Canım bugün klinige gittim rahim kalinligi guzel dedi e2 ye bakti cumartesi transferim olcak inşallah sen neler yapıyorsun canım cok heyecanlıyım ne yapmam lazım hicbir fikrim yok varsa yapmam gereken bisey bana yardımcı olursan sevinirim canım bu arada senin rahim kalınlıgın degerlerin nasıldı çok konuştum ama acayip panik durumdayımcanımm nasılsın.... gulnevayı diğer topicte görüyorum ama seni ancak burada görebiliyorum.. merak ettim ne yapıyorsun hangi aşamadasın..
Canım bugün klinige gittim rahim kalinligi guzel dedi e2 ye bakti cumartesi transferim olcak inşallah sen neler yapıyorsun canım cok heyecanlıyım ne yapmam lazım hicbir fikrim yok varsa yapmam gereken bisey bana yardımcı olursan sevinirim canım bu arada senin rahim kalınlıgın degerlerin nasıldı çok konuştum ama acayip panik durumdayım
Anladım canım benim bugün 10.2 dedi kalınlığı iyi dedi 2 daha artar heralde bende 2 hafta falan rapor alayım diyorum zaten bayrama denk geliyor birlestiricem inşallah güzel sonuclanirsa cifte bayram olacak benim icin dua et olur mu canım hamilelerin duası kabul olur derler çok heyecanlıyım 2. Gün embriyosu olacak offff fena heycan yaptım aylardır beklediğim an nerdeyse yıl olacak çok öpüyorum seni taze anne senin için o kadar sevindim ki anlatamamcnm transfer öncesi rahim kalınlığımı söyledilerde unuttum inan öyle çok gel git olduki kafa kalmadı.. ama doktor uygun demişti..
transferden sonra ben hiç banyo yapmadım cnm sadece çok başım ağrıyınca 10. gün gibi saçlarımı yıkamıştım..
hiçbirşey kaldırmadım hergün taze kayısı kompostusu ve bolca su içtim ve hiç dışarı çıkmadım tüm yürüyüşlerimi evde yaptım cnm:)) çok kendini kasma ama yormada cnm..
transferin hayırlı olsun hayatım..
Anladım canım benim bugün 10.2 dedi kalınlığı iyi dedi 2 daha artar heralde bende 2 hafta falan rapor alayım diyorum zaten bayrama denk geliyor birlestiricem inşallah güzel sonuclanirsa cifte bayram olacak benim icin dua et olur mu canım hamilelerin duası kabul olur derler çok heyecanlıyım 2. Gün embriyosu olacak offff fena heycan yaptım aylardır beklediğim an nerdeyse yıl olacak çok öpüyorum seni taze anne senin için o kadar sevindim ki anlatamam
Canım bende senin gibiyim hatta senin degerlerin benden daha güzel amh 0.22 fsh 17.5 yaşımda 31 oldu biraz fazla emek harcamak gerekiyor çok şükür transfer aşamasına gelebildim çok mücadele verdim ama vazgecmedim canım yorucu bir süreç umarım güzel sonuçlanır da sizlere umut olurum hayit arada bende iciyordum ama öyle standart degil aklima geldikçe ilaç kullandığım dönemlerde hic birsey kullanmadım bide biesteron kullaniyordum doktor kontrolünde baskada bisey yapmadım Inşallah Allah gönlüne göre verir canımHanımlar bana da bi akıl verin nolur.
fsh 18 amh 0,54 çıktı. yaşım da öyle genç değil. 36 yım çıldırmak üzereyim bana bi takviye filan söyleyin. şu an hayı otu çayı demleyip içiyorum regl den sonra da incir kürüne başlıyım diyorum. fikir verebilecek olan var mı?
Canım bugün klinige gittim rahim kalinligi guzel dedi e2 ye bakti cumartesi transferim olcak inşallah sen neler yapıyorsun canım cok heyecanlıyım ne yapmam lazım hicbir fikrim yok varsa yapmam gereken bisey bana yardımcı olursan sevinirim canım bu arada senin rahim kalınlıgın degerlerin nasıldı çok konuştum ama acayip panik durumdayım
Çok teşekkür ederim canım inşallah umut olurum herkese bana cok dua edin seninde tedavin hayırlı olsun canımpicassoo hadi bakalım gebe kalma sırası sende..endometrium kalınlığın gayet iyi..cumartesi inşallah herşey yolunda gider...embriyolar sımsıkı tutunup, 9 ay annelerini hiç bırakmazlar inşallah..
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur rapor konusunda bir bilgim yok canım ben raporsuz tedavi gördüm bana acil dedikleri için vakit kaybetmek istemedim 3. Yilimida yeni doldurdum evlilikteAllah kolaylık versin canım. İnşallah transferin de sorunsuz güzel geçer. tutunur bebişin.
benim korkum rapor çıkartamamak. yani bu değerler olmaz rapor veremeyiz deyip geri çevirirler mi?
Amin canım inşallah herşey gönlünce olur hiçbişey kolay değil bu süreçte bende nerdeyse 8 aydır sadece kliniğe verdim kazandigim butun parayı Allah hep bir kolaylığını verdi inşallah neticeside güzel olur emeklerimizin karşılığını alırız canıminşallah canım. ben de hemen istedim de olmayınca olmuyo işte. gücümüz yetmedi. akrabalarım destek oluyo sağolsun ama yetmiyo işte. ben de dedim ilk devlet hakkımı kullanıyım imkan varken. olmazsa sonrasında özele giderim kendimi ayarlayıp.
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.
Canım öncelikle umutsuzluğa kapılma bizim süreç biraz mücadele gerektiriyor uzun zamandır mücadele veriyorum transfer aşamasına ancak gelebildimMerhaba yumurta rezervi az olup hamile kalan hiç yokmuuuu :-((
Kizlar bugun transferimin 9.günü. 2.gun embriyosuydu, acaba test yapsam cikar mi..doktor carsamba test yap demisti ama ben carsambaya coktan adet olurum..
Kac tane konuldu canım birde hiç degisiklik fatkettin mi yada ne durumdasin test yaparsan buradan paylasirsan sevinirim canımKizlar bugun transferimin 9.günü. 2.gun embriyosuydu, acaba test yapsam cikar mi..doktor carsamba test yap demisti ama ben carsambaya coktan adet olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?