Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

haftasonu giremedim foruma..ama çokda merak ettim..ensu keseyi gördümü, picassooonun transferi oldumu diye...
güzel haberlerle dolu forum..

ensu hayırlı olsun,Allah kucağına almayıda nasip etsin..

picassooo hadi bakalım..annelerine sımsıkı tutunsunlar..9 ayda hiç bırakmasınlar..(nedense çoğul çıktı ağzımdan Allah mı söyletti ne)

bende pazargünü gittim kontrole..benim bir tane olana follikül iki tane oluvermiş...E2 bakdılar..gonal f dozunu artırdılar..çarşamba tekrar randevu..kızlar dua edin...büyüsün yumiler,içleri dolu dolu olsun..

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur ikiz çok isterim ama kısmet sağlıklı olsunda çok şükür bu günleride gorebildik
Tedavin hayırlı olsun canım bir sürü dolu dolu yumoşların olsun inşallah

sağol canımmm.. öptümmm

inşallah sana bayram hediyesi olur canım pozitiff haberlerin...

inşallah sana bayram hediyesi olur canım pozitiff haberlerin...
Teşekkür ederim canım inşallah ama hala çok tedirginim sadece kasık agrim var o transfer öncesi de vardı beklemek çok zormuş inşallah herşey güzel olur çifte bayram olur

Teşekkür ederim canım inşallah ama hala çok tedirginim sadece kasık agrim var o transfer öncesi de vardı beklemek çok zormuş inşallah herşey güzel olur çifte bayram olur

aa ne güzell olsun olsun bolca kasık ağrısı olsun bazı bünyelerde bu tutunma belirtisi oluyormuş:)) bendede transferden sonra çok olmuştu...

aa ne güzell olsun olsun bolca kasık ağrısı olsun bazı bünyelerde bu tutunma belirtisi oluyormuş:)) bendede transferden sonra çok olmuştu...
inşallah canım ya bide bu jel su gibi geri geliyor renksiz anlamadım sizdede böyle oldu mu anlamadım

canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur çok uğraştın bekledin allahım emeklerinin karşılığını verir inşallah bebişini göndererek..

canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur çok uğraştın bekledin allahım emeklerinin karşılığını verir inşallah bebişini göndererek..
Amin canım inşallah benim için dua edin zaman geçmek bilmiyor burdaki herkes hamile kalır inşallah

inşallah canım ya bide bu jel su gibi geri geliyor renksiz anlamadım sizdede böyle oldu mu anlamadım
pikasocum içimden bir is hamişsin diyor..başı encu çekti yolu encu açtı hadi sıra sende sonra arkandan biz gelicez inş..

Maleseff negatif
canım hakında hayırlısı olsun canım ilk günler insan inan çook üzülüyor ama ilk adete tekarar umut doğuyor insanın içine..biliyorum bunları demek çok kolay diyceksin çeken bilir ama 3 negatif sonuç aldım ik gün ağladım bütün olumsuzlukara ramen hiç umudumu yitirmiyorum Allahım zamanı gelince göndercek minişleri..şimdi merkezle konuş canım neden tutunamadılar diye..hemen toparlan arı sütünü biyerden temin et hemen başla..Qenzim10 bunlar yumurta kalitesi için birebir..Allah yar ver yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…