Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar nediyosunuz biosteronu bıraksak mı? benim üç ay oldu günde üç tane alıyorum..kalp etkileri beni korkuttu açıkcası..eşime kalsa zaten kullanmamam gerekirde..

Y
Yaa canim olabilir o ilacin varligini bende yeni duydum yan etkisine bak felaket.

B
Bu ne ya kisti cikanda mutlaka fsh sikintisi var arkasinda amh cikiyor zincirleme sanki.
Bu ne cektigimiz cikolata kisti bela gibi bi cikiyor ameliyat oluyorsun yine cikiyor benim gibi herkesin ayni derti.

kızlar nediyosunuz biosteronu bıraksak mı? benim üç ay oldu günde üç tane alıyorum..kalp etkileri beni korkuttu açıkcası..eşime kalsa zaten kullanmamam gerekirde..
canım has dhea ya baktırıp ondan sonra karar verebilirisin

B

Bu ne ya kisti cikanda mutlaka fsh sikintisi var arkasinda amh cikiyor zincirleme sanki.
Bu ne cektigimiz cikolata kisti bela gibi bi cikiyor ameliyat oluyorsun yine cikiyor benim gibi herkesin ayni derti.
aynen canım çikolata kistim 1 seneden beri var ve 3 tüp denedim olmadı acabamı diyorum çikolata kistimi tutnmayı engeliyor..şimdi encunun gitiği merkeze gitmeye karar verdim canım benn..aslında tüp yaptırcak madi durmumu yok çalışınca inş para biriktircem..Rabim inş doğalından göndersin meleklerimizi..

canım has dhea ya baktırıp ondan sonra karar verebilirisin
canım bende dehaya baktırmadanmkullandım biesteronu kullandığım dönemlerde çıktı yumoşlarım..ben yine kullanıcaktım encu yazdıklarından sonra vazgeçtim..sen neler yapıyorsun canım..son durumlar nedir tedavi düşünüyormusun tekrar..

Gulneva canım son durumların ne ensu nun hamile olmasi harika oldu gerçekten deha bende cok kullandım hemde günde 3 tane alıyordum inşallah bide o sıkıntı yaratmaz doktoruna sormadan kullanma canım buraya biraz daha hareket lazım ☺

bende son durumlar nedir bende bilmiyorum bekliyorum ama neyi beta hcgb yükselmesi umut oldu bana yinede nedense içimdekii hisi dinliyorum bakalım canım..söktürücü kullanmıycam inat ettim kendi gelsin hormon almak istemiyorum artık..Rabim ne eylerse güzel eyler..

Canim 3 tup azda degil baska bi sikintin var mi.amh kac.
Gidecegin merkez neresi.

Kizlar transferimin bugun 5.gunu.. 4 gun dinlendim bugun ise basladim..ilk gunler biraz agri cektim icimde biseyler hissediyordum ama simdi hicbir his yok agri da kalmadi..transferden 14 gun sonra test yaptirmami soyledi doktor..cok uzun degil mi..bikac gun sonra belli olmaz mi acaba..igne yaptirmaktan kalcam cok kötü oldu cok aci cekiyorum bari igne yaptirmamis olurum sonucu bilirsem..illa 14 gun mu gecmesi gerekiyor acaba..

B

Bendede ayni oldu..basit kist basit kistin gecmesiyle ugrasirken fsh yüksekliğini ogrendim sonra amh yaptirdim 1.3..ben cok istiyordum kistten kurtulmak ama doktorlar hiçbir zararinin olmadigini bu kistle hamile kalabileceğimi soylemislerdi. .ama 1 yıldır olmadi..neyse ki tup bebek tedavisinde kistin icindeki siviyi temizlediler su an kistim yok tup bebek olmazsa bu ay dogal yolla hamile kalirim diye hissediyorum herseyin engeli kist mis gibi geliyor bana..

O
Kist temizlemeyi banada yaptilar ne zor bi islemmis.
senin gibi dogal yolla olur mu dedim olmuyorvbi mucize gibi bisey

Canim 3 tup azda degil baska bi sikintin var mi.amh kac.
Gidecegin merkez neresi.
canım hep aynı yere yaptırdım tüp bebek ve neden olmadığ hiç araştırlmıyor..elimde rahim filmi var iki sen önce çektirmiştim herşey normal denildi..bende rezerv azlığı var canım fsh 50 gördü iki sen önce amh 0.16 bazen hiç yumoşum görülmüyor..çikolata kistim var..

canm transferden 1 hafta sonra kanda yükselme oluyormuş..4 gün daha bekle canım 9 yada 10 günü kanda baktırabilirsin..

canım senin gibi olan bir arkadaşım vardı dhea kulandığında 8 yumoşu olmuştu belki sizde işe yarıyordur ben kulandığımda hç bir işe yarmamaıştı tedavi isityoruz ama görünürde tedvai yok malesef

kızlar adet oldum..çarşambaya memorialden randevu aldım..fsh iyiyse ve kistte gitmişse tedaviye başlıyalım demişlerdi..
bakalım..hem heyecan hem korku var..rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

canım adet olaman çook sevindim sen ilk görüşme yaptınmı memorialde canım rahim filmine bakıldımı yada rahim filmin yoksa istendimi..canı kaç senelik evlisin amh 0.40 çıkmış galiba fsh baktırdınmı hiç..sen bir başla canımcığım bizede bilgi veririsin ben cidi cidi memeoriali düşünüyorum..fsh yükseken tedaviye başlatmıyorlarmı canım..daha önceki tüp bebek denemelerinde kaç emriyon olmuştu..çook soru sordum kusura bakma canım ya..bende de bir umut doğru encu hamileliğinden sonra

canım benim normaldede kalbimde çarpıntı oluyor..deha kulaırken daha sık çarpıntılarım oluyordu..canım heray kontrolere gidiyormusun yumoş varsa herzaman şansımız vardır biliyorsun..kabul etmiyceğin duanın hayalini bile kurdurmazmış Rabim canım..

Canim yaa bu cektigimiz kadin hastaliklarindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…