Canim benim kist ameliyatindan sonra olmadi.fsh yuksekti simdi dustu. Amh 1.50 cikti burdaki kizlar iyi diyorlar ama 2 nin ustu olsaydi iyidi.merhaba cnm, göğşen hacayı biliyorum. zaten ikisi var tüp bebekte. ona da iyi diolar herşeyden önce sakin biriymiş, moral motive olarak iyi dediler.. şimdilik kür yapıcam cnm ama tolga hocayı ben de duydum baya iyi dediler. belki ona giderim ama yılbaşına kadar süre verdim kendime. senin sorunun neydi cnm
Hadi bakalim normal yolla olur insallah.merhaba cnm, göğşen hacayı biliyorum. zaten ikisi var tüp bebekte. ona da iyi diolar herşeyden önce sakin biriymiş, moral motive olarak iyi dediler.. şimdilik kür yapıcam cnm ama tolga hocayı ben de duydum baya iyi dediler. belki ona giderim ama yılbaşına kadar süre verdim kendime. senin sorunun neydi cnm
Bende yeniyim uygulamaya karar vermedi daha.göğşen bey başkentte mi? nasıl bir uygulaması var iğneli klomen falan? kaçıcı denemen memnun msusun??
inşallah cnm benim amh çok düşük 0,2. nasip kısmet artık..Hadi bakalim normal yolla olur insallah.
Canim yaaa, sen zaman mi kaybettin daha onceden amh dusuklugu anlasilmadi mi.inşallah cnm benim amh çok düşük 0,2. nasip kısmet artık..
zor bi hasta olsaydın direk hulusi hocaya yönlendirirdi göğşen bey. bence senin şansın çok yüksek amh ın da gayet iyi. çok stres yapma, gerilme yeter..
C
Canim yaaa, sen zaman mi kaybettin daha onceden amh dusuklugu anlasilmadi mi.
Benimmki tesadufen bakildi
gözü aydın darısı başımıza hayırlısıyla arkadaşlar:) ilk deneme mi onun? ensudan başka memorialde sonuç alan var mı bilgin var mı bu konuda? memoral iyi gibi sanki ama fiyat olarak hangi aşamada ne kadar aldıklarını tam olarak bilen varmı?memeorialde tedavi olan biri varr kızlar ve şuan hamişşşşşş..encu hamişş kızlar hepimizin gözü aydın olsun kendi hamiş kalmış gibi sevindim darısı bizlere olsun..biraz ağrıları varmış encu biraz kendini iyi hisetsin sorularımızı yanıtlıycaktır inş..
başkentin labarotuvarı nasıl kızlar bilginiz var mı? yumuyrta az oluyo onun korunması ortamı falan önemli.o yğzden karar veremşyorum.inşallah cnm benim amh çok düşük 0,2. nasip kısmet artık..
zor bi hasta olsaydın direk hulusi hocaya yönlendirirdi göğşen bey. bence senin şansın çok yüksek amh ın da gayet iyi. çok stres yapma, gerilme yeter..
bilgin için teşekkür ederiz canım yazıyı okuyunca tekrar kulanmayı düşünüyodum vazgeçtim yumurtalarımız kaliteli olsun diye canımızdan olmayalım Allahım korusun..sen neler yaptın canım ağrılarım geçtimi biraz kan değerlerin inş güzel artar sonra kese pıt pıtlarıda görürüsün inş..sana çook sorularım var...kızlar 40 yaş topiğinde bi yazı paylaştım sizlerlede paylaşmak istedim çünkü en çokda zaten yumurta rezerv sorunu olanlar bu ilacı kullanıyor..
ID Dıscoveriyde bi proğram izledim ve çok şaşırdım sizlerle paylaşmak istedim..
DHEA haplarını belli bir süre devamlı kullanan insanların kalp ritmi bozuluyormuş ve ilerleyen dönemlerde kalp krizi geçirip ölüyormuş bu insanların bir çoğu ve bu ilerleyen dönemde olduğu için hiç kimse Dhea dan olduğunu ilk başta anlayamıyormuş..
