Tamam canım inşallah dediğin gibi olur her gün biraz daha koyulasir dualarinizi eksik etmeyin çok ihtiyacım varTamam ozlemcim not aldim ismini.8.gun yapmaya basla inşallah hergün kiyulasir ama herkes bir degil biliyorsun üzülme olmazsa cikmazsa :))
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur ikiz çok isterim ama kısmet sağlıklı olsunda çok şükür bu günleride gorebildikhaftasonu giremedim foruma..ama çokda merak ettim..ensu keseyi gördümü, picassooonun transferi oldumu diye...
güzel haberlerle dolu forum..
ensu hayırlı olsun,Allah kucağına almayıda nasip etsin..
picassooo hadi bakalım..annelerine sımsıkı tutunsunlar..9 ayda hiç bırakmasınlar..(nedense çoğul çıktı ağzımdan Allah mı söyletti ne)
haftasonu giremedim foruma..ama çokda merak ettim..ensu keseyi gördümü, picassooonun transferi oldumu diye...
güzel haberlerle dolu forum..
ensu hayırlı olsun,Allah kucağına almayıda nasip etsin..
picassooo hadi bakalım..annelerine sımsıkı tutunsunlar..9 ayda hiç bırakmasınlar..(nedense çoğul çıktı ağzımdan Allah mı söyletti ne)
Oldum canım cumartesi günü 2 . gün embriyosu 3 tane ne var ne yok topladım geldim hepsinibelkide o yüzden cok tedirginim geriye hiç kalmadı inşallah gerekte kalmaz gün sayiyorum sanırım 10 gün test yapcam yoksa tekrar testi bayramın 1. Gününe geliyor o yüzden soruyorum herkese bide hic bir belirtim yok sadece çok sık lavaboya çıkıyorum hayırlısı artık
Canım umarım musmutlu haberlerle donersin dualarım seninleKizlar bugun kan testi yaptircam is cikisi..inşallah hamileyimdir, dua edin lutfen...
Teşekkür ederim canım inşallah ama hala çok tedirginim sadece kasık agrim var o transfer öncesi de vardıinşallah sana bayram hediyesi olur canım pozitiff haberlerin...
Teşekkür ederim canım inşallah ama hala çok tedirginim sadece kasık agrim var o transfer öncesi de vardıbeklemek çok zormuş inşallah herşey güzel olur çifte bayram olur
inşallah canım ya bide bu jel su gibi geri geliyor renksiz anlamadım sizdede böyle oldu mu anlamadımaa ne güzell olsun olsun bolca kasık ağrısı olsun bazı bünyelerde bu tutunma belirtisi oluyormuş:)) bendede transferden sonra çok olmuştu...
inşallah canım ya bide bu jel su gibi geri geliyor renksiz anlamadım sizdede böyle oldu mu anlamadım
dulalarımız seninle canım inş hamişsindirrrrrrrr....Kizlar bugun kan testi yaptircam is cikisi..inşallah hamileyimdir, dua edin lutfen...
çok üzüldüm canım ya tutmuştur diye düşünmüştüm hayırlısı inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursunMaleseff negatif
canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur çok uğraştın bekledin allahım emeklerinin karşılığını verir inşallah bebişini göndererek..Oldum canım cumartesi günü 2 . gün embriyosu 3 tane ne var ne yok topladım geldim hepsinibelkide o yüzden cok tedirginim geriye hiç kalmadı inşallah gerekte kalmaz gün sayiyorum sanırım 10 gün test yapcam yoksa tekrar testi bayramın 1. Gününe geliyor o yüzden soruyorum herkese bide hic bir belirtim yok sadece çok sık lavaboya çıkıyorum hayırlısı artık
Amin canım inşallah benim için dua edin zaman geçmek bilmiyor burdaki herkes hamile kalır inşallahcanım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur çok uğraştın bekledin allahım emeklerinin karşılığını verir inşallah bebişini göndererek..
pikasocum içimden bir is hamişsin diyor..başı encu çekti yolu encu açtı hadi sıra sende sonra arkandan biz gelicez inş..inşallah canım ya bide bu jel su gibi geri geliyor renksiz anlamadım sizdede böyle oldu mu anlamadım
canım hakında hayırlısı olsun canım ilk günler insan inan çook üzülüyor ama ilk adete tekarar umut doğuyor insanın içine..biliyorum bunları demek çok kolay diyceksin çeken bilir ama 3 negatif sonuç aldım ik gün ağladım bütün olumsuzlukara ramen hiç umudumu yitirmiyorum Allahım zamanı gelince göndercek minişleri..şimdi merkezle konuş canım neden tutunamadılar diye..hemen toparlan arı sütünü biyerden temin et hemen başla..Qenzim10 bunlar yumurta kalitesi için birebir..Allah yar ver yardımcın olsun..Maleseff negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?