- 8 Mayıs 2014
- 153
- 174
- 48
Yaa canim olabilir o ilacin varligini bende yeni duydum yan etkisine bak felaket.kızlar 40 yaş topiğinde bi yazı paylaştım sizlerlede paylaşmak istedim çünkü en çokda zaten yumurta rezerv sorunu olanlar bu ilacı kullanıyor..
ID Dıscoveriyde bi proğram izledim ve çok şaşırdım sizlerle paylaşmak istedim..
DHEA haplarını belli bir süre devamlı kullanan insanların kalp ritmi bozuluyormuş ve ilerleyen dönemlerde kalp krizi geçirip ölüyormuş bu insanların bir çoğu ve bu ilerleyen dönemde olduğu için hiç kimse Dhea dan olduğunu ilk başta anlayamıyormuş..
özellikle bayanlarda aynı sebepten yaşanan bu vakalardan sonra yoğun araştırmalar yapılmış ve hepsinin ortak kullandığı tek ilaç varmış Dheanın uzun dönem kullanımı.. ayrıca faydaları üzerine internetlerde yazılanların hiçbiri kesin kanıtlanmış değil hepsi varsayım kesinlikle kullanmayınız diyordu.. yine genç bir kadının kalp kriziyle ani ölümü üzerine bir saati sadece bu ilacın yan etkilkerini anlatıma ayırmışlardı.. özelliklede Dheanın yan etkisi ne yazıkki vitamin ve hormon ilacı alan insanlarda daha çok ortaya çıkıyormuş..
bende aylarca kullandım hatta her tedavi öncesinde aylarca kullandığımı sayarsak belkide toplamda 1-2 yıl kullanmış bile sayılırım..
son tedavimde Memorial kesinlikle kullanma demişti bu tedavide kullanmamıştım.. iyiki kullanmamışım evdeki bekleyen kutuyuda çöpe atacağım..
bir çok ilacın yan etkisi var ama bukadar kesin kanıtlanmış ilaçlardan uzak durmak en iyisi olacak sanırım..
Bu ne ya kisti cikanda mutlaka fsh sikintisi var arkasinda amh cikiyor zincirleme sanki.mevsim değişikliğinde bende genelede oluyordu canım..bence hiçbişey kullanma adet bekleme evresinde gebelik kesin yok kesinleştiği zaman söktürücü kullanmaktan başka çaresi yok..fsh yüksek oluncada adet düzensizliği yapar canım..kist oluşuncada adet düzensiliği yapar..birsürü neden var adet gecikmesinin canım bende hepsinden var fsh yüksek çikolata kistim var bu ay soğan kürü yaptım canım 15 gün bende düzene sokmadı nedense soğan kürü..
canım has dhea ya baktırıp ondan sonra karar verebilirisinkızlar nediyosunuz biosteronu bıraksak mı? benim üç ay oldu günde üç tane alıyorum..kalp etkileri beni korkuttu açıkcası..eşime kalsa zaten kullanmamam gerekirde..
aynen canım çikolata kistim 1 seneden beri var ve 3 tüp denedim olmadı acabamı diyorum çikolata kistimi tutnmayı engeliyor..şimdi encunun gitiği merkeze gitmeye karar verdim canım benn..aslında tüp yaptırcak madi durmumu yok çalışınca inş para biriktircem..Rabim inş doğalından göndersin meleklerimizi..B
Bu ne ya kisti cikanda mutlaka fsh sikintisi var arkasinda amh cikiyor zincirleme sanki.
Bu ne cektigimiz cikolata kisti bela gibi bi cikiyor ameliyat oluyorsun yine cikiyor benim gibi herkesin ayni derti.
canım bende dehaya baktırmadanmkullandım biesteronu kullandığım dönemlerde çıktı yumoşlarım..ben yine kullanıcaktım encu yazdıklarından sonra vazgeçtim..sen neler yapıyorsun canım..son durumlar nedir tedavi düşünüyormusun tekrar..canım has dhea ya baktırıp ondan sonra karar verebilirisin
Gulneva canım son durumların ne ensu nun hamile olmasi harika oldu gerçekten deha bende cok kullandım hemde günde 3 tane alıyordum inşallah bide o sıkıntı yaratmaz doktoruna sormadan kullanma canım buraya biraz daha hareket lazım ☺canım bende dehaya baktırmadanmkullandım biesteronu kullandığım dönemlerde çıktı yumoşlarım..ben yine kullanıcaktım encu yazdıklarından sonra vazgeçtim..sen neler yapıyorsun canım..son durumlar nedir tedavi düşünüyormusun tekrar..
bende son durumlar nedir bende bilmiyorum bekliyorum ama neyi beta hcgb yükselmesi umut oldu bana yinede nedense içimdekii hisi dinliyorum bakalım canım..söktürücü kullanmıycam inat ettim kendi gelsin hormon almak istemiyorum artık..Rabim ne eylerse güzel eyler..Gulneva canım son durumların ne ensu nun hamile olmasi harika oldu gerçekten deha bende cok kullandım hemde günde 3 tane alıyordum inşallah bide o sıkıntı yaratmaz doktoruna sormadan kullanma canım buraya biraz daha hareket lazım ☺
Canim 3 tup azda degil baska bi sikintin var mi.amh kac.aynen canım çikolata kistim 1 seneden beri var ve 3 tüp denedim olmadı acabamı diyorum çikolata kistimi tutnmayı engeliyor..şimdi encunun gitiği merkeze gitmeye karar verdim canım benn..aslında tüp yaptırcak madi durmumu yok çalışınca inş para biriktircem..Rabim inş doğalından göndersin meleklerimizi..
