Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım 11 gün gecikti adet 4 geçince gitim kan testi 1 çıktı sonra tekrar adet 7 geçince gitim yine kan testi 1 çıktı tekrar kan testien gidemem artık yoksa hasytaneden kovulcam bu gidişle..

merhaba, 11 gün gecikmiş gebelik belirtileri var mı?

Canim hosgeldin benimde fsh ayni , amh 1.50 cikti yasim 33.
Ankarada baskente gidiyorum.
Hakimizda hayirlisi.
hoş bulduk :) başkenti yorumlarda okudum biri iyi diyo birisi labarotuarını beğenmiyor falan bir de çok kalabalıkmış galiba.sen memnun musun oradan? benim yaş 28 ama amh düşük. burdaki doktorum gerek yok tüpe diyor ama olmadıkça bi de amh düşükken artık deneyelim dedik. buarada benim 2 düşük var hep adet geçtikten sonra öğrendim 300lü değer gördüm ama kanamayla adetle gitti.sonrasında pıhtılaşma testi yapıldı o arada amh ile tanıştırdı Ankara'da bi doktor.sen Ankara da mısın?

merhaba, 11 gün gecikmiş gebelik belirtileri var mı?
kan testi yaptırdım 4 gün önce 1 çıktı..bazen adet sancısı gibisancılarım oluyor hemen geçiyor uzun sürmüyor sol kasığımda çok ağrım vardı 10 günden beri ağrımda kalmadı..

kan testi yaptırdım 4 gün önce 1 çıktı..bazen adet sancısı gibisancılarım oluyor hemen geçiyor uzun sürmüyor sol kasığımda çok ağrım vardı 10 günden beri ağrımda kalmadı..

daha önce gebelik yaşadıysan az çok bilirsin kendini. geç döllenmeden dediğin gibi geç yükselir ama bana sanki bebiş var gibi geldi. çünkü adet dönemi ağrısı oldu benim bi arkadaşın sonra birden kesildi. bi baktık ki hamile.. İnşallah sen de hamişsindir

canım daha önce hiç hamiş kalmadım fsh bayağ yüksek bazen yumurtam bile olmuyor geçen ayda adetim 5 günü kontrole gitiğimde hiç yumoşum yoktu tedaviye başlayamaımştık ..ayrıca ksitlerimde var onlarda geciktirebilir yada ağrı yapabilir..3 seneden beri mücadele veriyorum canım bebiş için..inş hamişimdir..

ben de ankaradayım, başkent hulusi hocayi çok iyi diolar. benim en son tedavim hulusi hoca başkentteydi. ama yarım kaldı. çok yoğun devlet hastanesi gibi çok sıra var ama beklediğine değiyo. hoca herşeye hakim o yoğunlukta bile herşeyi hatırlıyo. bütün işlemleri kendisi yapıyo. başarı oranı yüksek . orda bikaç kişiyle tanıştım hepsi hamile kaldı.. sen bilirsin yani. ankaradaki merkezleri bayaa araştırdım iyi diyen de var kötü diyen de var her biri için.. kesin bişe diyemem ama başkent sanki bi adım önde. Allah gönlüne göre versin arkadaşım..

teşekkürler cnm.desene transfere gidemesek de o paranın çoğunu alıyorlar.transfer olmayınca ist.tup bebek ne kadar geri ödedi.ilaç parası eczaneden kendimiz almıyor muyuz? bu sayfalarda okumuştum aret bey klomenle deniyor diye.tup bebek deyince iğneli tedavi aklıma geliyor benim.peki ordaki tedavinde kaç yumurta toplandı mesela.transfere kadar gidebildin mi?bi de ilaçlar için ne kadar ödedin? benim rapor olmadığı için acaba ne kadar tutar sence tahminen? tabi herkesin durumu farklı ama

anladım cnm ben de forumda hulusi hocanın adını duydum hep memnun olmayanlar labaratuvar ortamının iyi olmadığını falan söylediler.zaten rezerv az yumurta da az çıkıyo o yüzden ne bilim ikliem de kalıyo insan.gerçi nasip sonuçta onlar birer aracı Allah nasip edince oluyor.peki senin tedavi ücretin ne kadar? tedavin yarım kalınca ne kadar ödeme yaptın hastaneye? bana Ankarada başkent,novart bi de centurum u önerdiler ama çoğunluk hep İstanbul iyi gibi diyo sanki?

arkadaşım ben transfer yaptırmadım mesela, sadece toplandı 1900 tl para ödemiştim.

