2 tane canim..hicbir belirti yok bende umudum da yok sanki..pazartesi test yapar bilgilendiririm sizi..Kac tane konuldu canım birde hiç degisiklik fatkettin mi yada ne durumdasin test yaparsan buradan paylasirsan sevinirim canım
Inşallah güzel sonuçlanır canım herşeyin hayırlısı olsun2 tane canim..hicbir belirti yok bende umudum da yok sanki..pazartesi test yapar bilgilendiririm sizi..
canım bildiğim kadarıyla takipleri kendileri yapıyor encu arkadaşım öyle demişti yanlış hatırlıyorumda olabilir..40 yaş topiğinde bebekver diye bir arkadaşımızda memorialde tedavi gördü onunda yaşadığı yer uzaktı ordamı kaldı tedavi böyunca ondan bilgi alabilirsin..kızlar bir şey sorcam memorialde tedavi olanlara.. yumurta takibine kaç günde bir gittiniz ve hergün kan verdinz mi? bu süreci yaşadığım yerde yaptırsam sorun yaparlar mı? yani talimat doğrultusunda sonra opuya gitsem falan sıkıntı olur mu? uzakta olmak çok zormuş yayine de hamd olsun rabbime daha da uzaktan gelip çare arayanlar var sonuçta.. çaışırken rapordu falan hep sıkıntı ...Allah yardımcımız olsun her zaman inşallah..
Canım hiç bir fikrim yok bende bu konuyu çok merak ediyorum bilen varsa cevaplayabilir mi kızlar bende erken yapmayı düşünüyorum bayramın 1.gününe denk gelcek tekrar testi yoksa inşallah güzel haberler verirsin canimKizlar test gunum carsamba gunu.acaba bugun test yaptirsam mi,2.gun embriosu ve bugun 11.gunum, adet olcakmisim gibi bacaklarimda agri da basladi..karar veremedim..
Canım hiç bir fikrim yok bende bu konuyu çok merak ediyorum bilen varsa cevaplayabilir mi kızlar bende erken yapmayı düşünüyorum bayramın 1.gününe denk gelcek tekrar testi yoksa inşallah güzel haberler verirsin canim
Evet canım sonunda beklediğim an o kadar heycanlandim ki nerdeyse bayilacaktimCanimmm nasılsın sendemi sonuç bekliyosun inşallah bu son okur yarabbim aminnnn.bende 10.gun yaptirmistm sonra 12.gun diye devam ettim tatlm :))
Evet canım sonunda beklediğim an o kadar heycanlandim ki nerdeyse bayilacaktimdaha 2. Gün deyim canım hiçbirşey hissetmiyorum cok korkuyorum bide 2. Gün embriyosu tutunmada gec olacak heralde sende bi belirti varmiydi canım yada bir tavsiyen çok zormuş gercekten beklemek test günü nasil olurum sen düşün artık bide senden dua etmeni istiycem canım sen nasılsın bu arada
Harika inşallah bende rahat olcam şu ilk 3 günü bi atlatabilseydim ☺ senin kaçıncı gün embriyosuydu canım amma soru sordumBitanem ismini soylersen ismen dua ederim tabikiii :))) ben ilk üç gün tv karsisinda kuruyemiş ve taze sıkılmış meyve suyu içerek film izliyordum üçüncü Gün kalktim duş aldim namaza basladim mangala gittim hatta ben yaktim yedim cola bile içtim hiç kensimi kasmadim canim ne istiyosa onu yaptim aklimdan tüp bebek yaptrdgimi sildim cok zor ama yaptm :)) snra idrar testlerinde silik cizgileri gormeye basladim.10.gun 153 cikmsti snra yukseldi ve bugunlre geldim iinşallah sagsalim devam ederim oğlum olacakmis inşallah darısı başına aminnnnn :) güzel haberlerini bekliyorum :)
Harika inşallah bende rahat olcam şu ilk 3 günü bi atlatabilseydim ☺ senin kaçıncı gün embriyosuydu canım amma soru sordum
canım ben ikinci gün emriyosu transferim olmuştu ve 9 günü idrardan baktım hep tek çizgiydi ve negatifi kabullenerek gitmiştim ve beni yanılmamıştı idrar testi negtifti tabiki..bence 11 günü kesin kanda çıkar..ama idrarda çıkmayabiliyormuş bazen..Kizlar test gunum carsamba gunu.acaba bugun test yaptirsam mi,2.gun embriosu ve bugun 11.gunum, adet olcakmisim gibi bacaklarimda agri da basladi..karar veremedim..
