Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

CANIMMM HER AY KONTROLE GİTMİYORUM ÇÜNKİ BENİM FSH VE YA AMH GİBİ SORUNLARIM YOK HER AY (gitiğim zamanlarda )2 TANE YUMOŞUM OLUYOR TEDVAİYE BU YUMOŞ SAYISI 6 8 OLUYOR AMA OLGUN YUMOŞ AZ ÇIKIYOR BENDE İŞLEME ALINACAK YUMOŞ 1 TANE OLUYOR GENELDE

canım o bitane yumoş seni anne edebilir neden bu kadar umutsuzsun..Allahım ol desin yeterki..bende fsh yüksek amh 0 çoğu zman yumoşum yok ve bitane yumoşum olsada mücadele ediyorum..canım yumoşları kaliteli olması için birsürü bitkisel karışımlar var omega Qenzim arı sütü bal propolis polen kullanıyormusun..

adet oldun mu.tarlusal verdi bana doktor.mecbur başladım.düzeni daha da bozar mı ki cnm ya? kullandın mı sen daha önce?

bitkisel karşım neler önerirsin? bi qenzim ne marka.arı sütü polen falan ne marka güvenilr?

bitkisel karşım neler önerirsin? bi qenzim ne marka.arı sütü polen falan ne marka güvenilr?
canıım eczanelerde var Qenzim marka hiç farketmez eczanede bütün markalar güvenlidir zaten..arı sütüdaha etkiliymiş canım saf arı sütü bulmak gerek aslında..

canım tedavin hayırlı olsun inş sen bir git bakalım banada bilgi verirsin merkez hakında..beden memeriala takmış durumdayım şuan..

canım tedavin hayırlı olsun inş sen bir git bakalım banada bilgi verirsin merkez hakında..beden memeriala takmış durumdayım şuan..
ben de memoriali düşünüyorum.ama bahçeci umut da seçenek araında.istanbulda değilim o yüzden karar vermek güç. Ankara da başkent dışında memnun olduğunuz yer var mı kızlar??

canıım eczanelerde var Qenzim marka hiç farketmez eczanede bütün markalar güvenlidir zaten..arı sütüdaha etkiliymiş canım saf arı sütü bulmak gerek aslında..
teşekkürler cnm.balparmak buldum ama arıstü az içinde.internette ço marka ama hangisi güvenilir? pahalı demek güvenilir demek ki o da bilinmez.keşke tanıdık olsa da alsam

teşekkürler cnm.balparmak buldum ama arıstü az içinde.internette ço marka ama hangisi güvenilir? pahalı demek güvenilir demek ki o da bilinmez.keşke tanıdık olsa da alsam
canım encu 3 ay kullanmış saf arı sütü 3 ay şimdi hamiş biliyorsun..ben özle messaj atım kendisine burdan marka yazılmıyor bazen reklam olmasın diye..mesajı yanıtlasın bakkalım nerden temin etmiş ona göre sanada yazarm özelden markayı..

bugün gittim memoriale..adetimin 3.günüydü..fsh,e2 istediler..semra hoca ultrosonla bakdı..sadece bir antral varmış,birde kistim..tedaviye başlayıp başlamayacağımıza kan sonucuna göre karar verelim dedi..fsh 4.08 e2 de 71 çıkmış..başladılar tedaviye..bir antralim var sadece.. amh 0.4 olunca böyle oluyor..rabbim büyükdür..

canım amh 0 ama fsh değerin gayet güzel bence..önemli olan fsh canım tek yumoşl hamile kalan çook..Allah yolunu açık etsin canım..olucak inş Allahın izniyle..fsh yükseken tedaviye başlamıyorlarmı..benim fsh hep yüksek..benim orda tedavi şansım yok galiba..

Kuzum Allah gonlune gore versin olur niye olmasin neler oluyor duyuyoruz

ben de memoriali düşünüyorum.ama bahçeci umut da seçenek araında.istanbulda değilim o yüzden karar vermek güç. Ankara da başkent dışında memnun olduğunuz yer var mı kızlar??
Medikanayi dusundun mu, recai papuccuyuda cok begenen var

cnm hiç umutsuz olma ben tedaviye 0.09 amh ile başladım:)) seninkisi bayağ iyiymiş bana göre..
0.09 ile 3 yumurta toplandı..

kızlar kaç gündür buraya yazmamışım nasılsınız özledim sizleri..

canımm nasılsın.... gulnevayı diğer topicte görüyorum ama seni ancak burada görebiliyorum.. merak ettim ne yapıyorsun hangi aşamadasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…