- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
canım çook stres yapıyorsun nolur üzülme biz üzülsekte iş olucağına varıyor stres bizim hormonlarımızı dahada etkiliyor..bu fsh denen ilet o kadar sinsiki üzüldüğün taktığın anda hemen yükseliyor tedavilerine biran önce başla canım araştır tart hesapla madi durumun iyise hiç düşünme gel memoriale bir ön görüşme yap..onların bizim gibi fh yüksek birsürü hastaları vardır..genelde fsh yüksek çıkınca cylo prognova veriyorlar canım..ama doktorun tavsiyesiyle kullanabilirisin belli bir zamanı var başlamak için..ben ön görüşmeye gitmeyi çook istiyorum aslında madi durmum el vermiyor şuan masraf yüzünden önümüz bayram malum memlekete git gel masraflı oluyor..hem tekrar rahim filmini tekrarlayıp gitmek istiyorum..bakalım anneciğim ilk görüşmeni karşlıycam git dedi..en yakın bir zamanda gidicem bu arada benim kırmızılar yine gelmedi daha..kimse yok muuuu? nerdesniz kızlar??
cnm sanada 2. gün embriyosu yaramıyor bence o yüzden direk 0 çıkıyor.. biliyorsun bendede önceki tedavilerimde kimyasallarım oluyordu ama Arette direk sıfır çıktı.. bazı bünyelere 2. gün embriyosu gerçekten fayda edebiliyor ama bazısındada tam tersi etki yaratıyor embriyo hiç tutunamıyor.. banada yaramıyor. çok test ettim kendimde embriyo transfer günü 4. 5. gün olunca ddeğerlerim hep yüksek çıktı.. belki o embriyon 3. güne kadar giderek transfer edilseydi kimyasal bi değeri görecektin.. kendi yumurtana suç bulma cnm hatırlarsan yazmıştım, bana geçmişteki bir doktorum yumurtaların çok çok kalitesiz demişti Murat Berksoya göndermişti 6 ay kadar ve gitmezsen asla çocuğun olmaz demişti tedavilerim iptal oluyordu, döllenme olmuyordu, bir yumurta toplanıyordu.. gereksiz yere tonla paralar harcamıştım o doktorda boşuna yıllarım geçti.. umutsuz vakaydım demekki sorun benim yumurtalarımda değilmiş doktorun protokolunda ve eksik tedavisindeymiş.. Allahın izniyle gebelik biraz daha ilerlerse Süleymana destan gibi bi mail yazacağım..
cnm ön görüşme ücreti 375 TL ama onu tedaviye başlayınca tedavi ücretinden düşüyorlar.. Semra hanım beni ilk muayenede başka iki doktorla beraber muaye etti protokoluma ve neler yapılacağına karar verdi, sonrasında zaten tüm hastaların tedavi sürecinde günlük olarak durumu rapor olarak Semra hanıma sunuluyor, ilaç protokollarına Semra hn karar veriyor ve telefonlara mesaj olarak geliyor.. ama tedavideki kontroları Semra hn yapmıyor ekip doktorları yapıyor gün içinde Semra hanıma sunuyor zaten hep hastanede istediğin zaman görebiliyorsun .. ekip doktorunda ise istediğin doktora geçebiliyorsun.. ben Aylin hanımla başlamıştım 2-3 gün sonra Nur hanıma geçtim kendi talebimle.. transferide Semra hanım yapsın dedim o yaptı..
bilmem canımcığım ya acaba ondanmı 2 gün tutmuyor..2 kalite olduğu için emriyoları hiç bekletmiyordu aret bey..herkezdemi emriyoları bekletiyolar acaba canım memorialde.adet olamadığım için devlet doktoruna gitmiştim fsh diğer testleri yaptırdı fsh 35 çıktım yinede bu değere bile seviniyorum çünkü 1 sene önce fsh 50 görmüştüm şimdi tavan yaptı diye düşünürken azda olsa umut oldu benim için..lh çook yüksek çıktı canım ya 56 çok yüksek geldi bana bilgin varmı bu hormon akında..
Kızlar bugün kontrolüm vardı..moralim çok bozuldu..yumurtalar büyümemiş...cuma günkü ölçülen değerle aynıymış..doktor hanım tedaviyi kesebiliriz dedi..kan sonucuna göre karar vereceklermiş...kızlar dua edin..rabbim yardımcımız olsun
Canım benimde cok zor büyüyorlardı be büyümeye çalışırken opuya gidenler oluyordu ama hiç önemli değil sağlıklı kaliteli embriyoların olsunda diyorsun bi süre sonra ben bunu heralde 3 yada 4. tedavimde diyebilmisimdir üzme sakın kendini sonrasında kendiliğinden yumurta büyütmüşüm şok olmuştum sen tedavine odaklan canım herşeyin hayırlısıensu...15 eylülde adet oldum..17 eylülde başladım iğnelere..bugün aylin hanım baktı ultrasona yumurtalar büyümemiş dedi..kistim vardı o büyümüş..E2 cuma günü 1100 dü..kist E2 yi yükseltiyormuş..
şimdi mesaj geldi..yarın semra hoca ya randevu vermişler..ilaçlara devam diye ..ama canım çok sıkkın..14mmde taklıp kaldı yumiler..
ensu...15 eylülde adet oldum..17 eylülde başladım iğnelere..bugün aylin hanım baktı ultrasona yumurtalar büyümemiş dedi..kistim vardı o büyümüş..E2 cuma günü 1100 dü..kist E2 yi yükseltiyormuş..
şimdi mesaj geldi..yarın semra hoca ya randevu vermişler..ilaçlara devam diye ..ama canım çok sıkkın..14mmde taklıp kaldı yumiler..
Evet canım 2 ekim bekliyorum adet olcam diye ödüm kopuyor 10. gün yapsam mı bilemedimsen nasılsın picassooo?2 ekimdi değilmi test günün?
Evet canım 2 ekim bekliyorum adet olcam diye ödüm kopuyor 10. gün yapsam mı bilemedim
Bugün daha 8. Gün canım salı 10. Gün hayırlısı inşallah canım Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah10. günde kanda çıkar bence..12. günde tekrar yaparsın..yarın mı 10. gün?
içimden bir his gebesin diyor...
ensu,picassoo sağolun kızlar..duadan başka yapacak birşey yok..inşallah büyürler,içleri dolu dolu olur..rabbimden ümit kesmiyoruz..
sen nasılsın ensu?bulantılar başladımı?
bebek canlanınca mide bulantısı başlarmış canım hadi hayılısı bulantı iyidir ama inş patatesle geçirişin bulantılarını..bence pıt pıtlar başladı canımcığım ayy nasıl heycan yaptım şimdi canımcım çok mutluyum senin adınan inş Allahın izniyle duyucan pıt pıtlarıda darısı başımıza inşş bizler için dua et hamişş encuu..inşallah herşey yolunda gidecek cnm... cnm benim midem inanılmaz bulanıyor akşam hatta internetten gebelikte mide bulantısını ne giderir diye baktık eşimle.. patates haşlaması iyi geliyormuş.. eşimin babası köy patatesi göndermişti hemen haşladık ve yedikten sonra geçti şimdilik..
baş ağrısı tavan yaptı o hiç geçmiyor.. perşembe gününü bekliyorum dört gözle Nur hanıma soracağım çok soru var..
canım sen hemşiremisin..
canım kandan ne zaman bakıcan ağrı bişey varmı belirti olarak..gerçi belirtisi olmayanlarda hamiş çıkıyor..Bugün daha 8. Gün canım salı 10. Gün hayırlısı inşallah canım Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?