Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

pikasocum içimden bir is hamişsin diyor..başı encu çekti yolu encu açtı hadi sıra sende sonra arkandan biz gelicez inş..
Canım ağzından bal damlıyor inşallah çok korkuyorum buradaki herkes bir gün hamile kalsın diye çok dua ediyorum inşallah benimde vaktim gelmiştir artık ne olur çok dua edin

Canım ağzından bal damlıyor inşallah çok korkuyorum buradaki herkes bir gün hamile kalsın diye çok dua ediyorum inşallah benimde vaktim gelmiştir artık ne olur çok dua edin
bende doktordan geldim daha adet olamadım adetim 24 geçti tahlil falan yaptırdım fsh 36 lh 54 çıkmış..ikiside tavan tabii..ama fsh adet gelmemesine ramen düşük çıkmış biraz daha yüksek bekliyordum..bel ve kasık ağrıları iyie işaret canım..gerçi ağrılarım bazen oluyordu transferlerimde ama yinede negatifti..ma üç transferimde de hiç belim ağrım olmadı..

Inşallah bütün tahlil sonuçların normale döner canım hayırlısıyla tedavine de başlarsın kasık ağrıları ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum ama hiç bir fikrim de yok aslında bunca zaman ilk transfer olunca zamanda geçmek bilmiyor hayırlısı artık inşallah ensu ayağını sürümüştür arkasından tez zamanda gideriz

ya ben de tahlil yaptum benim de senin gibi 22 gün falan geçt söktürücüyle oldum.bugün ölçtürdüm fsh ilk kez 38 çıktı şoka girdim ağlaa ağla içim çıktı. yarın ön görüşme için memoriale gidecektim onu da canım istemyo beni geri çevirecekler diye daha da moralim bozulur diye. sanırım adet olmamk yükseltti dedi burda doktorum. sana ne dedi gülneva neden yüksekmiş? önceden nasıldı fsh.benim hep güzeldi aslında bunu görünce yıkıldım resmen......

canım bizim baş düşmenımız stres fsh stresten çok etkileniyor ben bu ay biraz üzücü sıkıcı olaylar yaşadım bayramda adet olmuştum sonra iş gürüşmem çıkmıştı memleketen erken dönmek zorunda kaldım ablamlada armızda tarışmalar yaşadık çook ağladım gözlerim şişmişti bir gün şişlikleri inmemişti..sonra işe başladım işim çok zordu ve sterli 3 gün zor çalışabilmiştim..herşey üst üste geldi yani..bundan sonra stersten uzak duruyoruz canım kafamızıda boşaltıyoruz başka şeylere yönleniyoruz bak birdaki aya nasıl inicek fsh..ben bugünden itibaren olumsuzlukları siliyorum hayatımdan..daha önce denedim tüp bebeye kadar gitmiştim sorunsuz büyümüştü yumoşlar..birde mevsim değişikliinin etkiside var canım..arı sütü Qenzim10 birde ben agnucaston kullanıcam daha önce kullanmıştım yumurtalar çok güzel büyümüştü..neten araştır kulananları içeriği hayıt bitkisel canım..Allahım yr ve yardımcımız olsun..yolumuz açık olsun..

canım memeoriale bir ön görüşmeye git tedaviye başlatmasalarda bazı testler yada takviye ilaç yada vitamin verirler git mutlaka..bende gidicem en yakın bir zamanda..

gülneva çok doğru söylüyosun.ben de çok stres yaşadım.özellikle şu son zamanarda merkez arayışına girdim o da beni çok gerdi.normalde 5-6 çıkardı.en fazla 16 görmüştüm.şok oldum işte.. bi de bugün yakın iki arkadaşımın ikisi de hamile olduğunu ğrendim hem de 4 ay olmuş.. bana söylememişler... ondan sonra kan verdim hastanede karşıaştık.acaba o da etkilemişmidir? sana özelden yazıcam bi baksana canım

