- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Istanbuldasin demikızlar adet oldum..çarşambaya memorialden randevu aldım..fsh iyiyse ve kistte gitmişse tedaviye başlıyalım demişlerdi..
bakalım..hem heyecan hem korku var..rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
CANIMMM HER AY KONTROLE GİTMİYORUM ÇÜNKİ BENİM FSH VE YA AMH GİBİ SORUNLARIM YOK HER AY (gitiğim zamanlarda )2 TANE YUMOŞUM OLUYOR TEDVAİYE BU YUMOŞ SAYISI 6 8 OLUYOR AMA OLGUN YUMOŞ AZ ÇIKIYOR BENDE İŞLEME ALINACAK YUMOŞ 1 TANE OLUYOR GENELDEcanım benim normaldede kalbimde çarpıntı oluyor..deha kulaırken daha sık çarpıntılarım oluyordu..canım heray kontrolere gidiyormusun yumoş varsa herzaman şansımız vardır biliyorsun..kabul etmiyceğin duanın hayalini bile kurdurmazmış Rabim canım..
canım o bitane yumoş seni anne edebilir neden bu kadar umutsuzsun..Allahım ol desin yeterki..bende fsh yüksek amh 0 çoğu zman yumoşum yok ve bitane yumoşum olsada mücadele ediyorum..canım yumoşları kaliteli olması için birsürü bitkisel karışımlar var omega Qenzim arı sütü bal propolis polen kullanıyormusun..CANIMMM HER AY KONTROLE GİTMİYORUM ÇÜNKİ BENİM FSH VE YA AMH GİBİ SORUNLARIM YOK HER AY (gitiğim zamanlarda )2 TANE YUMOŞUM OLUYOR TEDVAİYE BU YUMOŞ SAYISI 6 8 OLUYOR AMA OLGUN YUMOŞ AZ ÇIKIYOR BENDE İŞLEME ALINACAK YUMOŞ 1 TANE OLUYOR GENELDE
adet oldun mu.tarlusal verdi bana doktor.mecbur başladım.düzeni daha da bozar mı ki cnm ya? kullandın mı sen daha önce?bende son durumlar nedir bende bilmiyorum bekliyorum ama neyi beta hcgb yükselmesi umut oldu bana yinede nedense içimdekii hisi dinliyorum bakalım canım..söktürücü kullanmıycam inat ettim kendi gelsin hormon almak istemiyorum artık..Rabim ne eylerse güzel eyler..
bitkisel karşım neler önerirsin? bi qenzim ne marka.arı sütü polen falan ne marka güvenilr?canım o bitane yumoş seni anne edebilir neden bu kadar umutsuzsun..Allahım ol desin yeterki..bende fsh yüksek amh 0 çoğu zman yumoşum yok ve bitane yumoşum olsada mücadele ediyorum..canım yumoşları kaliteli olması için birsürü bitkisel karışımlar var omega Qenzim arı sütü bal propolis polen kullanıyormusun..
canıım eczanelerde var Qenzim marka hiç farketmez eczanede bütün markalar güvenlidir zaten..arı sütüdaha etkiliymiş canım saf arı sütü bulmak gerek aslında..bitkisel karşım neler önerirsin? bi qenzim ne marka.arı sütü polen falan ne marka güvenilr?
canım tedavin hayırlı olsun inş sen bir git bakalım banada bilgi verirsin merkez hakında..beden memeriala takmış durumdayım şuan..kızlar adet oldum..çarşambaya memorialden randevu aldım..fsh iyiyse ve kistte gitmişse tedaviye başlıyalım demişlerdi..
bakalım..hem heyecan hem korku var..rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
ben de memoriali düşünüyorum.ama bahçeci umut da seçenek araında.istanbulda değilim o yüzden karar vermek güç. Ankara da başkent dışında memnun olduğunuz yer var mı kızlar??canım tedavin hayırlı olsun inş sen bir git bakalım banada bilgi verirsin merkez hakında..beden memeriala takmış durumdayım şuan..
teşekkürler cnm.balparmak buldum ama arıstü az içinde.internette ço marka ama hangisi güvenilir? pahalı demek güvenilir demek ki o da bilinmez.keşke tanıdık olsa da alsamcanıım eczanelerde var Qenzim marka hiç farketmez eczanede bütün markalar güvenlidir zaten..arı sütüdaha etkiliymiş canım saf arı sütü bulmak gerek aslında..
canım encu 3 ay kullanmış saf arı sütü 3 ay şimdi hamiş biliyorsun..ben özle messaj atım kendisine burdan marka yazılmıyor bazen reklam olmasın diye..mesajı yanıtlasın bakkalım nerden temin etmiş ona göre sanada yazarm özelden markayı..teşekkürler cnm.balparmak buldum ama arıstü az içinde.internette ço marka ama hangisi güvenilir? pahalı demek güvenilir demek ki o da bilinmez.keşke tanıdık olsa da alsam
canım tedavin hayırlı olsun inş sen bir git bakalım banada bilgi verirsin merkez hakında..beden memeriala takmış durumdayım şuan..
canım amh 0 ama fsh değerin gayet güzel bence..önemli olan fsh canım tek yumoşl hamile kalan çook..Allah yolunu açık etsin canım..olucak inş Allahın izniyle..fsh yükseken tedaviye başlamıyorlarmı..benim fsh hep yüksek..benim orda tedavi şansım yok galiba..bugün gittim memoriale..adetimin 3.günüydü..fsh,e2 istediler..semra hoca ultrosonla bakdı..sadece bir antral varmış,birde kistim..tedaviye başlayıp başlamayacağımıza kan sonucuna göre karar verelim dedi..fsh 4.08 e2 de 71 çıkmış..başladılar tedaviye..bir antralim var sadece.. amh 0.4 olunca böyle oluyor..rabbim büyükdür..
Kuzum Allah gonlune gore versin olur niye olmasin neler oluyor duyuyoruzcanım amh 0 ama fsh değerin gayet güzel bence..önemli olan fsh canım tek yumoşl hamile kalan çook..Allah yolunu açık etsin canım..olucak inş Allahın izniyle..fsh yükseken tedaviye başlamıyorlarmı..benim fsh hep yüksek..benim orda tedavi şansım yok galiba..
Medikanayi dusundun mu, recai papuccuyuda cok begenen varben de memoriali düşünüyorum.ama bahçeci umut da seçenek araında.istanbulda değilim o yüzden karar vermek güç. Ankara da başkent dışında memnun olduğunuz yer var mı kızlar??
bugün gittim memoriale..adetimin 3.günüydü..fsh,e2 istediler..semra hoca ultrosonla bakdı..sadece bir antral varmış,birde kistim..tedaviye başlayıp başlamayacağımıza kan sonucuna göre karar verelim dedi..fsh 4.08 e2 de 71 çıkmış..başladılar tedaviye..bir antralim var sadece.. amh 0.4 olunca böyle oluyor..rabbim büyükdür..
Gulneva canım son durumların ne ensu nun hamile olmasi harika oldu gerçekten deha bende cok kullandım hemde günde 3 tane alıyordum inşallah bide o sıkıntı yaratmaz doktoruna sormadan kullanma canım buraya biraz daha hareket lazım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?