dediğin gibi kistler de yapabilir. Bende 2 hafta gecikme olmuştu.. Soğan kürü kullandım demişsin ya, belki bi süpriz olur diye düşünmüştüm..

canım ben 3 tüp bebektede transfer aşamasına kadar gelebildim çok şükür dölendi emriyom hep 2 günü transfer edildi emriyom tek dölendiği için fazla bekletemiyorlarmış gerçi haklılar bekletmem konsunda çok emriyosu olanları bekletiyolardır belki bilemem..İstanbul tüp bebek fiyatı 4500 tl geçen sene 1500 opu parası 1500 labaratuvar emriyo gelişme aşaması ücreti 1500 transfer ücreti..ben Tekirdağlıyım canım burda kendi doktorum yumoşlarımı takip ediiyor aret beyde bilgi alıyor takıldığı zaman iki tedavim klomenle oldu canım ilaç masrafı 10tl sadece..bir tedavimde artı düşük iğney vurulmuştu klomen sonrası yumoş yavaş büyüdüğü için onada 150tl vermiştim..ever aret bey rezervi az olanlara yüksek doz ilaç vermiyor..sadece klomenlede yumurta büyütüyor..ama emre bey çok iyi biri sen eemre beye gitmeyi düşünüyordun galiba bir kere kontrlümü yapmıştı çok tatlı dili biri emre beye gidip hamile kalanda çook canım tüp bebekle..

arkadaşım ben transfer yaptırmadım mesela, sadece toplandı 1900 tl para ödemiştim.
neden transferin olmamıştı canım emriyonmu dondurulmuştu..emriyo dondurmada ücret biraz daha düşüyor bildiğim kadarıyla sadece 1900 tl iyimiş

benimki dondurulmuş tedavisiydi canım, embriyolar donduruldu ocak ayında. ama rahim kalınlaşmayınca transfere gidemedim. embriyolar gen-artta. o yüzden başkentte sadece rahmi hazırlamak için tedavi uygulandı. dr ilaçları söyledi aldım iki günde bir gittim kontrole. kalınlığa baktı sürekli. eğer kalınlaşma olsaydı transferi gen-art yapacaktı. anlayacağın farklı bi durum benimki, sadece 2 muayene ücreti verdim bu süreçte. tahlilleri kendim başka yerde yaptırdım falan..başkentte biriyle tanıştım ona ücreti söyleniyodu, sordum ilaçlar hariç 2,750 falan dedi. herkes çok uygun dio orası için.

sağol cnm .aslında fyat olarak daha makul.ben klomeni 1 sene içinde 7 kere kullandım.artık kullamak istemiyorum .2 ay önce rahim kalınlığım 5mm idi yani incelme oldu.doktorum da yapar biraz dedi.öyle yani.emre beyi de burda duydum memnun kalan varmış.o iğneli tedavi mi yapıyor acaba? sen yumi takibini memlektte yaptırdım demişsiin.opuya gideceğini nasıl ayarladı doktor? kaçıncı gün yapıldı opu?

canım yumurtalar 18 mm olunca yumurta çatlatma iğnenei vuruluyosun doktorum İstanbul tüp bebekten randevu alıyor kendisi benim adıma onlar anlaşmalı benim gitiğim yerle.çatlatma iğnesinden sonra 36 saat opu oluyorsun..canım rahim incelmesinin klomenle ilgisi yok bence..vurdukları iğnelerde aynı görevi görüyor bence değişen bişey yok vicuduna klomenle daha az hormon alıyosun..bence düşük doz iilaçla yumurta büyütmak gayet mantıklı bizler için..senin asıl sorunun neydi canım fsh ve amh test değerlerin kaç..

senin tedavin klomenle mi iğneyle mi oldu?senin amh fsh ve yaş kaçtı cnm? eşinde sorun varmıydı? labaratuar olarak genartta mı yapıolar işlemleri? başkentin muayene ücreti ne kadar acaba? başkenti birkaç kez aradım dönecez dediler dönen yok.. ben Ankara da değilim yani her durumda kalma,yol vs parası var masraf olarak.ama yeterki iyi bi yer olsun diyorum. ama gerçekten zor bi süreç.

benim amh 0.70 fsh 6 bazen 7 bi ara 15i gördüm çok stresliydim oaralar ama şimdi bilmiyorum.senn klomenle kaç yumurta oldu.yumurtaların durumu nasıldı?eşinde sorun varmıydı? senin amh fsh falan kaçtı ? ayy çok soru sordum biliyorum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…