Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

rezervim az oldıuğu için bulduğumuzu donduruyoruz o yüzden transfer olmadı.
bursada yaptırdım içinde doktor muaneleride hepsi içinde o fiyat aldılar.

canım ben 33 yaşındayım, amh 0,2, fsh 12-13. ben özel bi dr a gittim bana rezervin az deyince panik oldum. hemen tüp bebek dedi başka bi yer aramak gelmedi aklıma. bi de deneyimsizdim bilmiyodum bu süreci. neyse iğnelerle yumurtalarım gelişti toplandı ve donduruldu. dr bu işlem için gen artın lab.ın kullanıyo. ben sadece işlem için gittim gen arta. o dr kalınlaşmayı sağlayamayınca mecbur başka yer aradım bu defa başkente gittim. başkentteki embriyolog embriyoları gen arttan buraya getirisek kalitesi bozulur dedi. biz hazırlayalım transferi onlar yapsın dedi. başkentin lab ının iyi olmadığını duymuştum ama hulusı hoca işinde iyi diye gitmiştim. başkentin muayene ücreti benim çalıştığım bankayla anlaşmalı olduğu için 110 tl verdim. sanırım 150-160 tl gibi bişeydi gerçekte ücreti. bi de bişey söylim hulusi hoca hemen başlayalım demiyomuş önce histeroskopi yapıyo rahimde sıkıntı var mı diye. sonra sana bi kaç vitamin + dhea falan verir. bikaç ay sonra gel der diye düşünüyorum.

bişe sorucam.. rahimde kalınlaşma sorunu yaşıyomusun hiç. benim de az rezervim ben de bu şekilde dondurdum. ama iş transfere gelince olmadı. bi türlü kalınlaşmadı. yumurta takibi sırasında endometriuma bakılıyomu sende?

canım benim fsh 1 sene önce 50 gördüm mallesef sonrası aret beye gidince fsh bakmıycaz yumoş varsa tedaviye başlıycaz önemli olan yumurtaların büyümesi demişti sonra hiç fsh bakılmadı sonra birden 4 ay içinde ben 3 tüp bebek yaptrmı mallesef hiçbiri tutmadı kalite olarakta iyi değildi emriyolar..bazen 3 yumoşum büyümüştü biri dölendi bazen sadece tek yumoşla risk alarak tüp bebk yaptırmıştım..canım senin fsh çok iyi amh çokta düşük değil aslında iyide sayılmaz ama..benim amh yüksek en azından..hacamatı duydunmu canım hacamat yaptırıp sonra tedaviye başlayınca tüp bebekla hamile kalan çok..eşimde sorun yok çok şükür yaşta 35 olunca yaşla tüpte şansın zaten azalıyor..senin klomenle kaç emriyon olmuştu canım..canm senin tedavin şöyle yapılabilir önce emriyo biriktrip dondurlup sonra rahim kalınlaşması için hap kullanarak kalınlaşa bilir mesela sonra transfer yapılır..bence İstanbul tüp bebeye git ön görüşme yap..mesela opu oldun emriyon iyi ama rahim ince zaten transfer yapmıyorlar..sen daha önce tüp bebek yaptırdınmı canım hikayeni anımsayamadım..

anladım cnm.hsg çektirdm daha 2 ay önce.temiz çıktı çok şükür.gene de isterler mi histeroskopi. o da diğer yerlerde baya pahalıymış galiba.memorial,ist tup bebek onlar da istiyo mu acaba?

hayır cnm ilk kez yaptırmayı düşünüyorum.istanbul veya ankarada değilim.iyi bir yer olsun diyorum.klomenle yumurta takibi oldu.bir negatif aşılama.2 kere de hamile kaldım kanda gördük snra düştü çok geçmeden.ankaraya gönderdi burdaki doktor.pıhtılaşma sorunum varmış.amh bakıldı bu çıktı işte.yaşım 28.ama amh duşuk olunca deneyelim artık dedik. ayrıca tup bebeği raporsuz yaptırıcam. çok karasızım çok.

hacamatı duydum ama benim kan değerlerim oynak biraz. korktum görünce biraz.sen denedin mi? amh kaçtı cnm senin? sen İstanbul tup bebekte devam mı ediyosun şimdi? memoriali de çok beğenen var bu sitede ama ? uzakta olunca böyle zor oluyo
embiryo biriktirme yapınca tedavi ne kdar oluyo acaba?

Evet canim ankdayim ama lavaboratini bilmiyorum ama cok gebe kalan var sen nerdesin.

hac
hacamat dediğiniz nedir neişe faydalıdır

anladım cnm.hsg çektirdm daha 2 ay önce.temiz çıktı çok şükür.gene de isterler mi histeroskopi. o da diğer yerlerde baya pahalıymış galiba.memorial,ist tup bebek onlar da istiyo mu acaba?
Hsg cektirdiysen mutlaka gotur onu da. Belki gerek gormeyebilirler. Ben de bikac ay sonra baslicam tedaviye. Ankarada bi merkezde karar kilarsan haber ver bbana da.

Hsg cektirdiysen mutlaka gotur onu da. Belki gerek gormeyebilirler. Ben de bikac ay sonra baslicam tedaviye. Ankarada bi merkezde karar kilarsan haber ver bbana da.
inşallah gerek kalmadan hayırlı sonuç alırım.Ankara kesin değil İstanbul ağır basıyo şuan. Aslında ankara daha yakın bana. ama merkeze karar veremiyorum.memorial e aklım kayıyo memorialde tedavi gören var mı arkadaşlar tavsiye istiyorum ? bizim sıkıntımızda olan çok kişi geliyomuş aradım sordum.

derzer bursa da kime gidiyosun? bi arkadaşım 4 sene önce acıbadem de yaptırdı 3 yumurtası olmuş.şimdi 3 yaşında oğlu var.oraya bile aklım kayıyo bazen.bi de benim gittiğim yerde kalacak yerim yok mecbur pansiyon otel vs.o yüzden iyi bir yer olsun diyorum.tabi maddiyatta devreye giriyor ama Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin hepimize tez zamanda inşallah.

memorial de tedavi olan var mı arkadaşlar? çok kararsızım. İstanbul tüp bebek bahçeci umut ve memorial? sizce? bir de bunların aşamalardaki fiyatlarını bilen yazabilir mi. opu olmazsa aksilik olursa ya da yumurta döllenmezse ne kadar ödeniyo? nerdeyse paranın tamamına yakını mı? aradım bunları ne bişi demiyolar gelin görüşelim gelin görüşelim.uzaktayım ha deyince gelinmiyor ki. ankaraya hiçç zaten aklım kaymıyor fiyat uygun olsa bile.bana doktorum novaart diye bi yer önerdi ama içime sinmedi.ankara da olanlar istanbulda olanlar yardımmmmm bir an evvel bir karar verip görüşcem.

B
eNde baskente gidiyorum dr da iyi.

Canim bende gogsen beye gidiyorum

Canim bende gogsen beye gidiyorum

merhaba cnm, göğşen hacayı biliyorum. zaten ikisi var tüp bebekte. ona da iyi diolar herşeyden önce sakin biriymiş, moral motive olarak iyi dediler.. şimdilik kür yapıcam cnm ama tolga hocayı ben de duydum baya iyi dediler. belki ona giderim ama yılbaşına kadar süre verdim kendime. senin sorunun neydi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…