Bendede ayni oldu..basit kist basit kistin gecmesiyle ugrasirken fsh yüksekliğini ogrendim sonra amh yaptirdim 1.3..ben cok istiyordum kistten kurtulmak ama doktorlar hiçbir zararinin olmadigini bu kistle hamile kalabileceğimi soylemislerdi. .ama 1 yıldır olmadi..neyse ki tup bebek tedavisinde kistin icindeki siviyi temizlediler su an kistim yok tup bebek olmazsa bu ay dogal yolla hamile kalirim diye hissediyorum herseyin engeli kist mis gibi geliyor bana..B
Bu ne ya kisti cikanda mutlaka fsh sikintisi var arkasinda amh cikiyor zincirleme sanki.
Bu ne cektigimiz cikolata kisti bela gibi bi cikiyor ameliyat oluyorsun yine cikiyor benim gibi herkesin ayni derti.
Kist temizlemeyi banada yaptilar ne zor bi islemmis.Bendede ayni oldu..basit kist basit kistin gecmesiyle ugrasirken fsh yüksekliğini ogrendim sonra amh yaptirdim 1.3..ben cok istiyordum kistten kurtulmak ama doktorlar hiçbir zararinin olmadigini bu kistle hamile kalabileceğimi soylemislerdi. .ama 1 yıldır olmadi..neyse ki tup bebek tedavisinde kistin icindeki siviyi temizlediler su an kistim yok tup bebek olmazsa bu ay dogal yolla hamile kalirim diye hissediyorum herseyin engeli kist mis gibi geliyor bana..
canım hep aynı yere yaptırdım tüp bebek ve neden olmadığ hiç araştırlmıyor..elimde rahim filmi var iki sen önce çektirmiştim herşey normal denildi..bende rezerv azlığı var canım fsh 50 gördü iki sen önce amh 0.16 bazen hiç yumoşum görülmüyor..çikolata kistim var..Canim 3 tup azda degil baska bi sikintin var mi.amh kac.
Gidecegin merkez neresi.
canm transferden 1 hafta sonra kanda yükselme oluyormuş..4 gün daha bekle canım 9 yada 10 günü kanda baktırabilirsin..Kizlar transferimin bugun 5.gunu.. 4 gun dinlendim bugun ise basladim..ilk gunler biraz agri cektim icimde biseyler hissediyordum ama simdi hicbir his yok agri da kalmadi..transferden 14 gun sonra test yaptirmami soyledi doktor..cok uzun degil mi..bikac gun sonra belli olmaz mi acaba..igne yaptirmaktan kalcam cok kötü oldu cok aci cekiyorum bari igne yaptirmamis olurum sonucu bilirsem..illa 14 gun mu gecmesi gerekiyor acaba..
canım senin gibi olan bir arkadaşım vardı dhea kulandığında 8 yumoşu olmuştu belki sizde işe yarıyordur ben kulandığımda hç bir işe yarmamaıştı tedavi isityoruz ama görünürde tedvai yok malesefcanım bende dehaya baktırmadanmkullandım biesteronu kullandığım dönemlerde çıktı yumoşlarım..ben yine kullanıcaktım encu yazdıklarından sonra vazgeçtim..sen neler yapıyorsun canım..son durumlar nedir tedavi düşünüyormusun tekrar..
canım adet olaman çook sevindim sen ilk görüşme yaptınmı memorialde canım rahim filmine bakıldımı yada rahim filmin yoksa istendimi..canı kaç senelik evlisin amh 0.40 çıkmış galiba fsh baktırdınmı hiç..sen bir başla canımcığım bizede bilgi veririsin ben cidi cidi memeoriali düşünüyorum..fsh yükseken tedaviye başlatmıyorlarmı canım..daha önceki tüp bebek denemelerinde kaç emriyon olmuştu..çook soru sordum kusura bakma canım ya..bende de bir umut doğru encu hamileliğinden sonrakızlar adet oldum..çarşambaya memorialden randevu aldım..fsh iyiyse ve kistte gitmişse tedaviye başlıyalım demişlerdi..
bakalım..hem heyecan hem korku var..rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
canım benim normaldede kalbimde çarpıntı oluyor..deha kulaırken daha sık çarpıntılarım oluyordu..canım heray kontrolere gidiyormusun yumoş varsa herzaman şansımız vardır biliyorsun..kabul etmiyceğin duanın hayalini bile kurdurmazmış Rabim canım..canım senin gibi olan bir arkadaşım vardı dhea kulandığında 8 yumoşu olmuştu belki sizde işe yarıyordur ben kulandığımda hç bir işe yarmamaıştı tedavi isityoruz ama görünürde tedvai yok malesef
Canim yaa bu cektigimiz kadin hastaliklarindan.canım hep aynı yere yaptırdım tüp bebek ve neden olmadığ hiç araştırlmıyor..elimde rahim filmi var iki sen önce çektirmiştim herşey normal denildi..bende rezerv azlığı var canım fsh 50 gördü iki sen önce amh 0.16 bazen hiç yumoşum görülmüyor..çikolata kistim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?