canım sen transferini oldunmu yazdınmı burda hiç diaktimi çekmedi nedense..hakında hayırlısı olsun canım inş meleğin sıkı sıkı tutunur sana Rabim can kan versin meleğine..Canım hiç bir fikrim yok bende bu konuyu çok merak ediyorum bilen varsa cevaplayabilir mi kızlar bende erken yapmayı düşünüyorum bayramın 1.gününe denk gelcek tekrar testi yoksa inşallah güzel haberler verirsin canim
kuzuzmm hoş geldin seni burda görmek ne güzell.paşa yoldaymış maşallah diyelim..Allahım bir avazda kurtarsın doğumda ismen dua et banada canım özelde ismimi atıcam..Allaha emanet olun bebeğin ve sennn..Kuzum istedigini sor üçüncü Gün embriyosuydu benimki ama kac hucreliydi bilmiyorum bide iki tanrydi biri tuttu :))
Anladım canım bu arada ismimi soylememisim kusura bakma özlem canımKuzum istedigini sor üçüncü Gün embriyosuydu benimki ama kac hucreliydi bilmiyorum bide iki tanrydi biri tuttu :))
Canım Allah korusun iyi düşün iyi olsun dr lar boş keseden atmayı çok seviyor biliyorsun inşallah degerlerin güzel çıkar canımcanlar burda bizim oturduğumuz yerde devlet hastanesi doktoru var çok metnini duydum ona tedaviye gidem hep hamiş bende oraya gitmeye kara vermiştim bugün randevum vardı ultrasonla karnımdan baktı rahim ince menopoz belirtisi olabilir dedi durumumu anlatım aslında anlatmıycaktım çok ilginç bişey oldu sırayla soru soruyor yaş kaç kaç senelik evlisin çocuk varmı tüp bebek yaptrıdınmı bende herşeyi anlatıp tabiki öyle bir enerji aldımki doktordan çok rahat onun yanında çok rahatım nedense bana demezmi aret beymi doktorunuz deyince ben şook tabiki..ben tekirdağnın bir ilçesindeyim aret istanbulda bunlar bir işaretmi kızlar ya..fsh tsh prolokatin beta hcgb istedi bakalım sonuçlar bugüne yetişmedi yarında ameliyat günüymüş çarşamba tekrar gel bakalım hormonlara ona göre tedaviye başlatalım dedi..bu arada adetim 22 gün gecikti ve benim rahim ince nedense ve kistleri görmedi karnımdan baktığı içinmi görmedi aca canlar..rahim ince olması menopoz belirtisi gibi duruyor dedi bakalım canlar sonamı geldim nedir..
Oldum canım cumartesi günü 2 . gün embriyosu 3 tane ne var ne yok topladım geldim hepsinicanım sen transferini oldunmu yazdınmı burda hiç diaktimi çekmedi nedense..hakında hayırlısı olsun canım inş meleğin sıkı sıkı tutunur sana Rabim can kan versin meleğine..
kuzuzmm hoş geldin seni burda görmek ne güzell.paşa yoldaymış maşallah diyelim..Allahım bir avazda kurtarsın doğumda ismen dua et banada canım özelde ismimi atıcam..Allaha emanet olun bebeğin ve sennn..
Anladım canım bu arada ismimi soylememisim kusura bakma özlem canımo zaman 8 gün falan idrar yapmaya başlasam belki çıkar hatırlıyorum sen hergün yapıyordun benim 2 . gün olduğu için sanırım cok zor çıkar neyse herseyin hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?