üzüldüm (((( ne kötü yaaa o kadar uğraşıyoruz sonra bi bakıyoz yine tutmamış çooook yıkılıyoruz... sonra yeniden bir umut yine ayağa kalkıyoruz ,,, kafamızda bi sürü olumsuz düşünce yine olmayacak bakıyoz yine olmuyo,,,, biz mi kötüyü çağırıyoruz anlamıyorum kiiiii

canım ya kendini bukadar yıpratma ne olur.. bazen ablalarla atışmalar olabiliyor benimde oluyor sonra anlık geçiyor boşver..
yaz döneminde kafan çok rahattı son 1 aydır biraz normal olarak streslisin bu streslerde mutlaka etkiliyordur regly düzenini..
pozitif olmaya çalış vücut düzeni etkileniyor mutlaka.. bunu başlarmak zor aslında seni anlıyorum.. bana biri pozitif ol dediğinde küfür ediyor gibi hissediyordum ama kendini yıpratmaklada olmuyor.. şu sonbaharı bi atlatalım düzene girecek inşallah cnm herşeyin.. çok öptümm

sağol canımcığım inş bizde kavuşuruzartık meleklerimize..bakalım şu son bahar geçsin mevsim değişilikliği beni çok etkiliyor..canım ne zaman gidiceksin pıt pıtları görmeye..Allahım sağlıklı kucağına almaıyda nasip etsin..

2 ekimde gideceğim cnm.. inşallah bir aksilik olmazsa eğer..

2 ekimde gideceğim cnm.. inşallah bir aksilik olmazsa eğer..
ağrların devam ediyormu canım yakında bulantılarında başlar..bebek canlanıca mide bulantıları başlarmış..önce pıt pıtlar sonrada cinsiyet için sonrada inş gün sayarsın...bana arı sütü geldi canım tahta kaşık bulamadım sabah cam kaşığım vardı fındık büyüküllüğünde onla aldım sakıncası yoktur inş..

yaa güle güle kullan cnm dolapta sakla.. cam kaşık olur evet onuda okumuştum bir yerde zaten camda geliyorya sorun olmaz.. çok kullanma cnm nohut büyüklüğünü geçmesin.. inşallah sana şifa olacak.. adetlerinide düzene sokar umarım.. uzun süreli kullanımda adeti düzene soktuğunu okumuştum biir yerde..
başım çok ağrıyor cnm.. başımı bağladım nekadar hırka varsa giydim uzanıyorum koltukda:))

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Amin canım inşallah benim için dua edin zaman geçmek bilmiyor burdaki herkes hamile kalır inşallah
canım dualarım seninle ve bebek isteyen tüm arkadaşlarıma hepiniz için herzaman dua ediyorum inşallah bebişsiz kimse kalmıcak sırayla güzel haberleri alıcaz allahın izniyle..

zilhice ayı 24 eylülde girmiştir canlar dualarımızın kabul olması dileği ile ben yapıcam inş sizde yapın..
ZİLHİCCE AYININ İLK ON GÜNÜNDE ÇEKİLECEK TESBİHLER.
24 Eylul aksam ezanı le basliyor.
1-LA İLAHE İLLALLAHÜ VAHDEHU LA ŞE...RİKE LEH.LEHÜ'L-MÜLKÜ VELEHÜ'L-HAMDÜ YUHYİİ VE YüMİT.BİYEDİHİ'L-HAYR VE HÜVE ALA KÜLLİ ŞEY'İN KADİR.
MANASI:Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. O tektir, eşi yoktur, mülk o'nundur, hamd o'na mahsustur.O diriltir,o öldürür.Bütün hayırlar onun kudret elindedir. O'nun her şeye gücü yeter.
FAZİLETİ:İsa (aleyhiselam)’ın havarileri bu zikirle alakalı sordular.bunu 100 defa okuyan kul ne kazanır?İsa (aleyhiselam) buyurdu:Bu zikri yapan kişiye ecir olarak kimse yetişemez.Ancak fazla yapan müstesna.kıyamet günü sevabıağır gelir. Allah-u zülcelal o kula bakar. Allah'ın kendisine baktığı bir kul ise, dilediği şeyi Allah'ın kendisine vermesini hak etmiştir." (nesai)

