Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ensuu senin kaçtı fsh tedavi başladığında? cnm memoriali düşünüyorum ama fsh yüksek çıkınca aramaya bile tereddütr ediyorum.tedaviye almazlar mı diye. gerçi bi digip görüşcem.istanbulda olsam on kere gitmiştim belki bu kadar da sıkılmazdım. nasip sonuçta biliyorum.aslında vücudum bana işaret veriyo stres yaparsan ben de böyle oluyorum der gibi...varmıydı böyle hastalar biliyomusun ne yapıyolardı?

kimse yok muuuu? nerdesniz kızlar??
canım çook stres yapıyorsun nolur üzülme biz üzülsekte iş olucağına varıyor stres bizim hormonlarımızı dahada etkiliyor..bu fsh denen ilet o kadar sinsiki üzüldüğün taktığın anda hemen yükseliyor tedavilerine biran önce başla canım araştır tart hesapla madi durumun iyise hiç düşünme gel memoriale bir ön görüşme yap..onların bizim gibi fh yüksek birsürü hastaları vardır..genelde fsh yüksek çıkınca cylo prognova veriyorlar canım..ama doktorun tavsiyesiyle kullanabilirisin belli bir zamanı var başlamak için..ben ön görüşmeye gitmeyi çook istiyorum aslında madi durmum el vermiyor şuan masraf yüzünden önümüz bayram malum memlekete git gel masraflı oluyor..hem tekrar rahim filmini tekrarlayıp gitmek istiyorum..bakalım anneciğim ilk görüşmeni karşlıycam git dedi..en yakın bir zamanda gidicem bu arada benim kırmızılar yine gelmedi daha..

bilmem canımcığım ya acaba ondanmı 2 gün tutmuyor..2 kalite olduğu için emriyoları hiç bekletmiyordu aret bey..herkezdemi emriyoları bekletiyolar acaba canım memorialde.adet olamadığım için devlet doktoruna gitmiştim fsh diğer testleri yaptırdı fsh 35 çıktım yinede bu değere bile seviniyorum çünkü 1 sene önce fsh 50 görmüştüm şimdi tavan yaptı diye düşünürken azda olsa umut oldu benim için..lh çook yüksek çıktı canım ya 56 çok yüksek geldi bana bilgin varmı bu hormon akında..

cnm ben lh dan hiç anlamıyorum ama devamlı lh testi yapmışlardı bu son tedavide.. ne işe yarar onu bile araştırmadım..
inşallah değerlerin düşecek canım düzelecek, tedavine başlayacaksın.. sigaradan biraz uzak dur etkiliyor çok şeyi cnm.. bolcana su iç günde 2 litreye yakınki vücudun kendini yenilesin..

Kızlar bugün kontrolüm vardı..moralim çok bozuldu..yumurtalar büyümemiş...cuma günkü ölçülen değerle aynıymış..doktor hanım tedaviyi kesebiliriz dedi..kan sonucuna göre karar vereceklermiş...kızlar dua edin..rabbim yardımcımız olsun

Slm kızlar arada bi sizi okuyup çektiğim sıkıntıları hatırlıyorum ne günlerdi hepsi geçti gitti şimdi oğluşum 2 hafta sonra 1 yaşına gircek sizlere biraz ümit olsun diye bende anlatmak istedim hikayemi benimde yumurta rezervim çok düşük fsh çok yüksekti ayrıca eşimdede problem vardı kısa protokol sonucunda 2 yumurtam oldu ama biri küçüktü sadece 1 yumurtam işleme girdi allahtan 1. Kalite çıktı 2. Günü transfer yapıldı ve ilk denemede hamiş kaldım doktorlar ve biz çok şaşırdık fsh 46 dı ve ben bütün olumsuzluklara rağmen hamile kalabilmiştim olmıyacak diye bişey yok ümidinizi hiç kaybetmeyin umarım biraz olsun umut olabilmişimdir

cnm bugünkü e2 sonucun kaç ve kaçıncı gündesin..

ensu...15 eylülde adet oldum..17 eylülde başladım iğnelere..bugün aylin hanım baktı ultrasona yumurtalar büyümemiş dedi..kistim vardı o büyümüş..E2 cuma günü 1100 dü..kist E2 yi yükseltiyormuş..
şimdi mesaj geldi..yarın semra hoca ya randevu vermişler..ilaçlara devam diye ..ama canım çok sıkkın..14mmde taklıp kaldı yumiler..

Canım benimde cok zor büyüyorlardı be büyümeye çalışırken opuya gidenler oluyordu ama hiç önemli değil sağlıklı kaliteli embriyoların olsunda diyorsun bi süre sonra ben bunu heralde 3 yada 4. tedavimde diyebilmisimdir üzme sakın kendini sonrasında kendiliğinden yumurta büyütmüşüm şok olmuştum sen tedavine odaklan canım herşeyin hayırlısı

cnm dur bakalım benimde yavaş büyüdü.. aslında kist etken olmasa e2 gayet iyi.. bende opuya 1500 e2 ile girmiştim..
semra hn iyi bir yönlendirme yapar cnm..

ensu,picassoo sağolun kızlar..duadan başka yapacak birşey yok..inşallah büyürler,içleri dolu dolu olur..rabbimden ümit kesmiyoruz..
sen nasılsın ensu?bulantılar başladımı?

ensu,picassoo sağolun kızlar..duadan başka yapacak birşey yok..inşallah büyürler,içleri dolu dolu olur..rabbimden ümit kesmiyoruz..
sen nasılsın ensu?bulantılar başladımı?

inşallah herşey yolunda gidecek cnm... cnm benim midem inanılmaz bulanıyor akşam hatta internetten gebelikte mide bulantısını ne giderir diye baktık eşimle.. patates haşlaması iyi geliyormuş.. eşimin babası köy patatesi göndermişti hemen haşladık ve yedikten sonra geçti şimdilik..
baş ağrısı tavan yaptı o hiç geçmiyor.. perşembe gününü bekliyorum dört gözle Nur hanıma soracağım çok soru var..
canım sen hemşiremisin..

bebek canlanınca mide bulantısı başlarmış canım hadi hayılısı bulantı iyidir ama inş patatesle geçirişin bulantılarını..bence pıt pıtlar başladı canımcığım ayy nasıl heycan yaptım şimdi canımcım çok mutluyum senin adınan inş Allahın izniyle duyucan pıt pıtlarıda darısı başımıza inşş bizler için dua et hamişş encuu..

Bugün daha 8. Gün canım salı 10. Gün hayırlısı inşallah canım Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah
canım kandan ne zaman bakıcan ağrı bişey varmı belirti olarak..gerçi belirtisi olmayanlarda hamiş çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…