senin tedavin klomenle mi iğneyle mi oldu?senin amh fsh ve yaş kaçtı cnm? eşinde sorun varmıydı? labaratuar olarak genartta mı yapıolar işlemleri? başkentin muayene ücreti ne kadar acaba? başkenti birkaç kez aradım dönecez dediler dönen yok.. ben Ankara da değilim yani her durumda kalma,yol vs parası var masraf olarak.ama yeterki iyi bi yer olsun diyorum. ama gerçekten zor bi süreç.
rezervim az oldıuğu için bulduğumuzu donduruyoruz o yüzden transfer olmadı.
bursada yaptırdım içinde doktor muaneleride hepsi içinde o fiyat aldılar.
canım benim fsh 1 sene önce 50 gördüm mallesef sonrası aret beye gidince fsh bakmıycaz yumoş varsa tedaviye başlıycaz önemli olan yumurtaların büyümesi demişti sonra hiç fsh bakılmadı sonra birden 4 ay içinde ben 3 tüp bebek yaptrmı mallesef hiçbiri tutmadı kalite olarakta iyi değildi emriyolar..bazen 3 yumoşum büyümüştü biri dölendi bazen sadece tek yumoşla risk alarak tüp bebk yaptırmıştım..canım senin fsh çok iyi amh çokta düşük değil aslında iyide sayılmaz ama..benim amh yüksek en azından..hacamatı duydunmu canım hacamat yaptırıp sonra tedaviye başlayınca tüp bebekla hamile kalan çok..eşimde sorun yok çok şükür yaşta 35 olunca yaşla tüpte şansın zaten azalıyor..senin klomenle kaç emriyon olmuştu canım..canm senin tedavin şöyle yapılabilir önce emriyo biriktrip dondurlup sonra rahim kalınlaşması için hap kullanarak kalınlaşa bilir mesela sonra transfer yapılır..bence İstanbul tüp bebeye git ön görüşme yap..mesela opu oldun emriyon iyi ama rahim ince zaten transfer yapmıyorlar..sen daha önce tüp bebek yaptırdınmı canım hikayeni anımsayamadım..
benim amh 0.70 fsh 6 bazen 7 bi ara 15i gördüm çok stresliydim oaralar ama şimdi bilmiyorum.senn klomenle kaç yumurta oldu.yumurtaların durumu nasıldı?eşinde sorun varmıydı? senin amh fsh falan kaçtı ? ayy çok soru sordum biliyorum kusura bakma
anladım cnm.hsg çektirdm daha 2 ay önce.temiz çıktı çok şükür.gene de isterler mi histeroskopi. o da diğer yerlerde baya pahalıymış galiba.memorial,ist tup bebek onlar da istiyo mu acaba?canım ben 33 yaşındayım, amh 0,2, fsh 12-13. ben özel bi dr a gittim bana rezervin az deyince panik oldum. hemen tüp bebek dedi başka bi yer aramak gelmedi aklıma. bi de deneyimsizdim bilmiyodum bu süreci. neyse iğnelerle yumurtalarım gelişti toplandı ve donduruldu. dr bu işlem için gen artın lab.ın kullanıyo. ben sadece işlem için gittim gen arta. o dr kalınlaşmayı sağlayamayınca mecbur başka yer aradım bu defa başkente gittim. başkentteki embriyolog embriyoları gen arttan buraya getirisek kalitesi bozulur dedi. biz hazırlayalım transferi onlar yapsın dedi. başkentin lab ının iyi olmadığını duymuştum ama hulusı hoca işinde iyi diye gitmiştim. başkentin muayene ücreti benim çalıştığım bankayla anlaşmalı olduğu için 110 tl verdim. sanırım 150-160 tl gibi bişeydi gerçekte ücreti. bi de bişey söylim hulusi hoca hemen başlayalım demiyomuş önce histeroskopi yapıyo rahimde sıkıntı var mı diye. sonra sana bi kaç vitamin + dhea falan verir. bikaç ay sonra gel der diye düşünüyorum.