2-EŞHEDÜ EN LA İLAHE İLLALLAH.VAHDEHÜ LA ŞERİKE LEH.İLAHEN VAHİDEN SAMEDEN LEM YETTEHİZ SAHİBETEN VELA VELEDA.
MANASI:Ben şehadet ederimki Allahu Teala’dan başka hiçbir İlah yoktur;o tektir;hiçbir ortağı yoktur.Obir tek İlahdır.Her şey ona muhtaçtır.O ise kimseye muhtaç değildir.Aile ve çoçuk edinmemiştir.
FAZİLETİ:Bu zikri 100 defa okuyanlara Allah(celle celalühü)bir milyon hasene(sevap)verir.Derecesini bir milyon yükseltir.Bir milyon günahını siler.Bir milyon sevap yazar.cennetteki makamını On bin derece yükselir.cennetteki bir derecenin arası yerle gök arası kadardır.
3-EŞHEDÜ EN LA İLAHE İLLALLAH.VAHDEHÜ LA ŞERİKE LEH,LEHÜL MÜLKÜ VE LEHÜL HAMDÜ YUHYİ VE YÜMİT.VE HÜVE HAYYÜN LA YEMÜTÜ BİYEDİHİL HAYR.VE HÜVE ALA KÜLLİ ŞEYİN KADİR.
MANASI: Ben şehadet ederimki Allahu Teala’dan başka hiçbir İlah yoktur; Mülk o'nundur, hamd o'na mahsustur.O diriltir,o öldürür.Allah hiç ölmeyecek olan tek diridir.Bütün hayırlar onun dilemesiyledir.Ve o herşeye hakkıyla gücü yetendir.
FAZİLETİ:Bu zikri 100 defa okuyan kişiye Yetmişbin Melek kanadını açarak gökten iner.O kul için Dua,Salat, İstiğfar,Rahmet, ederler.Okuyan kişinin derecesi Onbin derece yükseltilir.

4.HASBİYALLAHU VE KEFA.SEMİALLAHU LİMEN DEA.LEYSE VERA ALLAHU MÜNTEHA.
MANASI:Allah yeter artar.Allah dua edeni işitir.Allahtan gayrı varılacak yer yoktur.Dua edenin duasını kabul eder.Rızasını kazanmak için uğruna mücadele edilen tek ALLAH’DIR.
FAZİLETİ:Bir insan bu zikri 100 defa okursa,Melek ağzından çıkar çıkmaz bu zikri Allahın huzuruna götürür.O anda Allah kuluna bakar,nazar eder.Kulun ne sıkıntısı varsa biter.Çünkü Allahın bir nazar ettiği kul Dünyada ve Ahirette sıkıntıya düşmez.

5-ALLAHÜMME LEKEL HAMDÜKE KEMA TEKUL,VE HAYRAN MİMMA NEKUL.ALLAHÜMME LEKE SALATİ VE NUSUKİ VEMAHYAYİ VE MEMATİ.VE LEKE RABBİ TURASİ.ALLAHÜMME NEUZÜ BİKE MİN AZABİ KABRİ MİN ŞETATİL EMR.ALLAHÜMME NES’ELÜKEL MİN HAYRİ MA TECRİ BİRRUHİ.
MANASI:Ey Allah senin buyurduğun gibi hamdler sana mahsustur.Bizim hamdimiz sana yakışmıyor.Sen kendini nasıl biliyorsan senin istediğin gibi hamd sana olsun.Bizim dediklerimizden daha hayırlı hamdler sana olsun.Biz nimetinin kadrini bilemiyoruz.Azametini takdir edemiyoruz.Ya Rabbi namazım,kurbanım,hayatım,ölümüm her şeyim sana ait.Ne İbadet yapıyorsam senin yardımınla yapıyorum.Yarabbi ne bırakıyorsam sana aittir.ben faniyim.Ya Rabbi kabir azabından sana sığınıyorum.Ya Rabbi dağınık işlerden sana sığınıyorum.Ya Rabbi kalbimi ve aklımı sende topla, rızanda topla.Ya Rabbi rüzgarın getirdiği felaketlerden sana sığınıyorum
FAZİLETİ:İsa (aleyhiselam)buyurduki:Bu duanın faziletini,sevabını Allah(celle celalühü)açıklamama izin vermedi. Çünkü kullar bu duanın sevabını anlayamazlar. Çok önemlidir.

geçmiş olsun canım ya doktorunla görüşsene belki bişey yazar baş ağrısı için..sağol canım geldi arı sütüm inş Allahın şafi ismiyle şifa olur banada yaralarımıza merhem olur..ben Allah sığındım canım ondan gelen herşeye razıyım sağlıklı olalım bebişte gelicek inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…