agrirdi kasik agrisi da yok valla bilemedim ben bu durumumu sirtim cok agriyor

Bu arada evet rezerv problemim var maalesef..

Bu arada evet rezerv problemim var maalesef..

bana dr rezerv problemi yani erken yumurta yetmezliği başladığında adetlerinde gecikmeler veya erken gelme sorunları olacaktır demişti.. belki ondandır. peki ne yapacaksınız gelecekmisin yoksa bir sonraki aya mı erteleyeceksin? ne zor bi durum ya.. sakin olmak sabretmek çok zor bazen ama hayırlısını isteyelim ne olursa olsun...

Kesinlikle gelmek zorundayim. Cunku esim de aldi ucak biletini o yuzden ucak biletini iptal edicem. Peki reglin de azalma oldumu benim cok az geliyor bu normal mi bide bayagi agrili..

Kesinlikle gelmek zorundayim. Cunku esim de aldi ucak biletini o yuzden ucak biletini iptal edicem. Peki reglin de azalma oldumu benim cok az geliyor bu normal mi bide bayagi agrili..

benim reglimde kürtaj sonrası oldu azalma. ama kirtajdan sonra yapışıklık oldu sonra rahim duvarı kalınlaşmadı hiç.. endometrium tabakasına bağlı adet miktarı. ne kadar kalınlaşırsa o kadar kanama olur. endometriumun kalınlaşması için de östrojen gerekli. rezerv azalmasına ve kalitedeki düşüklüğü bağlı olarak yumurtalıklardan daha az östrojen salgılandığı için rahim duvarı kalınlaşmıyo ve böylece kanama azalıyor. bunlar hep birbirine bağlı şeyler. ama ben kürtajdan önce gayet yoğun adet olurdum gittiğim dr lar rezervlerin çok iyi derdi. kürtajdan sonraki dr um rezervin azalmış dedi. halan çıkamadım işin içinden. ne oldu nasıl oldu da bikaç ayda bitti benim rezervler. yaşım 33. 2 yıllık evliyim hiç çocuk yok. rahim ilaçlarla da kalınlaşmıyo. bi çıkmazdayım ki sorma. her ay rezervler daha çok azalıyo ama benim elimden bişey gelmiyo. çocuğumun olmaması ihtimaline kendimi alıştırmaya çalışıyorum da pek başarılı olamıyorum. bıraktım artık dr a gitmeyi. bitkisel kürler denicem bikaç ay... Allah yardımcımız olsun arkadaşım..

Desene benim durumumda boyle. Cok uzucu gercekten ben de birsekilde olur diyo umut ediyorum ama ostorojense benim durum da vahim o zaman. Ben de 36 yasima yeni girdim bir ic bir dis gebelik 2 laparoskopi ameliyati 3 tup bebek denemesi derken benim de durumum pek ic acici degil. Duzelme gosterirmi peki? Yapabilcegimiz bisey varmi? Daha genciz diye dusunuyorum. Bu durumda cocuk sahibi nasil olucaz

merhaba hanımlar.henüz kadınlar kulübüne yeni kayıt oldum.sorum şu ki bizim durumumuzda olanlardan Ankara!da tedavi gören var mı acaba? şu sıralar İstanbul'u araştırıyorum.Aklımda memorial şişli,umut veya fulya bahçeci,acıbadem Bülent tıraş ve İstanbul tup bebek merkezi emre bey var.ama o kadar kararsızım ki. fiyatlar hemen hemen yakın gibi.ben özelde yaptırıcam raporum yok. aşılama bir kez oldu klomenle ama negatif. İstanbul ve ankara dışındayım.yani bi de yol,kalma vs var.ama sonuçta iyi bir yer olması da önemli. buarada amh 0.70 fsh değişken 6-7 bir ara 15 i de gördüm stresliyken .ayrıca kan pıhtılaşması sorunum var .çok şükür eşimde Allah'a şükür sorun yok şimdilik.Rabbim hepimize bu yolda güzel hayırlı sonuç almayı tez zamanda nasip etsin inşallah...

bir an evvel bir yere karar verip gitmek istiyoruz. ayrıca bir şey daha sorayım.memorial de tedavi yaptıranlara eger yumurta olaki gelişmedi opu olmadı ne kadar ödeme yapıyoruz? ikincisi opu oldu ama döllenme olmadı o zaman ne kadar ? bütün merkezlerde bu fiyat işlemleri nasıl oluyo?

Sanmıyorum düzelme göstereceğini. en azından kendim için böyle düşünüyorum. hiç bir dr olumlu konuşmadı. tamam bi gençlik var ama yumurta olmayınca neye yarar. hadi yumurta oldu bende rahim inceliği sorunu var... sen ilaçların yanısıra bitkisel şeyler kullanıyomusun? ben mesela bu ay soğan kürüne başladım, arı sütü polen vs tüketicem.

Sende östrojen eksikliği mi var neden benim durumum vahim dedin.. geçirdiğin operasyonlar var ama rahme zarar vermedilerse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

ensuuuuuuuuu güzel haberler ver bize..olumlu değilsede üzülme canımcığım herşeyde vardır bir hayır..mücadelemize devam madi yönden el erdiği sürece bu yola baş koyduk yolla devammm..kötü düşünmüyorum inş Allahım sen büyüksün ensuuuuu hamişşşşşş olsun amin..

kızlar bu ay soğan kürü yaptım çalışmalarda gayet iyidi ama benim adetim hala gelen giden yokkk ben hamişmiyim acabaaa..inş öyledir ama kan testinde çıkmıyor geç dölenme olmuş olabilirmi..gerçi mevsim değişikliğinde benim adet tarihleri hep böylee oluyor..Allahım sen sabır ver kafayı yemek üzreyim söktürücüde kullanmak istemiyorum aslında doktorum adet bir hafta gecikip gelmese tarlusal iç demişti napsam karar veremedim...

Kac gun gecikti

canım İstanbul tüp bebekte ben 3 kere tüp yaptırdım doktorum aret beydi be doktorumdan mamnun kalmadım tamam çok bilgili bir doktor ama çok dik kafalı kesinlikle işine karıştırmıyor sana sorulmuyor emriyon beklesin yada beklenmesin doktor karar veriyor ssoru sorduğunda işine karıştığında tersliyor benimde fsh yüksek amh baya yerlerde 0.16 iki sene önce..şimdi ensu arkadaşımız tüp bebek yaptırdım memorilade çok memnun inş hamişse umut olucak bizlere her aşamanın parası ayrıdır canım mesela İstanbul tüp bebekte bütün aşamaların parasını yatırıyorsun tedavine başlayınca sonra opu sonrası yumoş boş çıkarsa yada dölnemese senden sadece transfer parası alınmıyor yada yumurta büyümese sadece ilaç parası alıyorlar opu ve transfer parası almıyorlar..

Canim hosgeldin benimde fsh ayni , amh 1.50 cikti yasim 33.
Ankarada baskente gidiyorum.
Hakimizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…