hayır cnm ilk kez yaptırmayı düşünüyorum.istanbul veya ankarada değilim.iyi bir yer olsun diyorum.klomenle yumurta takibi oldu.bir negatif aşılama.2 kere de hamile kaldım kanda gördük snra düştü çok geçmeden.ankaraya gönderdi burdaki doktor.pıhtılaşma sorunum varmış.amh bakıldı bu çıktı işte.yaşım 28.ama amh duşuk olunca deneyelim artık dedik. ayrıca tup bebeği raporsuz yaptırıcam. çok karasızım çok.canım benim fsh 1 sene önce 50 gördüm mallesef sonrası aret beye gidince fsh bakmıycaz yumoş varsa tedaviye başlıycaz önemli olan yumurtaların büyümesi demişti sonra hiç fsh bakılmadı sonra birden 4 ay içinde ben 3 tüp bebek yaptrmı mallesef hiçbiri tutmadı kalite olarakta iyi değildi emriyolar..bazen 3 yumoşum büyümüştü biri dölendi bazen sadece tek yumoşla risk alarak tüp bebk yaptırmıştım..canım senin fsh çok iyi amh çokta düşük değil aslında iyide sayılmaz ama..benim amh yüksek en azından..hacamatı duydunmu canım hacamat yaptırıp sonra tedaviye başlayınca tüp bebekla hamile kalan çok..eşimde sorun yok çok şükür yaşta 35 olunca yaşla tüpte şansın zaten azalıyor..senin klomenle kaç emriyon olmuştu canım..canm senin tedavin şöyle yapılabilir önce emriyo biriktrip dondurlup sonra rahim kalınlaşması için hap kullanarak kalınlaşa bilir mesela sonra transfer yapılır..bence İstanbul tüp bebeye git ön görüşme yap..mesela opu oldun emriyon iyi ama rahim ince zaten transfer yapmıyorlar..sen daha önce tüp bebek yaptırdınmı canım hikayeni anımsayamadım..
hacamatı duydum ama benim kan değerlerim oynak biraz. korktum görünce biraz.sen denedin mi? amh kaçtı cnm senin? sen İstanbul tup bebekte devam mı ediyosun şimdi? memoriali de çok beğenen var bu sitede ama ? uzakta olunca böyle zor oluyocanım benim fsh 1 sene önce 50 gördüm mallesef sonrası aret beye gidince fsh bakmıycaz yumoş varsa tedaviye başlıycaz önemli olan yumurtaların büyümesi demişti sonra hiç fsh bakılmadı sonra birden 4 ay içinde ben 3 tüp bebek yaptrmı mallesef hiçbiri tutmadı kalite olarakta iyi değildi emriyolar..bazen 3 yumoşum büyümüştü biri dölendi bazen sadece tek yumoşla risk alarak tüp bebk yaptırmıştım..canım senin fsh çok iyi amh çokta düşük değil aslında iyide sayılmaz ama..benim amh yüksek en azından..hacamatı duydunmu canım hacamat yaptırıp sonra tedaviye başlayınca tüp bebekla hamile kalan çok..eşimde sorun yok çok şükür yaşta 35 olunca yaşla tüpte şansın zaten azalıyor..senin klomenle kaç emriyon olmuştu canım..canm senin tedavin şöyle yapılabilir önce emriyo biriktrip dondurlup sonra rahim kalınlaşması için hap kullanarak kalınlaşa bilir mesela sonra transfer yapılır..bence İstanbul tüp bebeye git ön görüşme yap..mesela opu oldun emriyon iyi ama rahim ince zaten transfer yapmıyorlar..sen daha önce tüp bebek yaptırdınmı canım hikayeni anımsayamadım..
Evet canim ankdayim ama lavaboratini bilmiyorum ama cok gebe kalan var sen nerdesin.hoş bulduk :) başkenti yorumlarda okudum biri iyi diyo birisi labarotuarını beğenmiyor falan bir de çok kalabalıkmış galiba.sen memnun musun oradan? benim yaş 28 ama amh düşük. burdaki doktorum gerek yok tüpe diyor ama olmadıkça bi de amh düşükken artık deneyelim dedik. buarada benim 2 düşük var hep adet geçtikten sonra öğrendim 300lü değer gördüm ama kanamayla adetle gitti.sonrasında pıhtılaşma testi yapıldı o arada amh ile tanıştırdı Ankara'da bi doktor.sen Ankara da mısın?
hacamat dediğiniz nedir neişe faydalıdırhacamatı duydum ama benim kan değerlerim oynak biraz. korktum görünce biraz.sen denedin mi? amh kaçtı cnm senin? sen İstanbul tup bebekte devam mı ediyosun şimdi? memoriali de çok beğenen var bu sitede ama ? uzakta olunca böyle zor oluyo
embiryo biriktirme yapınca tedavi ne kdar oluyo acaba?