özellikle bayanlarda aynı sebepten yaşanan bu vakalardan sonra yoğun araştırmalar yapılmış ve hepsinin ortak kullandığı tek ilaç varmış Dheanın uzun dönem kullanımı.. ayrıca faydaları üzerine internetlerde yazılanların hiçbiri kesin kanıtlanmış değil hepsi varsayım kesinlikle kullanmayınız diyordu.. yine genç bir kadının kalp kriziyle ani ölümü üzerine bir saati sadece bu ilacın yan etkilkerini anlatıma ayırmışlardı.. özelliklede Dheanın yan etkisi ne yazıkki vitamin ve hormon ilacı alan insanlarda daha çok ortaya çıkıyormuş..
bende aylarca kullandım hatta her tedavi öncesinde aylarca kullandığımı sayarsak belkide toplamda 1-2 yıl kullanmış bile sayılırım..
son tedavimde Memorial kesinlikle kullanma demişti bu tedavide kullanmamıştım.. iyiki kullanmamışım evdeki bekleyen kutuyuda çöpe atacağım..
bir çok ilacın yan etkisi var ama bukadar kesin kanıtlanmış ilaçlardan uzak durmak en iyisi olacak sanırım..
kuzum dr gitmelisinn mutlakakızlarrr bugün adet tarihim geçeli 14 gün oldu hala kırmızılar gelmedi..geçen hafta kan tahlili yaptırmıştım 1 çıkmıştı değerim..bugün gelmeyince tekrar kan testi yaptırdım sonucum 2 çıktı..bu nedir hiç anlam veremiyorum böyle olsada yükselmesi bile bana umut oluyor nedense..bugünki kan testinde 0 değeri görseydim pazartesi söktürücü kullanıcaktım..durum böyle olunca nedense içimden kullanmak gelmiyor..
ya ben de aynı durumdayımkızlarrr bugün adet tarihim geçeli 14 gün oldu hala kırmızılar gelmedi..geçen hafta kan tahlili yaptırmıştım 1 çıkmıştı değerim..bugün gelmeyince tekrar kan testi yaptırdım sonucum 2 çıktı..bu nedir hiç anlam veremiyorum böyle olsada yükselmesi bile bana umut oluyor nedense..bugünki kan testinde 0 değeri görseydim pazartesi söktürücü kullanıcaktım..durum böyle olunca nedense içimden kullanmak gelmiyor..
günaydın canımmm biraz geç oldu ama benim gitiğim doktorum adet 1 hafta gecikiince tarlusal kullan demişti..şimdi tel açıp kan değerim 2 desem yook hemen tarlusal kullan diycek kesin biliyorum..bizim burda devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu var çocuğu olmayıp tedaviyle hamile kalanlar olmuş ve yakınen tanıdığım bir akrabamız geç evlendi 40 yaşında hamile şuan oda o doktorda tedavi görmüş..bende randevu aldım canım 22 eylülde çok yoğun doktor inş Allahın izniyle oda vesile olur belki hamiş kalmama..durumumu anlatsamı acaba canım..şimdi durumu anlatsam direk tüp bebey yönlendircek beni.kararsızım bebek tüp bebek tedavisi gördüğümü söylesemi..günaydın iyi pazarlar canlar
mevsim değişikliğinde bende genelede oluyordu canım..bence hiçbişey kullanma adet bekleme evresinde gebelik kesin yok kesinleştiği zaman söktürücü kullanmaktan başka çaresi yok..fsh yüksek oluncada adet düzensizliği yapar canım..kist oluşuncada adet düzensiliği yapar..birsürü neden var adet gecikmesinin canım bende hepsinden var fsh yüksek çikolata kistim var bu ay soğan kürü yaptım canım 15 gün bende düzene sokmadı nedense soğan kürü..ya ben de aynı durumdayım( stresten mi böle oluyoruz ya.civaperçemi içiyorum gelsin diye.bana da tarlusal verdi ama kullanmak istemiyorum ben de ( soğan kürü de iyi diyolar ama sen ne yaptın?
canım değerin bu kadar sürede 2 olması gebeliğin olmadığını gösteriyor mutlaka bir söktürücü kulanmalısın ki adet olmalısın dr gelince git madem bu kadar övgüyle söz edilmiş dene ama mutlaka yaşadığın süreci her ayrıntısıyla anlat eğer tüp bebek derse onu o zaman düşünürsün İNŞŞŞ EN KISA ZAMANDA HAMİŞ HABERİNİ ALIRIZgünaydın canımmm biraz geç oldu ama benim gitiğim doktorum adet 1 hafta gecikiince tarlusal kullan demişti..şimdi tel açıp kan değerim 2 desem yook hemen tarlusal kullan diycek kesin biliyorum..bizim burda devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu var çocuğu olmayıp tedaviyle hamile kalanlar olmuş ve yakınen tanıdığım bir akrabamız geç evlendi 40 yaşında hamile şuan oda o doktorda tedavi görmüş..bende randevu aldım canım 22 eylülde çok yoğun doktor inş Allahın izniyle oda vesile olur belki hamiş kalmama..durumumu anlatsamı acaba canım..şimdi durumu anlatsam direk tüp bebey yönlendircek beni.kararsızım bebek tüp bebek tedavisi gördüğümü söylesemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?