Hsg cektirdiysen mutlaka gotur onu da. Belki gerek gormeyebilirler. Ben de bikac ay sonra baslicam tedaviye. Ankarada bi merkezde karar kilarsan haber ver bbana da.anladım cnm.hsg çektirdm daha 2 ay önce.temiz çıktı çok şükür.gene de isterler mi histeroskopi. o da diğer yerlerde baya pahalıymış galiba.memorial,ist tup bebek onlar da istiyo mu acaba?
inşallah gerek kalmadan hayırlı sonuç alırım.Ankara kesin değil İstanbul ağır basıyo şuan. Aslında ankara daha yakın bana. ama merkeze karar veremiyorum.memorial e aklım kayıyo memorialde tedavi gören var mı arkadaşlar tavsiye istiyorum ? bizim sıkıntımızda olan çok kişi geliyomuş aradım sordum.Hsg cektirdiysen mutlaka gotur onu da. Belki gerek gormeyebilirler. Ben de bikac ay sonra baslicam tedaviye. Ankarada bi merkezde karar kilarsan haber ver bbana da.
derzer bursa da kime gidiyosun? bi arkadaşım 4 sene önce acıbadem de yaptırdı 3 yumurtası olmuş.şimdi 3 yaşında oğlu var.oraya bile aklım kayıyo bazen.bi de benim gittiğim yerde kalacak yerim yok mecbur pansiyon otel vs.o yüzden iyi bir yer olsun diyorum.tabi maddiyatta devreye giriyor ama Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin hepimize tez zamanda inşallah.rezervim az oldıuğu için bulduğumuzu donduruyoruz o yüzden transfer olmadı.
bursada yaptırdım içinde doktor muaneleride hepsi içinde o fiyat aldılar.
canım hayırlı olsun 2 embiryonda tutunsun inşallah sana bebiş olsunlar..Kizlar bugun transferim gerceklesti..dollenen iki embrionunda transferi gerceklesti..dua edin lütfen. .umarım bebeklerim bana tutunur. .
Medikalde tolga hoca var cok basarili diyorlar netten arastir istersenHsg cektirdiysen mutlaka gotur onu da. Belki gerek gormeyebilirler. Ben de bikac ay sonra baslicam tedaviye. Ankarada bi merkezde karar kilarsan haber ver bbana da.
eNde baskente gidiyorum dr da iyi.benimki dondurulmuş tedavisiydi canım, embriyolar donduruldu ocak ayında. ama rahim kalınlaşmayınca transfere gidemedim. embriyolar gen-artta. o yüzden başkentte sadece rahmi hazırlamak için tedavi uygulandı. dr ilaçları söyledi aldım iki günde bir gittim kontrole. kalınlığa baktı sürekli. eğer kalınlaşma olsaydı transferi gen-art yapacaktı. anlayacağın farklı bi durum benimki, sadece 2 muayene ücreti verdim bu süreçte. tahlilleri kendim başka yerde yaptırdım falan..başkentte biriyle tanıştım ona ücreti söyleniyodu, sordum ilaçlar hariç 2,750 falan dedi. herkes çok uygun dio orası için.
ben de ankaradayım, başkent hulusi hocayi çok iyi diolar. benim en son tedavim hulusi hoca başkentteydi. ama yarım kaldı. çok yoğun devlet hastanesi gibi çok sıra var ama beklediğine değiyo. hoca herşeye hakim o yoğunlukta bile herşeyi hatırlıyo. bütün işlemleri kendisi yapıyo. başarı oranı yüksek . orda bikaç kişiyle tanıştım hepsi hamile kaldı.. sen bilirsin yani. ankaradaki merkezleri bayaa benim en son tedavim hulusi hoca başkentteydi. ama yarım kaldı. çok yoğun devlet hastanesi gibi çok sıra var ama beklediğine değiyo. hoca herşeye hakim o yoğunlukta bile nt sanki bi adım önde. Allah gönlüne göre versin arkadaşım..
Canim bende gogsen beye gidiyorumben de ankaradayım, başkent hulusi hocayi çok iyi diolar. benim en son tedavim hulusi hoca başkentteydi. ama yarım kaldı. çok yoğun devlet hastanesi gibi çok sıra var ama beklediğine değiyo. hoca herşeye hakim o yoğunlukta bile herşeyi hatırlıyo. bütün işlemleri kendisi yapıyo. başarı oranı yüksek . orda bikaç kişiyle tanıştım hepsi hamile kaldı.. sen bilirsin yani. ankaradaki merkezleri bayaa araştırdım iyi diyen de var kötü diyen de var her biri için.. kesin bişe diyemem ama başkent sanki bi adım önde. Allah gönlüne göre versin arkadaşım..
göğşen bey başkentte mi? nasıl bir uygulaması var iğneli klomen falan? kaçıcı denemen memnun msusun??Canim bende gogsen beye gidiyorum
Canim bende gogsen beye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?